lukrecja8 23.06.04, 11:29 dlaczego wywaliłaś wątek black lady o budowaniu domu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
admin_kobieta Re: owco 23.06.04, 15:09 Posty tego typu kwalifikowane są jako reklama. Dodatkowo autorka wątku, o którym piszesz założyła ich kilka na różnych forach, prawdopodobnie zostały usunięte hurtowo. Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: owco 23.06.04, 15:12 ach tak a co ona reklamowała? bo mi się wydawało, że to była kobieta, która buduje dom i opisuje krok po kroku swoje poczynania. można by się było z niš wymieniać do?wiadczeniami. może co? przeoczyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
admin_kobieta Re: owco 23.06.04, 15:40 Posty z linkami do innych for, blogów i stron internetowych nie będące głosem w dyskusji, będące tylko metodą 'pokazania' tychże miejsc są ich reklamą. Wszelka reklama jest dozwolona na Forum Portalu GW tylko i wyłącznie w sygnaturkach. Odpowiedz Link Zgłoś
anka2413 Re: owco 25.06.04, 10:42 owco czy ty jesteś też administratorem na forum o koszach czy to tylko zbieżność nicków? Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: owco 25.06.04, 10:36 CZesc Owco. A to widzialas? Bo moim zdaniem to najczystszej wody kryptoreklama. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=13680683 Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: owco 25.06.04, 11:45 witaj Reniu :-) dawno Cię nie widziałam i prawdę mówiąc zastanawiałam się co się z Tobą dzieje... miło Cię znowu widzieć :-) pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link Zgłoś
admin_kobieta Re: owco 25.06.04, 11:45 Wprawdze są elementy reklamy ale w tym przynajmniej jest jakaś opinia i próby rozmowy. Nawet jeśli to jest reklama to umiejętnie podana. Pierwsza jego wersja była zupełnie nie do przyjęcia i szybko wylądowała na oślej ławce. Odpowiedz Link Zgłoś