ursyda 14.06.12, 14:18 Berta, mój infobot napisała, że na tym forum można pisać o fatałaszkach i romansach. Z fatałaszków to ja jestem dziś ubrana na czarno a z romansów to mam w pracy taki jeden który się na pewno źle skończy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ursyda Re: Fatałaszki i romanse. 14.06.12, 14:19 Dla ścisłości - nie "ja mam" ten romans tylko w tym sensie, że obserwuję go w mojej pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Fatałaszki i romanse. 14.06.12, 14:23 Tydzień za późno to dementi. Nie pękaj, raz się żyje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Fatałaszki i romanse. 14.06.12, 14:36 Żebyś wiedział z kim pracuję to byś tak nie gadał!:D Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Fatałaszki i romanse. 14.06.12, 15:14 Z niewiastami upadłemi, rozwiązłemi i jawnogrzesznicami ? Zbrukaj mnie tą nowiną do cna, nie oszczędzając detali. Niech sczeznę pośród odoru tej moralnej zgnilizny Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Fatałaszki i romanse. 14.06.12, 15:17 PS Foty mile widziane. Im bardziej odrażające, tem lepi Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Fatałaszki i romanse. 14.06.12, 15:45 A jak będzie te Twoje "sczeznę" w wołaczu? Zczynaj?:D Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Fatałaszki i romanse. 14.06.12, 16:21 Chyba Bozi w sercu nie masz PS Sczezuj albo sczuzaj, po mojemu Odpowiedz Link Zgłoś
swiete.jeze Re: Fatałaszki i romanse. 14.06.12, 14:24 To jest to, co miałaś przeczucie, ale nie chciałaś powiedzieć o co kaman? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Fatałaszki i romanse. 14.06.12, 15:08 ejno, to dawaj następny odcinek :) Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Fatałaszki i romanse. 14.06.12, 14:43 Jak Ci napiszę to i tak pewnie nie uwierzysz - może z 10? Odpowiedz Link Zgłoś
swiete.jeze Re: Fatałaszki i romanse. 14.06.12, 19:33 Kapcie w domu, kapcie w pracy, kapcie u rodziców, kapcie u kochanka... Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: Fatałaszki i romanse. 14.06.12, 14:33 ja tesz mam romans. pi###le sie z jedno rzeczo od rana. hhihihih Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Fatałaszki i romanse. 14.06.12, 15:25 Ale żarcik. Nie mogę pisać ze śmiechu. Forum zamarło. Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: Fatałaszki i romanse. 14.06.12, 15:32 zobaczyla troche swiata i jusz kozaczy Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Fatałaszki i romanse. 14.06.12, 15:43 Jak Zalesie Górne zobaczę to będzie świat. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: Fatałaszki i romanse. 14.06.12, 16:13 ursyda napisała: > Jak Zalesie Górne zobaczę to będzie świat. W czasach studenckich to ja tam kafelki kladlem jednemu profesorowi z UW. rzeczywiscie podmuch Swiata sie czulo. A jak potem wracalem kolejka WKD na Ochote - to bryndza i szarowa. Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Fatałaszki i romanse. 14.06.12, 21:13 kiedykolwiek wkd jeździła do Zalesia??? Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: Fatałaszki i romanse. 14.06.12, 19:28 no proszę, już szukasz pana z domem. sie poprzewracalo... Odpowiedz Link Zgłoś
aroden To cieszymy sie 14.06.12, 14:40 ursyda napisała: a z romansów to mam w pracy ta ki jeden który się na pewno źle skończy. To cieszymy sie, ze taka kobieta jak Ty zagosci tu na dluzej. Odpowiedz Link Zgłoś
aroden Re: To cieszymy sie 14.06.12, 15:36 ursyda napisała: > Ja tu jestem od zawsze. Bardziej ciekawi mnie - czy bedziesz tu "do zawsze" - To moze zdolam Ci kiedys te kolekcje obuwia wypastowac ? Bo na Vaclavskim Namesti w Pradze - to swiecil onegdaj taki to neon : "S Savetskim Svazom po vsehne casy" ! (ze Zwiazkiem Radzieckim po wsze czasy) a przytomni Czesi dodawali: - I ani sekundy dluzej. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: To cieszymy sie 14.06.12, 15:44 No to będę z wami po wsze czasy i ani sekundy dłużej. Sprawę z butami przemyślę. Odpowiedz Link Zgłoś
ciastko_z_kota Re: To cieszymy sie 14.06.12, 18:40 daj znać kiedy to pastowanie, to dorzucę swoje i męża. Odpowiedz Link Zgłoś
spawacz.drewna Re: Fatałaszki i romanse. 14.06.12, 15:30 Berta, mój infobot napisała, że na tym forum można pisać o fatałaszkach i romansach. Z fatałaszków to ja jestem dziś ubrana na czarno a z romansów to mam w pracy taki jeden który się na pewno źle skończy. nie zrozumialem posta :( Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Fatałaszki i romanse. 14.06.12, 15:43 Taka zwykła forumowa zaczepka:) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Fatałaszki i romanse. 14.06.12, 15:59 forumowa zaczepka przewaznie brzmi "kosz trollu". Odpowiedz Link Zgłoś
spawacz.drewna Re: Fatałaszki i romanse. 14.06.12, 22:03 ursyda napisała: > Taka zwykła forumowa zaczepka:) no, teraz to rozumiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: Fatałaszki i romanse. 14.06.12, 16:40 A ten romans to z momentami czy bez? Bo jak z, to na FK się nie nadaje, przeniosą go na takie z gatunku tych, które moderuje Wacikowa*. Chociaż może nie. Jak Wacikowa kiedyś założyła wątek, o tym jak do jej sklepu wszedł facet z ptakiem i jajami**, to wątek się ostał. *Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie co się z Wacikową stało? ** Oczywiście chodzi o obwoźnego sprzedawcę drobiu i nabiału. Ciężkie czasy mamy, więc ludzie chwytają się każdego zajęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Fatałaszki i romanse. 14.06.12, 16:46 Z momentami i ciążami. Razy dwie ciąże. Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: Fatałaszki i romanse. 14.06.12, 17:19 Nie gadaj, prezes i jego dwie sekretarki? Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes [...] 14.06.12, 17:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: Fatałaszki i romanse. 14.06.12, 19:34 Bo romance zwykle zle sie koncza dla nas- kobiet- plec biala;-) Fatalaszki- w sumie- wsio rawno;-) Odpowiedz Link Zgłoś