pierozek_monika 02.07.04, 10:13 No właśnie: jakie najbardziej lubicie słodycze? Ja jestem łasuchem, i nie mogę się im oprzeć, a najbardziej lubię gumisie Haribo i biszkopty d.ra Gurgula, a no i jeszce zegarki cukierkowe ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alpepe Re: SŁODYCZE IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 10:15 marcepan i cukierki lukrecjowe Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: SŁODYCZE 02.07.04, 10:21 słodycze!!!! mmmm....uwielbiam pod każdą postacią, szczególnie śliwki w czekoladzie, czekoladę z bakaliami Wedla i ciasteczka domowe "z maszynki" ze sklepu na dole;)) Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: SŁODYCZE 02.07.04, 11:15 O taaaak.... śliwki w czekoladzie.... Aż nabrałam ochoty i zaraz idę kupić :o) MNIAM! Kiedyś moja Mama kupiła takie na choinkę (duuużo kupiła) i sie okazało, że spadają, bo są za ciężkie :) Ale się ucieszyłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika SKLEROTYCZKA JEDNA ZE MNIE!!!! 02.07.04, 10:24 Zaqpomniałam a moich ulubionych odpustowych hitach: zeschłych sercach piernikowych i o cukierkach pańska skórka - czyli najlepsze co może być, ale dostępne rzadko. Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: SŁODYCZE 02.07.04, 10:24 a ja nie lubię tych chemikaliów, ciacha robię i pożeram swoje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: SŁODYCZE 02.07.04, 10:28 sama umiem zrobić tylko ciasto Murzynek i dobre, chrupiące gofry - zapytajcie Leny Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: a ja piekę pyszne ciasta :-) 02.07.04, 10:51 jak nie wierzycie to spytajcie pierozek_monikę.A pisałam już kiedyś, że moją najlepszą zaletą jest skromność? Odpowiedz Link Zgłoś
oka5 Re: SŁODYCZE 02.07.04, 10:57 Dla mnie to temat rzeka, bo bardzo lubię słodycze. Ale po zastanowieniu się na pierwszym miejscu stawiam mazurek kajmakowy z firmy "Słodki, Słony". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandi Re: SŁODYCZE IP: *.kom / *.kom-net.pl 02.07.04, 10:59 serniczek z orzechami i polewą czekoladową makowiec z bakaliami wszelkie wafelki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: SŁODYCZE 02.07.04, 11:08 ..nie wiem co na to moje własne zęby,ale ze słodyczy to chałwa.Zwłaszcza ta bakaliowa w polewach czekoladowych...8) Odpowiedz Link Zgłoś
anka2413 Re: SŁODYCZE 02.07.04, 11:10 ja jeste uzależniona od niejakich zozoli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysia Re: SŁODYCZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 22:54 To przyjdź do Fortis Banku, tam zozole wystepują w roli poczęstunku dla klientów :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: SŁODYCZE IP: *.crowley.pl 02.07.04, 11:21 Ogólnie nie przepadam za słodyczami, ale jeśli już, to nie mogę oprzeć się ciasteczkom Digestives. Sała reszta - batoniki, ptasie mleczka, delicje, herbatniki, pączki, cukierki - mogłyby dla mnie nie istnieć. No, może czekoladę Cadbury's bym jeszcze zostawiła :D ale nie na długo, mniam! Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Z czekolad preferuję Milkę i tę z "z okienkiem" nt 02.07.04, 11:27 Odpowiedz Link Zgłoś
betty.la.fea Re: Z czekolad preferuję Milkę i tę z "z okienkie 02.07.04, 11:45 jestem uzależniona od tej czekolady z "okienkiem" tak samo jak od marcepanu i galaretek w czekoladzie niestety :(( Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet tak wogóle to lubie pyry, cebule i pomidory 02.07.04, 11:46 pod kazdą postacią- uznaje to za najlepszy, najchlubniejszy naj...wynalazek tego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna to musisz strasznie pierdziec po cebuli? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 12:19 nie wspomne juz o brzydkim zapachu z ust. Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: to musisz strasznie pierdziec po cebuli? 02.07.04, 12:22 To ty obierzyna musisz mieć bardzo ubogą dietę, bo po większości rzeczy albo się ma zaparcia, albo rozwolnienia, albo śmierdzi z buzi, i ty się tak przejmujesz Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet ty to lubisz takie tematy co? 02.07.04, 12:22 dajesz wyraz swojego niskiego poziomu Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: tak wogóle to lubie pyry, cebule i pomidory 03.07.04, 04:07 dodałabym paprykę i pieczarki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna od slodyczy ma sie zaparcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 12:18 i nie mozna zrobic kupy. trzeba dlugo siedziec na nocniczku. mam mi nieraz kupuje lizaki-kodżaki, lubie tez loda, gume rozpuszczalna i taką do majtek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Obierzyna!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 12:53 Zasmrodzilas slodki watek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: Obierzyna!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 12:56 a mozliwe, , wczoraj jadlam bob , a po bobie nie ma mocnych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna te, co jedza slodycze, sa grube IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 12:54 i zestresowane. ewentualnie slodyczami nadrabiaja brak mężczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: te, co jedza slodycze, sa grube 02.07.04, 12:57 ależ ty musisz byc zakompleksiona!!! biedactwo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: te, co jedza slodycze, sa grube IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 12:59 i mają komplesy z tego powodu ze są grube, więc żeby sie pocieszyc jedzą slodycze i są coraz grubsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: te, co jedza slodycze, sa grube IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 13:03 oj,jakas ty nie domyslna...nadmiar slodyczy wplywa negatywnie na szare komorki - jak widac na twoim przykladzie. Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: te, co jedza slodycze, sa grube 02.07.04, 13:17 a niedomiar na frustrację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna ja najbardziej lubie pierożki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 12:58 w kazdej postaci.ale bez cebulki, bo mam gazy. Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet a tiramisu umiecie robić? 02.07.04, 13:18 jak się zabrać za coś takiego? pytam bo podoba mi się nazwa. ponoć nalezy dodać serek mascarpone- jest w sklepach? Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: a tiramisu umiecie robić? /do blanchet 02.07.04, 13:20 zadzwonię później do mojej mamy i podam ci przepis na tiramisu.Taki prawdziwy- włoski;) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: dzięki Ci skarbie:)))/nt. 02.07.04, 13:23 ;-) ale jesli ktoś mnie wyprzedzi to ma w mordę Odpowiedz Link Zgłoś
oka5 Re: dzięki Ci skarbie:)))/nt. 02.07.04, 13:48 lena_zienkiewicz napisała: > ;-) ale jesli ktoś mnie wyprzedzi to ma w mordę A ja wiem..., ale nie powiem... Mordę mam tylko jedną i nie chcę w nią zarobić. Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: dzięki Ci skarbie:)))/nt. 02.07.04, 13:49 A moja mordunia w domu siedzi i mam nadzieję, że nie pozbawia mnie kolejnej pary butów. Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: a tiramisu umiecie robić? 02.07.04, 15:31 ja nie wierzę że to się da zrobić w domu. ale pyszne jest, nie powiem. niech cię luby zabierze na obleśnie drogi obiad z deserem - polecam restaurację hotelu Vivaldi Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: SŁODYCZE 02.07.04, 14:13 pierozek_monika napisała: > No właśnie: jakie najbardziej lubicie słodycze? ze słodyczy to najbardziej lubię marynowane śledzie Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złośnica krówki,lody bakaliowe i białą czekoladę,mniam! n/t IP: *.acn.pl 02.07.04, 22:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysia Re: SŁODYCZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 22:59 Ummm, uwielbiam słodycze...Najchętniej zajadam się wafelkami w czekoladzie (prince polo, princessa, 3-bit) albo niebiańsko pyszną mleczna czekoladą wedla.Pycha! Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: SŁODYCZE 03.07.04, 04:16 Lody na pierwszym miejscu, najchętniej w małych lodziarniach, znam taką, w której lody mają bardzo naturalny smak, jakby były domowej roboty, ale sklepowe też zjem, mam swoje ulubione marki i rodzaje; ciasta, od mamy najchętniej, sama piekę tylko placek ze śliwkami; i moją specjalność: zapiekanka makaronowo- owocowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: SŁODYCZE IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 03.07.04, 11:05 uwielbiam: ciastka francuskie z nadzieniem jezynowo-porzeczkowym, krojone w prostokaty, kazdy platek jakby osobno, z cukierni u moich rodzicow, galaretki w cukrze, ptasie mleczko Wedla i mleczna czekolade tejze firmy (bez dodatkow), ciasteczka z maszynki z cukrem pudrem, wisnie w likerze i czeresnie (mmmm, sa przepyszne) i agrest w czelokadzie jeszcze, a w ogole to kocham slodycze, jem ilosci ogromne, podbierajac mojemu malutkiemu synkowi, a szczupla i drobna jestem niemilosiernie, tak wiec obalam mit "te co jedza slodycze, sa grube" :))) pozdrawiam wszystkie lasuchy! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika WCZORAJ JADŁAM TIRAMISU' PROD. LENY 05.07.04, 08:19 Mniaaam ale było pycha! :DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
brookie To chyba tylko ja nie lubie slodyczy 05.07.04, 08:49 Wole rolmopsa, kabanosa, kawalek sera. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: WCZORAJ JADŁAM TIRAMISU' PROD. LENY 05.07.04, 09:00 ah ty jedna :-) szczerze mówiąc mi też smakowało.Ale tort twojej mamy, monika, był boski :-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś