koham.mihnika.copyright 24.09.12, 23:04 www.dailytelegraph.com.au/news/sydney-news/new-pill-adds-comfort-for-women/story-e6freuzi-1226480586378 hulaj dusza, piekla nie ma. Rok bez okresu. Kupujecie, panie, panienki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
headvig Re: dedicated to the one, I love 24.09.12, 23:10 Ja nie, mi oo potrzebny on :-) Odpowiedz Link Zgłoś
good_morning Re: dedicated to the one, I love 24.09.12, 23:12 3 na rok jednak sie ma. ale w sumie raz na jakis czas nie powie,m wygoda Odpowiedz Link Zgłoś
georgia241 Re: dedicated to the one, I love 24.09.12, 23:18 Jak odstawiłabym moje leki na tarczycę, to okresu nie miałabym już nigdy. Hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
chersona Re: dedicated to the one, I love 25.09.12, 07:48 żartujesz? trzeba hołubić okres, póki jest. przekwitanie kiepsko brzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: dedicated to the one, I love 25.09.12, 13:47 jak holubic okres? na tak zadane pytanie wiekszosc reklam tv -odpowiada -ze skrzydelkami. tobie cher-ish:) przekwitanie kiepsko brzmi ale ciekawsze jakim atrybutem,, pochwalilabys. Odpowiedz Link Zgłoś
coff.eina Re: dedicated to the one, I love 25.09.12, 09:17 no fajna sprawa,tylko ciekawe jak to się odbije na naszym organizmie.Jestem przeciwna wszelakim hormonom,co kto lubi-ale dlaczego to kobiety mają się truć? Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: dedicated to the one, I love 25.09.12, 13:03 też mi przysługa okres jest mi potrzebny do życia Odpowiedz Link Zgłoś
0riana Re: dedicated to the one, I love 25.09.12, 13:30 Jakos mi sie nie chce wierzyc, ze bawet plamienia w ciagu tych 4 miesiecy. Ja mam 3 letni implant antykoncepcyjny (to jest dopiero wygoda dla zaplminalskich i tych ktore maja sraczke czesto), z ktorego owszem zadowolona jestem, ale okres mi on kompletnie rozregulowal. Odpowiedz Link Zgłoś
kbjsht Re: dedicated to the one, I love 25.09.12, 14:48 jak dla mnie to to trochę podejrzane, to chyba już zbyt duża ingerencja we własny organizm ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: dedicated to the one, I love 26.09.12, 12:34 ty przede wszystkim jestes na to za mloda i zbyt niewinna Odpowiedz Link Zgłoś
allegria.de.vida Re: dedicated to the one, I love 26.09.12, 12:27 To nie może być zdrowe Odpowiedz Link Zgłoś
0riana Re: dedicated to the one, I love 26.09.12, 12:43 Kilka osob w tym watky napisalo ze to za duza ingerencja, ze to niezdrowe. A zwykle piguly ktore co druga na forum bierze to niby zdrowe i nieingerujace? Wszak chyba wlasnie o to chodzi, olbrzymia ingerencje w cialo aby nie jajeczkowalo. Bawi mnie to gdy laicy wyznaczaja autorytarnym tonem granice tego co moze a co nie moze byc do przyjecia w medycynie. Odpowiedz Link Zgłoś