soulshuntr 07.12.12, 21:21 w glosie Heli z trojki. Dawno juz sie zakochalem. Ciekawe czy wyglada tak samo jak brzmi? Hmmmm sie rozmarzylem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krytyk-systemu-edukacji Re: sie zakochalem 07.12.12, 21:31 > Ciekawe czy wyglada tak samo jak brzmi? Ja ponoć mam nie najgorszy głos (tak mówią), ale niestety nie wyglądam jak brzmię. :D Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: sie zakochalem 07.12.12, 21:35 czyżby to była propozycja dla przedmówcy ?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk-systemu-edukacji Re: sie zakochalem 07.12.12, 21:39 > czyżby to była propozycja dla przedmówcy ?:))))) Nie, chciałem mu tylko uświadomić, że różnie to bywa. :) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: sie zakochalem 07.12.12, 21:41 wlasnie wiem. Najlepszy przyklad to ta babka z Irlandii o anielskim glosie ktora wygrala angielska edycje "Mam talent" No coz, slubu z Hela nie wezme ale pomarzyc mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: sie zakochalem 07.12.12, 21:52 Hela to jakaś młódka jest, z staryś dla niej ;P Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: sie zakochalem 07.12.12, 21:55 o, zazdroscisz jej i tyle. A Łapicki? Tez se wzial mlodke. Mam szanse :P Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: sie zakochalem 07.12.12, 21:58 nie no Lapicki to już patologia była :) fujj a czy zazdroszczę, no pewnie W Heli pół Polski sie kocha :) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: sie zakochalem 07.12.12, 22:14 jakby co to mow ze to twoja siostra. Pol Polski bedzie sie chcialo z toba umowic, zeby pozniej "przypadkowo" poznac Hele :P Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: sie zakochalem 07.12.12, 22:18 > a czy zazdroszczę, no pewnie W Heli pół Polski sie kocha :) Nie przesadzajmy. Głos ma taki jakby najlżejszym dotykiem można było ją skrzywdzić... :D Przyjemnie to brzmi ale nie wyobrażam sobie na codzień z kimś takim egzystować. Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: sie zakochalem 07.12.12, 22:58 jakbys kronike filmowa czytal, to owszem. btw, co to za hela? Warto stacje zmienic? Bo ja glownie Czejarka slucham, ale bez podtekstow. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: sie zakochalem 07.12.12, 23:03 A skąd wiesz czy Hela młoda jest? :D Natomiast co do brania młódki - wszyscy znajomi którzy to uskuteczniają bardzo sobie chwalą Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: sie zakochalem 07.12.12, 22:19 Ja mam bzika na punkcie męskich niskich głosów... uwielbiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk-systemu-edukacji Re: sie zakochalem 08.12.12, 14:46 > Ja mam bzika na punkcie męskich niskich głosów... uwielbiam :) Teraz w Intermarche - Forma do babki ze stulejką Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: sie zakochalem 07.12.12, 21:46 Hela to ten głos który pasuje do dziewuszki delikatnej i wrażliwej, góra 35kilo ważącej? Też mi się podoba. A tak btw, w temacie forum. Dlaczego w trójkowych aukcjach charytatywnych nie biorą udziału kobiety? Czy to jest radio dla facetów? Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: sie zakochalem 07.12.12, 21:54 Susznie wasc prawisz. Oni tam w ogole maja malo kobit w redakcji na stale. BTW za randke z Hela moznaby wylicytowac majatek. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: sie zakochalem 07.12.12, 22:09 soulshuntr napisał(a): > Susznie wasc prawisz. Oni tam w ogole maja malo kobit w redakcji na stale. BTW > za randke z Hela moznaby wylicytowac majatek. Oj tak... Poszłoby kasy, poszło... Ja z kobiecych trójkowych głosów najbardziej lubię Obszańską - tą od teren kultura. Ma wspaniały radiowy głos. A tak swoją drogą - zawsze z podziwem słucham audycji o tych aukcjach charytatywnych - skąd ci ludzie tyle wolnej kasy mają??? Przecież kryzys jest, a to są prywatne osoby które po 20 czy 40 tysięcy na gadżety wydają. Damn... Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: sie zakochalem 07.12.12, 22:12 moja teoria jest taka, ze troche bogatych ludzi w Polsce jednak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: sie zakochalem 07.12.12, 22:44 a teraz chwila prawdy:) www.polskieradio.pl/Ludzie/253464,Agnieszka-Obszanska www.polskieradio.pl/Ludzie/253771,Halina-Wachowicz Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: sie zakochalem 07.12.12, 23:14 no nie chce się pokazać, ani tu ani na fb:) zaczyna mi chyba świtać, z jakiego powodu ludzie idą do radia, a nie do tiwi. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: sie zakochalem 07.12.12, 23:20 > zaczyna mi chyba świtać, z jakiego powodu ludzie idą do radia, a nie do tiwi. Tak zwana "radiowa uroda"? Nie sądzę. Myślę że po prostu ciągnie ich do tej intymności jakie daje radio. Bo wielu słuchaczy coś takiego odczuwa - osobistą więź z radiem. I oni chcą się stać drugą stroną tego układu. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: sie zakochalem 07.12.12, 23:27 > Tak zwana "radiowa uroda"? a jest coś takiego? no widzisz:) znaczy nie widzisz, bo słuchasz :) łatwiej ulec złudzeniu. aaaale spoko, ja też ulegałam, tyle że miałam wtedy jakieś piętnaście lat i lista była obowiązkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: sie zakochalem 07.12.12, 23:33 > a jest coś takiego? no widzisz:) Zrozumiałem że sugerujesz że brak urody telewizyjnej(czyli po prostu urody :D) powoduje że ludzie idą do radia... > aaaale spoko, ja też ulegałam, tyle że miałam wtedy jakieś piętnaście lat i lis > ta była obowiązkowa. Jak miałem lat 15 to słuchałem zupełnie czego innego... Lalamido nocą 2 Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: sie zakochalem 07.12.12, 23:42 no tak sugeruję, chociaż bardziej chodzi mi o to, że nie chcą żeby ich oglądano, niekoniecznie z tego powodu, że są brzydcy jak noc, tylko że sami nie bardzo się czują ze swoją urodą. wszystko jedno. przy lalamido to ja już na studiach byłam dziękuję za uwagę :D Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: sie zakochalem 07.12.12, 23:44 > przy lalamido to ja już na studiach byłam > dziękuję za uwagę :D A przypomnisz mi jak to z tymi młodszymi facetami było? ;P Łapię się? :D Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: sie zakochalem 07.12.12, 23:53 nienie, to ja się nie łapię :) ale apropos FACEtów polecam FACEcje www.facebook.com/Facecje?fref=ts Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 socjologie? Ktos czeka na odpowiedz :-{) 07.12.12, 23:49 > przy lalamido to ja już na studiach byłam Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: socjologie? Ktos czeka na odpowiedz :-{) 07.12.12, 23:55 tak, wiem że studentki socjologii były fajnymi prostytutkami w Twoich czasach, ale niestety na to się też nie załapałam. wogle prostytucję studencką przespałam najwyraźniej. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: socjologie? Ktos czeka na odpowiedz :-{) 07.12.12, 23:58 six_a napisała: > tak, wiem że studentki socjologii były fajnymi prostytutkami w Twoich czasach, > ale niestety na to się też nie załapałam. wogle prostytucję studencką przespał > am najwyraźniej. > > Abstrahujac od treści. BAAARDZO mi się podoba twój wybór muzyki do sygnaturek Prodigy i chemical brothers? Respect, girl! Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: socjologie? Ktos czeka na odpowiedz :-{) 08.12.12, 00:13 no to jest efekt bycia eeeeee nieco przerośniętym dzieckiem emtiwi:) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: socjologie? Ktos czeka na odpowiedz :-{) 08.12.12, 00:34 popatrz na to: www.youtube.com/watch?v=nx0EOyPhb24 bezkonkurencyjny;) Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 nie o to mi chodzilo :-{) 08.12.12, 00:02 panie mialy sponsorow, ale generalnie dotyczylo to wszystkich wydzialow na Krakowskim. Geografia, biologia - takze. A na filologiach, prawie - to byly fajne laski. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: nie o to mi chodzilo :-{) 08.12.12, 00:14 o jaaaaaaaaaaaaaacie byłam fajnom laskom czyli? dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 swiat odetchnal z ulga :-{) 08.12.12, 01:56 co, Niedzwiedz ZNOWU w Australii? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: jestes! socjologia-tak czy nie? nt 08.12.12, 00:32 pacz, pacz, aaaale numer masz niedźwiedzkiego w australii:) jacob's creek, yesterday www.marekniedzwiecki.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 zasugeruj mu to 08.12.12, 02:29 www.claymorewines.com.au/ troche w gore i w bok od Adelajdy. Dla didzeja to niemal obowiazek Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: socjologie? Ktos czeka na odpowiedz :-{) 08.12.12, 00:40 socjologia to kierunek o wszystkim i o niczym. dużo ładnych dupeniek bez pomysłu na życie tam chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
salsadura Re: sie zakochalem 07.12.12, 23:48 O,z pewnością! Całe lata temu przez mniej więcej rok studiowałam nauki polityczne,specjalność dziennikarstwo.Koledzy na roku z upodobaniem dzielili koleżanki na telewizyjne i te radiowe;). Też w tych czasach uległam złudzeniu i pamiętam,jak Kaczkowski walczył o"zachowanie wizerunku";). Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: sie zakochalem 07.12.12, 23:56 ja zawsze myślałam, że niedźwiedzki jes boski, a on był słodki. no ale też coś:) Odpowiedz Link Zgłoś
salsadura Re: sie zakochalem 08.12.12, 00:09 Byłam mocno rozczarowana i chyba nawet nieszczęśliwa,jak się pokazał;(.Taa,słodki był,a teraz?Ehh! Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: sie zakochalem 08.12.12, 00:29 no teraz jest stary, normalnie prawo grawitacji, prawo siwizny i takie tam:) natura, wystarczy polubić;) Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: sie zakochalem 08.12.12, 14:27 six_a napisała: > > Tak zwana "radiowa uroda"? > a jest coś takiego? no widzisz:) > znaczy nie widzisz, bo słuchasz :) łatwiej ulec złudzeniu. tak-orgastyczny głos, to jest to.Ucho wychwyci, czasem gorzeh jak oko zobaczy, wtedy rozum "szaleje", a serce boleje. Ale mnie się rymło, ale tak całkiem serio, to zaliczyłam kiedyś taką wpadkę;-) Odpowiedz Link Zgłoś
skrytapiromanka Re: sie zakochalem 07.12.12, 21:52 jej zdjęcie jest w książce o Trójce, wydanej bodajże na początku tego roku. PS nic specjalnego;) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: sie zakochalem 07.12.12, 22:18 > Ciekawe czy wyglada tak samo jak brzmi? a jeśli to jest hela, córka halinki? www.pani-halinka.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: sie zakochalem 07.12.12, 23:46 kurcze no, a mnie nikt nie kocha, tylko ciągle ktoś nienawidzi Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: sie zakochalem 07.12.12, 23:49 gr.eenka napisał: > kurcze no, a mnie nikt nie kocha, tylko ciągle ktoś nienawidzi A w radiu się udzielasz? Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: sie zakochalem 07.12.12, 23:51 g.r.a.f.z.e.r.o napisał: > > gr.eenka napisał: > > > kurcze no, a mnie nikt nie kocha, tylko ciągle ktoś nienawidzi > > A w radiu się udzielasz? > kurczę no, nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: sie zakochalem 07.12.12, 23:53 > kurczę no, nie :) No widzisz? To trzeba to zmienić - bo wtedy by cię kochali :D Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 wpisz mnie na liste bardzo cichych wielbicieli 07.12.12, 23:52 co mi tam, mam doswiadczenie z mlodymi. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na a ja? 08.12.12, 15:15 ja mam domek w górach ...i się nie chwalę przecież wcalę...na na na :P Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: sie zakochalem 08.12.12, 00:15 opszepraszam, ja Cię kocham. tylko musisz jakieś lepsze wątki wymyślać:) Odpowiedz Link Zgłoś
salsadura Re: sie zakochalem 08.12.12, 00:12 Mąż koleżanki ma głos taki,że majtki spadają:D.Wygląd mocno nieadekwatny do głosu,że tak delikatnie określę tę dysproporcję.Bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: sie zakochalem 08.12.12, 01:21 soulshuntr napisał(a): > w glosie Heli z trojki. Dawno juz sie zakochalem. Ciekawe czy wyglada tak samo > jak brzmi? Hmmmm sie rozmarzylem. cyli jednak wzrockowcy .... brzmienie i tak musi dobrze wygladac....a miewasz czasami tak, ze jak przechodzisz kolo kebaba i czujesz ten zapach to sobie imaginujesz sibie, Turczynke i hamam? Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: sie zakochalem| east akcent| 08.12.12, 14:52 a propo imaginacji z urczynka i amamem mnie skojarzylo: Tens of thousands gather for a rally in Gaza to mark the 25th anniversary of Hamas and to hear a speech by political leader Khaled Meshaal. www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-20637585 Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: sie zakochalem 08.12.12, 06:58 głos to nie wszystko. znam dwóch facetów, którzy powalili mnie swoim głosem na kolana (najpierw słyszałam, a potem widziałam). jeden okazał się być zakonnikiem, drugi skurczybykiem. nie wiem co gorsze :) ale tych głosów nie zapomnę do końca życia :) Odpowiedz Link Zgłoś