Dodaj do ulubionych

Problem z facetem

09.12.12, 20:39
Hej!
Od pewnego czasu spotykam sie z facetem. Ma 28 lat, ale zwiazek ze mna jest dla niego pierwszym. wczesniej mial same kolezanki do lozka... i to mnie martwi. zadnej dziewczyny randek, zwyklego bycia ze soba - tylko wylacznie seks w aucie... z tego co mowi one chcialy z nim byc ale on traktowal je tylko jako kochanki. nie wiem czy ktos taki moze sie zmienic. cale zycie traktuje ludzi jak rzecz zeby zaspokoic swoje potrzeby. zauwazylam ze probuje mnie kontrolowac, wmawiac mi ze moge go zdradzic, i najlepeiej zamknalby mnie w domu i zobil ze mnie kure domowa.
Obserwuj wątek
    • soulshuntr Re: Problem z facetem 09.12.12, 20:42
      a gdzie pytanie na koncu?
      • ursyda Re: Problem z facetem 09.12.12, 20:43
        Koleżanka o cukier chciała spytać. Czy podrożeje.
        • soulshuntr Re: Problem z facetem 09.12.12, 20:47
          ale w kostkach 3 luzem? Bialy 3 trzcinowy? Bo to bardzo istotne roznice.
          • gr.eenka na dobrą sprawę 09.12.12, 20:54
            soulshuntr napisał(a):

> ale w kostkach 3 luzem? Bialy 3 trzcinowy? Bo to bardzo istotne roznice.
            to nie wiemy, czy koleżanka używa cukru.
            Być może koleżanka używa słodziku.
        • astrofan Re: Problem z facetem 09.12.12, 20:53
          dobre pytanie, cukier na wsparciu, możliwy silny ruch :)
    • potworski To fajnie. 09.12.12, 20:44
      To fajnie.
      A kupiłaś już wszystkie prezenty na święta? I gdzie idziesz na Sylwka?
    • em_emka_em Re: Problem z facetem 09.12.12, 20:45
      Oto pytanie :D
      Czy to normalne, aby traktowac kobiety wylacznie jako kochanki i czy taka osoba moze sie zmienic i myslec powaznie o zyciu?
      • ursyda Re: Problem z facetem 09.12.12, 20:48
        Aaaa. To nie wiem.
      • bez_dyskusyjny Re: Problem z facetem 09.12.12, 20:49
        Normalne. Inaczej nie oplaca sie was traktowac :-)
      • gr.eenka oczywiście że myśli poważnie 09.12.12, 20:56
        o życiu. Być może planuje żonę
        być może to ty jesteś w planach
        być może planuje żonę i koleżanki
        czyli wszystku już ma
        ma ciebie i koleżanki :)
      • wielkafuria Re: Problem z facetem 09.12.12, 21:00
        coż... chcialabym cie pocieszyc, ale ci ktorych znam to jesli maja ze tak powiem konsumpcyjne podejscie do kobiet to w zwiazkach im nie idzie...
        • em_emka_em Re: Problem z facetem 09.12.12, 21:14
          czyli raczej sie nie zmieni i moze miec chec bycia normalnym facetem ale i tak bedzie robil to co do tej pory? czyli szukal zaspojojenia siebie, bo czasem mamtakie wrazenie jego potrzeby sa wazniejsze niz innych
          • em_emka_em Re: Problem z facetem 09.12.12, 21:42
            mowi mi ze z nikim innym nie bylo jemu tak dobrzejak ze mna i ze chce miec rodzine... :/ i zarzuca mi ze jak ja moglam komus przed nim powiedziec ze go kocham bo on (mowil to z duma) nigdy jeszcze nikomu nei powiedzial ze go kocha
            • soulshuntr Re: Problem z facetem 09.12.12, 21:44
              i ty sie dajesz nabrac na tak pospolity kit?
              • em_emka_em Re: Problem z facetem 09.12.12, 21:47
                przedstawil mnie rodzinie
                • soulshuntr Re: Problem z facetem 09.12.12, 21:56
                  Aaaaa, jak tak to co innego. To wszystkigo najlepszego na nowej drodze zycia mlodej parze.
                  • em_emka_em Re: Problem z facetem 09.12.12, 22:11
                    tylko ze duzo jest prawdy niestety w tym co napisaliscie. zachowuje sie jak narcyz. wszyscy wkolo sa beee, a on jest w wszystkim dobry, jest silny, przystojny, kasy ma jak lodu... to sa jego slowa... i takie myslenie ze dziewczyn to on moze miec na peczki... i niebardzo rozumiem jaki mam miec w tym udzial
                    • gr.eenka Re: Problem z facetem 09.12.12, 22:14
                      może siępopisuje przed Tobą :)
                    • good_morning niech pomysle 09.12.12, 22:16
                      twoj udzial zalezy od liczby dziewczyn w peczku i liczby peczkow konsumowanych w danym okresie
                    • horpyna4 Re: Problem z facetem 10.12.12, 08:15
                      Serio? Zupełnie nie rozumiem, jak możesz chcieć mieć z kimś takim do czynienia. Wiej jak najszybciej, bo jak gość przyzwyczai się, że jesteś jego własnością (tak, własnością), to dopiero będziesz mieć przechlapane.

A jak popełnisz największy błąd w życiu, czyli wyjdziesz za niego za mąż, to dopiero zaczną się jazdy.
        • soulshuntr Re: Problem z facetem 09.12.12, 21:18
          sie zgadza. Do tego sfixowany narcyz. Wypisz wymaluj moj kuzyn. Jestę na nie.
      • facettt wsio normalno. 10.12.12, 05:54
        em_emka_em napisała:
        > Oto pytanie :D
        > Czy to normalne, aby traktowac kobiety wylacznie jako kochanki

- jak najbardzie normalne.

i czy taka osoba moze sie zmienic i myslec powaznie o zyciu?

- owszem. ja takie plany mialem kolo 35-go roku zycia.
        wtedy juz mozna myslec "powaznie" (w babskim znaczeniu tego slowa) o zyciu.
    • six_a Re: Problem z facetem 09.12.12, 20:49
      >wczesniej mial same kolezanki do lozka... i najlepeiej zamknalby mnie w domu i zobil ze mnie kure

stanowczo poprość, żeby cię nie awansował na kurę. koleżanki do łóżka mają lżejsze życie. kura musi zmywać, gotować, chodzić wcześnie spać, bo nic nie widzi o zmroku i wogle przerąbane ma.
      • zawszekacperek Re: Problem z facetem 09.12.12, 22:26
        No wiesz six-a!
        Kur...a to ma klawe życie, oraz wyżywienie klawe.
        Przede wszystkim już o świcie dają jej do dziubka kawę.
        Do tej kawy je bezika i gdy już podeżre zdrowo,
        to przynoszą jej w klateczce słodziutkiego ... kogucika.

Nie siej defetyzmu wśród młodzieży!

Ot, co!

Kacperek

six_a napisała:

> >wczesniej mial same kolezanki do lozka... i najlepeiej zamknalby mnie w d
        > omu i zobil ze mnie kure
        >
        > stanowczo poprość, żeby cię nie awansował na kurę. koleżanki do łóżka mają lżej
        > sze życie. kura musi zmywać, gotować, chodzić wcześnie spać, bo nic nie widzi o
        > zmroku i wogle przerąbane ma.
        >
    • krytyk-systemu-edukacji Re: Problem z facetem 09.12.12, 20:49
      > wczesniej mial same kolezanki do lozka
      > tylko wylacznie seks w aucie

Zdecyduj się.
      • six_a Re: Problem z facetem 09.12.12, 20:53
        ojtam, pewnie miało być, że koleżanki na kanapkę.
        • zawszekacperek Re: Problem z facetem 09.12.12, 22:18
          Ale jesteś trywialna. Six-a nie poznaję Ciebie. Duszę dziewczyny rozdziera jak Hamleta - Dać albo nie dać - ..., a Ty o... szezlongu, qźwa. Coś romantycznego trza podrzucić tej stojącej w ... rozkroku niewieście. :)
          Ot, co!

Kacperek
          • six_a Re: Problem z facetem 09.12.12, 22:33
            jeśli chodzi o romantyzm, to wyczerpałam minuty w tym miesiącu. ale mam coś prawie jak romantyzm:

• mirtillo25 Re: Problem z facetem 10.12.12, 01:47
      Jak facet mówi, że spał z n liczbą kobiet, to należy od tej liczby n odjąć 3, a potem podzielić przez 5, i dopiero wtedy poznasz prawdziwą liczbę kobiet, z którymi spał ;)

Dla przykładu: jak mówił, że sypiał z wieloma kobietami w aucie, to pewnie tylko jedna z nich się na to zgodziła :D A nie wiązał się z nimi, bo najpewniej były to pijane laski poznane w klubach, które do niego nie oddzwoniły ;)

Hmm... Facet, który ma duże doświadczenie z kobietami, na pewno nie mówi na dzień dobry, że sypiał z tamtą i siamtą w aucie. Ponieważ doskonale wie, że takie wyznania odstraszają i skutecznie oddalają seks z potencjalną kandydatką... ;)
    • nie.mam.20 daj sobie spokoj z facetem 10.12.12, 02:09
      jesli robil to maluchem w maluchu, to na stare lata bedziesz mu kregoslup leczyc. Znajdz se z takim z DUZYM fiatem.
    • wez_sie piszesz tylko o tym facecie 10.12.12, 08:44
      a o sobie nic.
      napisalabys cos o sobie.
      ilu juz mialas aprtnerow, ilu bylo tylko do lozka (samochodu). bes tych informacji ci nie pomoge :/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka