martinsam1 01.01.13, 18:15 chciałbym by kobiety na co dzień chodziły w takich sukniach wyglądają w nich tak pięknie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan_hus_na_stosie2 Re: A wy do tego w dresikach i adidaskach? 01.01.13, 18:25 w garniturze, krawacie i białej koszuli :) Odpowiedz Link Zgłoś
martinsam1 Re: A wy do tego w dresikach i adidaskach? 01.01.13, 18:26 oczywiście że nie facet powinien być w garniturze dresy są dopuszczalne w domu a btw dress suknia ,dres-dres Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Nosz co za mędrzec 01.01.13, 19:00 że zna różnicę pomiędzy "dress" a "dres". Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: Nosz co za mędrzec 01.01.13, 19:30 Byle tylko nie ubrudził tego dressingiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Nareszcie karnawał czas sukien balowych 01.01.13, 19:40 z kolegi to romantyk jest tylko epoka nie ta :D Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: Nareszcie karnawał czas sukien balowych 01.01.13, 23:01 fajnie by było w takiej sukni balowej obierać np ziemniaki albo w markecie pchać koszyk z zakupami , zawsze ocasem szpilek można by zablokować kółka bu=y nie stoczył się z podjazdu . Tak takie suknie balowe są wyjątkowo wygodne w życiu codziennym, chyba że ktoś za życie codzienne ma tylko bale Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Nareszcie karnawał czas sukien balowych 01.01.13, 23:12 noo ,w dawnych czasach to raczej służba robiła zakupy ,obierała ziemniaki;) Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: Nareszcie karnawał czas sukien balowych 01.01.13, 23:18 A dobra wróżka przychodziła wieczorem i zamieniała łachmany w piękne suknie :P. Bal tylko do północy ale co tam ;). Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: Nareszcie karnawał czas sukien balowych 01.01.13, 23:21 alienka20 napisała: > A dobra wróżka przychodziła wieczorem i zamieniała łachmany w piękne suknie :P. > Bal tylko do północy ale co tam ;). ale tam był książę, przynajmniej do północy :) Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: Nareszcie karnawał czas sukien balowych 02.01.13, 04:04 Ksiaze? A na co on komu potrzebny? :P Odpowiedz Link Zgłoś
martinsam1 Re: Nareszcie karnawał czas sukien balowych 02.01.13, 08:08 alienka20 napisała: > Ksiaze? A na co on komu potrzebny? :P No co za pytanie !!! jak to po co książe?! Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: Nareszcie karnawał czas sukien balowych 02.01.13, 15:09 Ja nie wiem, ale ja lubie ludzi twardo stapajacych po ziemi a ksiaze mi sie z tym jakos nie kojarzy ;). Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais I też się cały dzień nie chodziło w kiecce balowej 02.01.13, 16:38 No ludzie! Odpowiedz Link Zgłoś
kawoosia Re: Nareszcie karnawał czas sukien balowych 01.01.13, 23:06 Na co dzień oczywiście się nie da... ale z Ciebie romantyk! Odpowiedz Link Zgłoś
lusseiana Re: Nareszcie karnawał czas sukien balowych 02.01.13, 15:13 Dobra, dobra, marna prowokacja. Gdybyś sam na co dzień wbijał się w surdut z cylindrem, czy inny frak, to moglibyśmy pogadać, ale tak, to sory - sam se noś balowe suknie, jak tak ci się podobają. Chętnie bym popatrzyła i pokibicowała, nawet zakłady mogę przyjmować po ilu godzinach byś spękał, bo o dniach to nawet nie ma co marzyć xD Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Smoking, nie surdut 02.01.13, 16:43 Surdut to ubiór męski XIX-wieczny, chyba codzienny. A szkoda, bo surdut, mam wrażenie, upierdliwszy był. Odpowiedz Link Zgłoś
lusseiana Re: Smoking, nie surdut 02.01.13, 16:51 Ależ o surdut właśnie mi chodziło. Suknie balowe to również nie jest wymysł współczesny, a chociaż obecnie te wszystkie kiece są o niebo wygodniejsze od tych z XVIII czy XIX wieku, to i tak uważam, że adekwatniejszym ich męskim odpowiednikiem jest właśnie surdut, nie smoking ani nawet frak :) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Smoking, nie surdut 02.01.13, 17:28 lusseiana napisała: > Ależ o surdut właśnie mi chodziło. Suknie balowe to również nie jest wymysł wsp > ółczesny, a chociaż obecnie te wszystkie kiece są o niebo wygodniejsze od tych > z XVIII czy XIX wieku, to i tak uważam, że adekwatniejszym ich męskim odpowiedn > ikiem jest właśnie surdut, nie smoking ani nawet frak :) Specjalnie sprawdziłam, ale niestety historia ubioru mówi co innego. Surduta po godzinie 18. nie nosiło się. Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: Nareszcie karnawał czas sukien balowych 02.01.13, 16:22 bale to dla tetryków dla mnie najlepiej impra w stylu electro :) luz i browar Odpowiedz Link Zgłoś
pmk_pmk Re: Nareszcie karnawał czas sukien balowych 03.01.13, 18:02 Pryszczate dzieciaki tez sie chca zabawic? Odpowiedz Link Zgłoś