georgia241 02.01.13, 14:41 Wszędzie jakieś "Ona tańczy dla mnie" Tutaj lepsze a temat ten sam. Michael Jackson, The Jacksons - Variety Show - Sonny Bono (Part 3)1976 Kto słuchał tamtego, niech się teraz nawróci ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pegaz_mk Re: Czemu ludzie chcą chłamu? 02.01.13, 14:56 czepiasz się... www.youtube.com/watch?v=YdXr6epIwF0 Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na to je to :) 02.01.13, 15:01 suuuper :) aż wszystko się rwie do tańca :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: to je to :) 02.01.13, 16:02 masz misia ;) www.youtube.com/watch?v=pvdiqXes-CI Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Czemu ludzie chcą chłamu? 02.01.13, 15:03 o sorki...zostałem uprzedzony :) Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: Czemu ludzie chcą chłamu? 02.01.13, 16:14 a dla mnie to jeszcze wiekszy badziew Odpowiedz Link Zgłoś
kawoosia Re: Czemu ludzie chcą chłamu? 02.01.13, 20:06 Przyznać muszę że w tej wersji jest to kawałek do posłuchania! :) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Czemu ludzie chcą chłamu? 02.01.13, 15:02 a co powiesz o tym? Ona tańczy dla mnie (jazz cover) by CeZik Odpowiedz Link Zgłoś
georgia241 Re: Czemu ludzie chcą chłamu? 02.01.13, 15:10 Ni do rymu ni do taktu, włóż se ... do kontaktu. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Czemu ludzie chcą chłamu? 02.01.13, 15:56 no dobra wiem, wiem...jeszcze podrygujesz sylwestrowo.... maś...potańc se.... :) Weekend - Ona Tańczy Dla Mnie - Official Video Clip Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Czemu ludzie chcą chłamu? 03.01.13, 14:22 ale ja nie mam CHUpipipiJA :( Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Czemu ludzie chcą chłamu? 02.01.13, 15:53 jak wymawiasz kropeczkę? Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Czemu ludzie chcą chłamu? 03.01.13, 14:22 jako "pi" Np: GÓpipipiWNO. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Czemu ludzie chcą chłamu? 03.01.13, 15:03 no napiwno....gopi....czyli jak by napisac czasownik w czasie przyszłym "odda" (np butelki) czy tez "zda" z kropeczka z przodu to wyjdzie "pi"zda....a jeśli w punkcie skupu przyjmuje dyuży silny łysy Pan ze sznytem na policzku i dziara na ramieniu i mu powiesz "pi"zda....to myslisz ze butelki sie potlukom? Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Czemu ludzie chcą chłamu? 03.01.13, 15:11 nie-e panowie ze sznytami mnie lubio :P Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Czemu ludzie chcą chłamu? 03.01.13, 16:07 czyly flaszka pęknie ;) i bedzie pięknie...masz jakomś dziare? Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Czemu ludzie chcą chłamu? 03.01.13, 16:12 nie-e dziary so brzydkie Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Czemu ludzie chcą chłamu? 03.01.13, 16:46 a co Ci sie podoba kociaku....:) może za uszkiem pogłaskac?....ładnie mruczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
kawoosia Re: Czemu ludzie chcą chłamu? 03.01.13, 19:05 Ojj, mariuszqu... to samo zalinkował pegaz_mk nieco powyżej.. forum.gazeta.pl/forum/w,16,141473266,141473620,Re_Czemu_ludzie_chca_chlamu_.html Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Bo Misia mamy takiego... 02.01.13, 15:06 na jakiego nas stac: tvp.info/informacje/kultura/bareja-rebel-na-miare-kosmosu/7714284 Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Czemu ludzie chcą chłamu? 02.01.13, 15:17 Bo ludzie jako grupa są generalnie ch...owi i nie posiadają gustu, dobrego smaku ani wiedzy i za pomocą marketingu łykają wszystko co im się poda. Różnica między obecnymi czasami a przeszłymi jest taka, że obecnie produkcją zajmują się ćwoki, którym zależy TYLKO na trzepaniu kasy, a dążenie do kompromisów z artystami, którzy mają coś wartościowego do zaoferowania, nie jest im po drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio a-historyczne bzdury 02.01.13, 15:32 piataziuta napisała: Różnica między obecnymi czasami a przeszłymi jest taka, że obecnie produkcją za > jmują się ćwoki, którym zależy TYLKO na trzepaniu kasy, a dążenie do kompromisó > w z artystami, którzy mają coś wartościowego do zaoferowania, nie jest im po drodze. a-historyczne bzdury ZAWSZE tak bylo, ze produkcja zajmowala sie czesc tylko dla kasy i jakas czesc tylko z pasji. (a wiekszosc po srodku) nihil novi pod sloncem. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: a-historyczne bzdury 02.01.13, 16:16 > ZAWSZE tak bylo, ze produkcja zajmowala sie czesc tylko dla kasy i jakas czesc > tylko z pasji. > (a wiekszosc po srodku) > nihil novi pod sloncem. podaj proszę te przykłady produkcji "z pasji" z ostatnich kilku lat Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Voila: 02.01.13, 22:24 Alfa Romeo. to nadal piekne. ekonomicznie - nie ma to zadnego sensu. www.anonse.pl/teksty/alfa-romeo-giulietta-1-4-distinctive-test-gazety-anonse,1,240.html Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Voila: 03.01.13, 15:37 facettt napisał: > Alfa Romeo. > to nadal piekne. piękne, ale drogie, Francuzi zrobili kopię Alfy Romeo i sprzedają ja pod nazwą Renault Clio 4 za połowę ceny Alfy :D www.motonews.pl/autoblog/20188-renault-clio-2.html Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Czemu ludzie chcą chłamu? 02.01.13, 16:09 ziuta!!!!! Toż Ty jest indywidualistka!!! niedoceniona!!!! po prostu i masz doła....jak tak można...to jest niesprawiedliwe....uważam, ze zasługujesz na więcej dobrego....pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Czemu ludzie chcą chłamu? 02.01.13, 16:13 mariuszku, nie sądzisz że czas na detoks? Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Czemu ludzie chcą chłamu? 02.01.13, 16:16 z Tobą? choćby zaraz....u mnie czy u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja A Ty masz jaki gust muzyczny? ;) 02.01.13, 20:21 Jak dobry i gitarowy to zbierasz u mnie plusa. :P Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: A Ty masz jaki gust muzyczny? ;) 03.01.13, 14:07 Jakiś mam. Bardziej złożony niż gitarowy. Ale z gitarowych też mogę coś podrzucić. Proszę, cała płyta: www.youtube.com/watch?v=R7feZasJdtI :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: A Ty masz jaki gust muzyczny? ;) 03.01.13, 15:16 piataziuta napisała: > Proszę, cała płyta: > www.youtube.com/watch?v=R7feZasJdtI > :) to jakaś wersja do karaoke bo śpiewania nie słyszę? Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: A Ty masz jaki gust muzyczny? ;) 03.01.13, 15:33 to jeden z lepszych gitarzystów na świecie :) ale ok, rozumiem że za dużo jak dla ciebie to może coś z takich: www.youtube.com/watch?v=ujIbpt-CCTY www.youtube.com/watch?v=0X0IZWDnswI www.youtube.com/watch?v=3mbBbFH9fAg www.youtube.com/watch?v=BsGeNSe5q0E ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: A Ty masz jaki gust muzyczny? ;) 03.01.13, 15:39 piataziuta napisała: > ale ok, rozumiem że za dużo jak dla ciebie nie, nawet podoba mi się, jak leci w tle a ja jestem zajęty czymś innym to nie rozprasza mojej uwagi jak inne piosenki :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: A Ty masz jaki gust muzyczny? ;) 03.01.13, 15:42 link 2 i 3 OK, pierwszy całkowicie nie w moim guście, nie lubię skrzeczącego głosu, czwarty od biedy ujdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mm969696 Re: Czemu ludzie chcą chłamu? 02.01.13, 23:04 ale nie rozumiesz że ludzie nie chcą słuchać tych "wartościowych utworów". tak jak napisałaś, większość ludzi ma prosty gust i nic tego nie zmieni. A ja się zajeb... bawiłam przy "ona tańczy dla mnie" na zabawie sylwestrowej. Ciekawe czy równie dobrze byłoby przy Brodce albo Badachu. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Czemu ludzie chcą chłamu? 03.01.13, 14:14 Ależ właśnie rozumiem. Ale są kawałki proste i wartościowe i proste małowartościowe - co w głównym poście zaprezentowała georgia. Ja obwiniam producentów, nie ludzi. Jak tak dalej pójdzie to wartościowy rynek muzyczny nie przetrwa, bo prawdziwi artyści często nie mają co włożyć do gara. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Czemu ludzie chcą chłamu? 03.01.13, 14:17 > Ja obwiniam producentów, nie ludzi. obwiniam producentów, nie normalnych ludzi (nie będących producentami ani muzykami) dopiero jedna kawa była :P Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: Czemu ludzie chcą chłamu? 02.01.13, 15:51 zgadzam się z georgią. pojechałam ze wsi na sylwka do warsiawki, a tam na placu konstytucji taka sama wiocha. to już wolę swoją. jedynie żuleńczuk stanął na wysokości zadania. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Czemu ludzie chcą chłamu? 02.01.13, 15:54 to to nic, ludzkie bezguście i afirmacja rynsztokowego języka pięknie przedstawia ten teledysk, który ostatnimi czasy bije rekordy popularności a ilość "like-ów" świadczy, że ludzie lubują się w takich kawałkach Bracia Figo Fagot i Sztefan Wons Zobacz dziwko co narobiłaś PS. nie ogarniam popularności Czesława, ni to mądre, ni to ładne, ni to utalentowane... Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Czemu ludzie chcą chłamu? 02.01.13, 15:57 a w ogóle jak się poczyta komentarze pod teledyskiem to ogarnia mnie współczucie dla Polek, że są otoczone przez rzesze chamskich i wulgarnych baranów... Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: Czemu ludzie chcą chłamu? 02.01.13, 16:13 > że są otoczone przez rzesze chamskich i wulgarnych baranów... Ale baran ocieka testosteronem.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais baran na testosteronie to jeszcze gorszy baran 02.01.13, 18:02 www.youtube.com/watch?v=lqMaDVM71C4 Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais ja tego nawet nie odpalam 02.01.13, 17:39 wystarczy mi fizys pana po prawej a co do rynsztokowatości - część się cieszy, że jest wyższą formą życia, a ta część, która się identyfikuje z artystami, cieszy się, że można być tak samo prymitywnym i jeszcze na tym robić pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Czemu ludzie chcą chłamu? 02.01.13, 22:28 mnie dopadła ostatnia Bożenka :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Czemu ludzie chcą chłamu? 02.01.13, 22:40 jak już słuchasz disco polo to zasmakuj czegoś lepszego :) www.youtube.com/watch?v=qZZFqrvBflo Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Czemu ludzie chcą chłamu? 02.01.13, 23:16 dzięki koneserze, nie słucham :) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_dre Re: Czemu ludzie chcą chłamu? 02.01.13, 16:00 Dlaczego? A w imie powiedzenia "jedzcie go.wno, miliony much nie moga si emylic!" Przesluchalam ten szlagierek, pan jest brzydki jak nieszczescie, glos ma cienki, kapele ma cienka, ale ponad 34 miliony much obejrzalo jego teledysk :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais bo som gupie 02.01.13, 17:40 chłam gorszy wypiera lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: bo som gupie 02.01.13, 17:44 co nie zmienia faktu ,ze na wszelakich weselach ludzie najlepiej bawia sie przy Jestes szalona czy Daj mi te noc. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: bo som gupie 02.01.13, 17:46 simply_z napisała: > co nie zmienia faktu ,ze na wszelakich weselach ludzie najlepiej bawia sie przy > Jestes szalona czy Daj mi te noc. m.in. z tego powodu unikam wesel :) Odpowiedz Link Zgłoś
eekonomista Re: Czemu ludzie chcą chłamu? 02.01.13, 17:58 Hehe, prawie wszyscy z tego wątku to ludzie o wysublimowanym wyczuciu sztuki. Gratuluję węchu i smaku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Czemu ludzie chcą chłamu? 02.01.13, 18:03 eekonomista napisał: > Hehe, prawie wszyscy z tego wątku to ludzie o wysublimowanym wyczuciu sztuki. Wystarczy średnie, misiaczku. Istnieje coś takiego jak kontinuum. Właśnie dzięki owemu kontinuum haute couture NIE JEST jedyną alternatywą wyciągniętego dresu (wbrew temu, co się często wydaje rodakom). Odpowiedz Link Zgłoś
eekonomista Re: Czemu ludzie chcą chłamu? 02.01.13, 18:06 Misiaczku, jak to słodko brzmi :) Mam nadzieję, że masz ładną wnuczkę, bo zaczynam Cię lubić :D Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Czemu ludzie chcą chłamu? 02.01.13, 18:12 eekonomista napisał: > Misiaczku, jak to słodko brzmi :) Mam nadzieję, że masz ładną wnuczkę, bo zaczy > nam Cię lubić :D > Niestety, nie mam żadnej, dziadziu. Pokażesz mi swoją kolekcję lekarstw? Odpowiedz Link Zgłoś
eekonomista Re: Czemu ludzie chcą chłamu? 02.01.13, 18:27 Przykro mi, ale mamy jednak odmienne hobby. Musisz szukać dalej miłośnika domowych aptek :D Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Czemu ludzie chcą chłamu? 02.01.13, 18:16 nie od dziś wiadomo, że fk to przystań dla nietuzinkowych osobowości, o szerokich horyzontach intelektualnych i ponadprzeciętną wrażliwością artystyczną :) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Czemu ludzie chcą chłamu? 02.01.13, 18:26 jan_hus_na_stosie2 napisał: > nie od dziś wiadomo, że fk to przystań dla nietuzinkowych osobowości, o szeroki > ch horyzontach intelektualnych i ponadprzeciętną wrażliwością artystyczną :) > jak husio np.? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Czemu ludzie chcą chłamu? 02.01.13, 18:31 maitresse.d.un.francais napisała: > jak husio np.? ;-) może bym nawet przytaknął, ale moja wrodzona skromność mi na to nie pozwala ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eekonomista Re: Czemu ludzie chcą chłamu? 02.01.13, 18:28 jan_hus_na_stosie2 napisał: > nie od dziś wiadomo, że fk to przystań dla nietuzinkowych osobowości, o szeroki > ch horyzontach intelektualnych i ponadprzeciętną wrażliwością artystyczną :) > Podejrzewam, że to odkrywa się z czasem, więc zapewne za jakiś czas ja również w to uwierzę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pomorzanka34 Re: Czemu ludzie chcą chłamu? 02.01.13, 18:25 jak ludzie są wyluzowani to potrafia dobrze się bawić nawet przy takich piosenkach których w życiu by nie słuchali To w dużej mierze zalezy od człowieka i jego podejscia do dobrej zabawy :D Odpowiedz Link Zgłoś
olewka100procent Re: Czemu ludzie chcą chłamu? 02.01.13, 18:29 hahaha u nas to był hit sylwestra , leciało chyba z 15 razy :) Odpowiedz Link Zgłoś
fuzja.jadrowa Re: Czemu ludzie chcą chłamu? 03.01.13, 11:58 > To w dużej mierze zalezy od człowieka i > jego podejscia do dobrej zabawy :D Zalezy rowniez od definicji "dobrej zabawy". Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: Czemu ludzie chcą chłamu? 02.01.13, 18:36 Też tego nie rozumiem - a fenomen Gangnam style? Tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: Czemu ludzie chcą chłamu? 02.01.13, 19:26 zatem sprobuj zatanczyc cos do IX symfonii Beethowena, 4 por roku Vivaldiego lub chocby Jeziora Labedziego Czajkowskiego czy jescze czegos. No sam nie wiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: Czemu ludzie chcą chłamu? 02.01.13, 19:28 Między tym co wymieniłeś a Gangnam style jest jeszcze morze możliwości :) Akurat ja nie słucham tylko muzyki poważnej a ostatnio nawet prawie w ogóle nie słucham. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: Czemu ludzie chcą chłamu? 02.01.13, 20:03 masz racje dobrodziejko, masz racje. W tym morzu mozliwosci mamy prawdziwa wsype nadziei Odpowiedz Link Zgłoś
lenka.magdalenka Re: Czemu ludzie chcą chłamu? 02.01.13, 18:45 może dlatego ,że nie wszyscy potrafią się bawić np przy tym :)) Depeche Mode - Personal Jesus (Rock Am Ring, 2006) Odpowiedz Link Zgłoś
olewka100procent Re: Czemu ludzie chcą chłamu? 02.01.13, 21:56 u nas na imprezie był podział na dwie grupy 19-22 lata siedzieli po przeciwnej stronie i my, czyli 29-40 . porwali się na parkiet dopiero przy ,,ona tańczy... " nie mówie, że my nie , ale w sumie co moge powiedzieć ? dzisiejsza młodzież nie potrafi się bawić , po 1.00 zaczynali się wykruszać , a po 2.00 nie było już nikogo z ich towarzycha. My siedzieliśmy do 4.00 Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Czemu ludzie chcą chłamu? 02.01.13, 22:24 olewka100procent napisała: > dzisiejsza młodzież > nie potrafi się bawić , po 1.00 zaczynali się wykruszać , a po 2.00 nie było j > uż nikogo z ich towarzycha. My siedzieliśmy do 4.00 ja pomimo tego, że wiekowo zaliczam się do drugiej grupy to też zwinąłbym się z imprezy około 1, na pewno nie chciałoby mi się siedzieć do 4 rano :) Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: Czemu ludzie chcą chłamu? 03.01.13, 04:34 hmm, a ja, ponieważ należę do przedziału 35+, tańczyłam jeszcze o 6.15 :) zaczynam widzieć w tym jakąś prawidłowość ... Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Czemu ludzie chcą chłamu? 03.01.13, 13:49 w zeszlym roku ,bylam na sylwestrze ,gdzie bawila się grupa po 50-tce i..bawili się lepiej od nas. takie czasy.. Odpowiedz Link Zgłoś
gaviota44 Re: Czemu ludzie chcą chłamu? 02.01.13, 23:24 Porazka,dno i co tam jeszcze. Do Sylwestra nie wiedzialam,ze takie g...o istnieje,a tu zonk,z 10 razy mnie zaatakowalo miedzy 22 a 4 rano. Pytam grzecznie przyjaciolke:co to k...a jest?!?,a ona,ze wielki przeboj tegoroczny i ze wszedzie puszczaja. Sylwester w stolycy,tfuj;(! Odpowiedz Link Zgłoś