aguirre_gniew_bozy 13.07.04, 15:45 Zgadzacie się Panie z tym trendem?Odpowiada wam to? www.wirtualnemedia.pl/index1.php?act=4&id_artykulu=13506 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zosia Re: Czy faceci niedługo całkiem spedaleją? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 15:47 Rozumiem ze jesli facet dba o siebie to zle? Chyba ze jestes spoconym zarosnietym typkiem, ale nie licz na wieksze powodzenie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aguirre_gniew_bozy Re: Czy faceci niedługo całkiem spedaleją? 13.07.04, 15:51 Gość portalu: Zosia napisał(a): > Rozumiem ze jesli facet dba o siebie to zle? ) Tyle zrozumiałaś na ile pozwolił ci twój móżdżek.Siebie nie przeskoczysz.:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: Czy faceci niedługo całkiem spedaleją? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 15:53 Dziekuje 'prawdziwemu mezczyznie' za meska i zdecydowana odpowiedz. Zadna takiego buca nie bedzie chciala. Teraz rozumiem twoja frustracje. Odpowiedz Link Zgłoś
aguirre_gniew_bozy Re: ? 13.07.04, 16:03 lena_zienkiewicz napisała: > przecież aquirre to kobieta przecież lena to facet,no właśnie o tym był artykuł Odpowiedz Link Zgłoś
aguirre_gniew_bozy Re: Czy faceci niedługo całkiem spedaleją? 13.07.04, 16:03 Gość portalu: Zosia napisał(a): > Dziekuje 'prawdziwemu mezczyznie' za meska i zdecydowana odpowiedz. Zadna > takiego buca nie bedzie chciala. Teraz rozumiem twoja frustracje. No prosze co na forum przylazło.Nie dość że głupie to jeszcze chamskie. Ludzi wyzywa. Odpowiedz Link Zgłoś
astrit Re: Czy faceci niedługo całkiem spedaleją? 14.07.04, 13:05 A już się martwilismy na forum, że już cię nie wypuszczą... Pamiętaj jednak, żeby brać wszystkie tabletki, jak ci pan doktor zalecił, bo znowu wsadzą cię w kaftan... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: Czy faceci niedługo całkiem spedaleją? IP: *.biz.rr.com 13.07.04, 15:58 Jak dlugo bedzie sie kreowac anorektyczki i pedalski wyglad faceta tak dlugo bedziesz to zjawisko obserwowal. Wiekszosc kreatorow mody to homoseksualisci wiec mamy taki obraz totalnie wymijajcy sie z rzeczywstiscia. Poza tym rola faceta jest spychana na dalszy plan , wiec niktorzy sie w tym juz pogubili. Przydzie czas, ze faceci zaczna walczyc o swoje prawa, ale jakie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rocco Re: Czy faceci niedługo całkiem spedaleją? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 16:00 Zgadzam sie ci metrogeje , to zniewiesciale nie wiadomo co :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aguirre_gniew_bozy Re: Czy faceci niedługo całkiem spedaleją? 13.07.04, 16:04 Gość portalu: Rocco napisał(a): > Zgadzam sie ci metrogeje , to zniewiesciale nie wiadomo co :))) Jak tak dalej pójdzie to niektórzy raz na miesiąc będą dostawać cioty. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Czy faceci niedługo całkiem spedaleją? 14.07.04, 08:19 a ja jestem za tym, żeby wszyscy faceci dostawali cioty, wreszcie zrozumieją jak to jest. No, i pewnie zaczną chodzić z w/w powodu na zwolnienie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nebbia Re: Czy faceci niedługo całkiem spedaleją? IP: *.net / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 17:05 jestem jak najbardziej za. Lubię zadbanych facetów, nawet bardzo zadbanych, nie przeszkadza mi, że facet chodzi do solarium, kosmetyczki, fajnie się ubiera, jest oczytany, wrażliwy i delikatny. Obym jak najwięcej takich spotykała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Czy faceci niedługo całkiem spedaleją? IP: *.netg.pl / 213.17.193.* 13.07.04, 17:41 Ja też lubię zadbanych facetów, ale bez przesady, wszystko w granicach rozsądku!!!!!!!!! Facet malujący sobie paznokcie czy pudrujący się , przecież to STRASZNE WYNATURZENIE Dla mnie to żałosne Gość portalu: nebbia napisał(a): > jestem jak najbardziej za. Lubię zadbanych facetów, nawet bardzo zadbanych, nie > > przeszkadza mi, że facet chodzi do solarium, kosmetyczki, fajnie się ubiera, > jest oczytany, wrażliwy i delikatny. Obym jak najwięcej takich spotykała. Uważasz, że jak facet nie jest metroseksualny to jakiś troglodyta z niego. Po co te uogólnienia , wyobraź sobie że nie tylko metroseksualni mogą być oczytani, wrażliwi i delikatni... Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: Czy faceci niedługo całkiem spedaleją? 13.07.04, 17:47 Gość portalu: nebbia napisał(a): > jestem jak najbardziej za. Lubię zadbanych facetów, nawet bardzo zadbanych, nie > > przeszkadza mi, że facet chodzi do solarium, kosmetyczki, fajnie się ubiera, > jest oczytany, wrażliwy i delikatny. Obym jak najwięcej takich spotykała. Jak dla mnie to taki facet odpada.Nie ma nawet najmniejszych szans.Facet musi być męski a nie jakiś wypucowany solarzysta w obcisłych gaciach.Fe.Ale dłonie muszą być zadbane! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: Czy faceci niedługo całkiem spedaleją? IP: *.biz.rr.com 13.07.04, 17:50 Lena juz Cie lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyKenio Re: Czy faceci niedługo całkiem spedaleją? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 20:29 To tacy jak Ken z BB. Odpowiedz Link Zgłoś
aqwert Zakaz pedałowania 14.07.04, 11:09 Gość portalu: nebbia napisał(a): > jestem jak najbardziej za. Lubię zadbanych facetów, nawet bardzo zadbanych, nie > > przeszkadza mi, że facet chodzi do solarium, kosmetyczki, fajnie się ubiera, > jest oczytany, wrażliwy i delikatny. Obym jak najwięcej takich spotykała. Cóż nie chodzę do solarium kosmetyczki ubieram sie zwyczajnie jestem oczytany potrafie być delikatny ale tylko dla rodzinki żony i synka ;). Ale uważam że ten artykuł opisuje twór polskich kobiet, efekt wychowywania chłopców bez ojców jednojajowych debili. Cóż znam sie na kulturze jak doradze mojej żonie w sklepie to koleżanki jej zazdroszczą co nieznaczy że sam mam chodzić ubrany jak ciota (preferuje dzinsy i koszulki tshirt). I gwarantuje wam ze niemusze bić swojej żony by mnie słuchała wystarcza rzeczowe argumenty ;). Tak to jakos Pan Bóg zrobił że zawsze moje na wieszchu i moja rodzina dobrze na tym wychodzi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johan Bengtson Re: Zakaz pedałowania IP: 195.245.217.* 14.07.04, 15:36 > Tak to jakos Pan > Bóg zrobił że zawsze moje na wieszchu i moja rodzina dobrze na tym wychodzi Szkoda, że Pan Bóg nie zesłał Ci daru znajomości polskiej pisowni. Módl się synu, a niedopatrzenie może zostanie naprawione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan metroseksualni to nie to co Prawdziwi Męscy Faceci IP: 217.11.142.* 13.07.04, 20:29 ot cytat ze strony która podałes "Oto, jak opisano mężczyzn metroseksualnych na podstawie przeprowadzonych wywiadów: [...] - Potrafią być silni i stanowczy, jednak nie wstydzą się manifestowania kobiecej strony swojej osobowości. Są delikatni, empatyczni i okazują uczucia (płaczą, jeśli wymaga tego sytuacja). Dla kobiet są partnerami nie tylko przy podziale obowiązków domowych, ale także starają się je zrozumieć. [...] - Są kulturalni i obyci w świecie. Podróżują, czytają książki, interesują się sztuką i muzyką. Są otwarci na nowości, aktywni towarzysko, delikatni i uprzejmi." Tak zachowują się cioty, a jak powinien zachowac sie Prawdziwy Męski Facet? Prawdziwy Męski Facet leje babe po mordzie bo "jak się baby nie bije to jej watroba gnije". Z czytelnictwa uznaje tylko mapę drogową, tabele wyników piłki nożnej, program telewizyjny i numery totolotka. Ulubiona potrawą jest zupka chińska Knorra, golonka, piwo i chipsy. Ew. obiad który poda mamusia. Z muzyki to tylko Mandaryna albo Doda bo cycate są i nie spiewają o niczym tylko o życiu. Prawdziwy facet nie beczy. Nic go nie boli, więc do dentysty nie chodzi, bo po co? co ma wypaść i tak wypadnie. Chodzenie na siłownie jest raczej podejrzane, ale jeśli już to tylko aby dźwigac ciężary a nie stepowac jak jakaś ciota na steperku. Mięsień piwny musi być, bo jak facet stara się go zgubic to znaczy ze dba o siebie a jak dba to znaczy że pedał. Macie jeszcze jakieś pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: metroseksualni to nie to co Prawdziwi Męscy F IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 20:32 Gość portalu: corgan napisał(a): > Ulubiona potrawą jest zupka > chińska Knorra, golonka, piwo i chipsy. Ew. obiad który poda mamusia Ależ oczywiście ze najlepsze obiady robi moja mamusia.Żadna jej pod tym względem nigdy nie dorównała.Chciałbym żeby było inaczej ale taka prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
madbach Re: Czy faceci niedługo całkiem spedaleją? 14.07.04, 08:08 O, wypuscili cie z psychiatryka na przepustke? Leki dzialaja? Chyba nie...smutne to... Odpowiedz Link Zgłoś
destiny01 Re: Czy faceci niedługo całkiem spedaleją? 14.07.04, 11:48 Niektórzy z was mylą pojęcia. Metroseksualny nie równa się zadbany facet. Metroseksualny to kreacja. Z założenia ma być piękny, kulturalny, interesuje się określonymi rzeczami, chodzi w określone miejsca. Niby nic w tym dziwnego, ale wydaje się, że metroseksualnych produkuje jedna firma i wszyscy co do jednego są tacy sami. Dla mnie facet powinien dbać o siebie, ale cóż, manikjurzystka i solarium to przesada, bo sama w te miejsca nie chodzę. Niestety w naszym pięknym kraju metroseksualizm to trend, który sprzyja osobom bez charakteru, osobowości, a właśnie "prawdziwy facet" powinien mieć swoje zdanie i zainteresowania. SWOJE. Metroseksualni mówią, ze mają SWOJE, niepowtarzalne zainteresowania, ale to nie jest prawda, to zainteresowania wszystkich metroseksualnych. Są wbici w jeden schemat. Dla tych, którzy nadal nie widzą różnicy powiem od siebie, że metroseksualni kojarzą mi się z dziewczynami, które za największe wartości uwazają swoją urodę i powierzchowność i traktują je jako największy swój atut, dlatego poświęcają im najwięcej czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: Czy faceci niedługo całkiem spedaleją? IP: *.biz.rr.com 14.07.04, 14:24 zgadzam sie z Taba Odpowiedz Link Zgłoś
kociamama Re: Czy faceci niedługo całkiem spedaleją? 14.07.04, 11:58 Dzieki Aguirre za ciekawy link. Cale szczescie, ze faceci zaczynaja o siebie dbac. Dobrze tez, ze przestaja obowiazywac glupie stereotypy, ze facet musi byc meski i twardy, bo wielu mezczyzn nie moze sprostac temu wizerunkowi, co prowadzi do wrzodow zoladka. Dobrze tez ze wreszcie statystyczny mezczyzna zaczyna dbac o swoje zdrowie i sylwetke, a tazke dostrzega potrzeby kobiet. Bardzo pozwytywne zmiany. Dla uspokojenia, nie martw sie, dbanie o siebie to nie oznaka spedalenia, choc niewatpliwie homoseksualisci zazwyczaj sa bardziej atrakcyjni wizualnie i babki moga jedynie zalowac, ze nie robia wrazenia na tych superfacetach. POzdrawiam, KOciamama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Femina Re: NIEMESKA CIOTA IP: *.zreo.compaq.com 14.07.04, 12:00 ja raczej mam awersje do niemeskich ciot , delikatne kruche biedactwo nieporadne w zyciu, bojace sie wszystkiego, przy probie rozmowy sparalizowane ze strachu, joj a mamusi w poblizu nie ma.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Femina Re: NIEMESKA CIOTA IP: *.zreo.compaq.com 14.07.04, 12:00 ja raczej mam awersje do niemeskich ciot , delikatne kruche biedactwo nieporadne w zyciu, bojace sie wszystkiego, przy probie rozmowy sparalizowane ze strachu, joj a mamusi w poblizu nie ma.. Odpowiedz Link Zgłoś
kociamama Ale to troche nie na temat 14.07.04, 12:03 w artykule nikt nie pisal o ciotach, ani o niemeskich. NIe ma tez slowa o maminsynkach. Co Twoj post ma do rzeczy? POzdrawiam, KOciamama. Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Czy faceci niedługo całkiem spedaleją? 14.07.04, 12:00 Mysle, ze jest to bezposredni efekt schlopienia kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
kociamama Re: Czy faceci niedługo całkiem spedaleją? 14.07.04, 12:04 grogreg napisał: > Mysle, ze jest to bezposredni efekt schlopienia kobiet. Ze niby kobiety wyjezdzaja masowo na wies i zajmuja sie rola? Nic z tych rzeczy, populacja przenosi sie do miast. MOzemy mowic o zmieszczuchowaceniu, nie schlopieniu... POzdrawiam, Kociamama. Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Czy faceci niedługo całkiem spedaleją? 14.07.04, 12:54 uzylem slowa chlop jako synonimu mezszczyzny a nie okreslenie grupy zawodowej. Czy autorka watku piszas o "spedalonych mezszczyznach" miala mysli zmiane cech i zachowan przypisanych danej plci czy ped do kariery czesci rowerowych? Odpowiedz Link Zgłoś
kociamama Re: Czy faceci niedługo całkiem spedaleją? 14.07.04, 13:12 PO pierwsze naucz sie podstawowych zasad poprawnej pisowni. Mężczyzna, nie "mezszczyzna" chlopcze. PO drugie, co autorka watku ma na mysli, wie tylko ona sama. Pozdrawiam, Kociamama. Odpowiedz Link Zgłoś
aguirre_gniew_bozy Re: Czy faceci niedługo całkiem spedaleją? 14.07.04, 13:16 kociamama napisała: > PO drugie, co autorka watku ma na mysli, wie tylko ona sama. > Mimo galopującego metroseksualizmu nadal jeszcze pozostaje facetem. Odpowiedz Link Zgłoś
kociamama Re: Czy faceci niedługo całkiem spedaleją? 14.07.04, 13:25 Przepraszam, wzielam Cie za kobiete przez moment bo zasugerowalam sie postem przedmowcy. W artykule nie pisano nic o transseksualistach ani o operacjach zmiany plci. Czy myslisz, ze metroseksualizm zagraza poczuciu Twojej tozsamosci plciowej? Rozwazasz zabieg zmiany plci ze wzgeldu na metroseksualizm? MOze warto, przyjemnie byc kobieta... POzdrawiam, KOciamama. Odpowiedz Link Zgłoś