Dodaj do ulubionych

Czy faceci niedługo całkiem spedaleją?

13.07.04, 15:45
Zgadzacie się Panie z tym trendem?Odpowiada wam to?

www.wirtualnemedia.pl/index1.php?act=4&id_artykulu=13506
Obserwuj wątek
    • Gość: Zosia Re: Czy faceci niedługo całkiem spedaleją? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 15:47
      Rozumiem ze jesli facet dba o siebie to zle? Chyba ze jestes spoconym
      zarosnietym typkiem, ale nie licz na wieksze powodzenie :-)
      • aguirre_gniew_bozy Re: Czy faceci niedługo całkiem spedaleją? 13.07.04, 15:51
        Gość portalu: Zosia napisał(a):

> Rozumiem ze jesli facet dba o siebie to zle? )

Tyle zrozumiałaś na ile pozwolił ci twój móżdżek.Siebie nie przeskoczysz.:-(
        • Gość: Zosia Re: Czy faceci niedługo całkiem spedaleją? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 15:53
          Dziekuje 'prawdziwemu mezczyznie' za meska i zdecydowana odpowiedz. Zadna
          takiego buca nie bedzie chciala. Teraz rozumiem twoja frustracje.
          • lena_zienkiewicz Re: ? 13.07.04, 15:55
            przecież aquirre to kobieta
            • aguirre_gniew_bozy Re: ? 13.07.04, 16:03
              lena_zienkiewicz napisała:

> przecież aquirre to kobieta

przecież lena to facet,no właśnie o tym był artykuł
          • aguirre_gniew_bozy Re: Czy faceci niedługo całkiem spedaleją? 13.07.04, 16:03
            Gość portalu: Zosia napisał(a):

> Dziekuje 'prawdziwemu mezczyznie' za meska i zdecydowana odpowiedz. Zadna
            > takiego buca nie bedzie chciala. Teraz rozumiem twoja frustracje.

No prosze co na forum przylazło.Nie dość że głupie to jeszcze chamskie.
            Ludzi wyzywa.
            • astrit Re: Czy faceci niedługo całkiem spedaleją? 14.07.04, 13:05
              A już się martwilismy na forum, że już cię nie wypuszczą... Pamiętaj jednak,
              żeby brać wszystkie tabletki, jak ci pan doktor zalecił, bo znowu wsadzą cię w
              kaftan...
    • Gość: jack Re: Czy faceci niedługo całkiem spedaleją? IP: *.biz.rr.com 13.07.04, 15:58
      Jak dlugo bedzie sie kreowac anorektyczki i pedalski wyglad faceta tak dlugo
      bedziesz to zjawisko obserwowal. Wiekszosc kreatorow mody to homoseksualisci
      wiec mamy taki obraz totalnie wymijajcy sie z rzeczywstiscia. Poza tym rola
      faceta jest spychana na dalszy plan , wiec niktorzy sie w tym juz pogubili.
      Przydzie czas, ze faceci zaczna walczyc o swoje prawa, ale jakie???
    • Gość: Rocco Re: Czy faceci niedługo całkiem spedaleją? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 16:00
      Zgadzam sie ci metrogeje , to zniewiesciale nie wiadomo co :)))
      • aguirre_gniew_bozy Re: Czy faceci niedługo całkiem spedaleją? 13.07.04, 16:04
        Gość portalu: Rocco napisał(a):

> Zgadzam sie ci metrogeje , to zniewiesciale nie wiadomo co :)))

Jak tak dalej pójdzie to niektórzy raz na miesiąc będą dostawać cioty.
        • alpepe Re: Czy faceci niedługo całkiem spedaleją? 14.07.04, 08:19
          a ja jestem za tym, żeby wszyscy faceci dostawali cioty, wreszcie zrozumieją
          jak to jest. No, i pewnie zaczną chodzić z w/w powodu na zwolnienie...
    • Gość: nebbia Re: Czy faceci niedługo całkiem spedaleją? IP: *.net / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 17:05
      jestem jak najbardziej za. Lubię zadbanych facetów, nawet bardzo zadbanych, nie
      przeszkadza mi, że facet chodzi do solarium, kosmetyczki, fajnie się ubiera,
      jest oczytany, wrażliwy i delikatny. Obym jak najwięcej takich spotykała.
      • Gość: toja Re: Czy faceci niedługo całkiem spedaleją? IP: *.netg.pl / 213.17.193.* 13.07.04, 17:41
        Ja też lubię zadbanych facetów, ale bez przesady, wszystko w granicach
        rozsądku!!!!!!!!!

Facet malujący sobie paznokcie czy pudrujący się , przecież to STRASZNE
        WYNATURZENIE
        Dla mnie to żałosne

Gość portalu: nebbia napisał(a):

> jestem jak najbardziej za. Lubię zadbanych facetów, nawet bardzo zadbanych,
        nie
        >
        > przeszkadza mi, że facet chodzi do solarium, kosmetyczki, fajnie się ubiera,
        > jest oczytany, wrażliwy i delikatny. Obym jak najwięcej takich spotykała.

Uważasz, że jak facet nie jest metroseksualny to jakiś troglodyta z niego.
        Po co te uogólnienia , wyobraź sobie że nie tylko metroseksualni mogą być
        oczytani, wrażliwi i delikatni...
      • lena_zienkiewicz Re: Czy faceci niedługo całkiem spedaleją? 13.07.04, 17:47

nie
        >

Jak dla mnie to taki facet odpada.Nie ma nawet najmniejszych szans.Facet musi
        być męski a nie jakiś wypucowany solarzysta w obcisłych gaciach.Fe.Ale dłonie
        muszą być zadbane!
        • Gość: jack Re: Czy faceci niedługo całkiem spedaleją? IP: *.biz.rr.com 13.07.04, 17:50
          Lena juz Cie lubie.
          • Gość: antyKenio Re: Czy faceci niedługo całkiem spedaleją? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 20:29
            To tacy jak Ken z BB.
      • aqwert Zakaz pedałowania 14.07.04, 11:09
        nie
        >
        Cóż nie chodzę do solarium kosmetyczki ubieram sie zwyczajnie jestem oczytany
        potrafie być delikatny ale tylko dla rodzinki żony i synka ;). Ale uważam że
        ten artykuł opisuje twór polskich kobiet, efekt wychowywania chłopców bez ojców
        jednojajowych debili. Cóż znam sie na kulturze jak doradze mojej żonie w
        sklepie to koleżanki jej zazdroszczą co nieznaczy że sam mam chodzić ubrany jak
        ciota (preferuje dzinsy i koszulki tshirt). I gwarantuje wam ze niemusze bić
        swojej żony by mnie słuchała wystarcza rzeczowe argumenty ;). Tak to jakos Pan
        Bóg zrobił że zawsze moje na wieszchu i moja rodzina dobrze na tym wychodzi.
        Pozdrawiam
        • Gość: Johan Bengtson Re: Zakaz pedałowania IP: 195.245.217.* 14.07.04, 15:36
          > Tak to jakos Pan
          > Bóg zrobił że zawsze moje na wieszchu i moja rodzina dobrze na tym wychodzi

Szkoda, że Pan Bóg nie zesłał Ci daru znajomości polskiej pisowni. Módl się
          synu, a niedopatrzenie może zostanie naprawione.
    • Gość: corgan metroseksualni to nie to co Prawdziwi Męscy Faceci IP: 217.11.142.* 13.07.04, 20:29
      ot cytat ze strony która podałes

"Oto, jak opisano mężczyzn metroseksualnych na podstawie przeprowadzonych
      wywiadów: [...]
      - Potrafią być silni i stanowczy, jednak nie wstydzą się manifestowania
      kobiecej strony swojej osobowości. Są delikatni, empatyczni i okazują uczucia
      (płaczą, jeśli wymaga tego sytuacja). Dla kobiet są partnerami nie tylko przy
      podziale obowiązków domowych, ale także starają się je zrozumieć.
      [...]
      - Są kulturalni i obyci w świecie. Podróżują, czytają książki, interesują się
      sztuką i muzyką. Są otwarci na nowości, aktywni towarzysko, delikatni i
      uprzejmi."

Tak zachowują się cioty, a jak powinien zachowac sie Prawdziwy Męski Facet?

Prawdziwy Męski Facet leje babe po mordzie bo "jak się baby nie bije to jej
      watroba gnije". Z czytelnictwa uznaje tylko mapę drogową, tabele wyników piłki
      nożnej, program telewizyjny i numery totolotka. Ulubiona potrawą jest zupka
      chińska Knorra, golonka, piwo i chipsy. Ew. obiad który poda mamusia. Z muzyki
      to tylko Mandaryna albo Doda bo cycate są i nie spiewają o niczym tylko o
      życiu. Prawdziwy facet nie beczy. Nic go nie boli, więc do dentysty nie chodzi,
      bo po co? co ma wypaść i tak wypadnie. Chodzenie na siłownie jest raczej
      podejrzane, ale jeśli już to tylko aby dźwigac ciężary a nie stepowac jak jakaś
      ciota na steperku. Mięsień piwny musi być, bo jak facet stara się go zgubic to
      znaczy ze dba o siebie a jak dba to znaczy że pedał.

Macie jeszcze jakieś pomysły?
      • Gość: smakosz Re: metroseksualni to nie to co Prawdziwi Męscy F IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 20:32
        Gość portalu: corgan napisał(a):

> Ulubiona potrawą jest zupka
        > chińska Knorra, golonka, piwo i chipsy. Ew. obiad który poda mamusia

Ależ oczywiście ze najlepsze obiady robi moja mamusia.Żadna jej pod tym
        względem nigdy nie dorównała.Chciałbym żeby było inaczej ale taka prawda.
    • madbach Re: Czy faceci niedługo całkiem spedaleją? 14.07.04, 08:08
      O, wypuscili cie z psychiatryka na przepustke? Leki dzialaja? Chyba
      nie...smutne to...
    • destiny01 Re: Czy faceci niedługo całkiem spedaleją? 14.07.04, 11:48
      Niektórzy z was mylą pojęcia. Metroseksualny nie równa się zadbany facet.
      Metroseksualny to kreacja. Z założenia ma być piękny, kulturalny, interesuje
      się określonymi rzeczami, chodzi w określone miejsca. Niby nic w tym dziwnego,
      ale wydaje się, że metroseksualnych produkuje jedna firma i wszyscy co do
      jednego są tacy sami. Dla mnie facet powinien dbać o siebie, ale cóż,
      manikjurzystka i solarium to przesada, bo sama w te miejsca nie chodzę.
      Niestety w naszym pięknym kraju metroseksualizm to trend, który sprzyja osobom
      bez charakteru, osobowości, a właśnie "prawdziwy facet" powinien mieć swoje
      zdanie i zainteresowania. SWOJE. Metroseksualni mówią, ze mają SWOJE,
      niepowtarzalne zainteresowania, ale to nie jest prawda, to zainteresowania
      wszystkich metroseksualnych. Są wbici w jeden schemat.

Dla tych, którzy nadal nie widzą różnicy powiem od siebie, że metroseksualni
      kojarzą mi się z dziewczynami, które za największe wartości uwazają swoją urodę
      i powierzchowność i traktują je jako największy swój atut, dlatego poświęcają
      im najwięcej czasu.
      • Gość: jack Re: Czy faceci niedługo całkiem spedaleją? IP: *.biz.rr.com 14.07.04, 14:24
        zgadzam sie z Taba
    • kociamama Re: Czy faceci niedługo całkiem spedaleją? 14.07.04, 11:58
      Dzieki Aguirre za ciekawy link.

Cale szczescie, ze faceci zaczynaja o siebie dbac. Dobrze tez, ze przestaja
      obowiazywac glupie stereotypy, ze facet musi byc meski i twardy, bo wielu
      mezczyzn nie moze sprostac temu wizerunkowi, co prowadzi do wrzodow zoladka.

Dobrze tez ze wreszcie statystyczny mezczyzna zaczyna dbac o swoje zdrowie i
      sylwetke, a tazke dostrzega potrzeby kobiet.

Bardzo pozwytywne zmiany. Dla uspokojenia, nie martw sie, dbanie o siebie to
      nie oznaka spedalenia, choc niewatpliwie homoseksualisci zazwyczaj sa bardziej
      atrakcyjni wizualnie i babki moga jedynie zalowac, ze nie robia wrazenia na
      tych superfacetach.

POzdrawiam,
      KOciamama.
      • Gość: Femina Re: NIEMESKA CIOTA IP: *.zreo.compaq.com 14.07.04, 12:00
        ja raczej mam awersje do niemeskich ciot , delikatne kruche biedactwo
        nieporadne w zyciu, bojace sie wszystkiego, przy probie rozmowy sparalizowane
        ze strachu, joj a mamusi w poblizu nie ma..
      • Gość: Femina Re: NIEMESKA CIOTA IP: *.zreo.compaq.com 14.07.04, 12:00
        ja raczej mam awersje do niemeskich ciot , delikatne kruche biedactwo
        nieporadne w zyciu, bojace sie wszystkiego, przy probie rozmowy sparalizowane
        ze strachu, joj a mamusi w poblizu nie ma..
        • kociamama Ale to troche nie na temat 14.07.04, 12:03
          w artykule nikt nie pisal o ciotach, ani o niemeskich. NIe ma tez slowa o
          maminsynkach. Co Twoj post ma do rzeczy?

POzdrawiam,
          KOciamama.
    • grogreg Re: Czy faceci niedługo całkiem spedaleją? 14.07.04, 12:00
      Mysle, ze jest to bezposredni efekt schlopienia kobiet.
      • kociamama Re: Czy faceci niedługo całkiem spedaleją? 14.07.04, 12:04
        grogreg napisał:

> Mysle, ze jest to bezposredni efekt schlopienia kobiet.

Ze niby kobiety wyjezdzaja masowo na wies i zajmuja sie rola? Nic z tych
        rzeczy, populacja przenosi sie do miast. MOzemy mowic o zmieszczuchowaceniu,
        nie schlopieniu...

POzdrawiam,
        Kociamama.
        • grogreg Re: Czy faceci niedługo całkiem spedaleją? 14.07.04, 12:54
          uzylem slowa chlop jako synonimu mezszczyzny a nie okreslenie grupy zawodowej.

Czy autorka watku piszas o "spedalonych mezszczyznach" miala mysli zmiane cech
          i zachowan przypisanych danej plci czy ped do kariery czesci rowerowych?
          • kociamama Re: Czy faceci niedługo całkiem spedaleją? 14.07.04, 13:12
            PO pierwsze naucz sie podstawowych zasad poprawnej pisowni. Mężczyzna,
            nie "mezszczyzna" chlopcze.

PO drugie, co autorka watku ma na mysli, wie tylko ona sama.

Pozdrawiam,
            Kociamama.
            • aguirre_gniew_bozy Re: Czy faceci niedługo całkiem spedaleją? 14.07.04, 13:16
              kociamama napisała:

> PO drugie, co autorka watku ma na mysli, wie tylko ona sama.
              >

Mimo galopującego metroseksualizmu nadal jeszcze pozostaje facetem.
              • kociamama Re: Czy faceci niedługo całkiem spedaleją? 14.07.04, 13:25
                Przepraszam, wzielam Cie za kobiete przez moment bo zasugerowalam sie postem
                przedmowcy.

W artykule nie pisano nic o transseksualistach ani o operacjach zmiany plci.
                Czy myslisz, ze metroseksualizm zagraza poczuciu Twojej tozsamosci plciowej?
                Rozwazasz zabieg zmiany plci ze wzgeldu na metroseksualizm? MOze warto,
                przyjemnie byc kobieta...

POzdrawiam,
                KOciamama.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka