Dodaj do ulubionych

no nie wierzę

16.03.13, 22:42
że ten koleś jest tylko rok ode mnie starszy:

http://meskieoko.blogspot.com/2013/03/idea-kobiety.html

http://www.facebook.com/o.kobietach?fref=ts

Byłam jedną z pierwszych osób, które "zalajkowały" jego profil, po tym jak umieścił całkiem zabawny i inteligentny komentarz pod którymś z postów na jednym z popularnych wśród studenciaków :) (uśmiech zwłaszcza do Krytyka) fanpage'ów . Osoby, które mają profil na FB mogą sobie wejść i poczytać więcej jego tekstów, na blogu jest na razie jeszcze niewiele z racji tego, że powstał on jakoś na dniach.

Kochane forumki, czy to możliwe, żeby 23-letni chłopak był aż tak rozwinięty emocjonalnie i pisał w taki sposób, że niejednej czterdziestce (potwierdzone!) serce bije ciut mocniej? :> Przecież MUSI być z nim coś nie tak :D Pewnie jest psychopatą, alboco.
Obserwuj wątek
    • gr.eenka Re: no nie wierzę 16.03.13, 22:43
      czterdziestce zawsze bije serce mocniej zwłaszcza przy 23 latku
    • mila2712 Re: no nie wierzę 16.03.13, 23:04
      wszystko jest możliwe.....to o czym piszesz również

zapewne psychopatą nie jest
      • mila2712 Re: no nie wierzę 16.03.13, 23:07
        i jeszcze pisze cytuję "....mała kruszynka....", dobrze że nie kurdupel

i tym sposobem prawie wszystkim niskim kobietom serce bije 2 razy szybciej
        • triismegistos Re: no nie wierzę 16.03.13, 23:09
          Mi nie bije.
          • mila2712 Re: no nie wierzę 16.03.13, 23:13
            triismegistos napisała:

> Mi nie bije.

mnie też nie
            dlatego napisałam prawie wszystkim...
          • gr.eenka Re: no nie wierzę 17.03.13, 10:27
            triismegistos napisała:

> Mi nie bije.
            nie czytałam profilaktycznie by nie zgłupieć na starość
            • mila2712 Re: no nie wierzę 17.03.13, 12:33
              a takie tam wypociny młodego człowieka :)
              nic specjalnego
              • gr.eenka Re: no nie wierzę 17.03.13, 14:44
                mila2712 napisała:

> a takie tam wypociny młodego człowieka :)
                > nic specjalnego
                no dobrze, zaintrygowana tą powyższą opinią, weszłam, rzuciłam okiem,
                Jakoś ostatnio słowo pisane mi nie leży, ale chyba stałam się bardziej wzrokowcem i bardzo mi się podoba górny baner z rysunkiem. Bardzo. i ciekawe jest zdjęcie główne na fb.
                • gr.eenka Re: no nie wierzę 17.03.13, 14:50
                  errata :)
                  wpisy na facebooku są śmieszne :)
                  i krótkie
    • thelma333.3 Re: no nie wierzę 16.03.13, 23:32
      zawsze to samo - trafi się jakiś facet, który wie jak podejść kobiety (te naiwne i niedoświadczone jeszcze) i nagle cala reszta mężczyzn jest be i fe;
      a prawda jest znacznie prostsza - dziewczyna dla 99% mężczyzn ma być ładna, mądra, ale głupsza od nich, młodsza, najlepiej tez niższa; to by było na tyle; acha, przydałby się większy biust, i żeby ja mało głowa bolała; wzór : wygląd x (intelekt + osobowość + charakter + ....) = atrakcyjność kobiety nadal aktualny;
      a ten koleś co prowadzi ten blog i fb to bardzo zapobiegliwy - jak się rozstanie z obecna, to wyobrażasz sobie ile będzie miał chętnych panienek na kolejny związek? normalnie strategia strzał w dziesiątkę, tyle mogę powiedzieć;
      bo te bujdy ,ze po seksie prowadzi inteligentne konwersacje to se miedzy bajki może wsadzić
      • dziewczyna_rzeznika Re: no nie wierzę 16.03.13, 23:33
        pocieszyłaś mnie :D
      • jan_hus_na_stosie2 Re: no nie wierzę 17.03.13, 09:12
        thelma333.3 napisała:

> bo te bujdy ,ze po seksie prowadzi inteligentne konwersacje to se miedzy bajki
        > może wsadzić

10/10 :)

• triismegistos Re: no nie wierzę 17.03.13, 12:01
        Nie czytałam bloga, ale dlaczego uważasz, że nie prowadzi po seksie inteliigentnych komwersacji?
        • rekreativa Re: no nie wierzę 17.03.13, 12:33
          A Ty prowadzisz?
          Bo ja to spać idę :)
          • triismegistos Re: no nie wierzę 17.03.13, 12:43
            Ja prowadzę. Nie, żeby zawsze i codziennie, ale prowadzę.
        • thelma333.3 Re: no nie wierzę 17.03.13, 12:48
          bo Ty Trissmegistos jesteś wyjątkowa pod wieloma względami
          • triismegistos Re: no nie wierzę 17.03.13, 23:44
            Nie wierzę, to naprawdę takie dziwne jest?
    • materac.francuza Re: no nie wierzę 16.03.13, 23:43
      > i pisał w taki sposób, że niejednej czterdziestce (potwierdzone!) serce bije ciut mocniej?
      Ja przysypiam przy takim pisaniu.
    • allatatevi1 Re: no nie wierzę 16.03.13, 23:56
      Chyba nie mój poziom abstrakcji, bo mi ten blog który zalinkowałaś wydaje się taki jakiś ... przaśny i nudny.
      • jan_hus_na_stosie2 Re: no nie wierzę 17.03.13, 09:15
        allatatevi1 napisała:

> Chyba nie mój poziom abstrakcji, bo mi ten blog który zalinkowałaś wydaje się t
        > aki jakiś ... przaśny i nudny.

no aż sobie sprawdziłem w słowniku PWN jak definiuje on słowo "przaśny" :)

przaśny - świadczący o zacofaniu cywilizacyjnym, o kulturalnym i umysłowym ubóstwie
    • fiigo-fago Mój cały komentarz poniżej. :D 17.03.13, 00:12
    • krytyk-systemu-edukacji Re: no nie wierzę 17.03.13, 09:09
      > że ten koleś jest tylko rok ode mnie starszy:
      > meskieoko.blogspot.com/2013/03/idea-kobiety.html
      > popularnych wśród studenciaków :) (uśmiech zwłaszcza do Krytyka) fanpage'ów

Facet tak przynudza na tym blogu (w dodatku potwornie nieznośnym stylem takiego właśnie przemądrzałego studenciny), że faktycznie chyba czterdziestki tylko mogą te wynurzenia czytać. Jeszcze to „iż” bez przerwy. Dam tu małą próbkę tej studenckiej pisaniny:

Często będzie pojawiał się tutaj temat mężczyzn, gdyż doskonale wiadomo, iż skoro jest kobieta, to prędzej czy później musi pojawić się przy niej mężczyzna w ramach szeroko pojętych stosunków damsko-męskich.

Świat na ogół jest dość smutnym miejscem. Zewsząd torpedowani jesteśmy przez różnego rodzaju tragedie ludzkie, kataklizmy, klęski żywiołowe i inne nieprzyjemne rzeczy. Przydałoby się trochę uśmiechu, przynajmniej w tym najbliższym gronie. Dlatego też, jedną z ważniejszych rzeczy dla mnie jest poczucie humoru.

Nuuuuudy – jak powiedziałaby zapewne użytkowniczka Six_a. Względnie: Zieeew. :)

PS A poza tym uważam, że minister cyfryzacji nie miał prawa odmówić zarejestrowania mojego kościoła.
      • gr.eenka Re: no nie wierzę 17.03.13, 10:02
        wierzysz w latającego potwora?:)
        ja wierzę w anioły no ale one są ładniejsze od tego potwora
        • gr.eenka Re: no nie wierzę 17.03.13, 10:03
          gr.eenka napisał:

> wierzysz w latającego potwora?:)
          > ja wierzę w anioły no ale one są ładniejsze od tego potwora
          nie, to makaronowy potwór ?
        • krytyk-systemu-edukacji Re: no nie wierzę 17.03.13, 11:00
          > wierzysz w latającego potwora?:)

Owszem, tak. Ktoś coś?
      • ursyda Re: no nie wierzę 17.03.13, 14:48
        krytyk-systemu-edukacji napisał:

> że faktycznie chyba czterdziestki tylko mogą te wynurzenia czytać.

Strasznie cię życie skrzywidziło.
    • leniwy_pierog Re: no nie wierzę 17.03.13, 10:16
      Pozostaje mieć nadzieję, że koleś jest w łóżku lepszy, niż w pisaniu. Przynudza strasznie, ma pretensjonalny styl i zero wiedzy o tym, jak tworzyć teksty, które chce się czytać.
    • rekreativa Re: no nie wierzę 17.03.13, 11:15
      Przeczytałam ten wpis.
      Zbiór mniej lub bardziej składnie poubieranych w słowa banałów.
      Bo co my tam mamy?
      "Nie ma ideałów" Wow, odkrywcze.
      "Wygląd jest ważny, ale nie najważniejszy" Czyli nie musisz być modelką, ale brzydkich nie rucham.
      "Trzeba być sobą" Zieew.

Może rzeczywiście trzeba być niedorżniętą czterdziechą, żeby takie pierdy puls przyspieszyły.
    • gyubal_wahazar Re: no nie wierzę 17.03.13, 11:31
      A dla mnie git. Bez fajerwerków i prawd objawionych, ale też bez zadęcia zblazowanego amanta i ustawianiu się na pozycji samozwańczego arbitra elegancji, jak imć (rany, jak mu było, no. Kabinek, Machinek ? Jakoś tak).

Grzeczny chłopina, piszący grzeczne rzeczy. Rarytas, w zalewie tandeciarzy spod znaku patrzcie-tera-wszyskie-jaki-ze-mnie-szwoleżer.pl
      • leniwy_pierog Re: no nie wierzę 17.03.13, 11:33
        W przeciwieństwie do pana tu omawianego Kominek potrafi pisać. A tutaj mamy poprawną rozprawkę szkolną i nic więcej.
        • fuzja.jadrowa Re: no nie wierzę 17.03.13, 11:49
          > W przeciwieństwie do pana tu omawianego Kominek potrafi pisać.

Ee, tez nie powala.

• gyubal_wahazar Re: no nie wierzę 17.03.13, 11:50
          Oo dzięki, Kominek. Ujmę to tak : szokowanie i arogancja przyciągają wprawdzie początkowo uwagę, ale jeśli nie idzie za nimi coś głębszego, bardzo szybko się nudzą. No chyba, że się mylę
          • fuzja.jadrowa Re: no nie wierzę 17.03.13, 11:55
            > Ujmę to tak : szokowanie i arogancja przyciągają wprawdzie
            > początkowo uwagę, ale jeśli nie idzie za nimi coś głębszego, bardzo szybko się
            > nudzą. No chyba, że się mylę

Prawda. Nic w tym nie ma. Przynajmniej dla mnie.
          • leniwy_pierog Re: no nie wierzę 17.03.13, 11:55
            Chodziło mi o samą sztuk pisania. O wiedzę o dobrej konstrukcji tekstu. Można lubić lub nie, ale każdy tekst jest dobrze poprowadzony, utrzymuje uwagę, jest dopracowana puenta. A nie takie bleblanie na jednym oddechu przez cały tekst jak u tego kolesia od "ideałów nie ma, a wygląd się liczy, ale nie bardzo".
            • gyubal_wahazar Re: no nie wierzę 17.03.13, 12:03
              Wierzę na słowo, bo moja przygoda z Kominkiem nie wiem czy trwała więcej niż kwadrans.
    • kombinerki.pinocheta Re: no nie wierzę 17.03.13, 11:39
      Myslalem o tym, ale nie pisalbym o takich banalach. Punktowalbym wasz rodzaj jak Golota Bowe w 1996 roku, ale sporo juz napisalem na forum i nie chce mi sie powtarzac.

• triismegistos Re: no nie wierzę 17.03.13, 12:19
        Punktuj. Życia ci to nie naprawi, ale przynajmniej wniesie w nie odrobinę satysfakcji.
    • fuzja.jadrowa Re: no nie wierzę 17.03.13, 11:52
      Slabiutko. Nie wiem, czym tu sie podniecac.

W ogole nie trafilam jeszcze na zaden ciekawy, dobrze napisany meski blog. Zakladam, ze po prostu niewlasciwi ludzie zabieraja sie za ich pisanie, bo nie podejrzewam, ze wszyscy mezczyzni to zwykle cwoki o zawyzonym mniemaniu o sobie.
    • jolunia01 Re: no nie wierzę 17.03.13, 12:47
      ziewczyna_rzeznika napisała:

> Kochane forumki, czy to możliwe, żeby 23-letni chłopak był aż tak rozwinięty em
      > ocjonalnie i pisał w taki sposób, że niejednej czterdziestce (potwierdzone!) se
      > rce bije ciut mocniej?

Nie wiem, co cie w tym pisaniu fascynuje. Teksty akurat do uwodzenia zakompleksionych gimnazjalistek. Czterdziestolatka, której przy czytaniu tych enuncjacji bije serce, to chyba polonistka czekająca aż facet skończy wstęp i zacznie rozwijać temat. Rażących błędów stylistycznych czy gramatycznych nie robi, ale i tak źle się to czyta. Pan próbuje czymś epatować, tylko się nie może zdecydować czym. Sformułowanie: "Zewsząd torpedowani jesteśmy przez różnego rodzaju tragedie ludzkie, kataklizmy, klęski żywiołowe i inne nieprzyjemne rzeczy." zdaniem autora jest chyba nader oryginalne i głębokie, ale niestety stylistycznie błędne. Nieudolności jest tam zresztą więcej.
    • senseiek Wiekszosci 40-tek serce szybciej bije na widok.. 17.03.13, 14:39
      > Kochane forumki, czy to możliwe, żeby 23-letni chłopak był aż tak rozwinięty em
      > ocjonalnie i pisał w taki sposób, że niejednej czterdziestce (potwierdzone!) se
      > rce bije ciut mocniej? :>

Wiekszosci 40-tek serce szybciej bije na widok 23-letniego ciacha.. ;)

Tak samo jak wiekszosci 40-latkow serce szybciej bije na widok atrakcyjnej 23-latki.
      • senseiek Przeceniasz jego mozliwosci intelektualne.. 17.03.13, 15:01
        "Będę tylko pił i milczał, bo nie miałbym o czym mądrym z taką dziewczyną porozmawiać?"

Przeceniasz jego mozliwosci intelektualne..

Co mozna robic z glupia dziewczyna (zreszta kazda) po seksie?
        Uczyc ja.. rozmawiajac o sprawach o ktorych nie ma pojecia.
        I teraz sie naprawde okaze czy jej glupota, jest niewiedza, czy prawdziwa glupota.
        Bo glupota prawdziwa charakteryzuje sie tym, ze ktos czuje wstret/niechec do jakiegokolwiek uczenia sie rzeczy ktorych sie nie zna. I tutaj nie ma zadnego znaczenia jakie wyksztalcenie sie ma! Jak ktos jest nieswiadomy czegos, to z przyjemnoscia sie dowiaduje o czyms nowym. Wtedy mozna mowic o czymkolwiek, o swojej pasji, pracy, przezyciach, a ta osoba bedzie tym zaciekawiona i bedzie madrzec, uczyc sie..
        I vice versa. Nawet osoba niewyksztalcona (w sensie studiowania) moze czegos nowego nas nauczyc. Kucharka moze nas nauczyc gotowac jesli nie jestesmy w tym biegli choc moze miec skonczona tylko podstawowke.. Kwestia tego czy bedziemy na tyle otwarci, zeby sie czegos nowego nauczyc, czy z gory ja sie potraktuje jako osobe glupia - bo niewyksztalcona - bo nie ma papierka..
    • sid.l Re: no nie wierzę 17.03.13, 14:59
      Serio tak odbierasz to, co pisze ten chłopak? Bo jak dla mnie to nieco pretensjonalne wyznania romantycznego gimnazjalisty. Że nastolatkom może się to podobać, to rozumiem, ale czterdziestkom? Chyba tylko tym, które z wypiekami na twarzy oglądają "Zmierzch" i czytają Greya (tak, są takie).
    • gr.eenka Re: no nie wierzę 17.03.13, 21:55
      w nawiązaniu do tematu :)
      to taki program oglądam w tv :) i Kora jak widzi jakiegoś fajnego młodzika , to nie wiem jak by śpiewał to będzie fantastyczny :)
      no ucho to ona ma
      oko też ;)
    • dziewczyna_rzeznika No dobra 17.03.13, 23:19
      może ten wpis na blogu nie był powalający, ale zapewniam, że gdybyście od początku śledzili jego poczynania na FB, to na pewno mielibyście ciut inne zdanie. No nie wiem, chłopak jest nieco pretensjonalny, to fakt. Ale poza tym pisze bardzo fajnie i naprawdę dziwię się, że w tym wieku można snuć tak mądre refleksje w tak dowcipny sposób. Tyle :D
      • onnos Re: No dobra 17.03.13, 23:52
        Pewno. Ten to wpadka, wszystkie inne z pewnosci byly lepsze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka