Dodaj do ulubionych

prezent dla emeryta

22.08.11, 18:59
Kolega odchodzi na emeryture, robi pozegnanie dla kilku osób
nie wiem co mu kupic, podpowiedzcie
Obserwuj wątek
    • prezentujeprezenty Re: prezent dla emeryta 24.08.11, 20:11
      Jeśli jest fanem motoryzacji i wyścigów ciekawym prezentem może być zdalnie sterowany samochód - piszę o takiej zabawce na moim blogu www.prezentujeprezenty.pl/2011/08/prezentuje-zabawke-dla-chopca-ktory.html
    • btw92 Re: prezent dla emeryta 21.12.11, 18:16
      Hm , może coś co będzie Ciebie mu przypominało, albo coś praktycznego. Ja jestem za portfelem albo hm paskiem, bo co innego można kupić? Albo jakąś fajną koszulę. Ja swojemu ojcu, który kończy 60 lat w tym roku na święta kupiłam bardzo stylowy skórzany portfel, ha w przyszłości będzie miał gdzie trzymać emeryturę. Pozdrawiam! :)
    • btw92 Re: prezent dla emeryta 14.03.12, 19:41
      Może jakąś fajną książkę? Albo perfumy? Przecież perfumy dodają pewności siebie. Ja zamawiam sobie ze strony www.twojafanaberia.pl mają tam bardzo duży wybór ;)
    • novitus85 Re: prezent dla emeryta 20.03.12, 18:38
      Nadeszła wiosna, wiele osób ubiera lżejsze kurtki, płaszcze. Może chusta, szalik były by dobrym i użytecznym prezentem? Bardzo ładne i gustowne widziałam na Krakowskim Przedmieściu w Wellensteynie. Były tam różne odcienie, pamiętam brąz, szachownice, czerwony.. :)
    • rastamoris Re: prezent dla emeryta 21.03.12, 14:27
      Wykonuję wypalaki w drewnie co jest swietnym pomysłem na prezent wiele osób u mnei zamawia to własnie na takie okazje. www.rastamoris-malarstwo.manifo.com to moja strona internetowa. Posiadam też sklep i takimi drobiazgami sklep dopiero powstaje ale już jest w nim kilka moich prac. www.dekorniki.pl
      • x_nc Re: prezent dla emeryta 26.03.12, 09:41
        a może taki mały podręczny zestaw? www.planettoys.pl/kluczowy-zestaw-8-w-1-swisstech.html
      • rastamoris Re: prezent dla emeryta 23.08.12, 16:59
        zapraszam do sklepu gdzie znajdą państwo prezent dla każdego

www.dekorniki.pl
    • styleo.pl a może piekne pióro? 26.03.12, 16:24
      Polecamy sklep www.styleo.pl/ . Zapraszamy na zakupy w naszej Galerii Internetowej.
      Tutaj znajdziesz ciekawy i elegancki prezent w dobrym guście.
      W galerii oferujemy: perfumy w atrakcyjnej cenie, eleganckie pióra i wiele innych stylowych pomysłów na upominek.
      Gwarantujemy szybką realizację(24 godziny), produkty w super cenie
      i wysokiej jakości. W razie ewentualnych pytań i wątpliwości zapraszamy do kontaktu pod numerem 511 187 170 lub bok@styleo.pl . Postaramy się doradzić i ułatwić dokonanie wyboru tak aby zakupy stały się czystą przyjemnością .

Facebook- Styleo Cafe
      www.facebook.com/pages/Styleo-Caf%C3%A9/107097812750316
    • 6zenek Re: prezent dla emeryta 08.04.12, 09:16
      Pod tym adresem znajduje się ciekawy pomysł na prezent allegro.pl/wiersz-wierszyk-indywidualny-oryginalny-prezent-i2256193244.html
      Podajecie tylko krótki opis osoby, okazji czy zdarzenia jakie miało miejsce i za nie wielkie pieniądze otrzymujecie wiersz, który możecie przedstawić jako swój;) mi się ten pomysł bardzo spodobał.
    • crystalcityonline Re: prezent dla emeryta 23.04.12, 14:38
      Na takie ważne okazje można kupić coś oryginalnego, co przypomni o tym dniu koledze jeszcze przez kilka dobrych lat. Proponuję kwiat wygrawerowany w krysztale z dedykacją dla "solenizanta" :) sentymentalne :)
      zobacz www.crystalcity.pl/products/product/by-id/id/158
      • krakowskim_targiem Re: prezent dla emeryta 10.05.12, 11:41
        ja bym się skupiła raczej na tym, że emeryt ma nadmiar wolnego czasu. dobra książka, czy konsola do gier może okazać się strzałem w dziesiątkę. nic nie piszesz o jego zainteresowaniach, jeśli lubi gotować - nowy blender, w przypadku miłośnika podróży może aparat fotograficzny? w kilka osób można zrzucić się na coś naprawdę fajnego, a w magicznej planecie za trzy stówki już kupicie fajną kompaktową cyfrówkę :)
    • lesnachata_pl Re: prezent dla emeryta 20.06.12, 22:40
      Wykupcie mu wczasy w ośrodku Leśna Chata w Jastrowiu. Super sprawa. Kolega będzie mógł tam odpocząć i zrelakowac się, gdyż gdyż jestem tam szeroki wybór zabiegów, a także dobrze zabawić się:)
    • leelouu84 Re: prezent dla emeryta 25.06.12, 10:03
      Witam serdecznie,
      polecam wykonanie prezentu własnoręcznie.
      Na pewno obdarowana osoba mocno to doceni.

Moja sprawdzona propozycja to:
      www.cenneradydladomu.blogspot.com/2012/06/bukiet-inny-niz-zwykle.html
    • miszmaszartystyczny A może ... 29.08.12, 00:49
      Warto zastanowić się na przykład nad pudełkiem na wino z dedykacją. Do tego jakieś dobre wino i gotowe. Fajne prezenty można znaleźć na miszmaszart.aq.pl/
      A takie pudełko można zobaczyć na www.youtube.com/watch?v=uY6mW3ePpeE
    • pieterrek Re: prezent dla emeryta 30.08.12, 23:57
      Może warto podarować mu prezent wykonany własnoręcznie? Skorzystaj z inspiracji w internecie stylowi.pl/kategoria/diy-zrob-to-sam :)
    • posterplate Re: prezent dla emeryta 03.09.12, 11:23
      Hej, z naszej strony też polecamy nasze ręcznie robione blachy z motywami PRL/USA/retro :) Może ma akurat jakiś motyw z dawnych lat który przywiedzie pozytywne wspomnienia? :)
    • herkin28 Re: prezent dla emeryta 31.10.12, 13:22
      Trzymaj. Są to prezenty dla babci/dzidka ale sądze że dla kolegi będą również dobre :)
      podarujupominek.pl/6-prezenty-na-dzien-babci-i-dziadka#&panel1-4Pozdrawiam
    • ufr Re: prezent dla emeryta 22.11.12, 19:42
      Znalazłam w internecie bardzo fajne, eleganckie komplety dla mężczyzn - krawat i spinki. Myślę że to świetny pomysł na prezent mans.eu
    • fragrancesearcher Re: prezent dla emeryta 06.06.13, 17:30
      ciężka sprawa. może koszulkę z grupowym zdjęciem? na reflect.pl możesz zamówić nadruk. zerknij www.reflect.pl/druk_na_odziezy.html
    • atomik333 Re: prezent dla emeryta 08.05.17, 00:26
      Prezent dla emeryta powinien być godny więc proponuje fotel bo teraz będzie już tylko sobie siedział i odpoczywał fotel oczywiście drewniany barek z kieliszkami i karafką, do tego śmieszną koszulkę z napisem "Nic nie muszę" i jakąś statuetkę "za rolę super Emeryta" do tego dyplom ze stosownymi życzeniami dla Emeryta i będzie pamiątka na długo a delikwent na pewno będzie zadowolony. Zresztą zajrzyj na stronę sklepzupominkami.com.pl/ tam jest cały dział prezentów z okazji przejścia na emeryturę coś fajnego wybierzesz na pewno.
    • zipp1989 Re: prezent dla emeryta 19.04.18, 10:05
      pióro z grawerem od kolegów z pracy może być fajnym pomysłem. Taki grawer np. na skuwce, albo na wieczku futerału np. z ciekawym cytatem. Tutaj jest link do strony gdzie można coś takiego nabyć www.tech-media.pl/grawerowanie,laserem,114-1,12.html
    • onkodietetyka Re: prezent dla emeryta 09.12.20, 16:27
      Zapraszam na stronę onkodietetyka.pl/dla-bliskich/.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka