rossena
21.03.13, 12:58
z moim facetem? Mam dość jego zazdrości o mojego byłego. Wczoraj byliśmy na piwie u kumpla, był tam też mój były. Posiedzieliśmy, pogadaliśmy i jak wracaliśmy do domu to się zaczęło... głupie wyrzuty i wymówki że się wdzięczyłam do byłego, te jego teksty doprowadzają mnie do szału jak mówi: ja to widziałem jak na niego patrzyłaś itd. wkurza mnie to dlatego że to nie prawda a jego chore wyobrażenia. Z byłym nie jestesmy już ponad 4 lata więc to nie jest świeża sprawa. Poprostu jak się spotkamy to ze sobą potrafimy normalnie pogdać, pożartować ale w sposób zwyczajny, jak znajomi, bez jakiś odtekstów czy coś. Ale mój facet ciągle widzi że coś mamy do siebie. Wczoraj chciałam żeby do mnie jeszcze przyszedł to trzasnął drzwiami od klatki i poszedł. Nie wiem co mam zrobić bo mam dość takich sytuacji że jak tylko pojawi się były i zaczne z nim rozmawiać odrazu mój facet posądza mnie nie wiadomo o co. Z ex mamy tych samych znajomych, on mieszka obok mnie w bloku więc to jest normalne że dość często on się pojawia. Nie mam zamiaru tracić kontaktu ze znajiomymi tylko dlatego że mój były będzie a mój facet zacznie robić mi jazdy. Jak sama zaczne się z nimi spotykać, będą jeszcze gorsze wymówki. Nie wiem jak mam postapić w tej sytuacji, proszę o jakieś rady.