indiaaa 26.07.04, 10:07 Wszystkim dzisiejszym solenizantkam naj naj:)) Anie wpisujcie się:) W końcu nas chyba najwięcej jest. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lena_zienkiewicz Re: aaaaaaaa wpiszę się :-) 26.07.04, 10:09 wszystkiego nnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj................ Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: Imieniny dziś mam:) 26.07.04, 10:12 Też dziś świętuję!!!:))) Wszystkim Aniom-wszystkiego najjjjjjjjjjj:))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
indiaaa Re:inni też mają:) 26.07.04, 11:22 Hannie, Grażynce też i wczorajszym Krzyśkom:) pijemy panowie i panie;) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re:inni też mają:) 26.07.04, 11:24 tak w pracy? ja dziękuję - piłam przez dwa dni;)) Odpowiedz Link Zgłoś
indiaaa Re:inni też mają:) 26.07.04, 11:26 dwa dni chyba od dzisiaj zaczniesz:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re:inni też mają:) 26.07.04, 11:28 Nieeee!!! alkoholu mam na razie dość, na dwa dni na pewno;) A Ty nie opijałaś imienin w weekend? dziś zaczynasz? chyba, że nie pracujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
indiaaa Re:inni też mają:) 26.07.04, 11:31 miawalles napisała: > Nieeee!!! alkoholu mam na razie dość, na dwa dni na pewno;) > A Ty nie opijałaś imienin w weekend? dziś zaczynasz? chyba, że nie pracujesz... tak w tym tygodniu nie pracuję ja zacznę od dziś kończąc na sobocie bo jadę na weselicho:) żartuję tylko małe piweczko dziś, chyba że mąż malibu postawi:P Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re:inni też mają:) 26.07.04, 11:32 ja dziś tez tylko symbolicznie, winko i koniec. jutro za to poprawka - babskie plotki przy piwie:) Odpowiedz Link Zgłoś
indiaaa Re:inni też mają:) 26.07.04, 11:36 miawalles napisała: > ja dziś tez tylko symbolicznie, winko i koniec. > jutro za to poprawka - babskie plotki przy piwie:) nie wzięłam pod uwagi winek i nalewki które robią się u mnie w domu pod stołem:) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re:inni też mają:) 26.07.04, 11:53 kurcze, chyba zaraz wyskoczę do cukierni. tu wszyscy z kwiatami, życzeniami, a rano wszystkie cukiernie pozamykane, albo z pustymi półkami "bo tak zawsze w poniedziałki rano":( Odpowiedz Link Zgłoś
indiaaa Re:inni też mają:) 26.07.04, 11:56 miawalles napisała: > kurcze, chyba zaraz wyskoczę do cukierni. tu wszyscy z kwiatami, życzeniami, a > rano wszystkie cukiernie pozamykane, albo z pustymi półkami "bo tak zawsze w > poniedziałki rano":( powinnaś kupić cukierki jak to kiedyś było gdy się chodziło do podstawówki i częstowało inne dzieci:)))) dostałaś już jakiś prezent? Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re:inni też mają:) 26.07.04, 12:01 dostałam kwiaty, kwiaty, kwiaty:)))))a Ty? co do cukierków, to chyba zacznę firmowymi czestować;) Odpowiedz Link Zgłoś
indiaaa Re:inni też mają:) 26.07.04, 12:23 miawalles napisała: > dostałam kwiaty, kwiaty, kwiaty:)))))a Ty? > co do cukierków, to chyba zacznę firmowymi czestować;) więc ja rano klapsa:))) z członkami rodziny i innymi takimi spotkam sie dopiero po 18:)) byłam grzeczna może coś dostanę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna dolączam sie :)) btxt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 11:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Susana Re: Imieniny dziś mam:) IP: 62.233.157.* 26.07.04, 11:59 ja mam dziś tez imieniny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pCHEŁKA Anna? Nie-Anna? Kto to wie... IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 26.07.04, 12:02 Jeśli spojrzec w dowód,to faktycznie znajdzie się tam na czołowym miejscu imie nie inne,jak Anna... tyle tylko,że jakoś ostatnio nie nazbyt często go używam a to ze względu na pCHEŁKĘ,która Annę wypiera. Rozdwojenie jaźni? Chyba nie tak źle. Po prostu nie spojrzałam na kalendarz i najzwyczajniej w świecie nie wiedziałam,że dziś imieniny (hmm... zabrzmiało niczym tytuł jednego z tomów Jeżycjady:D) Uświadomił mnie bardzo milutki smsik... a teraz jeszcze ten wątek. Wprost musiałam się dopisać:) Zatem wszystkim Annom wszystkiego co dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anusia ja tez:-) IP: 217.153.18.* 26.07.04, 12:25 i pozdrawiam inne Anie:-)!hej! Odpowiedz Link Zgłoś
honeybeam ja też 26.07.04, 12:52 Cóż i w ten sposób, krok po kroku zatracamy swoją anonimowość. Już było o urodzinach, teraz imię...a co tam, jak dojdzie do nazwisk zmienię nicka w najgorszym razie :))). Wszystkim Aneczkom, Andziom, Niuniom, Niusiom, Anulkom, Aniom, Annom wszystkiego naj, naj, naaaaaaj. A które zdrobnienie najbardziej lubicie??? Bo ja Niusia :). Odpowiedz Link Zgłoś
indiaaa Re: ja też 26.07.04, 12:59 honeybeam napisała: > Cóż i w ten sposób, krok po kroku zatracamy swoją anonimowość. Już było o > urodzinach, teraz imię...a co tam, jak dojdzie do nazwisk zmienię nicka w > najgorszym razie :))). > > Wszystkim Aneczkom, Andziom, Niuniom, Niusiom, Anulkom, Aniom, Annom > wszystkiego naj, naj, naaaaaaj. > > A które zdrobnienie najbardziej lubicie??? Bo ja Niusia :). A ja najbardziej po prostu Ania:) No tak niedługo oprócz daty urodzin, miejsca zamieszkania, stanu cywilnego niedługo dojdzie pierwsza imienia naziwska, druga i trzecia ..itd.:) Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Imieniny dziś mam:) 26.07.04, 14:02 najlepszego wszystkiego solenizantkom dzisiejszym (i nie tylko) życzy Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Imieniny dziś mam:) 26.07.04, 23:22 haha,ja też przy okazji przypominam,że Anna jest imieniem hebrajskim Anna,kochanica Francuza:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: Imieniny dziś mam:) IP: *.fastres.net 26.07.04, 17:52 A WE WLOSZECH NIE OBCHODZA IMIENIN, TYLKO URODZINY... ZALAMANA ANIA Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa dzisiejszym solenizantkom 26.07.04, 18:53 imieninowy buziak :*) a sobie podwójny - zasłużyłam, a co ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abra Re: dzisiejszym solenizantkom IP: *.amconex.pl 26.07.04, 19:08 Też mam dzisiaj imieniny i czekam na najważniejszego maila albo esemesa z życzeniami i nie tylko od tego najważniejszego... który podróżuje (też nie miał kiedy!!!). Trochę mi smutno, ale z drugiej strony najlepsze jeszcze przede mną :-) Odpowiedz Link Zgłoś
indiaaa Re: Imieniny dziś mam:) 26.07.04, 20:45 no to koniec dnia drogie solenizantki proponuje ranking dzisjeszych upominków:) ja doczekałam się malibu i cieni do powiek i kwiatuszków:P Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Imieniny dziś mam:) 26.07.04, 20:55 bukiety kwiatów, następne egzemplarze do kolekcji i to najważniejsze - "dowód uznania" od Dzieci :)) baaaaaaaaaardzo miły dzień miałam Odpowiedz Link Zgłoś
ameteora Re: Imieniny dziś mam:) 26.07.04, 21:45 Niestety nie jestem dzisiejszą solenizantką,ale: WSZYSTKIM ANIOM, A SZCZEGÓLNIE indiii I mojej siostrzyczce,KTÓREJ DZIŚ NIESTETY NIE MOGĘ OSOBIŚCIE ZŁOŻYĆ ŻYCZEŃ/ale kartkę już wysłałam :)/ ŻYCZĘ WSZYSTKIEGO NAJ,NAJ,NAJ I JESZCZE JEDEN RAZ NAJ :) kraków pozdrawia ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Imieniny dziś mam:) IP: *.crowley.pl 26.07.04, 21:46 wszystkiego najlepszego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyg - Ania Re: Imieniny dziś mam:) IP: *.josefame.hemp / 81.210.125.* 26.07.04, 21:51 ja tez mam ... i wiecie jestem zdziwiona ile osob o mnie pamietalo... niesamowite!!! Dziewczyny - Kochane Anki, Anie, Anusie, Nuski, Anule, Anuśki i wszystkie inne odmiany.. marzen, milosci, namietnosci, pasji, spelnienia, fantastycznych ludzi na naszej drodze..zawsze i wszedzie... Anna Maria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania A kto pamięta o Haniach? IP: *.ld.euro-net.pl 26.07.04, 22:07 Bo ja też OD ZAWSZE obchodzę imieniny 26 lipca. W tym roku w tej samej firmie, ale po dużym awansie, bez moich najlepszych koleżanek /urlopy/. Jakoś tak głupio, bez ciasta, tylko dyżurne czekoladki w szafie... Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: A kto pamięta o Haniach? 26.07.04, 22:31 Hanie zawsze 26 lipca masz tu talerzyk z (co prawda wirtualnym) tortem orzechowym nasączonym brandy Odpowiedz Link Zgłoś