Dodaj do ulubionych

Prezent na Dzień Chłopaka polecam

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.11, 09:18
wyjątkowa koszulka z nadrukiem. dobra jakościowo, do wyboru kilkanaście wzorów np. "Super chłopak", "Najlepszy facet pod słońcem" , możliwość zamieszczenia swojego projektu
allegro.pl/koszulka-na-prezent-na-dzien-chlopaka-i1821444057.html
kalendarz z waszym wspólnym zdjęciem allegro.pl/foto-kalendarz-a3-z-twoim-zdjeciem-na-prezent-i1823693019.html
Obserwuj wątek
    • alfaonline Re: Prezent na Dzień Chłopaka polecam 20.09.11, 10:24

Dla chłopaka niespotykane prezenty np. TOALETOWY NAWIGATOR
      echoludek
      • Gość: meska-jazda Re: Prezent na Dzień Chłopaka polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.11, 09:55
        Na dzień chłopaka polecam tylko męskie emocje:

prezentokracja.pl/Jazda_Subaru_na_torze_wyscigowym_z_kierowca/produkt.html
        • Gość: grtek Re: Prezent na Dzień Chłopaka polecam IP: *.internetia.net.pl 17.09.12, 00:23
          może coś takiego?: Nóż składany ratowniczy Baladeo No Limit Red (ECO078)
    • Gość: kinga Re: Prezent na Dzień Chłopaka polecam IP: *.xdsl.centertel.pl 22.09.11, 20:18
      Niech chociaż ten jeden dzień poczuje się panem wszystkiego!
      Podaruj mu niecodzienny przyrząd do zarządzania.. Kobietą, w postaci specjalnego pilota, który ludzkim głosem powie wszystko co mu tylko rozkażesz..
      Niech poczuje ten jedyny raz tą niepowtarzalną władzę!
      • Gość: Marta Re: Prezent na Dzień Chłopaka polecam IP: *.e-gco.pl 23.09.11, 09:42
        Ja mojemu chłopakowi kupiłam taką koszulkę: www.revoltum.com/wzory.php?strefa=m&id_r=1&id_w=76&id_p=82 Powinien być zadowolony z niego. Nie jest droga, a myślę że to fajny prezent, bo praktyczny.
        • Gość: Asia Re: Prezent na Dzień Chłopaka polecam IP: 193.104.164.* 27.09.11, 10:21
          ja w tym roku na dzień chłopaka zamierzam mojemu mężczyźnie podarować coś co faceci lubią najbardziej, a oprócz tego polecam coś dla fanów motoryzacji albo maniaków komputerowych
          • Gość: tereinaa Re: Prezent na Dzień Chłopaka polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.11, 10:25
            a ja mu nic nie dałam, bo mnie kretyn chyba zamierza rzucić :(
        • Gość: urszulka6589 Re: Prezent na Dzień Chłopaka polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.12, 14:17
          całkiem fajne te koszulki, tylko ta cena......
          • Gość: jowita Re: Prezent na Dzień Chłopaka polecam IP: *.smgr.pl 14.09.12, 00:18
            Ja kupiłam super poduszkę dla chłopaka, Link przesyłam poniżej, Jest tam chyba 20a wzorów, ale ja go troche zmieniłam, bo można było koszt to ok. 37zł z przesyłką, ale poducha super jakości.
            haft.apgraf.pl/
            haft.apgraf.pl/?poduszki ,56 Pozdrawiam.
            Jowita

• Gość: kamila Re: Prezent na Dzień Chłopaka polecam IP: *.181.94.25.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.09.12, 22:47
      Tutaj macie świetną propozycje tego jakie prezenty wybrac www.wyjatkowyprezent.pl/pomysl-na-prezent/prezenty-dla-niego
    • elektropoprobot Re: Prezent na Dzień Chłopaka polecam 19.09.12, 15:32
      Ja szukałam inspiracji tutaj: 4gift.pl/prezenty-na-dzien-chlopaka i chyba kupię tą koszulke bohatera i coś sexy. :D
    • ika919 Re: Prezent na Dzień Chłopaka polecam 19.09.12, 17:09
      Polecam haft z dowolną dedykacją i super wzorem:
      allegro.pl/recznik-z-haftem-super-prezent-super-wzory-70x140-i2631951623.html
    • Gość: helena Re: Prezent na Dzień Chłopaka polecam IP: *.jmdi.pl 20.09.12, 18:04
      Ja jednak pójde w troszkę inna stronę i zdecydowanie spełnie jego najwieksze marzenia www.wyjatkowyprezent.pl/prezent/lamborghini-vs-ktm
      • olcia_836 Re: Prezent na Dzień Chłopaka polecam 21.09.12, 12:57
        Szczerze powiedziawszy wątpię czy facet chciałby dostać koszulkę lepiej celować w coś praktyczniejszego i męskiego typu :

Ipod 16 GB podświetlanie Led fajny design. Ciekawa sprawa dla melomana
        www.facet.v10.pl/Apple,iPod,touch,i,nano,w,nowych,odslonach,oficjalnie,zaprezentowane,86589.html
        Dla miłośnika gier myszka ułatwiająca manewry
        www.high-tech.banzaj.pl/CM-Storm-Recon-gamingowa-mysz-z-szerokim-zakresem-rozdzielczosci-57692.html
    • rastamoris Re: Prezent na Dzień Chłopaka polecam 21.09.12, 19:15
      www.dekorniki.pl to miejsce, w którym znajdziesz fantastyczne jedyne w swoim rodzaju inspiracje na upominki i prezenty dla bliskich Ci osób. Znajdziesz w naszym sklepie prezenty na każdą okazję. Jest to też idealne miejsce dla wszystkich, którzy poszukują niepowtarzalnych artykułów dekoracyjnych do mieszkania. Tylko tu kupisz mnóstwo ręcznie wykonanych prac dzięki którym zmienisz wystrój swojego domu nie do poznania. Nasze prace są wykonane z niezwykłą starannością i dokładnością. Zakupione produkty są starannie pakowane i zabezpieczane do wysyłki. www.dekorniki.pl, dekorniki, Obrazy Malowane, Obrazy Drewno, Decoupage, Pirografia (wypalane w drewnie), Drewniane Figurki, Rzeźby, Płaskorzeźby Wystrój mieszkania, Ceramika Ręcznie Robiona, Rasta Reggae Africa, Na Zamówienie, Biżuteria Rękodzielnicza, Zegary, Na ścianę, na półkę, fotografia, Patery ceramiczne, Kubki ceramika, biżuteria ceramika, pomysł na prezent, prezent na osiemnastkę, prezent na urodziny, prezent na święta, upominki, wystrój mieszkania.
    • Gość: lenon Re: Prezent na Dzień Chłopaka polecam IP: *.icpnet.pl 27.09.12, 15:04
      Hmmmm prezent na dzien chlopaka.... wszystko zalezy od budzetu i zainteresowan chlopaka... Mozna bowiem kupic jakis fajny gadzecik, z humorem, np kubek TETRIS mrjoy.pl/do/item/KUBEKTETRIS/Zaskakujacy-Kubek-Gr Mi sie bardzo podoba :) Albo pojsc zupelnie w inna strone... kupic cos bardzo meskiego czyli np narzedzia :) www.sklep.mizar.com.pl/mlotowiertarka-1000w-sds-funkcje-kufer-akcesor-p-2095.html Albo........ romantycznie! Zaprosic do spa! Tak! I miło spędzić czas we dwoje.... miedzyzdrojespa.pl/pl/masaze
    • Gość: Syla Re: Prezent na Dzień Chłopaka polecam IP: *.icpnet.pl 27.09.12, 15:07
      Mo chłopak zaczyna studia teraz, wyprowadza sie do innego miasta, bedzie cos sam wynajmowal wiec ode mnie dostanie.... kolderke! :) karnisz.net/do/cat/posciel/Posciele-koldry-koce
      • studentkaolka Re: Prezent na Dzień Chłopaka polecam 23.09.13, 11:09
        mój dostanie rekawiczki na rower:)
    • Gość: Paula Re: Prezent na Dzień Chłopaka polecam IP: *.203.rev.vline.pl 28.09.12, 16:28
      A ja polecam coś fajnego i zabawnego: Prezent na Dzień Chłopaka
    • zarabianie.internet Re: Prezent na Dzień Chłopaka polecam 12.12.12, 15:52
      Ostatnimi czasy bardzo stało się popularne kupowanie na akcjach tego typu warto spróbować swego szczęścia być może dostaniemy prezent dla najbliższej nam osoby tylko tutaj
    • petro.nella Re: Prezent na Dzień Chłopaka polecam 04.05.13, 11:13
      A ja tam kupuje mojemu chłopakowi prezenty w takim sklepie ellecho.pl/ :)))))
    • kwateraglowna.opole Re: Prezent na Dzień Chłopaka polecam 10.05.13, 16:02
      Ruch to zdrowie, uśmiech to zdrowie!
      Laser Tag zapewni nie tylko to ale i adrenalinę i dobrą zabawę!
      Idealny pomysł na prezent dla mężczyzny :)
      Laserowy paintball - nowość w Opolu!!!
      www.facebook.com/KwateraGlownaOpole
      www.kwateraglowna.pl/opole/ZAPRASZAMY
    • Gość: inka Re: Prezent na Dzień Chłopaka polecam IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.09.13, 17:18
      Razem z koleżanką rok temu na dzień chłopaka kupiłyśmy naszym facetom stroje sumo:) Ale mieli radość, urządzili sobie zapasy:) W tym roku jeszcze nie wiem co kupię
      • Gość: Marti Re: Prezent na Dzień Chłopaka polecam IP: *.eltronik.net.pl 16.09.13, 22:33
        Ja swojemu kupiłam naklejke na laptopa z jego ulubionym zespołem, mam nadzieje ze sie ucieszy.., stronka o ile sie nie myle nazywała sie www.crazy-stickers.pl , jakoś tak , w każdym razie warto.
    • Gość: kasia0900 Re: Prezent na Dzień Chłopaka polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.13, 20:11
      W tamtym roku na dzień na ich święto swojemu chłopakowi kupiłam zegar z naszym zdjęciem. Cieszył się bardzo, myślę że to dobry pomysł. Taki zegar można zakupić na : www.sklep.stolz.pl/Zegary_na_plotnie- k92-0-3-default.html
      • Gość: kasia09000 Re: Prezent na Dzień Chłopaka polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.13, 20:12
        W tamtym roku na dzień na ich święto swojemu chłopakowi kupiłam zegar z naszym zdjęciem. Cieszył się bardzo, myślę że to dobry pomysł. Taki zegar można zakupić na :
        www.sklep.stolz.pl/Zegary_na_plotnie-k92-0-3-default.html
    • Gość: Karolinnnna Cupcakes, babeczki, muffinki IP: *.ip.netia.com.pl 21.09.13, 17:08
      Spójrzcie na to
      www.facebook.com/photo.php?fbid=554494124604204&set=a.315425641844388.73927.315417438511875&type=1&theater
    • Gość: Gościówa Re: Prezent na Dzień Chłopaka polecam IP: *.warszawa.vectranet.pl 26.09.13, 11:11
      ___________________________________________________________________________

Odcinam się cienką kreską od tego co powyżej i poniżej :) i polecam wam przemyśleć na prezent dwa tematy:

1. Zegarki - ale nie takie zwykłe tylko np. całe z drewna: Prezent na dzień chłopaka

2. Muchy do koszuli - te bardziej zwariowane, ale również te klasyczne: "Prezent na święta dla chłopaka"

____________________________________________________________________________
    • robert0t Re: Prezent na Dzień Chłopaka polecam 28.09.13, 14:17
      Witam,
      ja natomiast polecam taką śmieszną gazetkę www.gazetomania.pl/prezent-dla-chlopaka.action;jsessionid=E6936FCBEA2B977519683A8EA683B969#opening - jako prezent dla chłopaka.
    • sleszczynka Re: Prezent na Dzień Chłopaka polecam 26.09.19, 22:53
      Jeśli lubi gry i piłkę nożną to polecam kupić grę FIFA20. 27 września premiera a przedpremierowo można kupić w media expercie i wtedy dostaje się jakieś dodatki, jego kolega mówił że się ucieszy na 100%
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka