paco_lopez 30.06.13, 22:48 za poważne tematy ostatnio są podejmowane. kto dzisiaj wygra puchar - konfederacji. czy oglądacie babskim okiem ? którzy zawodnicy najlepiej wam pochodzą i dlaczego ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mila2712 Re: puchar konfederacji 30.06.13, 23:29 Wygra Hiszpania :) nie oglądam, co to zanczy podchodzą ? kobiecym okiem :P Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: puchar konfederacji 01.07.13, 08:16 mila czy ja tobie muszę wszystko tłumaczyć naokrągło ? przeciez nie raz rozwijacie tu tasiemce takie tematy względem różnych aktorów czy śpiewaków. w końcu puchar konfederacji , to pełno młodych mężczyzn . Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: puchar konfederacji 01.07.13, 18:15 etam mnie takie chloptasie nie podchodzą :) Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: puchar konfederacji 01.07.13, 18:23 serio nie masz takiego niezależnego spojrzenia na urodę homo sapiensa ? mówię ci. czysto hipotetycznie prędzej byś się zgodziła na cavaniego niz na buzałę z lechii. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: puchar konfederacji 01.07.13, 18:34 oczywiście, że mam :P oj wątpię, za młodzi...( chloptasie ) wolę starszych od siebie, wysokich i postawnych...... Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: puchar konfederacji 02.07.13, 08:37 widzisz mila ludzie to się na wszystko muszą wkręcać . dwa lata temu były bardzo ciekawe miszczostwa. a mało sie nie pozabijali w necie o dwa gole. rok temu był turniej i wszyscy się podniecali na ambiwalentnie, a lepszej piłki oglądać nie chcą. trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: puchar konfederacji 02.07.13, 19:46 :) chwila ja oglądam......mecze FC Barcelony tylko nie wiem czy kolega zgodzi się ze mną, że to lepsza piłka Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: puchar konfederacji 02.07.13, 21:37 od czego ? przecież reprezentacja hiszpanii to FC Barcelona z dodatkami. Brazylia to tez kilka super klubów. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: puchar konfederacji 02.07.13, 22:26 ależ nie reprezentacja to reprezentacja FB Barcelona to jedno piękne słowo........... Katalonia :) Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: puchar konfederacji 02.07.13, 23:16 tak to prawda Barcelona przewyższa pięknem Pruszków. La rambla dłuższa jest od krupówek i inne gwizdki sprzedają. zdjęcia zawaliste. gaudi taką ławeczkę narysował .po takiej trajektorii biega czasem messi. niektórym juz sie troche przyjedli. ja jestem za madrytem. a jak gra real z atletico , to jestem za atletico :) Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: puchar konfederacji 02.07.13, 23:28 hmm nie chodzi o piękno Katalonii ale o ruch niepodległościowy.... ( klub pełnił i pełni tu ważną rolę ) gdzie tu z Pruszkowem wyjeżdza ? źle się czuje ? mam alergię na real :) Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: puchar konfederacji 02.07.13, 23:36 mila prosze cię :))) ja tam byłem w zeszły wtorek. zaraz sobie narysuję na białym prześcieradle flage w paski biało czerwone 5/5 i ogłoszę autonomię, w obrębie swojego ogrodu. zmienie tez dla polepszenia sytuacji walutę na europinia liczone 1/1 do euro hiszpańskiego. stane sie niepodległy i będę mówił zachowując końcówki wyrazów jak to robili moi dziadkowie. bylyśmy i zwiedzalyśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: puchar konfederacji 02.07.13, 23:44 paco proszę cię:))) to ja też byłam......modlitwę na stadionie tez odmówiłam.....na ławeczce tez przysiadłam a jakże... masz zółtą kartkę :P Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: puchar konfederacji 02.07.13, 23:49 nie 2 lata temu :/ oj tam szczegół......wprost nieistotny :p Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: puchar konfederacji 02.07.13, 23:54 no i tak od pucharu konfederacji gładko przechodzimy do podrózy. od soboty jedziemy enerefoskim wozem cygańskim na istrię. to będzie mega deja vu Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: puchar konfederacji 03.07.13, 00:00 a my ładujemy akumulatory....i pracujemy urlop w sierpniu :/ a gdzie to jeszcze nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: puchar konfederacji 02.07.13, 05:30 dajcie jakieś zdjęcie:) kupić nie kupić - pooglądać wolno Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: puchar konfederacji 02.07.13, 08:22 grinia a ty wolisz freda czy gołebieskiego daniela. czym oni się róznią? Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: puchar konfederacji 02.07.13, 19:35 tak z opisu to oba mi pasują, dawaj focie :) Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: puchar konfederacji 02.07.13, 21:43 ty to wyserczujesz lepiej niż ja. oczywiście chodzi o sytuację na bezludnej wyspie. przepraszam, ze na tobie akurat robie doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: puchar konfederacji 01.07.13, 00:22 oczywiście że obowiązkowo oglądam bo tym żyje mój mąż mam nadzieję ze Brazylia, bo wygrane Hiszpanii zaczęły mnie nudzić nie mam ulubionych zawodników od czasu Ruuda Gullita :D Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: puchar konfederacji 01.07.13, 08:12 no i fajnie . wygrała brazylia zdecydowanie . byłem za nimi z tego samego powodu. z czego to wynika, że ludzie opowiadają jakieś historie z seriali, a koło nosa przechodzi im puchar konfederacji ? Odpowiedz Link Zgłoś
kawoosia Re: puchar konfederacji 02.07.13, 20:33 Ryzykowny wątek w gronie bab nie znawców tematu. Brazylia=piłka na światowym poziomie, mi osobiście kojarzy się z moim Thiago. Historia sprzed dekady co prawda ale już dla mnie chyba zawsze Brazylia i piłka i Thiago. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: puchar konfederacji 02.07.13, 21:49 a wiesz , ze polska jest mistrzem europy młodych dziewczyn ? w ciagu dekady naszych piłkarzy dopingowac będą kobiety. one ida od zera. żeby wyzerowac meski futbol trzebaby zdelegalizować na sezon lub dwa płacenie za sezon większe pieniądze niz za sezon otrzymują brygady czyszcząco strzyżące zywopłot. ustaliz bonusy za takie magnifizencje jak gol z rzutu wolnego. za taki koles dostawałby wczasy w chorwacji. piłka to kawał kultury dla kazdego. u nas jest to w rekach qu...ących gamoni. Odpowiedz Link Zgłoś
kawoosia Re: puchar konfederacji 02.07.13, 23:49 I te bonusy zwiększyłyby częstotliwość piłki w świetle bramki po stronie naszych??? Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: puchar konfederacji 03.07.13, 00:02 o bonusach trzeba dyskutować, ale zawodostwo dziadostwo musi być wyzerowane. piłkarz to młody człowiek, którym interesuje się góra 50% społeczeństwa. nie może zarabiac więcej za to tylko, ze trenuje w trzeciej lidze euro więcej niż sprzątaczka czy nauczyciel muzyki. rewanż finału pucharu polski , to był poziom poniżej akademickich amatorskich barażów o utrzymanie w pierwszej lidze na żoliborzu w gimnazjum przy placu inwalidów. Odpowiedz Link Zgłoś
kawoosia Re: puchar konfederacji 03.07.13, 00:11 nie znam się na piłce w zasadzie. sporadycznie wodzę za piłkarzami przy okazji większych wydarzeń, jak mistrzostwa świata. ehhm, bardziej za piłkarzami, niż samą piłką, grą... ale atmosfera jest fajna. Dopoki nasi nie wyjdą. Ekhm. może w tym miejscu zakończę :) Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: puchar konfederacji 01.07.13, 06:52 puchar konfederacji - a o co w ogóle chodzi? :) bo ja się nie orientuję nawet w jakim sporcie... to tyle jeśli chodzi o zdanie kobiet na ten temat :P Odpowiedz Link Zgłoś
wpieniona Re: puchar konfederacji 02.07.13, 01:27 headvig napisała: > puchar konfederacji - a o co w ogóle chodzi? :) bo ja się nie orientuję nawet w > jakim sporcie... > to tyle jeśli chodzi o zdanie kobiet na ten temat :P To chyba chodzi o jakiś boks. Tam są zawsze jakieś konfederacje i takie szerokie pasy na klatki. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: puchar konfederacji 02.07.13, 08:19 jakbys finał obejrzała, to byś mniej wpieniona chodziła. pogadaj z nim o pucharze konfederacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: puchar konfederacji 01.07.13, 16:39 zamiast ronaldo był fred. zamiast dungi david luis. mnie to się ostatecznie bardzo podobało. nie wiem dlaczego dyskusje z trolami idą lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: puchar konfederacji 02.07.13, 08:36 moj sezon piłkowy to przełom jesien zima:) wtedy tylko ogladam mecze w tv Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: puchar konfederacji 02.07.13, 08:40 w zimę lubie tottenham. mam świetne kangaroosy na śnieg z epoki diego maradony :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: puchar konfederacji 03.07.13, 00:34 taaaaaaaa. ja tez mam ich ażurkowe zielone leciutkie astralony na ramiączka. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sl13 Re: puchar konfederacji 07.07.13, 11:33 Mnie się najbardziej podobał urugwajski bramkarz, a kibicowałam jak zawsze Hiszpanii. Odpowiedz Link Zgłoś