ursyda Re: Polka i bielizna 03.08.13, 20:18 Przeczytałam wszystkie wpisy i mi niedobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
jolunia01 Re: Polka i bielizna 03.08.13, 21:35 stat7 napisał: > Dlaczego Polacy o siebie nie dbaja? > Nie wyobrazam nie umyc sie codziennie, zmienic bielizne, pojsc raz w miesiacu d > o fryzjera czy kupic nowa rzecz w porzadnym sklepie Jestem zaniedbaną fleją. Co prawda myje się (a nawet kąpię) i zmieniam bieliznę codziennie, ale nie widzę ŻADNEGO powodu, żeby co miesiąc biegać do fryzjera albo kupować zupełnie mi niepotrzebne rzeczy - chyba że masz na myśli rzeczy tak oczywiste jak kosmetyki czy rajstopy. . Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: Polka i bielizna 03.08.13, 23:10 no rzeczywiście Polka nie będąca raz w miesiącu u fryzjera to zaniedbana babka... WTF Odpowiedz Link Zgłoś
irmin-ella Re: Polka i bielizna 04.08.13, 00:00 stat7 napisał: > czytam sondaz, że co 3 polka zmienia bielizne raz na 2-3dni. 89 % Polakow myje > sie codziennie. Pozostale co 2-3 dzien ( co zreszta czuc w autobusach). > Do fryzjera raz w miesiacu chodzi.76 % polek.Wlos sie jezy na glowie!!! > Powiedzcie z czego to wynika, że Polacy sa tak zaniedbanym narodem - w dobie my > dla, lazienek itd > Moja babcia myla sie w misce kiedys i chodzila czystsza niz niektorzy dzisiaj. > Dlaczego Polacy o siebie nie dbaja? > Nie wyobrazam nie umyc sie codziennie, zmienic bielizne, pojsc raz w miesiacu d > o fryzjera czy kupic nowa rzecz w porzadnym sklepie albo nie obcinac paznokci.J > ak potem spac z takim brudasem w lozku czy nawet uprawiac sex... Również nie rozumiem, jak można się nie myć czy chodzić w brudnych ubraniach. Natomiast nie podzielam Twojej opinii dotyczącej fryzjera. Nie czuję potrzeby korzystania z jego usług. Końcówki przycinam sama, nie farbuję włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
kino.mockba Re: Polka i bielizna 04.08.13, 16:15 > potem spac z takim brudasem w lozku czy nawet uprawiac sex... Z kimś piszącym sex tez raczej bym nie spała. Odpowiedz Link Zgłoś
mm969696 hahaha, 89% to myje się co pare dni 04.08.13, 16:45 z moich obserwacji wynika ze ludzie myją się co tydzień,co kilka dni. I to jest jakieś 60%. Bez obrazy dl tych co mieszkają na wsi, ale tam ludzie naprawdę nie myją się co dzień. Ludzie po 50tce bardzo rzadko myją się co dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
sl13 Re: hahaha, 89% to myje się co pare dni 04.08.13, 17:37 No właśnie, znam nawet niby zadbane, wystrojone, odpicowane babki, które rano się nie myją, a włosy myją raz na cztery dni. Odpowiedz Link Zgłoś
nstemi A ten sondaż 04.08.13, 23:21 sponsorował kto? Bo to może sporo wyjaśnić :-) Z tego, co pamiętam ostatni dramat o higienie osobistej fundował nam producent dezodorantów. Odpowiedz Link Zgłoś
klawiatura_zablokowana Re: Polka i bielizna 05.08.13, 00:14 > Do fryzjera raz w miesiacu chodzi.76 % polek. Wlos sie jezy na glowie!!! Mnie też, po kiego wała tak często do fryzjera chodzić.. Polki chyba nie mają co robić z forsą! Odpowiedz Link Zgłoś
female.pl Re: Polka i bielizna 05.08.13, 12:09 Jak to po kiego wala chodzic tak czesto do fryzjera?? No po to, by wydac pieniadze przeznaczone na mydlo i miec uzasadnienie, dlaczego myc sie nalezy co 3 dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: Polka i bielizna 05.08.13, 09:48 > czytam sondaz, że co 3 polka zmienia bielizne raz na 2-3dni. jakos mnie to wcale nie dziwi byla tu forumowiczka, ktora myla sie tylko jak korzystala z silowni, a jej chlopak myl wlosy raz na tydzien Odpowiedz Link Zgłoś
10iwonka10 Re: Polka i bielizna 05.08.13, 13:05 To jest ciekawe socjologicznie pytanie.... Duzo Polakow to brudasy, niestety... Natomiast u nas nie toleruje sie zbytnio ludzi grubych ( zwlaszcza kobiet). Wlasciwie bardziej tolerowane sa chude smierdziuchy niz czyste tlusciochy. W Anglii natomiast ludzie przywiazuja zdecydowanie wieksza wage to higieny osobistej natomiast jest duzo grubasow ktore zra na potege i maja wszytsko w nosie Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: Polka i bielizna 05.08.13, 17:49 A jak któraś chodzi bez bielizny, to jak to jest wtedy liczone? Odpowiedz Link Zgłoś
10iwonka10 Re: Polka i bielizna 05.08.13, 19:37 To chyba jak nudysci- ma siadac na reczniczku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Może lepiej bez bielizny? 06.08.13, 10:23 Można porządnie wywietrzyć części intymne, a i majtki się nie przepacają;> Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Może lepiej bez bielizny? 06.08.13, 10:24 No i ten stanik latem, grr, lepiej wyeliminować;) Odpowiedz Link Zgłoś
octavia27 Re: Polka i bielizna 06.08.13, 11:16 Majtki i skarpetk zmieniam codziennie, staniki przyznaję, że noszę czasem po 2-3 razy, zależy od np. intensywności dnia (pot itp.). Może stąd biorą się staystyki zmieniania bielizny? Bo wierzyć mi się nie chce, że ktoś pomyka w tych samych majtkach parę dni... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
asdaa Re: Polka i bielizna 19.08.13, 21:35 czytam i nie wierzę: same czyścioszki dookoła, kto zatem śmierdzi w autobusach, sklepach, pociągach, kościołach... itakdalej.... Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Polka i bielizna 21.08.13, 13:54 może reszta tych % to menele i bezdomni:/ Odpowiedz Link Zgłoś
5er Re: Polka i bielizna 21.08.13, 15:10 znam taką, która chodzi raz w tygodniu do fryza. włosy umyć:)))) Odpowiedz Link Zgłoś