Dodaj do ulubionych

wiedziałem, że 2 razy nie wchodzi się do tej samej

23.10.13, 00:46
rzeki,ale musiałem. diabeł mnie podkusił. właściwie to teraz stanąłem tylko nad jej brzegiem, ale i tak ochlapało mnie szlamem.
i teraz mam złość wielką i spać nie mogę.
Obserwuj wątek
    • naiwnababa12 Re: wiedziałem, że 2 razy nie wchodzi się do tej 23.10.13, 02:57
      To sie kazdemu zdarza, tylko nie kazdy sie przyznaje, ze skusil sie popelnic te same bledy. Umyj sie z tego szlamu, powiedz sobie, ze jestes fajna mimo wszystko i idz dalej. Nie ma ludzi nieomylnych. Jutro beda inne rzeki przed Toba...
    • system.tzw.edukacji Re: wiedziałem, że 2 razy nie wchodzi się do tej 23.10.13, 04:04
      > wiedziałem, że 2 razy nie wchodzi się do tej samej rzeki,
      > ale musiałem. diabeł mnie podkusił. właściwie to teraz stanąłem tylko nad
      > jej brzegiem, ale i tak ochlapało mnie szlamem.

Nie istnieje żaden odgórny zakaz wchodzenia do tej samej rzeki ani nikt tego nie odradza – otóż nie wchodzi się do tej samej rzeki, ponieważ to niemożliwe: wówczas nie jest to już ta sama rzeka (a to dlatego, że panta rhei, o tym pewnie też nie słyszałeś).
      • a1ma Re: wiedziałem, że 2 razy nie wchodzi się do tej 24.10.13, 01:33
        Dziękuję.
    • headvig Re: wiedziałem, że 2 razy nie wchodzi się do tej 23.10.13, 07:06
      wiarusik napisała:

> i teraz mam złość wielką i spać nie mogę.

na złość to lekarstwa nie znam (można ew dać komuś w mordę, by sobie ulżyć), a na sen to:
      a) seks
      b) ciepłe mleko gdy nie ma seksu/ opcjonalnie melisa
    • six_a Re: wiedziałem, że 2 razy nie wchodzi się do tej 23.10.13, 09:16
      po raz drugi obejrzałeś ten sam odcinek jakiegoś badziewnego vloga?
      przyjmij wyrazy.
    • piataziuta Re: wiedziałem, że 2 razy nie wchodzi się do tej 23.10.13, 11:00
      > i teraz mam złość wielką i spać nie mogę.
      ale dlaczego?
      wybacz sobie, w końcu człowiek się całe życie uczy

ja weszłam dwa razy do tej samej rzeki
      i jak sprawdziłam, że gó... jednak naprawdę śmierdzi, ogarnął mnie błogi spokój
    • a_nonima Re: wiedziałem, że 2 razy nie wchodzi się do tej 23.10.13, 11:18
      Znam ten ból.
      Przeżyjesz, ból zblednie.
      Trzymam kciuki.
    • kseniainc Re: wiedziałem, że 2 razy nie wchodzi się do tej 23.10.13, 12:01
      2 szanse daje sie osobom ktore na to zaslugują,nawet 3 bym dała,gdybym była przekonana że będzie poprawa;-0
    • anna_sla Re: wiedziałem, że 2 razy nie wchodzi się do tej 23.10.13, 13:17
      e tam. W przeciwnym razie być może wytykałbyś sobie, że nie wyczerpałeś wszystkich opcji?
    • kasianarozdrozach Re: wiedziałem, że 2 razy nie wchodzi się do tej 23.10.13, 13:34
      obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=294
      Jesli za duzo tekstu, wyjasnie: nie mozesz wejsc dwa razy do tej samej rzeki, bo woda plynie, rzeka sie zmienila i nie jest juz taka sama jak byla przy pierwszym wejsciu. Prosze.
    • wiarusik Re: wiedziałem, że 2 razy nie wchodzi się do tej 23.10.13, 22:14
      dzięki za słowa otuchy.
      natomiast tutejszych filozofów zapytuję-czy gdy raz wejdę do wisły, to następnym razem w tym samym miejscu jest już narew? jakoś sytuacja sprzed pół roku jest taka sama i obecnie. nie wnikam w drobne zmiany. chyba że inny kolor włosów ma istotne znaczenie.
      • man_sapiens Re: wiedziałem, że 2 razy nie wchodzi się do tej 23.10.13, 23:42
        Nie zmieniłeś się przez te pół roku?
      • dzika_zdzicha Re: wiedziałem, że 2 razy nie wchodzi się do tej 25.10.13, 23:07
        a skąd wiesz, że wszedłeś akurat do Wisły? znasz tę rzekę aż tak dobrze?

no co, miało być filozoficznie. :P
    • man_sapiens Re: wiedziałem, że 2 razy nie wchodzi się do tej 23.10.13, 23:41
      Źle wiedziałeś. Stara mądrość mówi, że nie da się wejść drugi raz do tej samej rzeki. Nie da się, bo tej pierwszej rzeki już nie ma. I to jest w życiu bardzo piękne, za każdym razem rzeka jest inna. Dlatego nie rozumiem na co marudzisz.
      • six_a Re: wiedziałem, że 2 razy nie wchodzi się do tej 23.10.13, 23:43
        marudzi, bo wisła brudna.
        i zimna.
        • maly.jasio wcale nie. 23.10.13, 23:59
          six_a napisała:
          > marudzi, bo wisła brudna.

wcale nie.
          A w Pulawach to nowy port jachtowy Marina-Pulawy otwarli.
          i jest pieknie.
          www.google.de/imgres?biw=1034&bih=875&tbm=isch&tbnid=iUYC_8cNHTVQgM:&imgrefurl=http://gruby190.flog.pl/wpis/7143153/marina-pulawy-w-czerwcowa-niedziele&docid=F9iGnOWFJORRJM&imgurl=http://s8.flog.pl/media/foto/7143153_marina-pulawy-w-czerwcowa-niedziele.jpg&w=599&h=337&ei=nUZoUp6_O6OG4ASB_IGYCw&zoom=1&iact=hc&vpx=4&vpy=397&dur=3661&hovh=168&hovw=299&tx=162&ty=91&page=1&tbnh=140&tbnw=239&start=0&ndsp=25&ved=1t:429,r:10,s:0,i:112
          • six_a Re: wcale nie. 24.10.13, 00:07
            nie otwieram takich linków, naucz no się wstawiać w końcu.
            • maly.jasio trzy po trzy... 24.10.13, 19:56
              a) za pozno na nauke.
              b) w ogole nie viem o cco chodzi
              c) Wisla jest czystsza, niz byla.

wot i wsio.
      • loginoftheyear ojtam sapiens 24.10.13, 20:09
        mozna rowniez czepic sie, ze nie mowimy 'na co marudzisz' ;P
    • paco_lopez Re: wiedziałem, że 2 razy nie wchodzi się do tej 24.10.13, 08:50
      tak tajemniczo nadajesz, że chyba stwierdzę; dobrze ci tak.
    • wiarusik Re: wiedziałem, że 2 razy nie wchodzi się do tej 24.10.13, 19:21
      no, zakończyło się. czasem pomocne bywa to, że obiekt westchnień jest bez klasy. ale i tak czuję się jak przeżuty i wys.rany. w ręku szklanica, w cd manson ze swojej najgorszej płyty gdy go ditta rzuciła:
      www.youtube.com/watch?v=qFdgUquCz4U
      najgorsze w tym to to, że człowiek znowu czuje się nikim, że do niczego się nie nadaje i to przed 30ką. i znowu wszystko od nowa. i znowu nikt mi nie da gwarancji że znowu będzie do dupy.
      www.youtube.com/watch?v=SVKKRzemX_w
      • kalllka Re: wiedziałem, że 2 razy nie wchodzi się do tej 24.10.13, 19:41

Rozbawilo mnie; gwarancji co "do dupy" chyba nikt ci nie da.
        Mam gorzej, nie jestem juz nawet dowcipna.
        • wiarusik Re: wiedziałem, że 2 razy nie wchodzi się do tej 24.10.13, 19:51
          miało być "że nie będzie". jestem taki beznadziejny, nawet pisać nie umię.
          śpiewaj armstrongu, twój ryj wzbudza we mnie wesołość mimo wszystko.
          • wiarusik Re: wiedziałem, że 2 razy nie wchodzi się do tej 24.10.13, 19:51
            *umiem, kur...
            • loginoftheyear Re: wiedziałem, że 2 razy nie wchodzi się do tej 24.10.13, 20:11
              przed trzydziestka i od razu swiat sie wali?
              mlodziak jestes :D
              • wiarusik Re: wiedziałem, że 2 razy nie wchodzi się do tej 24.10.13, 20:12
                w tym wieku kobiety moszczą już sobie trumnę...
                • loginoftheyear Re: wiedziałem, że 2 razy nie wchodzi się do tej 24.10.13, 20:16
                  nowy trend? ;D
                  co to sie z tym swiatem robi...
                  • wiarusik Re: wiedziałem, że 2 razy nie wchodzi się do tej 24.10.13, 20:21
                    bozia słusznie was pokarała za te wszystkie niegodziwości. 30ka i proces starzenia galopuje.
                    • loginoftheyear Re: wiedziałem, że 2 razy nie wchodzi się do tej 24.10.13, 20:28
                      mnie nie
                      widac godziwa bylam ;P
                      • wiarusik Re: wiedziałem, że 2 razy nie wchodzi się do tej 24.10.13, 20:30
                        i ten szatański błysk w oku;) i jak tu nie być mizoginem, powiedz ty mnie? >;)
      • paco_lopez Re: wiedziałem, że 2 razy nie wchodzi się do tej 25.10.13, 09:46
        zima idzie i trzeba będzie którąś ogrzać. one marzną strasznie. ty zaś strasznie musiałeś się zafiksować. pamiętaj, to co nas wciąga to czarna dziura. stamtąd tez pochodzimy.
      • stokrotka_a Re: wiedziałem, że 2 razy nie wchodzi się do tej 25.10.13, 10:19
        wiarusik napisała:

> najgorsze w tym to to, że człowiek znowu czuje się nikim, że do niczego się nie
        > nadaje i to przed 30ką. i znowu wszystko od nowa. i znowu nikt mi nie da gwara
        > ncji że znowu będzie do dupy.

A jaki związek z poczuciem twojej wartości własnej ma to, co zrobiła lub czego nie zrobiła osoba bez klasy? Z jakiego powodu czujesz się nikim, skoro to podobno ta druga strona jest nikim?
    • samuela_vimes Re: wiedziałem, że 2 razy nie wchodzi się do tej 24.10.13, 19:57
      bzyknąłeś i ci łyso. oj
      • wiarusik Re: wiedziałem, że 2 razy nie wchodzi się do tej 24.10.13, 20:00
        kobieto taktu trochę. ranny mężczyzna tu leży.
        pamiętaj że kiedyś wstanę, a ja pamiętliwy jestem.
        • stokrotka_a Re: wiedziałem, że 2 razy nie wchodzi się do tej 25.10.13, 10:16
          wiarusik napisała:

> kobieto taktu trochę. ranny mężczyzna tu leży.
          > pamiętaj że kiedyś wstanę, a ja pamiętliwy jestem.

Och, jaki biedny i skrzywdzony. A do tego pamiętliwy... Kobiety powinny cię omijać.
    • mila2712 Re: wiedziałem, że 2 razy nie wchodzi się do tej 24.10.13, 20:03
      Ważne jest tylko to, co jest przed Tobą.
      • wiarusik Re: wiedziałem, że 2 razy nie wchodzi się do tej 24.10.13, 20:09
        przygoda, przygoda, każdej chwili szkoda,
        świat jest pię-e-kny, czy to znasz?
        otwórz oczy, pacz!
        trala, la, la...blyyyyyyyyyy
        • mila2712 Re: wiedziałem, że 2 razy nie wchodzi się do tej 24.10.13, 20:14
          Nie marudź.
          Nie można użalać się na sobą.
          Wypij piwo, drinka .....no chyba, że chcesz zjeść pudełko lodów ja babka ?
          • wiarusik Re: wiedziałem, że 2 razy nie wchodzi się do tej 24.10.13, 20:15
            przytul...zachciało mi się popłakać ;'(
            • mila2712 Re: wiedziałem, że 2 razy nie wchodzi się do tej 24.10.13, 20:21
              Jesteś juz dużym chłopcem, poradzisz sobie.
              • wiarusik Re: wiedziałem, że 2 razy nie wchodzi się do tej 24.10.13, 20:23
                BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!
                • mila2712 Re: wiedziałem, że 2 razy nie wchodzi się do tej 24.10.13, 21:04
                  Nie bucz. W tym wieku nie wypada. Wysmarkaj nos. Ogarnij się!
      • wiarusik Re: wiedziałem, że 2 razy nie wchodzi się do tej 24.10.13, 20:42
        mila2712 napisała:

> Ważne jest tylko to, co jest przed Tobą.

może kolejne "fajne" dziewuszysko. perspektywa przyszłości wcale mnie nie koi.
        • mila2712 Re: wiedziałem, że 2 razy nie wchodzi się do tej 24.10.13, 21:06
          Dziewuszysko ?
          No to gratuluję.....wyborów.
          hahahahah
    • ipsetta Re: wiedziałem, że 2 razy nie wchodzi się do tej 24.10.13, 20:13
      mawia się, że nadzieja jest matką głupich. póki co jednak don`t worry - do trzech razy sztuka; be happy - jeszcze raz możesz próbować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka