Dodaj do ulubionych

takie rzeczy podnoszą moją wiarę w ludzkość...

25.10.13, 19:40
deser.pl/deser/1,111858,14841268.html
Normalnie przeczytałam i się poryczałam, że psiakowi się udało, że trafił na takich fajnych facetów i , że wyszedł z tego cało. Uwielbiam takie historie. A co najlepsze reaguje na nie o wiele bardziej emocjonalnie niż na ludzkie dramaty. Brawo dla panów. :-)
Obserwuj wątek
    • eat.clitoristwood A krecika 25.10.13, 19:58
      pamiętasz?
      • simply_z Re: A krecika 25.10.13, 20:04
        i jako jeden z nielicznych artykułów na gazecie ,ma pozytywne komentarze.
        • eat.clitoristwood Re: A krecika 25.10.13, 20:10
          simply_z napisała: (...)

W Twojej wizytówce pasie się koń, krowa czy pies?
          Takie jakieś małe to. Zdjęcie znaczy.
          • simply_z Re: A krecika 25.10.13, 20:26
            Koń:) ,chyba kucyk
      • samuela_vimes Re: A krecika 25.10.13, 20:12
        :-)
    • loginoftheyear Re: takie rzeczy podnoszą moją wiarę w ludzkość.. 25.10.13, 20:43
      samuela_vimes napisała:

. A co
      > najlepsze reaguje na nie o wiele bardziej emocjonalnie niż na ludzkie dramaty.

bo ja wiem, czy to akurat najlepsze...
      • samuela_vimes Re: takie rzeczy podnoszą moją wiarę w ludzkość.. 25.10.13, 21:15
        dla mnie tak :-)
    • mila2712 Re: takie rzeczy podnoszą moją wiarę w ludzkość.. 25.10.13, 21:35
      Tak rodzi się przyjaźń pomiędzy człowiekiem a zwierzęciem.
      :)
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: takie rzeczy podnoszą moją wiarę w ludzkość.. 25.10.13, 21:38
      A mnie takie historie irytują.
      Bo są nieistotne, a żerują na takim prostym sentymentaliźmie typu "biedny piesek".

bleeeeee.
      • stephanie.plum Re: takie rzeczy podnoszą moją wiarę w ludzkość.. 25.10.13, 21:42
        dla kogo nieistotne, dla tego nieistotne.
        z punktu widzenia tego psa-to zapewne najistotniejsza historia w jego życiu...
      • mila2712 Re: takie rzeczy podnoszą moją wiarę w ludzkość.. 25.10.13, 21:45
        Wiesz Grafie lepsze są takie historie niż mity o pancernej brzozie.
        Autorka ma rację.
        • g.r.a.f.z.e.r.o Re: takie rzeczy podnoszą moją wiarę w ludzkość.. 25.10.13, 21:53

mila2712 napisała:

> Wiesz Grafie lepsze są takie historie niż mity o pancernej brzozie.
          > Autorka ma rację.

Jaką rację? Czy ja się gdzieś z nią nie zgadzam?
          Jestem zdania że naturalnie psa należało uratować, ale nie trzeba od razu się z tego powodu sentymentalizować.
          • samuela_vimes Re: takie rzeczy podnoszą moją wiarę w ludzkość.. 25.10.13, 21:58
            a ja lubię takie historie Niestety zwierzaki ciągle wiele osób traktuje po macoszemu, kary za znęcanie się nad zwierzakami są żadne, dlatego jeśli ktoś uratuje psie lub kocie życie zawsze jest dla mnie bohaterem i człowiekiem godnym naśladowania.
            • silic Re: takie rzeczy podnoszą moją wiarę w ludzkość.. 26.10.13, 03:26
              Czy życie szczurze, mysie bądź komarze też bohaterskości przydaje, czy tylko nad kotami czy psami można się znęcać ?.
    • vandikia Re: takie rzeczy podnoszą moją wiarę w ludzkość.. 25.10.13, 22:04
      przyznam, że też mnie to dzisiaj ruszyło,
      bravo dla panów :)
      • loginoftheyear Re: A takie jeszcze bardziej :) 25.10.13, 22:14
        te nawet bardziej, powiedzialabym ;)
    • ipsetta Re: takie rzeczy podnoszą moją wiarę w ludzkość.. 25.10.13, 23:59
      >Uwielbiam takie historie

Hmmm, nie ukrywam, że też uwielbiam.
    • ijonaa.tichy Re: takie rzeczy podnoszą moją wiarę w ludzkość.. 26.10.13, 05:38
      Super :)
    • paco_lopez Re: takie rzeczy podnoszą moją wiarę w ludzkość.. 26.10.13, 12:29
      razem z tą motocyklowa paranoją twojego męża wyłania się obraz bardzo ciekawej wrażliwości :)
    • blondynka.online Re: takie rzeczy podnoszą moją wiarę w ludzkość.. 26.10.13, 13:47
      www.youtube.com/watch?v=uPL5Plnd7A4
      takie też
    • obrotowy ciekawe... 27.10.13, 21:14
      samuela_vimes napisała:
      A co najlepsze reaguje na nie o wiele bardziej emocjonalnie niż na ludzkie dramaty.

ciekawe...
      pies pogryzl czlowieka - to nie news...
      news - to gdy czlowiek pogryzl psa...
      • belgijeskieczekoladki Re: ciekawe... 28.10.13, 12:51
        >samuela_vimes napisała:
        > A co najlepsze reaguje na nie o wiele bardziej emocjonalnie niż na ludzkie dram
        > aty.

dopiero poruszające

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka