Dodaj do ulubionych

Socjopatka w pracy

02.11.13, 13:11
Co zrobic z socjopatka w pracy, jeszcze niedawno bardzo dobra koleżanka, prawie przyjaciółka? Mataczy, szkodzi, manipuluje, a niestety wie o mnie zbyt dużo, ja o niej prawie nic. Czy walczyć i tez stosować manipulacje, czy dać sobie spokój? Ja niestety takiej siły przebicia nie mam...
Obserwuj wątek
    • gyubal_wahazar Re: Socjopatka w pracy 02.11.13, 13:25
      Zastanów się może, co na twoim miejscu uczyniłby Vito Corleone
      • wzorowa.uczennica Re: Socjopatka w pracy 02.11.13, 13:33
        Czyli jednak zemsta?
        • ursyda Re: Socjopatka w pracy 02.11.13, 14:10
          Najpierw ostrzeżenie.
      • sl.13 Re: Socjopatka w pracy 03.11.13, 09:50
        Albo Michael.:)
    • sumire Re: Socjopatka w pracy 02.11.13, 13:43
      socjopatka to nie najszczęśliwiej użyte słowo w tym kontekście... :) a serio - lepiej ignorować. próba zmanipulowania kogoś, kto w manipulowaniu jest dobry, to prawie murowana porażka.
      • wzorowa.uczennica Re: Socjopatka w pracy 02.11.13, 13:51
        Poza tym ze manipuluje otoczeniem, to nie zauważyłam u niej nigdy wyrzutów sumienia, czy prawdziwej empatii, więc jak dla mnie rys socjapatki posiada...
        • gyubal_wahazar Re: Socjopatka w pracy 02.11.13, 13:56
          Socjopatką to ona będzie dopiero po wizycie u psychologa, a na razie jest zwykłą - że się posłużę frazeologią hydrauliczną - rurą
          • wzorowa.uczennica Re: Socjopatka w pracy 02.11.13, 14:04
            Socjopata do psychologa nie chodzi, bo przemyśleń na temat swojej osobowości nie ma
            • gyubal_wahazar Re: Socjopatka w pracy 02.11.13, 14:11
              To kiepski z niego socjopata. Poniżej masz lepszy okaz

- A widzisz kochanie ? Wcale nie jestem - jak mówiłeś - 'zwykłą rurą', tylko cierpię na so-cjo-pa-tię. Tak powiedział pan profesor, a tu się podpisał, o tu i pieczątkę przybił. Z nauką chyba nie zamierzasz dyskutować ? No. To szybciutko się ukórz, przeproś swoją kicię i leć mi zaraz wykupić leki
    • gree.nka Re: Socjopatka w pracy 02.11.13, 16:47
      nic nie zrobisz - takie suki żyją wiecznie
      • znana.jako.ggigus żyją wiecznie i znają wszystkie 02.11.13, 16:51
        trciki, więc jak jesteś początkująca (a gdyby było inaczej nie zadawałabyś pytania tutaj), to daj sobie spokój, stul uszy, zmień pracę i takie tam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka