Dodaj do ulubionych

OSZUST GRZEGORZ

17.05.14, 00:12
Ostrzegam przed P. Grzegorzem A pochodzącego z Torunia, obecnie przebywającego na terenie Krakowa- Nowa Huta. Bardzo charakterystyczny wygląd ponad 2 m wzrostu, dobrze zbudowany. Podaje się za przedstawiciela służb mundurowych. Schemat działania zawsze ten sam, rozkochuje, obiecuje.... Prosi o podpisanie umów z operatorami sieci komórkowych, zawarcie umów kredytowych z bankiem itp.....
Osoby poszkodowane niech zgłaszają się na najbliższy komisariat policji!!!!!!
Obserwuj wątek
    • an-ia31 Re: OSZUST GRZEGORZ 10.12.14, 20:54
      Tak to ten sam koles ktorego poznalam co Ty. To co opisalas na forum jest to samo co mnie zrobil.Jak mozesz pisz na mojego emaila bedzie latwiej nam latwiej pisac.A poznalam go koncem marca tego roku.
      • tomaszkmp2000 Re: OSZUST GRZEGORZ 08.09.15, 08:57
        Proszę o kontakt wszystkie osoby oszukane przez grzegorza A. Postaram się jakoś pomóc.
        Tomaszkmp@gmail.com
        • weronika2015 Re: OSZUST GRZEGORZ 03.10.15, 00:08
          Grzegorza A. lub Robert Sebastian W. dziewczyny wiem że się boicie ale czas to przerwać wiem też że ma broń i potrafi jej użyć ale ja też nie jestem aniołkiem jeśli nie chcecie iść na policję ok są inne metody zwalczania takiego robactwa zapraszam na oszukana@autograf.pl gwarantują wam anonimowość.
    • weroniczka2015 Re: OSZUST GRZEGORZ 13.02.15, 17:21
      Ja jak wiele kobiet padłam ofiara oszusta z portalu randkowego i postanowił ze nie mogę tego tak zostawić. Jestem a raczej będę właścicielka strony internetowej oszukana.eu od strony graficznej strona jest już gotowa domena zarejestrowana ale brakuje mi materiałów gdyż na stronie będzie galeria oszustów a ja na szczęście miałam do czynienia tylko z jednym. Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Linki do profili lub zdjęcia z opisem. oszukana@autograf.pl
    • weroniczka2015 Re: OSZUST GRZEGORZ 17.02.15, 10:38
      Dziewczyny Wy Mi nie piszcie że on się nazywa n.p. stasiek i jest na sympati bo ja nie mam czasu na poszukiwanie go jesli nie umiecie skopiować i wkleić linku lub zdjecia napiszcie do mnie pomogę wam to zrobić.oszukana@autograf.pl
    • weroniczka2015 Re: OSZUST GRZEGORZ 06.03.15, 00:50
      Witam strona już jest dostępna "oszukana.eu" mam drobne problemy techniczne z forum na stronie i jest ono jeszcze niedostępne. Zapraszam do przesyłania materiałów gwarantuję oczywiście anonimowość oszukana@autograf.pl
    • weroniczka2015 Re: OSZUST GRZEGORZ 09.03.15, 03:25
      Dziękuję Ci ze czytasz moje wpisy na forum w odpowiedzi na twoją prośbę Karolu abym usunęła wpisy na forum...pi***ol się jesteś kłamcą manipulantem mogłeś powiedzieć prawdę mi naprawde na tobie zależało. oszukana@autograf.pl
    • weroniczka2015 Re: OSZUST GRZEGORZ 09.04.15, 02:53
      Dziewczyny na forum kafeterii potrzebują pomocy są tam atakowane przez jakąś bandę kretynów po artykule w fakcie na temat Pawła.L link do kafeterii i artykułu w fakcie znajdziecie na mojej stronie oszukana eu galeria na stronie się powiększyła i mamy forum zapraszam. oszukana@autograf.pl
    • weronika2015 Re: OSZUST GRZEGORZ 02.10.15, 22:40
      Dziewczyny pan nam się stawia na moim forum złożył skargę do dostawcy forum i usunęli na jeden wpis w takim razie zapraszam was na fb www.facebook.com/oszukana.eu?ref=tn_tnmn
    • weronika2015 Re: OSZUST GRZEGORZ 03.10.15, 00:06
      Grzegorza A. lub Robert Sebastian W. dziewczyny wiem że się boicie ale czas to przerwać wiem też że ma broń i potrafi jej użyć ale ja też nie jestem aniołkiem jeśli nie chcecie iść na policję ok są inne metody zwalczania takiego robactwa zapraszam na oszukana@autograf.pl gwarantują anonimowość.
    • xpitera Re: OSZUST GRZEGORZ 12.08.16, 15:51
      Dziewczyny uwazajcie

urbanlegend.pl/przetanczyc-z-toba-cala-noc/
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka