lezaza 14.08.04, 21:16 hey. ciekawa jestem co robicie w sobotni wieczor ja siedze jak widac przed kompem, moj maz spi, sacze sobie piwko i troche sie nudze bo bym troche poszalala Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewelita Re: dzis wieczor 14.08.04, 21:19 Ja też sączę piwko, M w pracy, czytam forum i troche mi smutno. Tak sobie piszę... Odpowiedz Link Zgłoś
lezaza Re: dzis wieczor 14.08.04, 21:21 ej kobitki takie damskie piwko mi sie wlasnie zamarzylo oj// gadanie o chlopach i innych tematach hmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
solaris87 Re: dzis wieczor 14.08.04, 21:19 heh, ja tez siedze przed kompem i wysylam mesy do chlopaka, ktory siedzi na wsi u babci, a jego jedynym dostepem do cywilizacji jest komorka =] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pdf Re: dzis wieczor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 21:20 Oglądam dzingis-chana na pulsie. Odpowiedz Link Zgłoś
she_chameleon Re: dzis wieczor 14.08.04, 21:23 Jak widać wszyscy pracowicie stukają w klawiaturki :-) Ja dla odmiany popijam winko i kończę nowego Kinga. Odpowiedz Link Zgłoś
lezaza Re: dzis wieczor 14.08.04, 21:28 tak sie czeka na ten weekend, a tu uuppps facet idzie spac i co robic hmmm....... Odpowiedz Link Zgłoś
dani113 Re: dzis wieczor 14.08.04, 21:28 Fainie , nie ma co - hociasz mamy komputery i I-net - zaznaczam ten fakt - bo jestem jeszcze świeżo po zakupie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lezaza Re: dzis wieczor 14.08.04, 21:29 no masz racje, zapewne bez kompa dostalabym chyba choroby sierocej.... Odpowiedz Link Zgłoś
ewelita Re: dzis wieczor 14.08.04, 21:30 A ja już sobie zamówiłam na dzisiejszy wieczór kąpiel z pianka, jak tylko M wróci. Hmm będzie miło... Odpowiedz Link Zgłoś
lezaza Re: dzis wieczor 14.08.04, 21:32 mmmm milo, ja slucham wszystkich mp3 jakie mam, oczywiscie M sie przewraca niecierpliwie co jakis czas, ale to sobota no nie --- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anew Re: dzis wieczor IP: *.mirasoft.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.04, 21:31 A ja klikam do was i wcinam mleczko z otrebami śliwkowymi,marzę oprzyjaciółce od serca(kiedy taka spotkam?),bo moja wyjechała daleko,pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lezaza Re: dzis wieczor 14.08.04, 21:34 czesc anew, mozemy pogadac ,pisz na priv, zreszta jestem na gg 1169918 Odpowiedz Link Zgłoś
lezaza za tydzien 14.08.04, 21:42 kobitki a moze zorganizujemy damski wypad/ no nie mowie dzisiaj, ale tak na przyklad za tydzien, damskie piwko i gadanie o facetach /ochhh brak mi tego/. mogloby byc calkiem cool, co wy na to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anew Re: dzis wieczor IP: *.mirasoft.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.04, 22:57 lezaza,dzięki za wsparcie,nie było mnie chwilę,bo zazywalam kąpieli,ale odezwe się do ciebie,a na razie będziezaraz lepiej mi się spać pa. Odpowiedz Link Zgłoś
leff Re: dzis wieczor 14.08.04, 21:39 a ja klikam sobie troszkę , bo żonka jak zwykle wcześnie zasypia , za to o 7.30 już mamy posprzątane i obiad nastawiony :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
dani113 Re: dzis wieczor 14.08.04, 21:40 faine s was babki - czy mogę podżucić wam poważny temat? Jak ktosz ma ohote - ia jestem pod hsłem "zazdrośż pod...." od dani113 Odpowiedz Link Zgłoś
lezaza Re: dzis wieczor 14.08.04, 22:11 spicie kobitki uuuu to szkoda bo tu dalej down maxymalny u mnie Odpowiedz Link Zgłoś
ewelita Re: dzis wieczor 14.08.04, 22:26 Ja nie śpię, zasyp doła! Nie warto się dołować Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: dzis wieczor 14.08.04, 22:34 pójdę chyba na imprezę, chociaz mój mąż nie idzie jak zwykle:( i oczywiście nie chce zebym szła bez niego (często ostatnio wychodze bez niego), czemu on sie tak zmienił?:((( a ja w domu nie wysiedzę! Odpowiedz Link Zgłoś
lezaza Re: dzis wieczor 14.08.04, 22:39 alee ci dobrze, ja tez tak chce... tylko ze o zadnej imprezie ani widu ani slychu, moj mi nigdy nie odpusci i zawsze sie pcha nawet na damskie impressski he he he Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: dzis wieczor 14.08.04, 22:42 to masz fajnie, a kto ciągnie wcześniej do domu? u mnie mój M niestety, czasem to nawet dobrze, że ze mna nie idzie, bo chce wychodzić jak zabawa sie rozkręca na całego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ida Re: dzis wieczor IP: *.net.wlnet.com.pl / 80.72.34.* 14.08.04, 22:43 Wróciłam właśnie z wakacji i piję piweczko i stukam w klawiaturkę,bo jestem spragniona internetu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelita Re: dzis wieczor 14.08.04, 22:44 A mój niestety zazwyczaj chodzi sam i twierdzi że to męskie spotkania. Ciekawa jestem Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: dzis wieczor 14.08.04, 22:57 gdybyś była taka jak ja zmieniłby swoje zwyczaje:) Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca Re: dzis wieczor 15.08.04, 05:50 wróciłam:)) żaden rozsądny facet nie poszedłby sam beze mnie na imprezę, bo ja mam tylu kolegów, że mogłabym też pójść w tym samym czasie bez niego na męską imprezę i poznac kogoś innego, trzeba być czujnym jak się ma taką kobietę jak ja:))) undyna:) Odpowiedz Link Zgłoś
lezaza Re: dzis wieczor 14.08.04, 22:58 no na meskie to moj tez chodzi sam, ale jak slyszy slowo - impreza - to nie jest wazne czy damska czy nie, on tam musi byc. oczywiscie ja mu tego nie ulatwiam he he. ale meskie imprezy to oczywiscie meskie w jego przekonaniu, wiec kobitkom sie nie nalezy, ze tak powiem... Odpowiedz Link Zgłoś
lezaza Re: dzis wieczor 14.08.04, 23:46 sama sobie odpowiadam kobitki, bo zaraz to juz nie bedzie dzis wieczor, tylko wczoraj... mam nadzieje, ze wam sie udalo i milo spedzilyscie wieczorek, ja ide zaraz spac kolo mojego M i tak samo Wam jak sobie /a mam sklonnosc do horrorow/ zycze Samych Milych Snow, BUZIAKI ps i zero kaca dla tych, ktore tak jak ja konsumowaly procenty he he Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: dzis wieczor 15.08.04, 09:57 lezaza napisała: > hey. ciekawa jestem co robicie w sobotni wieczor > ja siedze jak widac przed kompem, moj maz spi, sacze sobie piwko i troche sie > nudze bo bym troche poszalala u mnie bylo odwrotnie: maz siedzial przed kompem z winem a ja lezalam i czytalam. normalnie bysmy gdzies wyszli, ale dzis maz ma dyzur od rana :(. Odpowiedz Link Zgłoś