ursyda 09.12.14, 19:11 bo jak już się wie to nie wiadomo co z tą wiedzą zrobić. Z drugiej strony jakbym nie wiedziała to też pewnie po kiju. Tak mnie naszło bo mi smutno. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nudzimisie_strasznie Re: Pewnych rzeczy wiedzieć nie warto 09.12.14, 19:29 Óla, nie smuć się. Ale się zgadzam, nie warto. Selektywna ślepota i głuchota dobra rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Pewnych rzeczy wiedzieć nie warto 09.12.14, 19:30 Muszę sobie z tym poradzić ale na razie nie mam pomysłu jak. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Pewnych rzeczy wiedzieć nie warto 09.12.14, 19:36 Bo jest we mnie bardzo dużo żalu. Czekam aż przyjdzie złość. Odpowiedz Link Zgłoś
nudzimisie_strasznie Re: Pewnych rzeczy wiedzieć nie warto 09.12.14, 19:40 Taak, ja też wolę się wk.rwiać niż przechodzić te okropieństwa żałości, choć nie wiem czy to dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
nudzimisie_strasznie Re: Pewnych rzeczy wiedzieć nie warto 09.12.14, 19:38 Nie wiem co Cię trafiło, ale przykro mi. I wiem, ludzie bywają wstrętni, ale na szczęście bywają też tacy mniej okropni. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Pewnych rzeczy wiedzieć nie warto 09.12.14, 19:48 Tak - wstrętni do dobre określenie, robią wstrętne rzeczy myśląc, że nikt się nie dowie, pytani o to idą w zaparte, rzygać mi się chce. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: Pewnych rzeczy wiedzieć nie warto 09.12.14, 21:19 Wiesz Ólka, jak ktos mimo faktow idzie w zaparte, to sie mu mowi "Spie...j" i zmienia opis w telefonie na "nie odbierac". Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: Pewnych rzeczy wiedzieć nie warto 09.12.14, 21:26 No. Rodziny wlacznie ze szwagrami i kuzynkami tez sie to tyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio jasne... 09.12.14, 19:31 trzepiesz sie. a nie warto. zamiast B-stoku masz Plock. tesz dziadostwo. ale inne. smyki.mjakmama24.pl/fotki/zobacz_746636_pock-noca.html Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio viem... :) 09.12.14, 19:54 ladny jest... klne do tej pory, ze opuscilem Krakow. bledy robi kazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Pewnych rzeczy wiedzieć nie warto 09.12.14, 20:13 A co takiego sie ula dowiedzialas ? Cos ostatnio nie dobrze z toba. Ziucie sie jakby poprawilo, mnie tez, atobie gorzej. O co kaman? Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Pewnych rzeczy wiedzieć nie warto 09.12.14, 20:34 nieaktualne dane Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Pewnych rzeczy wiedzieć nie warto 09.12.14, 21:09 To idziem na wutkę. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Pewnych rzeczy wiedzieć nie warto 09.12.14, 21:10 A nic, spadła kurtyna - co za nią jest to niby wiedziałam ale jak zwykle się łudziłam. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Pewnych rzeczy wiedzieć nie warto 09.12.14, 21:31 Tzn to co zwykle u kobiet na forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
sl-14 Re: Pewnych rzeczy wiedzieć nie warto 09.12.14, 20:28 Odwieczny dylemat - lepiej wiedzieć, czy nie wiedzieć, a w teorii jest inaczej niż w praktyce. Z jednej strony głupio tak żyć w niewiedzy, nie mając świadomości czegoś, być może ważnego. Z drugiej strony, kiedy już się wie, to najczęściej trzeba coś z tym zrobić i czasami zmienia się perspektywa tak, że nie wiadomo jak sobie poradzić z sytuacją. No i zależy jeszcze, co to za wiedza. Nie wiem, co ci się przytrafiło, ale trzymaj się. Jeśli to cię jakoś pocieszy, to ja, jako osoba która lubi mieć wszystko wyjaśnione i wyłożoną kawę na ławę, częściej jestem w sytuacji, kiedy nie wiem, raczej się nie dowiem, a bardzo chciałabym wiedzieć. Czasami też męczarnia.:) Odpowiedz Link Zgłoś
szabla.towarzysza.kiszczaka Re: Pewnych rzeczy wiedzieć nie warto 09.12.14, 20:39 Niemożliwe. Wśród forumowej, babskiej zajebistości pojawiają się smutki. Egzotyczny kochanek rzucił, wypłatę obniżyli z 10 tysięcy na 9,8 tysięcy, a może pojawiła się rysa na waszej x6tce? Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Pewnych rzeczy wiedzieć nie warto 09.12.14, 21:08 Rysę bym zauważyła, brak wypłaty też, brak kochanka takoż samo nie uszedłby mojej uwadze więc "narysuj koło" i sam wiesz co dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
szabla.towarzysza.kiszczaka Re: Pewnych rzeczy wiedzieć nie warto 09.12.14, 21:14 Ma boleć. Kobiety uwielbiają cierpieć. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
szabla.towarzysza.kiszczaka Re: Pewnych rzeczy wiedzieć nie warto 09.12.14, 21:30 Te Ursyda, zadzwoń do Husa, może ci doradzi. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: Pewnych rzeczy wiedzieć nie warto 09.12.14, 21:22 1 linijka odpowiedzi i 4 linijki sygnatury? Ogarnij sie czlowieku lub wklej Inwokacje z "Pana Tadeusza". Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Pewnych rzeczy wiedzieć nie warto 09.12.14, 21:23 Na Tobie sołli to zawsze mogę polegać, uśmiałam się jak norka. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: Pewnych rzeczy wiedzieć nie warto 09.12.14, 21:28 Nie ma za co. Napic sie tez mozemy - grzanca, bo u nas juz bialo. Odpowiedz Link Zgłoś
szabla.towarzysza.kiszczaka Re: Pewnych rzeczy wiedzieć nie warto 09.12.14, 21:29 1 linijka odpowiedzi i 2 linijki sygnatury. Ogarnij się człowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: Pewnych rzeczy wiedzieć nie warto 09.12.14, 21:41 Naprawde tylko na tyle cie stac? Znam ludzi po telewizyjnym technikum rolniczym o wiekszym polocie. Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: Pewnych rzeczy wiedzieć nie warto 10.12.14, 12:30 nie ukonczylem niestety :/ ale dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
sl-14 Re: Pewnych rzeczy wiedzieć nie warto 10.12.14, 17:40 Można się pogubić z tymi nickami, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Pewnych rzeczy wiedzieć nie warto 11.12.14, 15:04 Ja przy dwóch nickach też bym się gubiła. Odpowiedz Link Zgłoś
slottka.ja Re: Pewnych rzeczy wiedzieć nie warto 11.12.14, 15:10 swoją drogą to ciekawe, czy tylko te dwa? Odpowiedz Link Zgłoś
sl-14 Re: Pewnych rzeczy wiedzieć nie warto 13.12.14, 10:08 Nie sądzę (powiedział sędzia idąc na urlop). Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: Pewnych rzeczy wiedzieć nie warto 09.12.14, 21:12 zawsze możesz przekazać tę wiedzę nam! przecież wiesz jak to lubimy😊 nie smutkuj się..bo zaproszę Cię na Śląsk -a ostrzegają już nas by nie wychodzić z domów jeśli nie musimy,taki stopień stężenia świństw wszelakich!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Pewnych rzeczy wiedzieć nie warto 09.12.14, 21:15 Z tym Śląskiem to nie taki zły pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: Pewnych rzeczy wiedzieć nie warto 09.12.14, 21:32 a zatem...Zapraszam! plan dnia: 4.30-jutrznia 5.30-śniadanie 5.45 przebieżka 6.00-10.00 obrządek,bagatelka 5 krów,8 świnek drób 10.00-13.00 czarna seria czyli południowa ramówka TVN-U-Pielęgniarki,Szpital,Dlaczego ja 13-14 śląski łobiod-zazwyczaj. Chleb z tusty. czas wolny do godz.16 17 msza szkolna 18-21 znowu obrządek a po wszystkim jak to mówią: nogi posikać i spać!!! na który turnus zapisać? Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Pewnych rzeczy wiedzieć nie warto 09.12.14, 22:15 Jakbyś nie wiedziała, to byś się cały czas zastanawiała i tkwiła w martwym punkcie. Teraz musisz to sprawić, przetrawić, ale będzie lepiej niż w niewiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Pewnych rzeczy wiedzieć nie warto 09.12.14, 22:23 po przeczytaniu Twego wpisu utwierdzam się, że bez takich wpisów zatraciłbym funkcję czytania do reszty.... upraszam zatem uniżenie o kolejny wpis który wywola we mnie moralny niepokój, dysonas poznawczy oraz poczucie współczesnego egzystencjonalizmu Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Pewnych rzeczy wiedzieć nie warto 10.12.14, 00:40 Nie nabijaj się, przemęczona jestem i na bezsenność cierpie Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Pewnych rzeczy wiedzieć nie warto 10.12.14, 00:15 No właśnie. Mam niestrawność. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Pewnych rzeczy wiedzieć nie warto 10.12.14, 00:20 problem w tym, że nie można podjąć decyzji, żeby nie wiedzieć. bo to znaczy, że już coś wiesz. problem też w tym, że paskudztwa, o których nigdy by się nie chciało usłyszeć, zazwyczaj prędzej czy później i tak wyłażą na jaw. współczuję, bo taka "wiedza" jest jak ból zęba, miejsca nie można sobie znaleźć. i dentysta, chyba, nie pomoże... życzę czegoś dobrego i tak zarąbiście fajnego, żeby przy tym ta rzecz wydała Ci się mało ważna. Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: Pewnych rzeczy wiedzieć nie warto 10.12.14, 00:21 Odkryłaś tajemnicę wszechrzeczy?? Odpowiedz Link Zgłoś
leptosom Re: Pewnych rzeczy wiedzieć nie warto 10.12.14, 00:25 władca wszechświata? Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: Pewnych rzeczy wiedzieć nie warto 10.12.14, 00:49 Prawdopodobne. Óla od zawsze miała w sobie coś niepokojącego. Odpowiedz Link Zgłoś
fuzja_jadrowa Re: Pewnych rzeczy wiedzieć nie warto 10.12.14, 00:58 Najchętniej pojechałabym staropolskim powiedzeniem "pie.rdol to". Ale obawiam się, że ciężko je na początkowym etapie wcielić w życie. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Pewnych rzeczy wiedzieć nie warto 10.12.14, 01:34 Ciężko, ale w pewnym momencie tak zrobię. Znam siebie i tego nie zniosę. Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie nie przejmuj sie 10.12.14, 12:34 ja sie przejmuje za kazdym razem jak widze twoj nik ktory mi przypomina ze masz wiekszy biceps ode mnie Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Pewnych rzeczy wiedzieć nie warto 10.12.14, 12:56 Nie wiem co lub kto ci dozarlo, ale jeśli masz "niestrawność" to wyczyść temu: czemu, komu -lodówkę (i posortuj wedle daty ważności) Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: Pewnych rzeczy wiedzieć nie warto 10.12.14, 13:08 kto ci popsuł nastrój w tym pięknym przedświątecznym czasie? dawaj go tu na pożarcie ! Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Pewnych rzeczy wiedzieć nie warto 10.12.14, 19:04 Sama to to pożrę, uwierz mi. Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: Pewnych rzeczy wiedzieć nie warto 11.12.14, 14:25 tylko jakimś porządnym trunkiem się potem zdezynfekuj :) Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood A czy warto wiedzieć, że się posiada w domu 10.12.14, 19:25 krokodyla? No, jeśli jeden osobnik na łazienkowej półce posiada na wyłączność trzy szczoteczki do zębów, dwa wyciory międzyzębne, szpady, nici oraz trzy tuby pasty, to co? No krokodyl. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: A czy warto wiedzieć, że się posiada w domu 10.12.14, 22:39 Krokodyl Gjena. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: A czy warto wiedzieć, że się posiada w domu 10.12.14, 22:43 kalllka napisała: > Krokodyl Gjena. Znany mi Geno nie posiada krokodyla. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: A czy warto wiedzieć, że się posiada w domu 11.12.14, 11:58 Może nie wie,ze ma. Krokodyl wstydliwa rzeczą był onegdaj. Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: A czy warto wiedzieć, że się posiada w domu 11.12.14, 04:56 Skąd wiesz, że to jest jeden osobnik? Może ich tam więcej mieszka. I co to jest szpada? Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: Pewnych rzeczy wiedzieć nie warto 11.12.14, 08:37 ursyda napisała: > bo jak już się wie to nie wiadomo co z tą wiedzą zrobić. A czasem jest tak, że nawet jak już się wie, a jest jeszcze możliwość nie dania po sobie poznać, że się wie, to lepiej "nie zauważyć" bo tak samo jak powyżej: trzeba by zareagować. A oficjalna reakcja nie zawsze jest właściwa. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Pewnych rzeczy wiedzieć nie warto 11.12.14, 14:26 Szczególnie, że czasami nie wiadomo jak zareagować, serio - ja nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: Pewnych rzeczy wiedzieć nie warto 15.12.14, 11:17 ursyda napisała: > Szczególnie, że czasami nie wiadomo jak zareagować, serio - ja nie wiem. To oczywiście zależy od konkretnej sytuacji ale mniej więcej o to mi chodziło... nie wiadomo jak zareagować aby było dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio ale Niepewnych - tym bardziej. 12.12.14, 12:11 - bo dopiero co z takimi zrobic - to kompletnie niewiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: Pewnych rzeczy wiedzieć nie warto 13.12.14, 16:18 A cóżeś się dowiedziała? Chłopy to dranie, nie przejmuj się Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Re: Pewnych rzeczy wiedzieć nie warto 13.12.14, 21:31 Ano lepiej. Co zrobić. P.S. Chętnie kupię różowe okulary,bo swoje zgubiłam Odpowiedz Link Zgłoś