radman1 25.05.05, 11:34 Temat mówi chyba sam za siebie - GŁOSUJCIE!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fnoll Biedronka 25.05.05, 12:57 jeszcze zanim zaczęły się wokół niej afery uważałem ją za najbardziej syfny dyskont z mi znanych drugie miejsce ex aequo przyznaję Leader Price i Kaufland Odpowiedz Link
oooo Re: Leader Price n/t 30.06.05, 15:51 zdecydowanie leader price za jakość produktów Odpowiedz Link
sloggi Re: Najgorszy dyskont 27.05.05, 13:10 speer napisał: > Biedronka i Lider prajz Jak sama nazwa wskazuje - ma być tanio. Jaka cena, taka jakość - to chyba oczywiste. Odpowiedz Link
speer Re: Najgorszy dyskont 27.05.05, 13:49 sloggi napisał: > speer napisał: > > > Biedronka i Lider prajz > > Jak sama nazwa wskazuje - ma być tanio. Jaka cena, taka jakość - to chyba oczyw Tanio tak, ale byle jak, brudno i niechlujnie nie. LIDL potrafi byc tani a jednoczesnie swietnie zorganizowany i czysty. > iste. Odpowiedz Link
rafi.raf Re: Najgorszy dyskont 10.06.05, 11:13 sloggi napisał: > To prawda, Lidl jest chyba najlepszy. mozesz podac najgorszy dyskont? (wg kryteriow dla Lidla) ) jestem ciekaw Twojej opinii Odpowiedz Link
sloggi Re: Najgorszy dyskont 19.06.05, 18:09 yoanna napisała: > Najgorszy...chyba Leader Price...racja W tym temacie ciężko jest nieuogólniać, bo każdy dyskont ma niektóre produkty dobre i wartosciowe. Odpowiedz Link
hanas Re: Najgorszy dyskont 05.07.05, 16:35 w Lidl to najbardziej mnie wkurza kiedy ja swoich zakupów nie zdążę zebrać a już następnego kasują i moje zakupy są zsuwane na brzeg , Kiedyś korzystając z tego że miałam 4 rzeczy pan szybko zaczął kasować następnego niestety nie dając możliwości przeliczenia reszty -szybko ,szybko i 10 zł za mało reszty z 50zł, skończyło się to zatrzymaniem kolejki bo poszedł zrobić kasę a ja straciłam 20 min, ale 10 zł odzyskałam. Odpowiedz Link
satisfied Do Hanas 27.08.05, 22:32 Tez mnie to wkurza, ale mam na to sposób. Nie płacę dopóki nie zbiorę większości moich zakupów do wózka. W tym momencie kasjerki najczęściej powtarzają głośniej kwotę do zapłacenia bo myślą, że nie zajarzyłem że już wszystko skasowały Odpowiedz Link
radman1 Re: Najgorszy dyskont 30.05.05, 10:43 A ciekawe co by powiedzieli pracownicy tych sklepów????? Odpowiedz Link
akara3 Biedronka 22.06.05, 12:44 Biedronka wiem ze w niektorych miejscach Biedronka jest jedynym dyskontem. ja jestem ze szczecina i obok Biedronki mam Lidla. jak ide do Lidla a nie do Biedronki to mam głupie wrazenie moralnosci ze nie odwiedzam tego obozu pracy, ale badzmy szczerzy w kazdym dyskoncie jest lipa dla pracowników.!!! Odpowiedz Link
inez_22 Re: Biedronka 25.06.05, 16:07 Z tego co wiem, to po programach typu 'uwaga' w Biedronce zmienilo sie na lepszeI oby juz tak zostalo Odpowiedz Link
sloggi Re: Biedronka 25.06.05, 16:15 inez_22 napisała: > Z tego co wiem, to po programach typu 'uwaga' w Biedronce zmienilo sie na > lepszeI oby juz tak zostalo Wierzysz w to? Odpowiedz Link
mbartoszew Re: Najgorszy dyskont-LIDL 03.07.05, 18:54 Salami pofarbowało kanapki na czerwono. Chleb się rozpadał od samego patrzenia. Czekolada (oczywiście mówię o własnym wyrobie LIDL-a) przypomina "wyroby czekoladopodobne (pamiętacie?).Kupowałam cos na fakture do pracy i faktura im zginęła. Personel chodzi jakiś taki zakręcony, zagubiony, aż i ich żal. Stanę w obronie Leader Price'a. Wcale nie jest taki zły. Mrożonki są super. Bakalie, oliwki, orzeszki po super cenach i dobre. Zdarzają się świetne obniżki warzyw o owoców. Gorzej z rzeczami do których LP mógł dodać odpowiednią ilość E z różnymi numerkami. Po prostu trzeba kupowac rzeczy w miare naturalnego pochodzenia. PLus oczywiście kwestie typu papier toaletowy, worki na śmieci itp. Polecam. Odpowiedz Link
mwilq Re: Najgorszy dyskont 29.08.05, 09:55 jeśli Champion to dyskont,to on bezapelacyjnie ma palmę pierwszeństwa-tak nieświeżych warzyw i mięsa nie widziałem nigdy wcześniej,ani nigdy później!! Odpowiedz Link