Dodaj do ulubionych

On za załatwienie pracy chce moich nagich fotek

05.04.15, 19:19
W skrocie. Był flirt miedzy mna a kolega z pracy, ktory został przerwany bo okazało sie ma kogos i to byl tylko flirt. Kolega wiedzial,ze zalezy mi na dodakowych godzinach i ze szukam w miejscu pracy jeszcze dodatkowych godzin.

Minał miesiac jak skonczyłam tam staz i on sie odezwał do mnie,ze jest szansa,polecił mnie szefowej,ma wplywy i dostałam prace-przyjełam bo moja sytuacja finansowa była fatalna.

Dogadalismy sie i bylo ok i zachowywał sie ok...do czasu. Po wymianie maili i przesłaniu sobie wzajemnie fotek ze spotkania integracyjnego zapytał mnie o moje fotki
"A mam niemoralnie pytanie,masz fotki w bikini? Albo całkiem nagie? Chetnie bym obejrzał"...
Obserwuj wątek
    • eat.clitoristwood Re: On za załatwienie pracy chce moich nagich fot 05.04.15, 19:20
      Wstaw kilka, ocenimy Twoje szanse.
      • agnieszkanikt Re: On za załatwienie pracy chce moich nagich fot 05.04.15, 19:23
        Zeby go udobruchać jakios wysłałam mu takie gdzie nie widac mojej twarzy i tylko z gołym brzuchem, w obcisłych legginsach jak ćwicze...
        W pracy sie potem nie odzywał ale pozniej żartem powiedział,ze albo mam mu wysłać w bikini ale z twarza,bo mi nie wierzy ,ze to ja...albo ma być moja twarz albo wcale.

czy to jest molestowanie???????????????
        • kk55aa Re: On za załatwienie pracy chce moich nagich fot 05.04.15, 19:57
          jestem chyba do tyłu i dlatego mam pytanie czy dzisiaj posiadanie fotek rozbieranych to standard?
          • grzeczna_dziewczynka15 Re: On za załatwienie pracy chce moich nagich fot 06.04.15, 13:37
            A co złego w rozbieranych fotkach? NIe wiem, czy to standard, ale nie od dziś wiele ludzi je ma. Od początku historii fotografii.
            • kk55aa Re: On za załatwienie pracy chce moich nagich fot 06.04.15, 17:29
              A czy ja napisałam że to coś złego?
        • kanna Re: On za załatwienie pracy chce moich nagich fot 05.04.15, 21:44
          Zeby go udobruchać jakios wysłałam mu takie gdzie nie widac mojej twarzy i tylko z gołym brzuchem, w obcisłych legginsach jak ćwicze...

Tak, to jest molestowanie. natychmiast przestań nagabywać tego biednego chłopaka swoim tyłkiem w legginsach!
        • dziala_nawalony tylko tyle !! 07.04.15, 19:59
          agnieszkanikt napisała:

> W pracy sie potem nie odzywał ale pozniej żartem powiedział,ze albo mam mu wysł
          > ać w bikini ale z twarza,bo mi nie wierzy ,ze to ja...albo ma być moja twarz al
          > bo wcale.
          >
          >
          i na koniec, jedyna sluszna reakcja z Twojej strony na cos takiego.. pokaz panu wyprostowany do gory srodkowy palec..amen.
    • agnieszkanikt Re: On za załatwienie pracy chce moich nagich fot 05.04.15, 19:21
      Wymigałam sie jakoś...mowiac,ze mam fotki ale nie takie jakby chciał to odpisał "jak mi wyslesz jakieś pikantne to dostaniesz buziaka"
      Gdy nie wysłałam to odpisał "No wiesz...to ja tyle dobrego dla ciebie zrobilem a ty nie chcesz ich wysłac"??
      • perfum cena niewygorowana 05.04.15, 19:24
        zaloz maske na twarz (by fotki nie mogly sie stac sposobem na ew. szantaz)
        i sieknij mu kilka.
        • agnieszkanikt Re: cena niewygorowana 05.04.15, 19:27
          To nie przejdzie...dziewczyny co ja narobilam.
          • dziala_nawalony Re: cena niewygorowana 05.04.15, 19:34
            agnieszkanikt napisała:

> To nie przejdzie...dziewczyny co ja narobilam.

..na przyszlosc, wysylaj tym ktorym Ty chcesz to podarowac, ale nigdy takim, ktorzy o to prosza..widzisz te subtelna roznice, czy nie.? ..nie zaprztaj sobie tym glowki, to bzdety..8)
          • perfum Re: cena niewygorowana 05.04.15, 19:37
            agnieszkanikt napisała:
            > To nie przejdzie..

Dlaczego nie przejdzie?
            Zrob to i bez szkody dla wlasnych Interesow - przekonasz sie - o co mu naprawde chodzi.
          • 10iwonka10 Re: cena niewygorowana 05.04.15, 19:42
            Gosc traktuje cie jak zabawke ma juz kogos a z toba chce sie pobawic na boku. Nic mu nie wysylaj albo wyslij w bikini takie jakie bys dala na facebooka- jako fotka z wakacji. I zamknij temat.
            • agnieszkanikt Re: cena niewygorowana 05.04.15, 21:05
              czyli to nie jest molestowanie?
              • 10iwonka10 Re: cena niewygorowana 05.04.15, 21:46
                To jest molestowanie. Ale co zrobisz?- Jak gosc ma wplywy i doniesiesz na niego to bedzie sie to ciagnelo za toba nieciekawie.W sumie gosc jest glupi ze sle ci teksty ja bym je trzymala jako dowod w razie czego.

Ja bym albo zignorowala jego teksty i nic mu nie wysylala albo wyslala mu jakies zdjecie z wakacji w bikini ale takie ktore moglby sciagnac z facebooka. A jak dalej bedzie sie domagal to wyslij mu delikatne ostrzezenie ze stawia cie w niekomfortowej sytuacji ale ze wzgledu na dobora znajomosc ze nie chcesz tego zglaszac. To takie delikatne ostrzezenie dla niego.
          • horpyna4 Re: cena niewygorowana 06.04.15, 10:10
            Napisz, żeby najpierw on przysłał Ci trochę swoich, ze wszystkimi klejnotami na wierzchu.

Jeżeli się na to nabierze, to będziesz miała je do ewentualnego wykorzystania, więc niech nie podskakuje. A jak nie przyśle, to sprawa nieaktualna, prawda?
    • gyubal_wahazar Re: On za załatwienie pracy chce moich nagich fot 05.04.15, 21:34
      Napisz, że poprzedni romeo też wywierał na Ciebie zbyt dużą presję ..

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTMCbbnVUq-b4QGWnt-QVYrFUBbIl_pqh52fUdtr2U3d7mQGOAs
      • agnieszkanikt Re: On za załatwienie pracy chce moich nagich fot 07.04.15, 11:54
        Najbardziej chciałam wiedziec,czy jest to molestowanie czy nie.

On nie jest moim szefem ale współpracownikiem.
        • alpepe Re: On za załatwienie pracy chce moich nagich fot 07.04.15, 12:05
          to jest flirt. Dla niego. Jakby ci się nie podobało, ucięłabyś wszelki kontakt.
        • kalllka Re: On za załatwienie pracy chce moich nagich fot 07.04.15, 12:08
          OK.
          chcesz sprawdzić czy byłaś molestowana,
          Potrzebujesz pomocy(?)
          www.giodo.gov.pl
          (Tam tez, przy okazji sprawdza twoja "prawdomówność" , by nie było, ze bezkarnie wydzwaniać i klepać można ,co ci sie na język nawinie)

• nstemi To Ty go załatw 05.04.15, 23:43
      Mam nadzieję, ze mu nie wysłałaś. Jeśli będzie dalej drążył to postaraj się o dowody (maile, nagrania rozmów) i uświadom mu, że to jest karalne. Dowie się o tym jego partnerka, dowie się szef i w ogóle będzie dym. Tylko nie tonem "przepraszam, że żyję i zatańczę nago za to, ze mi o łaskawco załatwiłeś rozmowę o pracę"
      Pracę masz? Masz. Szefowa Cię przyjęła? Przyjęła. To olej gnoja, a jak będzie dalej szalał to nie miej oporów, żeby go sprowadzić na ziemię.
      Skąd w ogóle się biorą takie prymitywy?
      • aniawitkowska3 Re: To Ty go załatw 06.04.15, 08:37
        nstemi napisała:

> Skąd w ogóle się biorą takie prymitywy?

A skąd się biorą kobiety, które w ogóle zastanawiają sie nad opcją: wysłać czy nie??

Nic nie wysyłac, powiedzieć jasno: nie życze sobie tego typu uwag, żadnych zdjęć ze mną nago w roli głownej nie będe nikomy wysyłac. Jesli uważasz, że jestem ci coś winna za przysługę załatwienia pracy - chętnie zrewanżuję ci się butelką dobrego alkoholu, obiadem w dobrej restauracji, biletami na mecz piłki nożnej. I sprawe uważam za zamknięta.

• grzeczna_dziewczynka15 Re: To Ty go załatw 06.04.15, 13:40
          Znaczy można wyslać, komu się chce. A poza tym się zgadzam:)
          • aniawitkowska3 Re: To Ty go załatw 06.04.15, 15:14
            grzeczna_dziewczynka15 napisała:

> Znaczy można wyslać, komu się chce. A poza tym się zgadzam:)

Jesli się chce, żeby ten ktoś miał w przyszłości haka na Ciebie - można wysyłać :)
            • kalllka Re: To Ty go załatw 06.04.15, 19:41
              Hmm, taka to z autorki <panna nikt>
              Ni by do trzech zliczyć nie umie, ani tez w pracy zapytać o prace., za to tu, i dowcipa i wymowna , zwłaszcza gdy o panu i goliźnie porozprawia.

• grzeczna_dziewczynka15 Re: To Ty go załatw 07.04.15, 18:16
              Hmm, żyć w przeświadczeniu, że lepiej się nikomu nie narazić, bo ktoś będzie mieć na Ciebie "haka" - okropne. Nie chodzi tylko o rozbierane fotki. Tajemnica korespondencji obowiązuje, nieprawdaż? No a jak ktoś rozpowszechni takie nagie fotki, to co? Mało to golizny w necie? nie sądzę, żeby kogoś właśnie moje interesowały;)
              • mendigo Re: To Ty go załatw 07.04.15, 18:23
                Dlaczego? Ja bym właśnie twoje chętnie obejrzała, dlaczego nie? Myślę, że jeszcze kilku reflektujących by się znalazło.
          • kino-oko [...] 07.04.15, 09:43
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • perfum bzdety... 06.04.15, 14:48
        nstemi napisała:
        > Mam nadzieję, ze mu nie wysłałaś. Jeśli będzie dalej drążył to postaraj się o d
        > owody (maile, nagrania rozmów) i uświadom mu, że to jest karalne.

bzdety.
        sama prosba o przyslanie zdjec nago NIE JEST karalna.
        • agnieszkanikt Re: bzdety... 06.04.15, 18:58
          Tylko po co facetowi hak na dziewczyne,ktora nie ma plecow i jest biedna??? To sie kupy nie trzyma.
          Nigdy nie wyraził słowie ,ze np chce seksu. Raz tylko zaprosił na kawe w miejscu pracy,pod koniec dnia gdzie jak zaznaczył "bedziemy sami...wypijemy kawke pogadamy"

niestety sami ale tylko w 1 części budynku i to jest biuro z ksero, gdzie w kazdnej chwili moglby ktos wejsc. O seks mu nie chodzi ale zdarzało mi sie chamsko wpatrywał mi sie w "piczke"a potem w oczy. Liczył ,ze powiem "To kiedy seks?"

Mysle,ze on tez jest ostrozny . Nie wiem czy kogos ma.
          • kalllka Re: bzdety... 06.04.15, 19:26
    • six_a Re: On za załatwienie pracy chce moich nagich fot 06.04.15, 08:51
      jak on takie rzeczy w mailach pisze, to musi idiota. w ogóle się nie przejmuj i nic mu nie wysyłał, chyba że chcesz go przebić w głupocie.
      • sfi spotkaj sie jednorazowo w realu 06.04.15, 09:58
        załatwcie sprawę, i będzie gitara. Po co bawić się w jakieś fotki ...
    • lled Re: On za załatwienie pracy chce moich nagich fot 06.04.15, 14:59
      niezly troll
    • czoklitka Re: On za załatwienie pracy chce moich nagich fot 06.04.15, 16:11
      i? co z tego ma wynikać?
      nie wysyłaj fotek i po sprawie.
      • agnieszkanikt Re: On za załatwienie pracy chce moich nagich fot 06.04.15, 16:50
        Bo boje sie,ze mi zaszkodzi w pracy...wpedza mnie w poczucie winy, na moje miejscie bylo wiele innych osob..
        Boje sie,ze jak ma wplywy to,ze moze mi załatwić też zwolnienie.
        • lled Re: On za załatwienie pracy chce moich nagich fot 06.04.15, 17:05
          jak sie boisz to idz do kosciola, tam zawsze wiedza co poradzic. i przestan tutaj trollowac
        • aniawitkowska3 Re: On za załatwienie pracy chce moich nagich fot 06.04.15, 17:05
          agnieszkanikt napisała:

> Bo boje sie,ze mi zaszkodzi w pracy...wpedza mnie w poczucie winy, na moje miej
          > scie bylo wiele innych osob..

Jak widać świetnie mu to wychodzi.

> Boje sie,ze jak ma wplywy to,ze moze mi załatwić też zwolnienie.

Więc? Wyślesz mu zdjęcia? A dalej co? Jak sobie zażyczy, to się z nim prześpisz, bo "jak ma wpływy to może załatwi ci zwolnienie"?

Przyznam, że w ogóle nie rozumiem tego typu rozterek, ale ja asertywna do bólu jestem i potrafię powiedzieć nie, może dlatego.
          • agnieszkanikt Nie wiem do kogo mam zwrocic sie o pomoc 06.04.15, 17:10
            Chyba z 5 razy powiedzialam mu "dziekuje" powiedziałam,ze jestem mu mega wdzięczna.

jak czytałam jego prosbe w mailu kopara mi opadła...owszem był miedzy nami wczesniej flirt,wiemy,ze podobamy sie sobie.

Chciałam was zapytać czy to co zrobił to nie miał prawa? To molestowanie?
            Ma dobre układy i jest radnym gminnym.
            • horpyna4 Re: Nie wiem do kogo mam zwrocic sie o pomoc 06.04.15, 17:59
              Zbieraj dowody jego niestosownych zachowań. Z tym chyba nie powinnaś mieć problemów.

I po pary takich akcjach to Ty będziesz miała jego w garści, a nie on Ciebie. Pamiętaj, że jak ktoś zajmuje wysokie stanowisko, to ma również wielu wrogów, którzy tylko czekają na jakieś jego potknięcie. Chyba nie chciałby, żeby te jego maile trafiły do miejscowej prasy? A żonę to on ma? Albo przynajmniej kandydatkę na żonę? W razie nagłośnienia sprawy, to on może naprawdę dużo stracić, nie rozumiesz? On liczy na to, że okażesz się głupiutką gąską, która da się zbajerować i zastraszyć.
            • kino-oko [...] 07.04.15, 09:47
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • czoklitka Re: On za załatwienie pracy chce moich nagich fot 06.04.15, 17:09
          skoro się tak boisz, to wyślij mu foty zupełnie nago. A na poważnie, nie przejmuj się, zapomnij o tym i o nim i w pracy i po pracy, ale maile zachowaj. Jeśli sytuacja się powtórzy to możesz to zgłosić na policję lub do inspekcji pracy.
        • kalllka Re: On za załatwienie pracy chce moich nagich fot 06.04.15, 17:10
          najwazniejsze,. sie zdecyduj
          Zwłaszcza jak chcesz być traktowana.
          Mnie już samo "załatwianie" ( prący) bardzo sie nie podoba.
    • znana.jako.ggigus trzeba się było rozebrać na spotk. integr. i 06.04.15, 18:59
      sfotografować nago.
      Co za oszczędność czasu i nerwów!
      • agnieszkanikt Re: trzeba się było rozebrać na spotk. integr. i 06.04.15, 19:06
        Nie żartuj, co ja mam zrobić...jeszcze jest miły.

Nigdy w zyciu nie byłam w takiej sytuacji i nie wiem co sie moge po nim spodziewac.
        • agnieszkanikt Re: trzeba się było rozebrać na spotk. integr. i 06.04.15, 19:07
          A jak nawet skasuje swojego maila (pisał do mnie ze sluzbowego z loginem o imieniu i nazwisku!!) to jestem w stanie udowodnic,ze taki mail istniał i że to on to pisał?
          • czoklitka Re: trzeba się było rozebrać na spotk. integr. i 06.04.15, 19:13
            kto skasuje, Ty czy on? On sobie może kasować, ale w twojej skrzynce te maile pozostają.
        • czoklitka Re: trzeba się było rozebrać na spotk. integr. i 06.04.15, 19:12
          >Gdzie się podziali normalni mężczyźni.

to Ty do niego równie miło powiedz, że to co on robi to podpada pod molestowanie, a chyba ani Ty ani on nie chcielibyście mieć problemow na tym tle.
          • agnieszkanikt Re: trzeba się było rozebrać na spotk. integr. i 06.04.15, 19:26
            tzn on w każdej chwili moze usunac maila i zalozyc sobie nowego jakiegoś znajomego i wiecej do mnie nie pisac

Kilka dni po podpisaniu umowy powiedział'Super ,bedziemy sie cześciej widywac..."
            I wtedy zaczał byc odważniejszy w swoich dotyetkaniach.

Niestety,to nie jest tak,ze to jakis oblech a ja go unikam, nie chce go itd. Wczesniej byl flirt,ktory zaczał on a ja odwzajemniłam to. On wie,ze mi sie podobal.

Jak przyszłam podziekowac za prace, to zaczal mnie łaskotac i rzucac aluzje "a trzeba cie rozbierac czy sama sie rozbierasz"?
            • agnieszkanikt Re: trzeba się było rozebrać na spotk. integr. i 06.04.15, 19:29
              inne aluzje
              "fajna jestes, jakbys byla moja asystentka o bym sie skupić nie mogl"
              "ty nie gryziesz tylko połykasz tak?

oczywiscie wszystko powiedziane tonem żartu tak,ze nie wiesz czy on to na powaznie czy żartuje

W mailu powiedział "jak wyslesz jakies pikantne fotki to dostaniesz buziaka i klapsika..."
              • czoklitka Re: trzeba się było rozebrać na spotk. integr. i 06.04.15, 19:43
                dobra, starczy, zachowaj maile, możesz go nagrac na dyktafon i masz dowody. a na wstępie mu zazartuj, że on molestuje i zeby więcej tego nie robił, bo zrobi sie mu nieprzyjemnie.
                • agnieszkanikt ok 06.04.15, 19:50
                  Mi juz na nim nie zalezy w sensie nie chcialabym juz z nim flirtowac.
                  Wczesniej zanim sciagnał mnie do pracy spowrotem to jak byl flirt to np jak mi pomagał to mu dziekowałam np z boku go lekko przytuliłam, rzuciłam jakies komplementy w stylu,ze to umie naprawic , tamto itd

Ale czasu nie cofne a o prace w naszej gminie cięzko./ Kilka razy dałam mu sie dotknac.np sciagnał wlos z bluzki na wysokosci biustu,rozpiał zamek jak mialam taki przy bluzce. Ale na nic wiecej mu nie pozwole.

Czy sa meżczyzni, ktorym jak kobieta nie ulega a oni byc chcieli...to sie wtedy mszczą bo boli ich wtedy ego?????
                  • czoklitka Re: ok 06.04.15, 19:57
                    to masz nauczkę, że do mężczyzn inaczej należy podchodzić, aniżeli rzucać się na nich i ściskać, bo tym możesz dawać do zrozumienia, że pozwolisz sobie na więcej. A co do bolącego ego - to nie wiem, czy bardziej od ego zabolą go ewentualne konsekwencje jego czynów. Bo może być też tak, że gdy zareagujesz i dasz do zrozumienie, ze to nie są żarty, to on skończy z głupimi "nachalkami".
                    • kalllka Re: ok 06.04.15, 20:38
                      Naprawde wierzysz w cały ten wyssany z palca chłam, czoklitko ?
                      Czy tylko masz ochotę pofiglować( inaczej pisząc pokońwersowac) z Tomkiem ( Tryzna)?

• czoklitka Re: ok 06.04.15, 20:48
                        pofigłowac i pokonserwowac to ja zawsze i wszędzie bardzo chętnie.
                        a czemu chłam - co w tym jest takiego nieprawdopodobnego? sprośności wysyłane z firmowego maila?
                        • agnieszkanikt Dziewczyny przysiegam,ze to prawda 06.04.15, 20:56
                          Wszystko co tutaj napisałam jest prawdą. Ale boje sie,ze on chce ustawic nasza relacje z pozycji siły i władzy. Dziewczyny jak go nawet spytałam,czy jak wysle coś nago jakas czesc mojego ciała ale bez twarzy to dodal "Nie,albo z twarzą albo nic nie wysyłaj bo nie uwierze,ze to ty".

No koleś ma racje,wiec albo kretyn albo uważa mnie za głupią.
                          • horpyna4 Re: Dziewczyny przysiegam,ze to prawda 06.04.15, 21:25
                            I nie nagrałaś tej rozmowy??? Nie słyszałaś o czymś takim, jak dyktafon?
                        • kalllka Re: ok 06.04.15, 21:22
                          Proszę bardzo końwersuj dalej skoros zainteresowana. sytuacja.
                          Ale miej świadomość , ze "panna" uprawia
                          touch-petting, inaczej mówiąc- wyciąga od ciebie wszystko o ,. tobie. Recykluje ( inaczej mówiąc pierze) pochodzenie informacji i ,. sprzedaje :|

stary sposób łowienia chętnych, naiwnych i "pomocnych", czasem tez nazywany fishingiem albo pływaniem,. po warszawsku.
                          Ale wtajemniczeni Warszawiacy wola nazywać go na Kobyłkę, na cześć jego wynalazczyni.

• perfum zdębialem 07.04.15, 12:59
                            kalllka napisała:
                            > Ale wtajemniczeni Warszawiacy wola nazywać go na Kobyłkę, na cześć jego wynalazczyni.

zdębialem
                            Ale ja to z Woly jestem - to do tajemnic Warsiawy mi daleko.
                          • czoklitka Re: ok 07.04.15, 14:22
                            jeju, Kalllka, komu sprzedaje? Kto byłby mną zainteresowany?
                      • czoklitka Re: ok 06.04.15, 21:07
                        a tak w ogóle, ten Tomek Tryzna napisał/nakręcił coś podejmującego takie problemy? A co?
    • mori111 Re: On za załatwienie pracy chce moich nagich fot 06.04.15, 20:24
      Przeczytałam, a potem zerknęłam na datę czy oby to nie z 1 kwietnia...
      Zastanawiam się ile masz lat? Nie jestem tu po to aby w jakiś sposób Cię krytykować.
      Co masz na myśli pisząc "flirt"?
      Rozumiem, załatwił Ci pracę i??????
      Moim zdaniem to nie jest molestowanie. Facet dostaje od Ciebie sygnał, że flirt trwa dalej, a że wysłałaś mu chociażby częściową swoją goliznę, to znaczy, że odpowiada Ci to.
      Co bym zrobiła na Twoim miejscu? Z pewnością nie wysłałabym zdjęcia nawet własnego pępka. Można bylo obrócić to w żart. Wybrać zdjęcie z netu, aż do znudzenia np:
      https://img.wiocha.pl/images/2/5/2582c956077e3893151da6171e9853fc.jpg
      Masz tysiąc sposobów na pozbycie się go, a raczej dyskretne danie mu do zrozumienia, że nie tędy droga.
      Jednak nie radzę pozbywać się dowodów.
      • kalllka Re: On za załatwienie pracy chce moich nagich fot 06.04.15, 20:31
    • facet_on_line Re: On za załatwienie pracy chce moich nagich fot 07.04.15, 09:29
      w sumie to tylko fotki ciesz się ,że na tym się skończyło i że gościu nie zaproponował seksu w zamian za załatwienie pracy bo takie sytuacje też sie zdarzają
      • agnieszkanikt Re: On za załatwienie pracy chce moich nagich fot 07.04.15, 10:57
        Tak, to ten sam.

To jest przystojny facet i nie musi uciekac sie do szantazu ,zeby sie przespac z kobieta.
        Nie wiem czy kogos teraz ma, na facebooku nie ma nawet fotki,zero wzmianki "w zwiazku"nic

Jedyna mysl to taka,ze chce mnie osmieszyc,upokorzyc,bo czyms mu podpadlam?
        • kill.emall Re: On za załatwienie pracy chce moich nagich fot 07.04.15, 11:38
          Nie, po prostu jesteś naiwna do bólu, widocznie zauważył w kontakcie z Tobą, po tym jak rozmawiasz, i postanowił wykorzystać. Jeśli nie jesteś trollem i nie wymyśliłaś tej historii...
          A co do biedy, to uwierz - jeśli ktoś jest takim typem człowieka, że chce kogoś szantażować, to nie będzie się litował nad czyimś stanem majątkowym. Zasugeruje Ci, że możesz pożyczyć od kogoś na milczenie.
          Jeśli jesteś prawdziwa, to otrząśnij się! Masz na niego haka w postaci maila, i to nie on Tobie może zaszkodzić, tylko Ty jemu. A jeśli masz jakieś wątpliwości, to poradź się prawnika.
          • horpyna4 Re: On za załatwienie pracy chce moich nagich fot 07.04.15, 14:16
            Kill.emall, do panienki jakoś nie trafiają takie rozsądne argumenty. Przecież każda w miarę kumata, a nie chcąca być obmacywana przez szefa, miałaby już dawno nagrane, co trzeba.

Jeżeli nie jest to historia zmyślona, to panienka najwyraźniej jest dumna z tego, że ktoś docenia uroki jej ciałka. I tak się miota - z jednej strony to tak naprawdę chwali się tymi "awansami", a z drugiej szuka kiepskich usprawiedliwień swojego faktycznego przyzwalania na pakowanie szefowskich łap pod jej odzienie.
            • kill.emall Re: On za załatwienie pracy chce moich nagich fot 07.04.15, 14:45
              Chyba masz rację, a co za tym idzie, panience nie da się pomóc, sprawa beznadziejna.
        • facet_on_line Re: On za załatwienie pracy chce moich nagich fot 07.04.15, 12:28
          dlaczego miałby to robić? powiedz mu krótko ze obecnie jesteś zajęta i nie szukasz przygód
    • kk55aa Re: On za załatwienie pracy chce moich nagich fot 07.04.15, 14:24
      Prawda jest taka że sama mu się pchasz, prowokujesz a potem się dziwisz. Na pytanie o fotki powinna być krotka odpowiedź: nie mam. I po sprawie.
      Teraz powinien zaproponować ci łóżko, a ty aby go nie urazić trochę mu dasz a trochę nie.
    • agnieszkanikt Mam niskie poczucie własnej wartosci 07.04.15, 16:21
      Nigdy nie zwrocil uwagi na mnie zaden przystojniak.
      naleze do tych średniaków z urody...a tu nagle ktoś mowi ,ze "chętnie obejrzałbym ciebie nago"

Poczułam sie atrakcyjna....ale byc moze jemu o to tylko chodziło..moze mi załatwił prace bo mnie tylko lubi i chciał dalej flirtu.

Nie uważam go za złego człowieka,on siebie tez nie.
      • perfum i bardzo dobrze... 07.04.15, 16:36
        agnieszkanikt napisała:
        > Poczułam sie atrakcyjna....

i bardzo dobrze.
        zakladaj maske na twarz i wal mu to zdjecie.

bo mnie tylko lubi i chciał dalej flirtu.

- normalny mezczyzna nie chce flirtu - dla samego flirtu.
        to babska zabawa.
        • agnieszkanikt Re: i bardzo dobrze... 07.04.15, 16:46
          Nic mu nie wysłałam.
          Koleś ma moj nr w papierach,bo sam mnie do roboty przyjmował a nie ZADZWONIŁ ANI RAZU. Jesli panom chodzi nawet tylko o seks,przygode to DZWONIA.
      • kill.emall Re: Mam niskie poczucie własnej wartosci 07.04.15, 16:41
        > Nie uważam go za złego człowieka,on siebie tez nie.

To jest argument, po którym wszystkie inne roztarły się w proch.
        • agnieszkanikt Uważasz go za złego człowieka? 07.04.15, 16:52
          ?
          • kill.emall Re: Uważasz go za złego człowieka? 07.04.15, 17:33
            Może spróbuj uruchomić po raz pierwszy w życiu mózg i sama odpowiedz na to pytanie.
          • mori111 Re: Uważasz go za złego człowieka? 07.04.15, 20:47
            Nie ma znaczenia kto co myśli. Fakt jest jeden: pytasz czy to molestowanie, a potem piszesz, że to dobry czlowiek...
      • azja35 Re: Mam niskie poczucie własnej wartosci 07.04.15, 16:56
        I tu jest pies pogrzebany. Dałaś się złapać jak mucha w pajęczynę. Nie jesteśmy aniołami ( my faceci ), ale - mając kobietę domagać się "nagich" fotek od nowopoznanej? Przeczytałem z uwagą obydwa wątki - o flircie i ten.

"Nigdy nie zwrócił uwagi na mnie żaden przystojniak.
        należę do tych średniaków z urody..." Taaaaa... jak mówią : nie jest ładne to, co jest ładne, ale to, co się komu podoba. Niejaka MM (tzn. hamerykańska seks-bomba Marycha M. ), była ( podobno ) najwspanialszą kobietą w dziejach filmu... Podobno.... A ja mam odruch wymiotny jak ją oglądam... ( cóż zrobić, cóż zrobić ).

Mam - powiedzmy - w gronie zawodowym kilka koleżanek. Jedna jest "laska" i większość się na nią gapi z "wywieszonym językiem". Fakt, nie jest brzydka. Inna jest właśnie "przeciętna", ale ma coś w spojrzeniu, oczach ( bynajmniej nie ku...ki jak Renata B. ;) ). Jak się uśmiecha, te jej oczy śmieją się razem z nią. Wdzięk. Naturalny wdzięk. To jest niesamowite. Więc nie mów o przeciętności. Ostatecznie - jak prawi ( podobno ) stare przysłowie : "każda kobieta ma przynajmniej jedną rzecz dobrą / wspaniałą". I tego się trzymajmy.

Molestanta - na drzewo. Frak leży dobrze dopiero w 7 pokoleniu, a niektórzy nawet w 10 nadal nie wychodzą z jaskini.

A jak chcesz znaleźć chłopa - to się nie spiesz. Pośpiech jest wskazany tylko przy sraczce i łapaniu pcheł. Warto trochę poczekać i niekoniecznie szukać w pracy.
        • agnieszkanikt Re: Mam niskie poczucie własnej wartosci 07.04.15, 17:11
          Tylko 3 osoby mi tu napisały,ze molestuje.

Dziekuje za twoja wypowiedz. On mi powiedzial,ze "jestem super i super sie usmiecham"

Ale powiedz mi ,czy nawet jak mężczyznie zależy chociazby na seksie to czemu nie jest w stanie zadzwonic do tej kobiety? ...Wtedy kiedy sie nie widzą?
          • six_a Re: Mam niskie poczucie własnej wartosci 07.04.15, 17:23
            widocznie poczuł bluszcza, więc najpierw fotki, potem seks, a potem powie, żebyś się odczepiła, a jak nie to twoje fotki roześle po robocie. szach i mat.

więc lepiej się dwa razy zastanów, zanim się złapiesz na ten nibyflirt.
            • agnieszkanikt Re: Mam niskie poczucie własnej wartosci 07.04.15, 17:30
              :( i gdyby czuł bluszcza to by mi prace załatwiał????????Sam mówił "faaajnie teraz bedziemy sie częściej widywac"
              • six_a Re: Mam niskie poczucie własnej wartosci 07.04.15, 17:40
                no najwyraźniej zwykły seks, czyli umówienie się z tobą, mu nie wystarcza.
                może adrenalinożerca, albo kombinator, albo zwykły uj, który lubi się pobawić cudzym kosztem.
                kto go tam wie.
    • mendigo Re: On za załatwienie pracy chce moich nagich fot 07.04.15, 17:32
      Wyjątkowo głupi troll.
      • alpepe Re: On za załatwienie pracy chce moich nagich fot 07.04.15, 18:26
        Najgorsze, że to nie troll.
        • mendigo Re: On za załatwienie pracy chce moich nagich fot 07.04.15, 18:59
          Ta, jasne. Nie wierzę, że nie troll. Nie grzeb mojej wiary w ludzi.
    • stephanie.plum Re: On za załatwienie pracy chce moich nagich fot 07.04.15, 18:32
      do stu fur beczek,
      po jakiego złamasa w ogóle mu cokolwiek wysyłałaś???

co to znaczy "żeby go udobruchać"? jest panem i władcą...?
      • alpepe Re: On za załatwienie pracy chce moich nagich fot 07.04.15, 18:37
        Stefka, przeczytaj cały wątek i najlepiej drugi z tym panem, to zrozumiesz.
        • stephanie.plum Re: On za załatwienie pracy chce moich nagich fot 07.04.15, 18:55
          będę potrzebowała środka na wymioty, to przeczytam...
          :~P

błe.
          • horpyna4 Re: On za załatwienie pracy chce moich nagich fot 07.04.15, 20:52
            Nie musisz czytać, wystarczą tytuły wątków i jest odpowiedź: bo ma niskie poczucie własnej wartości. Czyli poniekąd potwierdziła moje podejrzenia - po prostu chwali się przed nami, że wcale nie jest taka najgorsza, skoro jakiś samiec raczył zainteresować się jej nagimi fotkami.
            • dziala_nawalony Re: On za załatwienie pracy chce moich nagich fot 07.04.15, 21:02
              horpyna4 napisała:

> Nie musisz czytać, wystarczą tytuły wątków i jest odpowiedź: bo ma niskie poczu
              > cie własnej wartości. Czyli poniekąd potwierdziła moje podejrzenia - po prostu
              > chwali się przed nami, że wcale nie jest taka najgorsza, skoro jakiś samiec rac
              > zył zainteresować się jej nagimi fotkami.

to tez, ale widac,ze stanela przed sciana i szuka wyjscia, jak zachowac twarz i jednoczesnie byc mila dla pana, ktory notabene podoba jej sie.
              • horpyna4 Re: On za załatwienie pracy chce moich nagich fot 08.04.15, 08:11
                Gdyby kierowała się rozsądkiem, a nie emocjami i kompleksami, nie miałaby z tym problemu. Może powinna wybrać się do psychologa? Problem przecież jest w niej samej i powinna go przepracować.
                • dziala_nawalony Re: On za załatwienie pracy chce moich nagich fot 08.04.15, 08:59

pewnie tak, coz mlode to, to i...8)
    • back.office Re: On za załatwienie pracy chce moich nagich fot 07.04.15, 20:15
      Nie wierzę, że wysłałaś mu cokolwiek, trzeba było przesłać mail prosto do szefa.
    • trollik.morski Re: On za załatwienie pracy chce moich nagich fot 08.04.15, 09:13
      Ku przestrodze:
      technologie.gazeta.pl/internet/1,104530,17710964,Szantazowal_kobiety_tymi_nagimi_zdjeciami__Spedzi.html#BoxBizCz
    • wez_sie agnieszka 08.04.15, 11:54
      agneszka,
      odezwij sie do mnie na priw, przejrzymy twoje nagie fotki i moze cos wymyslimy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka