Dodaj do ulubionych

W jakim kraju jest wgWas najwięcej pieknych kobiet

03.06.15, 15:11
Pytam ,bo byłam wczoraj na Ukrainie i byłam szczerze zaszokowana..Dawno nie widziałam tylu slicznych dziewczyn na ulicach....Jestem kobietą,ale aż sie oglądałam za niektórymi:)
W Polsce nie ma tylu pięknych co tam:)Dziewczyny na Ukrainie sa niezwykle szczupłe ,kobiece i mają przeważnie dlugie włosy,a do tego sa mega zadbane i widać,że dbają o każdy szczegół swego ciała:)..
W CZECHACH to samo...kobiety piękne ..szczerze przyznam ,że w Polsce nie pamiętam kiedy widziałam jakąs przepiękną i zjawiskową kobietę(owszem są ładne ,ale tylko ładne)..a w tych dwóch krajach jest to nagminne..
Wy tez uważacie ,że my Polki jesteśmy jednak przereklamowane na tle innych nacji?:)
Obserwuj wątek
    • stokrotka_a Re: W jakim kraju jest wgWas najwięcej pieknych k 03.06.15, 15:15
      Najwięcej pięknych kobiet jest w Chinach. Ukraina czy Czechy to margines w porównaniu z Chinami. Na drugim miejscu są Indie.
      • alpepe Re: W jakim kraju jest wgWas najwięcej pieknych k 03.06.15, 15:19
        Dobrze jej dogryzłaś, uśmiałam się.
        • panialien Re: W jakim kraju jest wgWas najwięcej pieknych k 03.06.15, 15:27
          DOGRYZŁA MI???:):)To dziwne ,bo ja nie czuję się urażona:)To chyba ode mnie zależy ,czy kogoś słowa mnie zabolą:) Za to boli mnie brak umiejętności interpretacji pytania;0 nie pytałam gdzie jest najwięcej kobiet ,tylko gdzie najwięcej pieknych i to jeszcze WASZYM ZDANIEM?:)alpepe z czego rżysz?:)tez mi dałas radość:)
          • stokrotka_a Re: W jakim kraju jest wgWas najwięcej pieknych k 03.06.15, 15:31
            panialien napisała:

> Za to boli mnie brak umiejętności interpret
            > acji pytania;0 nie pytałam gdzie jest najwięcej kobiet ,tylko gdzie najwięcej p
            > ieknych i to jeszcze WASZYM ZDANIEM?:)alpepe z czego rżysz?:)tez mi dałas radoś
            > ć:)

No przecież napisałam, że najwięcej pięknych kobiet jest w Chinach! Sprawdź mój post jeszcze raz. I dodam, że mój post wyraża po prostu moją opinię, więc to oznacza, że MOIM ZDANIEM. ;-)
            • panialien Re: W jakim kraju jest wgWas najwięcej pieknych k 03.06.15, 15:35
              Stokrotko moja droga rozumiem..ale czy serio widziałaś te Chinki??Przecież Ty nawet w Chinach nie byłas:)
              Więc twoje zdanie nie jest wiarygodne:)
              Ja byłam w krajach o których pisalam powyżej i widziałam na wlasne oczy te Ukrainki i Czeszki:0
              • stokrotka_a Re: W jakim kraju jest wgWas najwięcej pieknych k 03.06.15, 15:44
                panialien napisała:

> Stokrotko moja droga rozumiem..ale czy serio widziałaś te Chinki??Przecież Ty n
                > awet w Chinach nie byłas:)
                > Więc twoje zdanie nie jest wiarygodne:)
                > Ja byłam w krajach o których pisalam powyżej i widziałam na wlasne oczy te Ukra
                > inki i Czeszki:0

Ależ byłam i widziałam! Na Ukrainie i w Czechach też byłam, więc mam porównanie. Ty natomiast w Chinach nie byłaś, więc stosujac twoją logikę, mogę stwierdzić, że twoje zdanie nie jest wiarygodne. :-)
                • senseiek Re: W jakim kraju jest wgWas najwięcej pieknych k 04.06.15, 06:51
                  stokrotka_a napisała:

> Ależ byłam i widziałam! Na Ukrainie i w Czechach też byłam, więc mam porównanie
                  > . Ty natomiast w Chinach nie byłaś, więc stosujac twoją logikę, mogę stwierdzić
                  > , że twoje zdanie nie jest wiarygodne. :-)

bylas w chinach? (chyba palcem na mapie) To bys nie dojrzala nawet czubka swojego nosa, taki tam panuje smog.. ;)
                  Wszyscy laza w maseczkach na twarzy, wiec niby jakbys miala dojrzec czy sa piekne, czy nie..
                  • stokrotka_a Re: W jakim kraju jest wgWas najwięcej pieknych k 04.06.15, 08:40
                    senseiek napisał:

> bylas w chinach? (chyba palcem na mapie) To bys nie dojrzala nawet czubka swoje
                    > go nosa, taki tam panuje smog.. ;)
                    > Wszyscy laza w maseczkach na twarzy, wiec niby jakbys miala dojrzec czy sa piek
                    > ne, czy nie..

Człowieku, nie rozśmieszaj mnie tym swoim "wszyscy". ;-)
          • alpepe Re: W jakim kraju jest wgWas najwięcej pieknych k 03.06.15, 15:36
            Wiesz, może ci jednak nie odpowiem konkretnie, co mnie ubawiło.
            • bialeem Re: W jakim kraju jest wgWas najwięcej pieknych k 03.06.15, 15:55
              Nie psuj:)
              • bialeem Re: W jakim kraju jest wgWas najwięcej pieknych k 03.06.15, 15:55
                Jak za stokrotą nie przepadam to to jej się udało:)
          • magnusg Re: W jakim kraju jest wgWas najwięcej pieknych k 09.06.15, 19:26
            musisz zrozumiec-dla lesby ideal piekna to kobieta wygladajaca jak dresiarz.Krotkie wlosy,chod osilka i podobna tonacja glosu.
      • lled Re: W jakim kraju jest wgWas najwięcej pieknych k 04.06.15, 13:50
        stokrotka_a napisała:

> Najwięcej pięknych kobiet jest w Chinach.

w chinach? chyba bylismy w innych chinach
        • stokrotka_a Re: W jakim kraju jest wgWas najwięcej pieknych k 04.06.15, 13:59
          lled napisał:

> w chinach? chyba bylismy w innych chinach

Ale o czym ty piszesz? O tym co byłeś w stanie zobaczyć na własne oczy? No to mogłeś zobaczyć kilkaset albo kilka tysięcy kobiet. A tam jest ich więcej niż 600 milionów. W takiej liczbie na pewno tych pięknych jest więcej niż gdzie indziej. I nie zapominaj, że nie ma piękna obiektywnego. Nawet jeśli tobie Chinki się nie podobały, to subiektywnym zdaniem wielu innych osób w Chinach jest mnóstwo pięknych kobiet. I zauważ, że ja przedstawiłam swoje zdanie, więc oczywistą rzeczą dla ciebie powinno być, że posługiwałam się swoim poczuciem piękna a nie twoim.
          • lled Re: W jakim kraju jest wgWas najwięcej pieknych k 04.06.15, 15:28
            w chinach moga miec najwiecel ludzi, ale wiekszosc z nich to nic atrakcyjnego.
            tutaj nie chodzi o przecietna, tylko wedlug NAS w jakich krajach. czytaj dokladniej
            • stokrotka_a Re: W jakim kraju jest wgWas najwięcej pieknych k 04.06.15, 16:00
              lled napisał:

> w chinach moga miec najwiecel ludzi, ale wiekszosc z nich to nic atrakcyjnego.

Dokładnie to samo można powiedzieć o każdym kraju. Jeśli weżmiemy pod uwagę, że procent atrakcyjnych jest mniej więcej taki sam wszędzie, to z prostego mnożenia otrzymamy wynik, który jasno pokazuje, że bezwzględan liczba atrakcyjnych jest w Chinach większa niż w innych krajach.

> tutaj nie chodzi o przecietna, tylko wedlug NAS w jakich krajach. czytaj doklad
              > niej

Ależ czytam! I dlatego napisałam, że moja opinia o Chinach oparta jest na moim poczuciu piękna. A to oznacza, że nie masz żadnej podstawy, by pisać: "w chinach? chyba bylismy w innych chinach", bo taki tekst oznacza, że kwestionujesz moją subiektywną opinię i moje poczucie piękna. Ja twoje opinii nie kwestionuję. Taką masz i koniec. Ale ja i miliony innych ludzi mają opinie różniące się od twojej.
              • lled Re: W jakim kraju jest wgWas najwięcej pieknych k 04.06.15, 18:41
                bo Twoj tok myslenia jest jak tej blondynki ze wszystkich kawalow. wychodzi na to ze w chinach:
                - jest najlepiej bo najwiecej ludzi tam mieszka
                - jezyk chinski (mandairn i te inne odmiany) powinny byc jezykiem podstawowym na swiecie bo najwiecej ludzi mowi tym jezykiem
                - chinskie jedzenie jest najlepsze bo jak to sie klocic z kilkoma miliardami chinczykow?
                - chiny sa najlepsze bo najwiecej tam ludzi mieszka
                - wszystko co chinskie jest najlepszej jakosci bo robione w chinach

ocknij sie dziewczyno. jezeli bylas w chinach to bys zobaczyla ze ten kraj jest jakies 150 lat za murzynami (jezeli polandia jest 100 lat za murzynami). zero kultury, brak wychowania, bezczelni, ludzie sraja i leja na ulicy gdzie popadnie. a co do atrakcyjnosci kobiet - napewno mamy rozne gusta, ale jak ja tam bylem to chyba wszystkie atrakcyjne dziewczyny albo wyjechaly albo siedzialy w domu. z reka na sercu moge powiedziec ze nie widzialem tam zadnej 7-ki lub wyzej. nawet w japoni czesciej mozna spotkac atrakcyjna kobiete na ulicy a jezeli w chinach. i jak myslisz ze mam jakies uprzedzenie przed azjatkami to sie mylisz. azjatki sa atrakcyjne, tylko nie te z chin.
                • mendiga Re: W jakim kraju jest wgWas najwięcej pieknych k 04.06.15, 19:39
                  Japier. Analfabetyzm wtórny w pełnej krasie.
                  • lled Re: W jakim kraju jest wgWas najwięcej pieknych k 04.06.15, 19:54
                    zawsze milo uslyszec komplementy :)
                    • mendiga Re: W jakim kraju jest wgWas najwięcej pieknych k 04.06.15, 20:09
                      Cieszę się, że ci się podoba. Wpiszę cię na listę gości, z którymi ewentualnie byłabym może w stanie się dogadać w kwestiach niezasadnicznych. Jesteś drugi.
                • simply_z Re: W jakim kraju jest wgWas najwięcej pieknych k 05.06.15, 10:05
                  Jezu chłopie :p, nie rozumiesz, że ten wątek o Chinach był prześmiewczą odpowiedzią na wypociny osobnika, który zawsze kategorycznym tonem pisze " najpiekniejsze kobiety są w.." ..
                • stokrotka_a Re: W jakim kraju jest wgWas najwięcej pieknych k 05.06.15, 10:11
                  lled napisał:

> bo Twoj tok myslenia jest jak tej blondynki ze wszystkich kawalow. wychodzi na
                  > to ze w chinach:
                  > - jest najlepiej bo najwiecej ludzi tam mieszka
                  > - jezyk chinski (mandairn i te inne odmiany) powinny byc jezykiem podstawowym n
                  > a swiecie bo najwiecej ludzi mowi tym jezykiem
                  > - chinskie jedzenie jest najlepsze bo jak to sie klocic z kilkoma miliardami ch
                  > inczykow?
                  > - chiny sa najlepsze bo najwiecej tam ludzi mieszka
                  > - wszystko co chinskie jest najlepszej jakosci bo robione w chinach

Człowieku, z takimi "argumentami" to tobie nawet do stereotypowej blondynki daleko. Przecież to zwykła erystyka. ;-)

> ocknij sie dziewczyno. jezeli bylas w chinach to bys zobaczyla ze ten kraj jest
                  > jakies 150 lat za murzynami (jezeli polandia jest 100 lat za murzynami). zero
                  > kultury, brak wychowania, bezczelni, ludzie sraja i leja na ulicy gdzie popadni
                  > e.

Ocknij się, chłopcze. Nie o poziomie rozwoju Chin jest ta dyskusja.

> a co do atrakcyjnosci kobiet - napewno mamy rozne gusta, ale jak ja tam byle
                  > m to chyba wszystkie atrakcyjne dziewczyny albo wyjechaly albo siedzialy w domu.

Naprawdę nie potrafisz zrozumieć, że poczucie piękna i atrakcyjności to indywidualna sprawa? Rozumiem doskonale, że tobie się nie podobają, ale to nie oznacza, że wszyscy mają mieć taki gust jak ty. To jest bardzo prosta rzecz. Wysil trochę swój rozum, a na pewno to pojmiesz. :-)
                  • lled Re: W jakim kraju jest wgWas najwięcej pieknych k 05.06.15, 14:27
                    >Naprawdę nie potrafisz zrozumieć, że poczucie piękna i atrakcyjności to indywidualna sprawa? >Rozumiem doskonale, że tobie się nie podobają, ale to nie oznacza, że wszyscy mają mieć taki >gust jak ty. To jest bardzo prosta rzecz. Wysil trochę swój rozum, a na pewno to pojmiesz. :-)

wiec caly ten watek jest poprostu na nic jezeli wszyscy maja inny gust. tak jest wedlug Ciebie
                    a ja dalej sie z tym nie zgadzam. sliczna kobieta to jest taka ktora wiekszosc ludzi uwaza za sliczna. rozne gusta moga byc na ladne kobiety a nie na piekne.
                    np. ta pani szulim jest piekna. i z tym sie zgodzi wiekszosc ludzi. nie istotne jest kto ma jaki gust, ale ona jest bardzo przyjemna z wygladu.
                    jedynie wredne kobiety powiedza ze ona nie jest piekna. to jest wlasnie wytycznik odroznienia pieknej od ladnej. i to jest moja taka teoria :)

• stokrotka_a Re: W jakim kraju jest wgWas najwięcej pieknych k 08.06.15, 08:41
                      lled napisał:

> sliczna kobieta to jest taka ktora wiekszosc
                      > ludzi uwaza za sliczna.

Bzdura. Wiekszość liczy się w wyborach, a kobieta może być jednocześnie śliczna i nieśliczna w zależności od oceniającej osoby.

> rozne gusta moga byc na ladne kobiety a nie na piekne.

No, za tę teorię to powinieneś Nobla dostać! ;-)
    • gyubal_wahazar Re: W jakim kraju jest wgWas najwięcej pieknych k 03.06.15, 15:19
      W kraju tym,
      gdzie kieliszek chleba
      sie podnosi
      przez uszanowanie
      dla darów nieba
    • obrotowy w Europie - to faktycznie chyba na Ukrainie... 03.06.15, 15:21
      dziewcze odpicowane podlug najnowszych wzorow...

po czym wchodzisz do jej mieszkania, a tam niesprzatane od tygodni...

(nie raz widzialem...)

taki maja styl zycia :)))
      • alpepe Re: w Europie - to faktycznie chyba na Ukrainie.. 03.06.15, 15:23
        Jeśli wszystkie sprzątające Ukrainki ponoć wyjechały do Polski sprzątać, to jak te pozostałe mają mieć czysto?
      • stokrotka_a Re: w Europie - to faktycznie chyba na Ukrainie.. 03.06.15, 15:32
        obrotowy napisał:

> po czym wchodzisz do jej mieszkania, a tam niesprzatane od tygodni...
        >
        > (nie raz widzialem...)

A ile razy widziałeś?
        • obrotowy Re: w Europie - to faktycznie chyba na Ukrainie.. 03.06.15, 15:45
          stokrotka_a napisała:
          > A ile razy widziałeś?

3 (razy). a im dalej na wschod kraju - tym gorzej.
          Zlosliwcy twierdza , ze to rezultat dlugoletniej rosyjskiej okupacji kraju...
          • stokrotka_a Re: w Europie - to faktycznie chyba na Ukrainie.. 03.06.15, 15:48
            obrotowy napisał:

> 3 (razy). a im dalej na wschod kraju - tym gorzej.

No to rzeczywiście możesz już na tej podstawie udowadniać hipotezy naukowe.
            • obrotowy Re: w Europie - to faktycznie chyba na Ukrainie.. 03.06.15, 15:51
              stokrotka_a napisała:
              No to rzeczywiście możesz już na tej podstawie udowadniać hipotezy naukowe.

nie dostrzeglem, by na tym wontku ktos stawial tezy i udowadnial hipotezy
              - tylko mowa tu o wrazeniach.
              wstalas dzis lewa noga ?
              • stokrotka_a Re: w Europie - to faktycznie chyba na Ukrainie.. 03.06.15, 15:58
                obrotowy napisał:

> nie dostrzeglem, by na tym wontku ktos stawial tezy i udowadnial hipotezy
                > - tylko mowa tu o wrazeniach.

Ale ja nie twierdzę, że ktoś tu udowadnia hipotezy, tylko przedstawiam swoją opinię o wartości 3-krotnego doświadczenia czegoś tam w dużym kraju.

> wstalas dzis lewa noga ?

W ogóle nie wstałam!
                • obrotowy eehh... 03.06.15, 16:07
                  stokrotka_a napisała:
                  > Ale ja nie twierdzę, że ktoś tu udowadnia hipotezy,

- owszem, wlasnie to mi zarzucalas.

tylko przedstawiam swoją opinię o wartości 3-krotnego doświadczenia czegoś tam w dużym kraju.

- opinia jest bledna.
                  a 3-krotne stwierdzenie DYSONANSU miedzy "wyjsciowa" elegancja pieknych Pan,
                  a stanem ich mieszkan, pozwala domniemywac , ze cos jest "na rzeczy".

A takie same wrazenia mam z Rosji, gdzie rowniez przez dlugie lata jezdzilem.

Mam pewna propozycje: Twoje wpisy, tysiackrotko, omijam zazwyczaj szerokim lukiem,
                  gdyz nie znosze pitolenia o sposobach podzialu wlosa na czworo.

moglbym liczyc, tysiackrotko , na wzajemnosc w tym zakresie ?
                  • stokrotka_a Re: eehh... 03.06.15, 16:18
                    obrotowy napisał:

> - owszem, wlasnie to mi zarzucalas.

Napisałam tylko, że "możesz już na tej podstawie udowadniać hipotezy naukowe". Nie napisałam, że to robisz. Daj spokój z nadinterpretacją.

> - opinia jest bledna.

To nie jest błędna opinia. To jest opinia ze wszech miar uzasadniona rozmiarem twoich doświadczeń w tym konkretnym przypadku.

> a 3-krotne stwierdzenie DYSONANSU miedzy "wyjsciowa" elegancja pieknych Pan,
                    > a stanem ich mieszkan, pozwala domniemywac , ze cos jest "na rzeczy".

Tak, na rzeczy jest to, że masz dysonans. Nic poza tym.

> A takie same wrazenia mam z Rosji, gdzie rowniez przez dlugie lata jezdzilem.
                    >
                    > Mam pewna propozycje: Twoje wpisy, tysiackrotko, omijam zazwyczaj szerokim luki
                    > em,
                    > gdyz nie znosze pitolenia o sposobach podzialu wlosa na czworo.
                    >
                    > moglbym liczyc, tysiackrotko , na wzajemnosc w tym zakresie ?

Nie, nie możesz liczyć, ale moje wpisy możesz omijać tak szerokim łukiem, jaki ci się tylko zamarzy.
                    • obrotowy no to ciesze sie, ze doszlismy do zgody: 03.06.15, 16:21
                      stokrotka_a napisała:
                      > Nie, nie możesz liczyć,

no to ciesze sie, ze wreszcie doszlismy do jakiejs zgody:
                      - takiej je mianowicie, ze na Ciebie liczyc nie mozna.
    • tulsa00 Re: W jakim kraju jest wgWas najwięcej pieknych k 03.06.15, 15:35
      Znam kilka ukrainek i jedna jest taka piekna ze az dech zapiera, wszystko ma idealne. Wracajac do pytania to nie wiem gdzie jest naj. Pieknych kobiet za to naj. przystojnych mezczyzn widzialam we Francji.
      • alpepe Re: W jakim kraju jest wgWas najwięcej pieknych k 03.06.15, 15:37
        Ale przecież to konusy małe, co z tego, że piękni z twarzy?
        • panialien Re: W jakim kraju jest wgWas najwięcej pieknych k 03.06.15, 15:43
          Alpepe a ty za to wysoka jesteś ,ze hoho:):)
        • tulsa00 Re: W jakim kraju jest wgWas najwięcej pieknych k 04.06.15, 17:48
          No ja tez nie wysoka, a jak sie lezy to I tak sie wszystko wyrowna :)
      • stokrotka_a Re: W jakim kraju jest wgWas najwięcej pieknych k 03.06.15, 15:47
        tulsa00 napisał(a):

> Znam kilka ukrainek i jedna jest taka piekna ze az dech zapiera, wszystko ma id
        > ealne.

Naprawdę wszystko? Szczerze w to wątpię i sądzę, że ona sama mogłaby nie zgodzić się z twoją opinią. ;-)
        • panialien Re: W jakim kraju jest wgWas najwięcej pieknych k 03.06.15, 15:53
          Jestem ciekawa TULSO 00 jak wygląda ten ideał :)blondynka czy szatynka?czemu uważasz ,że jest idealna?:)
          • stokrotka_a Re: W jakim kraju jest wgWas najwięcej pieknych k 03.06.15, 16:00
            Ja nie jestem TULSO 00!

PS. Nieważne, czemu uważa, że jest idealna, ponieważ ideały nie istnieją. ;-)
        • tulsa00 Re: W jakim kraju jest wgWas najwięcej pieknych k 04.06.15, 17:58
          Nie chodzi mi ze jest idealna bo jest w moim typie tylko ze ma wszystko o czym kobieta marzy. Czyli duze niebieskie oczy, duze usta blond wlosy, kobieca figure (piersi, fajny tylek) i wszystko w dobrych proporcjach. Nawet gdyby miale ciemne wlosy i zielone oczy to nie mialoby znaczenia. Po prostu piekna kobieta:)
        • tulsa00 Re: W jakim kraju jest wgWas najwięcej pieknych k 04.06.15, 18:00
          Stokrotka masz racje byc moze ona o sobie tak nie mysli I ma kompleksy
    • eat.clitoristwood Takie pie...nie ... 03.06.15, 15:41
      Kiedyś kilkakrotnie przejechałem się londyńskim metrem i wszystkie czarne dziewczyny, które tam zobaczyłem, były piękności i zgrabności okrutnej. Czy to znaczy, że z Afryki przyjeżdżały wtedy do Anglii same modelki, ewentualnie tam już się jedynie takie rodziły?
      • panialien Re: Takie pie...nie ... 03.06.15, 15:46
        No własnie ZLE ZADALAM PYTANIE :)
        miało byc :"gdzie widzieliscie najwięcej " ale nie zmiescilo sie niestety i musiałam skrócić i dac wersję:"gdzie jest najwięcej....."Jasne jest ,ze w POLSCE może jest najwięcej pieknych kobiet ,ale ja WIDZIAŁAM najwięcej na Ukrainie i Czechach:0

• eat.clitoristwood Re: Takie pie...nie ... 03.06.15, 21:59
          panialien napisała:
          > No własnie ZLE ZADALAM PYTANIE :)

Jeśli tak, to oprócz wymienionych śliczności murzyńskich wymienię Kambodżanki.
      • rekreativa Re: Takie pie...nie ... 03.06.15, 17:35
        Mam podobne doświadczenie, tylko z metra paryskiego: mnóstwo pięknych, posągowych, smukłych i szykownych czarnych dziewczyn.
    • czoklitka Re: W jakim kraju jest wgWas najwięcej pieknych k 03.06.15, 16:15
      ja byłam pod wrażeniem Holenderek.
    • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: W jakim kraju jest wgWas najwięcej pieknych k 03.06.15, 16:38
      Również uważam że Ukrainki są najlepsze.
    • molly_wither Hinduski 03.06.15, 18:12
      Polki sa fatalne.
      • stokrotka_a Re: Hinduski 04.06.15, 08:42
        molly_wither napisał(a):

> Polki sa fatalne.

Nie sądź wszystkich swoją miarą.
        • molly_wither Re: Hinduski 04.06.15, 10:48
          A czyja miara mam sądzić? jesteś pewna, ze napisałaś poprawnie?:)

stokrotka_a napisała:

> molly_wither napisał(a):
          >
          > > Polki sa fatalne.
          >
          > Nie sądź wszystkich swoją miarą.
          • stokrotka_a Re: Hinduski 04.06.15, 10:54
            molly_wither napisał(a):

> A czyja miara mam sądzić? jesteś pewna, ze napisałaś poprawnie?:)

Jestem pewna, że napisałam z błędem, ale za to z sensem. Jeśli musisz, to weź sobie wzorzec miary i nim mierz. A najlepiej nie mierz wcale. W tym przypadku to zupełnie zbędna czynność (tzn. to mierzenie).
      • lled Re: Hinduski 08.06.15, 21:05
        molly_wither napisał(a):

> Polki sa fatalne.

chyba naprawde nie powinnas pisac postow w tym czasie miesiaca :)
        • fuzja-jadrowa Re: Hinduski 09.06.15, 11:41
          > chyba naprawde nie powinnas pisac postow w tym czasie miesiaca :)

W sensie, że tuż po pełni księżyca?

Czy chodzi o wypłatę?
          • lled Re: Hinduski 09.06.15, 18:40
            i jedno i drugie
    • sid_15 Re: W jakim kraju jest wgWas najwięcej pieknych k 03.06.15, 20:29
      Z obserwacji - rzeczywiście Ukrainki są bardzo ładne, ale też są zazwyczaj odstawione i zrobione tak na "kobieco". znam jedną, która ma fatalny, tandetny styl, ale jest szczupła, zgrabna, ma śliczna twarz i jak się to wszystko połączy, to kiedy idzie ulicą, każdy facet się ogląda.
      Generalnie podobają mi się Latynoski, ale takie spotykane na ulicach, nie wszystkie są ładne.
    • paco_lopez Re: W jakim kraju jest wgWas najwięcej pieknych k 03.06.15, 22:28
      Na ukrainie nie byłem, ale co ty w tych czeszkach zjawiskowego widziałaś, to nie wiem. Polki są wystarczająco ładne, piękne czy zjawiskowe, tyle że większość nieokrzesanych, ukrainki pewnie też pod tym względem nie lepsze, więc co po urodzie pytam,jak w głowie niepokolei, masa focha dzioba w ciup, pościąganych brwi itp .
    • dziala_nawalony Re: W jakim kraju jest wgWas najwięcej pieknych k 04.06.15, 06:53
      tak mi wychodzi,ze w kazdym jest ich sporo.
    • ksiieciiuniio Re: W jakim kraju jest wgWas najwięcej pieknych k 04.06.15, 12:00
      W Czechach i na Słowacji bywałem, więc mogę powiedzieć, że uroda ich porównywalna do Polek. Czyli różnie – i ładne i brzydkie.
      Z to na Ukrainie nie byłem, więc tu ogólnie powiedzieć nic nie mogę, ale z przypadków indywidulanych - to znałem kiedyś Ukrainkę tak piękną że aż dech zapierało.
    • lled Re: W jakim kraju jest wgWas najwięcej pieknych k 04.06.15, 13:46
      ukrainki i bialorusinki sa sliczne, w polsce tez nie brakuje slicznych dziewczyn. nastepna czescia swiata ze slicznymi dziewczynami to francusko jezyczna czesc kanady. pozniej poludniowo wschodnia czesc stanow, nastepnie poludniowa azja. a i na bliskim wschodzie, w krajach gdzie nie trzeba przymusowo nosic tych szmat na glowie mozna spotkac bardzo duzo slicznych kobiet na ulicy. jedynie w angli i w niemczech nie spotkalem slicznej rodowitej kobiety. wszystkie sliczne byly przyjezdne.
    • zeberdee28 Re: W jakim kraju jest wgWas najwięcej pieknych k 04.06.15, 14:25
      Bywam czasem w Czechach i wg mnie tamtejsze kobiety są mocno męskie, nie powiedziałbym żeby były szczególnie urodziwe a już na pewno robią wszystko żeby tej urody nie podkreślać.
      • maritt.g Re: W jakim kraju jest wgWas najwięcej pieknych k 04.06.15, 18:35
        W Czechach byłam dawno. Zwróciła moją uwagę duża ilość kobiet bardzo wysokich, w typie koszykarek. Bardzo wysoki wzrost, dość mocna budowa nie kojarzy mi się z kobiecą atrakcyjnością, ale gusta są różne.
    • leptosom Re: W jakim kraju jest wgWas najwięcej pieknych k 04.06.15, 15:47
      W Polsce nie ma tylu pięknych co tam:)Dziewczyny na Ukrainie sa niezwykle szczupłe ,kobiece i ...
      W CZECHACH to samo...kobiety piękne ..
      A jak u nich z cyckami?
      • fuzja-jadrowa Re: W jakim kraju jest wgWas najwięcej pieknych k 04.06.15, 16:11
        > A jak u nich z cyckami?

Mają na plecach.
        • leptosom Re: W jakim kraju jest wgWas najwięcej pieknych k 05.06.15, 16:52
          wygiągły się?
    • fuzja-jadrowa Re: W jakim kraju jest wgWas najwięcej pieknych k 04.06.15, 16:13
      W Watykanie.
      • stokrotka_a Re: W jakim kraju jest wgWas najwięcej pieknych k 04.06.15, 16:26
        fuzja-jadrowa napisał(a):

> W Watykanie.

Sugerujesz, że chodznie w sukienkach czyni z duchownych kobiety?
    • akle2 Re: W jakim kraju jest wgWas najwięcej pieknych k 05.06.15, 13:28
      Obiektywnie masz sporo racji, ale subiektywnie rzecz biorąc... dla takiego Zulusa jego własna żona będzie dużo piękniejsza, mimo, że ma płaski nos i supełki zamiast włosów, niż jakaś tam Ukrainka.
    • magnusg Re: W jakim kraju jest wgWas najwięcej pieknych k 09.06.15, 19:30
      A ja czesto wakacje spedzam w Skandynawii i tam moze nie ma najwiecej pieknych kobiet,ale niektore Szwedki i Norwezki sa naprawde sliczne.Ale w Polsce tez jest bardzo duzo pieknych kobiet,a uwzgledniajac ze przecietna Polka ma duzo mniej pieniedzy na podkreslanie swojej urody to nalezy im sie tym bardziej uznanie ich wdziekow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka