Gość: Lila25 IP: *.fnet.pl 16.09.04, 22:03 Kto zna facetów spod znaku ryby?Jak ich zdobyć? Co ich kręci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
serduszko_27 Re: facet RYBA???? 16.09.04, 22:35 mój mąż jest RYBĄ, i uprzedzam ze wiekszosc ryb :Sprawiają wrażenie słabych i rozkojarzonych, co często wykorzystują, żeby uciec przed obowiązkami i odpowiedzialnością. Muszą uważać z lekami, używkami i alkoholem, ponieważ łatwiej niż inne Znaki Zodiaku popadają w uzależnienia i ulegają zatruciom. Ulegające wpływom i niechętne do podejmowania decyzji Ryby mogą mieć problemy w pracy i w życiu osobistym. Wieczna niepewność i niezdecydowanie mogą zniechęcić pracodawców i życiowych partnerów. Mają bardzo zmienne usposobienie, często nie umieją podjąć najprostszej decyzji. Uwielbiają bajki i niesamowite opowieści. Interesują się paranaukami, medycyną niekonwencjonalną i parapsychologią. Sny i wizje potwierdzają ich wyczucie i talent artystyczny. Mają twórczą wyobraźnię. moze tu wymieniłam wiekszosc wad ale tak jest na codzien: wad przewyzszają zalety :( niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megan Re: facet RYBA???? IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 16.09.04, 23:10 serduszko_27 napisała: Ulegające wpływom i niechętne do podejmowania decyzji Ryby mogą mieć problemy w pracy i w życiu osobistym. Wieczna niepewność i niezdecydowanie mogą zniechęcić pracodawców i życiowych partnerów. Mają bardzo zmienne usposobienie, często nie umieją podjąć najprostszej decyzji. niestety faceci spod Strzelca też tacy są:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczona takich głupot dawno nie czytałam:((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 08:58 Co za bzdury !!jak można ludziom spod jednego znaku przypisywac takie wady ?? a po za tym jeśli już mowa o zodiaku to znaki ci się pomyliły , bo to co w twym durnym poście jest napisane dotyczy wypisz wymaluj bliźnika:( ryby mają same zalety i jedyną wadą jeśli już jest ich romantyczna dusza i roztargnienie, natomiast dobroci, uczciwości, odpowiedzialności, pracowitości i talentów we wszystkich niemal dziedzinach (biegle władają kilkoma jezykami , posiadają też zdolności matematyczne)mozesz im tylko pozazdrościć , zadna z rybek jakie znam (a znam ich kilkanaście) nie uosabia ani jednej wady jakie wymieniłaś, puknij się w pusty łebek , moze przejdzie:( uh ty głupia matrono:((( Odpowiedz Link Zgłoś