23.09.04, 14:42
wczoraj kupiłem żel pod prysznic (zeby nie zaświnić nowej kanapy) no i qrD
myję się a tam wśrodku czuję coś jakby piasek trze i trze.
Mysle se co jest qrD jakis żart? Poszedłem do sklepu i pytam czy cała partia
tego żelu taka wadliwa a ekspedientka sie na mnie patrzy i mówi że to
normalne i tak dodają teraz jakiegoś piachu żeby krosty ścierać. To ja do
niej niech se ściera ale ja zadnych krost nie mam i niech mi kasę daje z
powrotem a ona że nie bo co ona z otwartym żelem zrobi to ja jej mówię nie se
chodnik w zimie posypie zeby się nikt nie wywalił albo krosty zetrze na dupie.
No a ona uparła się kasy mi nie zwróciła i co ja mam robić moze która weźmie
ten żel odemnie na krosty?
Obserwuj wątek
    • listek_a Re: żel 23.09.04, 14:44
      Wybuduj kominek obok kanapy (piasek sie przyda)
      • kopov Re: żel 23.09.04, 14:47
        mam centralne to ch mi kominek?:)))))
        • listek_a Re: żel 23.09.04, 14:48
          Kopov Ty to juz w ogole klimatu nie czujesz!! Za mlody chyba jestes!
          • kopov Re: żel 23.09.04, 14:52
            strzeli iskra z kominka na folie na kanapie i co Ty mi zwrócisz?:)
            a poza tym jeszcze skóra z niedźwiedzia pasuje:) no chyba, że niedźwiedzica się
            poświęci:))))))))))
            • niedzwiedzica_sousie Re: żel 23.09.04, 14:56
              ja o niczym innym nie marzę, jak tylko walnąć się plackiem u twych stóp a ty mi
              będziesz czochrał futerko! :)))))
              • kopov Re: żel 23.09.04, 14:57
                juz kiedyś mówiłem, że kocham CIe za jeden tekst, ten jest drugi:))))))))
                • niedzwiedzica_sousie Re: żel 23.09.04, 14:59
                  Kopov, ja się rumienię!!
                  • kopov Re: żel 23.09.04, 15:01
                    a mnie się ręce trzęsą do czochrania:)
                    • niedzwiedzica_sousie Re: żel 23.09.04, 15:11
                      tylko niczym mnie nie polej!!! :))
                      • kopov Re: żel 23.09.04, 15:15
                        nie lubisz?:)
                        • niedzwiedzica_sousie Re: żel 23.09.04, 15:22
                          to zależy :)
                          • kopov Re: żel 23.09.04, 15:27
                            to moze jednak poleję?:))))
                            • niedzwiedzica_sousie Re: żel 23.09.04, 15:33
                              dobra, miodzikiem :)
                              • kopov Re: żel 23.09.04, 15:35
                                dentystka nie pozwala mi jeść miodu to co potem zrobimy?:))))))
                                • niedzwiedzica_sousie Re: żel 23.09.04, 15:49
                                  wyliżemy do sucha...
                                  poza tym raz możesz zrobić wyjątek
                                  zawsze miodzik można zamienić na mleko skondensowane, bitą śmietanę, sos
                                  truskawkowy albo zwykły bigos :)))
                                  • kopov Re: żel 23.09.04, 16:00
                                    wchodzę w bigos:))))))))))
                                    • niedzwiedzica_sousie Re: żel 24.09.04, 10:30
                                      byle nie butami
                                      • kopov Re: żel 24.09.04, 10:41
                                        nie nosze butów na języku:PPPPPPPPPPPPP
                                        • niedzwiedzica_sousie Re: żel 24.09.04, 10:48
                                          e, a ja myślałam, że językiem to gdzie indziej będziesz wchodził, dla bigosu
                                          szkoda się gimnastykować!
                                          • kopov Re: żel 24.09.04, 10:53
                                            teraz ja sie rumienię,
                                            P.S. lubisz bigos z nutellą:)))))?
                                            • niedzwiedzica_sousie Re: żel 24.09.04, 10:55
                                              nie próbowałam, ale podobno do odważnych świat należy
                                              • kopov Re: żel 24.09.04, 11:01
                                                oj:)))))))) nic nie kumasz?:))))
                                                • niedzwiedzica_sousie ? :((( n/t 24.09.04, 11:05

• kopov Re: ? :((( n/t 24.09.04, 11:08
                                                    jesli mysłałaś, ze gdzie indziej to ja zproponowałem równiez cos innego:)
                                                  • niedzwiedzica_sousie Re: ? :((( n/t 24.09.04, 11:15
                                                    no tak właśnie myślałam :(
                                                  • kopov Re: ? :((( n/t 24.09.04, 11:28
                                                    to czemu sie dziwisz:))))))))?
                                                  • niedzwiedzica_sousie Re: ? :((( n/t 24.09.04, 11:30
                                                    bo mi zarzuciłeś że nie kumam
                                                    no i erotyczny nastrój prysł :))))
                                                  • kopov Re: ? :((( n/t 24.09.04, 11:43
                                                    nic nie prysło typowa pozycja na zabę - on kuma on leży on rechocze że ona nie
                                                    kuma:)
                                                  • niedzwiedzica_sousie Re: ? :((( n/t 24.09.04, 11:45
                                                    a czy ty może jesteś z tych żab, co po pewnym drobnym zabiegu oralnym
                                                    przeistaczają się w odlotowych królewiczów w wypasionych brykach?
                                                  • kopov Re: ? :((( n/t 24.09.04, 12:01
                                                    musisz zaryzykować:)) przeczytaj skrzek głowackiego
                                                  • niedzwiedzica_sousie Re: ? :((( n/t 24.09.04, 12:02
                                                    rozważę, przeczytam
                                                  • kopov Re: ? :((( n/t 24.09.04, 12:05
                                                    tylko, zeby mnie inna nie odczarowała wcześniej:)))))))
                                                  • niedzwiedzica_sousie Re: ? :((( n/t 24.09.04, 12:45
                                                    trudno, jeśli się tak stanie, widać los tak chciał....
                                                  • niedzwiedzica_sousie Re: ? :((( n/t 24.09.04, 12:05
                                                    nie ma skrzeku na allegro, chyba będziesz musiał mi pożyczyć
                                                  • kopov Re: ? :((( n/t 24.09.04, 12:13
                                                    to moja ukochana książka boje się:)))
                                                    dwa opowiadania skrzek i coraz trudniej kochać
                                                  • niedzwiedzica_sousie Re: ? :((( n/t 24.09.04, 12:44
                                                    a jednak mi nie ufasz :(
                                                  • kopov Re: ? :((( n/t 24.09.04, 12:48
                                                    :)))))))przyjeżdżasz do Stolycy?
                                                  • niedzwiedzica_sousie Re: ? :((( n/t 24.09.04, 13:00
                                                    7-9 października, na rajd :)
                                                    a co?
                                                  • kopov Re: ? :((( n/t 24.09.04, 13:17
                                                    może dasz radę na rajdzie przeczytać ?:)))))))) to krótkie opowiadania:)))))))))
                                                  • niedzwiedzica_sousie Re: ? :((( n/t 24.09.04, 13:19
                                                    nie to nie :(
                                                    obraziłam się :(
                                                  • kopov Re: ? :((( n/t 24.09.04, 14:32
                                                    dasz sie przeprosic nutellą?
                                                  • niedzwiedzica_sousie Re: ? :((( n/t 24.09.04, 14:58
                                                    wyłącznie skrzekiem
                                                  • kopov Re: ? :((( n/t 24.09.04, 15:01
                                                    podoba mi się Twój tryb kojarzenia:))))))))))
                                                    pomyslimy:)
                                                    nie zmieniła byś nicka na misiaczek?:) byłoby krócej?
                                                  • niedzwiedzica_sousie Re: ? :((( n/t 24.09.04, 15:09
                                                    myślałam że wszystko we mnie ci się podoba :))))))
                                                    nie. za mało kobiece, po drugie już raz zmieniałam i wystarczy, sama się
                                                    pobubię!
                                                  • kopov Re: ? :((( n/t 24.09.04, 15:24
                                                    wszystko ale teraz zgłebiam jeszcze wnętrze i to jest cos nowego:)))))))
                                                    nie pobubisz:)))))
                                                  • niedzwiedzica_sousie Re: ? :((( n/t 24.09.04, 15:30
                                                    bubienie się to okropna, dręcząca mnie przypadłość
                                                    chadzam na spotkania anonimowych bubiaczy
                                                    jeśli nie cierpiałeś z powodu uporczywego bubienia to się nie wymądrzaj kaczy
                                                    moczu!!!
                                                  • kopov Re: ? :((( n/t 24.09.04, 15:32
                                                    to juz nie jesteś anonimowa:)))))))))
                                                    a kczki to chyba nie mogą samym moczem tylko dwa w jednym, ciekawe jak to sie
                                                    nazywa?:)))))))
                                                  • niedzwiedzica_sousie Re: ? :((( n/t 24.09.04, 15:42
                                                    KCZKI???? A CO TO KURWA ZA STWORY???? :)))))))
                                                    nie wiem jak się nazywa ten shake eskrementów, wiem jak się nazywa to miejsce,
                                                    z którego się wydobywa: kloaka :)))
                                                  • kopov Re: ? :((( n/t 24.09.04, 15:46
                                                    ha ha:)))
                                                    stwory co mają otwory:PPPPPPPPPPP
                                                  • niedzwiedzica_sousie Re: ? :((( n/t 24.09.04, 15:48
                                                    ach, te! :))
                                                    spadaj na chatę Kopov, i daj im wycisk!!!
                                                  • kopov Re: ? :((( n/t 24.09.04, 15:49
                                                    poczekam to wyjdziemy razem:)))))))))
                                                  • niedzwiedzica_sousie Re: ? :((( n/t 24.09.04, 15:51
                                                    nie podlizuj się, zresztą zaraz zawijam ogon i walę na chatę
                                                  • kopov Re: ? :((( n/t 24.09.04, 15:53
                                                    poniose Ci teczke:)))))
                                                  • niedzwiedzica_sousie Re: ? :((( n/t 24.09.04, 15:55
                                                    tylko mnie nie ciągnij za warkocze! :)))
                                                  • kopov Re: ? :((( n/t 24.09.04, 15:58
                                                    a za co byś chciała?:)))))))
                                                  • niedzwiedzica_sousie Re: ? :((( n/t 24.09.04, 15:59
                                                    lecę, wyłączam, znikam, pa
    • blanchet Re: żel 23.09.04, 14:44
      a Ty śniegu przed chatą w zime nie masz? bedzie jak znalazł :)
      • kopov Re: żel 23.09.04, 14:48
        a cieć sie będzie nudził za co płacę?:)
    • niedzwiedzica_sousie ja chętnie 23.09.04, 14:45
      łyknę ten peeling, krost nie mam, jednakże zmiany skóry nigdy za wiele (vide:
      węże) więc trza trzeć
      • kopov Re: ja chętnie 23.09.04, 14:50
        to dawaj adres tylko to są qrD drogie rzeczy, najpierw przelew albo płatne przy
        odbiorze, a Ty sie nie boisz że gdzieś w oczy albo jeszcze gorzej ten piach Ci
        wejdzie czy może preferujesz jakis taki masochizm?:)
        • Gość: megan Re: ja chętnie IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 23.09.04, 14:52
          ale trzeba przyzwyczajać się do piachu.....na przyszłość to jak znalazł.....bo
          wiesz kiedyś to nas czeka tylko piach i piach i piach
          • kopov Re: ja chętnie 23.09.04, 14:53
            i robaki:) ale czy to znaczy, że mam se chodowle owsików załozyć?:)
            • Gość: megan Re: ja chętnie IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 23.09.04, 14:56
              jak lubisz, to cezmu nie, zreszta nie tylko owsików:))
              • kopov Re: ja chętnie 23.09.04, 14:59
                nieeeeeee to tylko sarkazm na tekst o piachu, póki co trza się myć bo kanapa
                czeka:))))
                • Gość: megan Re: ja chętnie IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 23.09.04, 15:44
                  a folię na tą kanapę już znalazłeś, czy może jakiś inny sposób, bo wiesz ja też
                  czaję się z zamiarem kupna kanapy i chciałabym wiedzieć....
                  • kopov Re: ja chętnie 24.09.04, 10:40
                    jeszcze nie, nikt mi nie doradził gdzie znajdę, ale o kanapach moge pogadać:)
                    • Gość: megan Re: ja chętnie IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 24.09.04, 15:19
                      ok to pogadajmy o kanapach, jakie polecasz?
        • niedzwiedzica_sousie Re: ja chętnie 23.09.04, 14:57
          spadaj sknerusie, myślałam że za darmo, skoro ty nie będziesz używał a w
          sklepie nie chcą przyjąć :(((
          • kopov Re: ja chętnie 23.09.04, 15:01
            :))))))) może jednak chodnik w zimie posypie (poleję)
            a pokryjesz koszty wysłki? jak tak to niech stracę:)
            • niedzwiedzica_sousie Re: ja chętnie 23.09.04, 15:12
              a jest jakiejś dobrej firmy chociaż? koszty wysyłki ze 6 zeta, to czy mi się to
              w ogóle opyli?
              • kopov Re: ja chętnie 23.09.04, 15:21
                chyba palma na oliwie:) czy jakos tak
                • niedzwiedzica_sousie Re: ja chętnie 23.09.04, 15:35
                  łe tam :(
                  nie wysyłaj, radzę ci się przekonać do niego, skoro już stoi w łazience,
                  będziesz przynajmniej gładki
                  • kopov Re: ja chętnie 23.09.04, 15:59
                    a w dupie tam i tak jestem gładki:)
    • Gość: Asik Re: żel IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 24.09.04, 10:57
      No, to zapoznałeś się z działaniem peelingu:-))))))
      A, czy jest to peeling gruboziarnisty, czy drobnoziarnisty?:-)
      • kopov Re: żel 24.09.04, 11:02
        w co wy mnie tu wrabiacie?:)
        piach im sie dostał na produkcji i tyle, przecież to istna głupota celowo
        wsypywac piasek do zelu nie?
        • Gość: Asik Re: żel IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 24.09.04, 11:13
          :-)))))Widzisz co kobiety ze sobą robią, aby ładnie wyglądać i podobać się
          swojemu mężczyźnie:-)
          Teraz jak papierem ściernym, swoją twarz traktują. A, co później wymyślą?:-)
          Jak to był żel na krosty, to przynajmniej zabiłeś bakterie na Twojej dupce.
          Masz teraz taką ładną, różowiutką i wyjałowioną:-)))))))
          • kopov Re: żel 24.09.04, 11:25
            Asik nie rób sobie jaj ze mnie, bo zacznę piach sprzedawać:)
            ja ten żel to wywaliłem i umyłem się innym, a moja pupka nie jest wyjałowiona a
            tym bardziej różowiutka jak u pawiana:)))))
            • Gość: Asik Re: żel IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 24.09.04, 11:41
              To i wydepilowana:-)
              A, może na tym piachu zrobisz dobry interes. Ludziom można wszystko wmówić.
              Szczególnie dla urody:-)
              • kopov Re: żel 24.09.04, 11:44
                :))) Asik moze kupisz wywrotke piachu?:)
                • Gość: Asik Re: żel IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 24.09.04, 11:53
                  To nie takie proste:-)))))A, co ja zrobię z wywrotką piachu? Mieszkam na
                  osiedlu, to sąsiedzi zatłukliby mnie za taką kopę przed ich domem.
                  Musisz w bardziej wyszukany sposób sprzedawać ten piasek. Może jako wkładka do
                  czegoś. W jakimś ładniejszym opakowaniu:-))))))Może w mniejszych porcjach. A,
                  też do każdego trzeba podejść inwidualnie:-)
                  • kopov Re: żel 24.09.04, 12:04
                    wkłądki mówisz? to moze do podpasek ze skrzydełkami? oderwie się pasek i
                    posypie po kleju piachem, polska krajem kobiet z wypilingowanymi (przepraszam
                    za słowo) cipami na bilboardach co myslisz?:)))))))))
                    • Gość: Asik Re: żel IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 24.09.04, 12:56
                      Ale, z tak podrażnionej cipki mężczyźni nie mieliby pożytku:-))))))

• kopov Re: żel 24.09.04, 13:15
                        :) podobnie jak panie z poroponowanej przez Ciebie różowej dupy:))))
                        • Gość: Asik Re: żel IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 24.09.04, 13:48
                          Ja tam bym coś z tego miała:-))))))Można to robić na stojąco:-)
                          Zawsze jest jakieś wyjście. Oczywiście nie mówię o tym, co Ty masz na myśli.
                          Nie chciałam Ci wcześniej wszystkiego dokładnie pisać:-)))))
                          • kopov Re: żel 24.09.04, 14:34
                            na stojaco i z drugiej strony:))) a skąd wiesz co mam na mysli?:))))
                            • Gość: Asik Re: żel IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 24.09.04, 17:30
                              Widzisz wiem:-)))
                              I zgadza się.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka