kopov 27.09.04, 09:45 Dostałem smsa - anonim, "odpierd..... sie od mojej żony" i jak mam mu pomóc skoro sie nie podpisał? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sweetsusana Re: SMS 27.09.04, 09:47 odpie.dolić sie od jego zony. tak pewnie mu pomozesz Odpowiedz Link Zgłoś
sweetsusana Re: SMS 27.09.04, 09:52 to odp.. sie od wszystkich zon z ktorymi masz doczynienia :p Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: SMS 27.09.04, 10:31 w swoje:) ale nie straciłem kontroli, to mogę sie dziwić?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poradnik Re: SMS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 09:47 Moze odp... sie od nich wszystkich??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: SMS 27.09.04, 09:47 a ja kiedyś dostałam z bramki - zemszczę się - twój wróg! Zawsze się zastanawiałam co to za wróg, bo raczej spokojna jestem i niekonfliktowa...... Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: SMS 27.09.04, 09:48 pierozek_monika napisała: > a ja kiedyś dostałam z bramki - zemszczę się - twój wróg! > Zawsze się zastanawiałam co to za wróg, bo raczej spokojna jestem i > niekonfliktowa...... Ło jezu, to ja byłam, po egzaminie na licenjcacie.Przypomnij sobie, dostałaś 4+, a ja 2..... Odpowiedz Link Zgłoś
sweetsusana Re: SMS 27.09.04, 09:49 ja kiedys dostałam z bramki : moge zjesc twoja maslanke? jak tak to p śc sygnał" Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: SMS 27.09.04, 09:50 nigdy się nie przyznałaś, że pałę dostałaś............. mogłaś mi powiedzieć.... Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: SMS 27.09.04, 09:53 obgryzłam sobie ze zdenerwowania paznokcie :] Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: SMS 27.09.04, 09:56 ja nie mogę, bo właśnie wczoraj obciąłem:(((((((((( - Cześć, nazywam się KOPOV i też mam 12 lat :) Odpowiedz Link Zgłoś
tunisia73 Re: SMS 27.09.04, 10:16 zawsze należy zostawiać jeden albo dwa dłuzsze tak na wszelki wypadek, w sytuacjach stresujących są jak znalazł niestety perfekcjonizm wyklucza taka opcje (moze byc takie wyjaśnienie?) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: SMS 27.09.04, 10:20 w moim odczuciu perfekcjonizm to byłby specjalny paznokieć tylko do obgryzania, przechowywany w sepcjalnym etui i wyjmowany tylko na tę okazję, a to, że ja miałem obcięte to raczej zbieg okolicznośći + podstawy osobistej estetyki i higieny:))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: SMS 27.09.04, 10:35 pod warunkiem, że ten paznokieć służyłby nie tylko do obgryzania:)))))))) swoja drogą moze by robic różne smaki takich paznokci Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: SMS 27.09.04, 10:47 a to juz, lecisz w stronę fetyszyzmu:))))))) ale jak rozmiar to moze i twardość różna, z mysla o starszych?:) Odpowiedz Link Zgłoś
tunisia73 Re: SMS 27.09.04, 11:31 i sprzedawać w zestawach? na każdy dzień tygodnia inny? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: SMS 27.09.04, 11:39 dla lewo i prawo ręcznych, bez cukru i malinowe i uwaga model na mały palec u nogi (jak pytałaś) dla kochających inaczej:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tunisia73 Re: SMS 27.09.04, 11:54 bez cukru czyli gorzkie? czy słodzone słodzikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
tunisia73 Re: SMS 27.09.04, 12:04 to jeszcze dorzuciłabtm jeden gratis-na specjalne okazje jak szaleć to szaleć Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: SMS 27.09.04, 12:08 taki dla szpanu nie zgryzalny, z włokien węglowych? Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: SMS 27.09.04, 12:05 A w czym problem, zeby zapytac, rowniez smsem, ktora to jest jego zona? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: SMS 27.09.04, 12:10 no właśnie, ale cwaniak wysłał ze strony operatora z bramki i nie wiem komu odpisać:((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: SMS 27.09.04, 12:15 A to cwaniak, faktycznie :) Kopov, uwielbiam Cie (Twoje problemy, z ktorymi tu wystepujesz na tym forum, znaczy. :):)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: SMS 27.09.04, 12:18 dzięki z dobre słowo, ale kanapa dalej nie przykryta:)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: SMS 27.09.04, 12:21 kopov napisała: > dzięki z dobre słowo, ale kanapa dalej nie przykryta:)))))))))))))))) No coz, to Twoj wolny wybor, ze jej nie zafoliowales metodą, która Ci podpowiedziłam - przez wrzucenie do wrzątku. Ja w kwestii twojej kanapy jestem czysta, zrobilam co moglam :) A jak motyle na kanapie? Pokropione juz kieciapem, czy jeszcze nie? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: SMS 27.09.04, 12:29 fakt jako jedna z niewielu dałaś konstruktywna propozycję, ale ciągle szukam fachowca który by to zrobił tak jak sobie wyobrażam:) na motyle znalazłem rozwiazanie tymczasowe, mianowicie po ich pieknych skrzydłach pryskam takim plastrem w sprayu, to jest cienka przeźroczysta warstewka, łatwa do usuniecia a przy tym zabezpieczająca te newralgiczne miejsca przed nieproszonymi gośćmi i kieczapem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna ja mysle ze to napisal moj maż:)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.04, 12:10 wskazuje na to styl, w jakim napisal smsa:)) no i troska, z jaka to napisal. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: ja mysle ze to napisal moj maż:)) 27.09.04, 12:15 to zapamietaj, że by po następnym moim sms-sie go usunąć bo inaczej będziesz wdową:( Odpowiedz Link Zgłoś