Dodaj do ulubionych

Mały biust

08.06.17, 01:36
Tak naprawdę nie wiem, co o tym myśleć. Z jednej strony lubię siebie, swoją inteligencję, poczucie humoru i twarz. Z drugiej, coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że dla mężczyzn kluczowe znaczenie ma spory biust. Niestety, tego szczęścia nigdy nie doświadczyłam. Mam jedynie 60 D i jestem drobną kobietą. Zawsze chciałam mieć większy biust – nie jakieś melony, ale żeby jakoś tak wyglądało. Wierzyłam, że pomimo niewielkiego biustu uda mi się w końcu znaleźć odpowiedniego faceta, ale chyba nie jest to takie proste. Albo przyciągam do siebie typowych podrywaczy albo żonatych. Mężczyźni ci w ogóle mnie nie interesują. Ostatnio myślałam, że los się do mnie uśmiechnął. Facet, który wywarł na mnie naprawdę pozytywne wrażenie, odezwał się do mnie. Powiedział mi wprost, że jest mną zainteresowany i że jestem bardzo ładna, jak się uśmiecham. Wzięłam to za dobrą monetę, tym bardziej, że go znam z widzenia. Poprosił o numer, podałam mu i cisza. Zaczynam obawiać się, że dla żadnego faceta nie wyglądam wystarczająco kobieco i mogę zwabić co najwyżej pedofila. Czy dla facetów naprawdę tak ważny jest biust?
Obserwuj wątek
    • facettt Re: Mały biust 08.06.17, 08:50
      irada_k napisał(a):
      Czy dla facetów naprawdę tak ważny jest biust?

Nie , nie jest i nie stoi na pierwszym ani nawet na drugim miejscu, jesli chodzi o znaczenie...
      - wyraznie jestes zafiksowana na tym punkcie...

A pomijajac kwesie intelektu i erotycznego image (lub jego braku), wazniejsza od samego biustu jest figura i np, twoja drobna postura - za ktora nie wszyscy przepadaja...
    • znana.jako.ggigus Re: Mały biust 09.06.17, 20:31
      A nie można było wymienić numerów? Przecież mógł zgubić i teraz też pisze na jakimś forum żale.
      A co do biustu - chyba za dużą rolę mu przydajesz. Miałam mniejszy, potem mi urósł i pamiętam falę - o ale przytyłaś. A nosiłam ten sam rozmiar spodni.
      Biust zmienia całokształt figury, wrażenia. Ale nie ma wpływu na szczęście w miłości. Wielu mężczyznom (ponoć) podobają się tyłki. Np. moje koleżanki wyznał, że patrzą zawsze na tyłek u mężczyzny.
      Ciekawe podejście.
    • derff Re: Mały biust 12.06.17, 09:16
      Ostatnio moja kolezanka zmniejszała sobie cycki. Och te baby jak sobie coś wbiją do glowy to koniec. Tymczasem jak tak popatrzeć to fajnych facetów mają czasem "brzydule". Nie tylko wygląd się liczy.
    • poprioniony Re: Mały biust 16.06.17, 00:56
      > Czy dla facetów naprawdę tak ważny jest biust?

Bez przesady. Nie jestemy takimi prymitywami. Ja np. lubie tez okragla dupe.
      • facettt ja cenie jeszcze do tego wartosci duchowe... 16.06.17, 11:34
        poprioniony napisała:
        Nie jestemy takimi prymitywami. Ja np. lubie tez okragla dupe.

a ja cenie jeszcze do tego wartosci duchowe...
        - czy Panna jest duchowo chetna i czy nie stawia zadnych warunkow,
        ani tez nie zadaje niepotrzebnych pytan... (np. o o zone...)

• czoklitka Re: Mały biust 16.06.17, 20:34
      60 D u brafitterki? zreszta nie wa zne.

są plusy malego biustu. Np. różne takie falbaniaste bluzki, czy z kkarda ładniej wygladaja na mniejszym biuscie niz na wiekszym. No i nie wydaje mi sie, aby rozmiar biustu miał aż takie znaczenie przy połowach faceta. No na pewno masz rzykłady kleżanek z małym biustem i mających o chłopie. Ja też zresztą takie mam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka