lwicawpuszczy
17.02.18, 13:26
Pokłóciłam się z facetem i jestem Ciekawa Waszej opinii. Oboje jesteśmy przedsiębiorcami i niekiedy korzystamy nawzajem ze swoich usług - za darmo. Ale ostatnio on mi coś sprzedał (towar) i chciał mi naliczyc marżę. Najpierw z tego zażartowałam, ale potem trochę się oburzyłam, że ja od niego nigdy nie biorę pieniędzy, a on ode mnie chce zapłaty. I wyszła z tego wielka kłótnia, w której on się oburzał tym, że ja mu wypominam, że coś dla niego wcześniej zrobiłam, że on nie chce więcej przysług ode mnie, skoro potem mu to wypominam, że jestem "złotówą" itp. Totalnie wtedy przesadził z emocjami, ale miałam nadzieję, że mu przejdzie. Nie odzywał się parę dni, zadzwoniłam do niego któregoś dnia, żeby pogadać, ale wyszło z rozmowy, że on nadal jest urażony tym, że ja mu wypominałam, i nie bierze pod uwagę tego, że wypomniałam mu to na skutek jego zachowania. I on nadal się nie odzywa, w sumie to już tydzień. Moim zdaniem to on się nieładnie wobec mnie zachował i jeszcze w dodatku ma pretensje do mnie, że mi się to nie spodobało. Co myślicie o tym? PS. Tak, on jest obrażalski.