dziala_nawalony 13.04.18, 07:38 ,.. pechowcy szczególnie narażeni(?) nie wiem, ale tak na wszelki sluczaj,raczej nie szwendajcie się dzisiaj w poblizu drewnianych kościołach, podobno można oberwać cegla w glowe..a jesteście przesadni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziala_nawalony Re: 13 tego, cegla i kosciol 13.04.18, 07:39 kosciolow, ..no zdecydowanie, Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Re: 13 tego, cegla i kosciol 13.04.18, 12:16 moja lista - najpierw snilo mi sie, ze zadarlam z arabska mafia i zostalam przez nich zatrzelona. Jeszcze gorzej - najpierw mnie pstrzelili, udawalam martwa, oni hihih, haha, dobrze udajesz, ale przez ten strzal nie moglas umrzec i mnie dobili. Potem rozwalilam drzwi od mojego zamrazalnika w mojej antycznej lodowce (nalezy do wlascicieli m iezskania, jak i antyczna, pozerajaca prad kuchenka elektro), a poterm podczas jazdy rozwalilam sobie hamulec. Jedne, na szczescie tylni, a ja uzywam chetniej przedniego. Czekam na dalszy rozwoj wypadkow. Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: 13 tego, cegla i kosciol 13.04.18, 13:33 sniady effendi? nie dosyć,ze mafia, to jeszcze arabska, wieje obyczajowa gnoza albo groza,ja to za skarby nie siadam na nic co nie ma czterech kolek. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy spokojnie, jak na wojnie... 13.04.18, 12:30 juz wczoraj samochod odstawilem w bezpieczne miejsce a dzis poszedlem tylko do pobliskiego sklepu (oddalonego) o 50 m - po swieze bulki. - pilnie uwazajac na dzwig z pobliskiej budowy. Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: spokojnie, jak na wojnie... 13.04.18, 13:27 zawsze mowie, nie ma to jak bezpieczne 50 metrow, dalej większe ryzyko, czyli co? jakias obawa jednak jest Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: spokojnie, jak na wojnie... 13.04.18, 14:09 obrotowy napisał: > juz wczoraj samochod odstawilem w bezpieczne miejsce > a dzis poszedlem tylko do pobliskiego sklepu (oddalonego) o 50 m - po swieze bu > lki. > > - pilnie uwazajac na dzwig z pobliskiej budowy. A co na to twój lekarz? Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: spokojnie, jak na wojnie... 13.04.18, 20:59 Jak się zabierze za operowanie dźwigiem to żadne 50m nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy nadal spokojnie, jak na wojnie... 13.04.18, 21:26 stokrotka_a napisała: A co na to twój lekarz? potrzebujesz takiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: nadal spokojnie, jak na wojnie... 13.04.18, 21:36 Lekarza operującego dźwigiem? Nie potrzebuję. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy alesz tylko 13.04.18, 22:10 ultimate.strike napisał: > Lekarza.... Nie potrzebuję. alesz nie pisze do ciebie krotce chcialem tylko wypozyczyc mojego (domniemanego) lekarza... a tez wole z nia sex... Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: alesz tylko 13.04.18, 22:21 To chcesz seksu a wypożyczasz jej swojego zamiennika? Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy tosz chyba normalne.? 13.04.18, 23:04 ma ja przebadac (zgodnie z jej zyczeniem) i stwierdzic, czy mi sie nadaje... Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: tosz chyba normalne.? 14.04.18, 12:24 A jak stwierdzi, że nadaje się jemu? Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Re: tosz chyba normalne.? 14.04.18, 16:41 takiz to jest ukryty cel tej operacji... zostac "porzuconym" - bo brzydze sie zostac rozwodnikiem... Odpowiedz Link Zgłoś
adriana_ada Re: spokojnie, jak na wojnie... 14.04.18, 10:47 obrotowy napisał: > juz wczoraj samochod (NIESWOJ) odstawilem w bezpieczne miejsce > a dzis poszedlem tylko do pobliskiego sklepu (oddalonego) o 50 m - po swieze bulki. To bardzo dobrze, w koncu, moze prad popiescil w paluszki za to, ze sie bierze nieswoje drac sie, ze jest sie dubel i ze wszystko sie nalezy. Jednak nie:) > - pilnie uwazajac na dzwig z pobliskiej budowy. Dzwig z pobliskiej budowy, to nic. Ludzie na wsi w Junkrowach beda musieli uwazac na 2 rowery przeznaczone na rowerzyste i 7 dzieci. Lepiej ciezar rozlozyc na malzenstwo, gdyz ciezko byloby wyprodukowac rower na 14 dzieci i 15 w drodze;) Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: spokojnie, jak na wojnie... 14.04.18, 12:32 > Dzwig z pobliskiej budowy, to nic. Ludzie na wsi w Junkrowach beda musieli uwaz > ac na 2 rowery przeznaczone na rowerzyste i 7 dzieci. Będą mieli jak w Amsterdamie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
adriana_ada Re: spokojnie, jak na wojnie... 14.04.18, 19:14 Lepiej taki rower z zadaszonym niczym namiot wagonem z tylu, taki jak maja w Indiach;) Odpowiedz Link Zgłoś
konwalia55 Re: 13 tego, cegla i kosciol 13.04.18, 22:20 Nie jestem przesadna, wiec gdy np. podczas jazdy autem 13tego w piatek (czarny) kot przebiegnie mi droge, to sie zatrzymuje i tez biegne, sprawdzic czy kotu nic sie nie stalo ;-) Za to czesto mam odwrocone szczescie, bo gdy w promieniu 1 km jest jedna krzywizna lub dziura w chodniku, to potrafie zostawic w niej obcas. Albo podczas przechodzenia na pasach komus akurat tak sie spieszy, ze musi mnie minac zygzakiem i cala opryskac z tej jednej jedynej kaluzy w poblizu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike RSama się prosisz 13.04.18, 22:25 Gdybyś nie chodziła na szpilkach to: > Za to czesto mam odwrocone szczescie, bo gdy w promieniu 1 km jest jedna krzywi > zna lub dziura w chodniku, to potrafie zostawic w niej obcas. nie zostawiłabyś obcasa. Albo podczas prze > chodzenia na pasach komus akurat tak sie spieszy, ze musi mnie minac zygzakiem > i cala opryskac z tej jednej jedynej kaluzy w poblizu ;-) zdążyłabyś odskoczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
konwalia55 Re: RSama się prosisz 13.04.18, 22:28 Lubie szpilki i nie planuje z nich rezygnowac, po co? Zawsze, ale to zawsze przechodze na pasach, albo w miejscach przeznaczonych do przejscia. Natomiast nie zawsze kierowcy szanuja pieszych i nawet gdy ci sa juz na pasach - potrafia ruszyc z impetem nie czekajac, az piesi spokojnie przejda na druga strone jezdni. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: RSama się prosisz 13.04.18, 22:33 Niektórzy lubią sobie od czasu do czasu posiedzieć, no i ta moda na PISlam... Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: RSama się prosisz 13.04.18, 22:58 Jak kogoś przejadą pójdą siedzieć, a maniacy religijni od jakiegoś czasu zaczęli używać samochodów w charakterze broni. Odpowiedz Link Zgłoś
adriana_ada Re: RSama się prosisz 14.04.18, 10:39 Oj, widac, ze sie gwiezdnych wojen naogladales. Czym strzelaja do ciebie, ze reflektorow, czy z kratki od chlodnicy? Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: RSama się prosisz 14.04.18, 12:24 Torpedami fotonowymi, jak do prezydenckiej Tutki. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: RSama się prosisz 14.04.18, 12:30 Używali też sztucznego helu, mgły i samolotów bez skrzydła oraz termobarycznych parówek. Odpowiedz Link Zgłoś