Dodaj do ulubionych

jade jutro do stolicy

IP: *.238.94.81.adsl.inetia.pl 04.11.04, 14:17
szlak mnie trafia na sama mysl
Obserwuj wątek
    • Gość: mm Re: jade jutro do stolicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 14:19
      Dlaczego?A gdzie mieszkasz jesli wolno spytać? :-)
      • Gość: ona Re: jade jutro do stolicy IP: *.238.94.81.adsl.inetia.pl 04.11.04, 14:30
        na Sląsku
        • Gość: mm Re: jade jutro do stolicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 14:32
          No to kawałek masz do przejechania..miłej podrózy :-)
        • mario2 Re: jade jutro do stolicy 04.11.04, 14:33
          Jerronie dziolcha, kaj sie cisniesz dotych goroli? :)
          • Gość: ona Re: jade jutro do stolicy IP: *.238.94.81.adsl.inetia.pl 04.11.04, 14:34
            godom ci ze mnie szlag trafia
            • mario2 Re: jade jutro do stolicy 04.11.04, 14:35
              jedziesz cugiem, abo autem?
              • Gość: ona Re: jade jutro do stolicy IP: *.238.94.81.adsl.inetia.pl 04.11.04, 14:35
                autem
                • mario2 Re: jade jutro do stolicy 04.11.04, 14:38
                  kejbych miol deko czasu tyz bych sie przejechol. Ale musza sam byc :(
            • alpepe Re: jade jutro do stolicy 04.11.04, 14:36
              daj se rua dziołszka :)
              • mario2 Re: jade jutro do stolicy 04.11.04, 14:36
                pewnie- tym badzi ze musi przez sosnowiec jechac :)
                • Gość: ona Re: jade jutro do stolicy IP: *.238.94.81.adsl.inetia.pl 04.11.04, 14:38
                  ja fajnie bydzie
                  • mario2 Re: jade jutro do stolicy 04.11.04, 14:39
                    paszport mosz?
                    • Gość: ona Re: jade jutro do stolicy IP: *.238.94.81.adsl.inetia.pl 04.11.04, 14:42
                      ja
                    • mario2 Re: jade jutro do stolicy 04.11.04, 14:44
                      Ino dej sie pozor, bo tam ludzi ponoc jedzom!
                    • Gość: Fuzzy Re: jade jutro do stolicy IP: *.chello.pl 05.11.04, 12:41
                      Przypominam,ze w Unii Europejskiej wystarczy tylko dowód osobisty, chyba, ze
                      Slask sie z niej wypisuje, jesli tak to zycze powodzenia u boku Bialorusi i
                      Ukrainy, no bo Niemcy tez sa w tej Unii hehehe...

Mam tu przyklad dyskusji po slasku(cug to chyba pociag), ale super, chociaz
                      goroli tak bardzo nie lubicie nie wiem czemu...

Pozdrawiam,
                      Fuzzy

• mario2 Re: jade jutro do stolicy 05.11.04, 12:44
                        oj niewiele rozumiesz, niewiele...
            • Gość: mm Re: jade jutro do stolicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 14:37
              godojcie godojcie ja tak lubia śląską gware i góralską tez :-))
              • niedzwiedzica_sousie Re: jade jutro do stolicy 04.11.04, 14:50
                moi rodzice są ze śląska, jak zapodadzą tekst, to ja nie wiem o co chodzi a oni
                mają ubaw....
                • Gość: mm Re: jade jutro do stolicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 14:52
                  Nie uczyli cie gwary? W sumie to szkoda,ja uwielbiam słuchać górali,jak
                  jezdziłam do Zakopca to podsłuchiwałam baby na targu,a kaszuba zrozumiec to juz
                  mistrzostwo świata:-)).Wcale ,mnie to nie śmieszy po prostu podoba mi sie gwara.
                • Gość: ona Re: jade jutro do stolicy IP: *.238.94.81.adsl.inetia.pl 04.11.04, 14:53
                  uwe i willi w jednejstali wili
                  • Gość: mm Re: jade jutro do stolicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 14:55
                    Wiem wiem Paewł i Gaweł...słyszałam to..dobre:-)))
                  • kochanica.francuza o co chodzi z Uwe i Willim?bo nie znam 04.11.04, 22:48
                    • Gość: mm Re: o co chodzi z Uwe i Willim?bo nie znam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 10:18
                      Paweł i Gaweł w jednym ....nie znasz?
                      • mario2 Re: o co chodzi z Uwe i Willim?bo nie znam 05.11.04, 10:41
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=17354420
                        • Gość: mm Re: o co chodzi z Uwe i Willim?bo nie znam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 11:42
                          Super,druknełam sobie to :-)
                          • mario2 Re: o co chodzi z Uwe i Willim?bo nie znam 05.11.04, 11:48
                            tyle, ze nic nie zrozumialas :)
                            • trzydziecha1 Re: o co chodzi z Uwe i Willim?bo nie znam 05.11.04, 11:59
                              Ja zrozumiałas, bo po germanistyce :)))
                              • mario2 Re: o co chodzi z Uwe i Willim?bo nie znam 05.11.04, 12:01
                                bist Du sicher, dass es alles auf Deutsch geschrieben wurde?
                                • trzydziecha1 Re: o co chodzi z Uwe i Willim?bo nie znam 05.11.04, 12:02
                                  Na klar, nicht alles, aber viel davon...
                                  • mario2 Re: o co chodzi z Uwe i Willim?bo nie znam 05.11.04, 12:03
                                    und die andere Sprache, die benutzt wurde, kennst Du auch so perfeckt?
                                    • trzydziecha1 Re: o co chodzi z Uwe i Willim?bo nie znam 05.11.04, 12:07
                                      Nein, kenne ich nicht :((
                                      • mario2 Re: o co chodzi z Uwe i Willim?bo nie znam 05.11.04, 12:08
                                        Shist Du! :) Tja, Schlesisch ist schwer, nicht war? Eine Empfelung- schucht Dir
                                        einen Schlesier :)
                                        • trzydziecha1 Re: o co chodzi z Uwe i Willim?bo nie znam 05.11.04, 12:13
                                          Ups... dal lässt sich nichts machen... bin schon "besetzt" :)
                                          • mario2 Re: o co chodzi z Uwe i Willim?bo nie znam 05.11.04, 12:14
                                            das ist ja kein Problem. Hoechstenst bekommst Du als Straffe eine zusaetzliche
                                            Schwiegermuter :)
                                            • trzydziecha1 Re: o co chodzi z Uwe i Willim?bo nie znam 05.11.04, 12:17
                                              Um Gottes Willen NEIN! Gott schütze mich vor dieser Moeglichkeit!
                                              • mario2 Re: o co chodzi z Uwe i Willim?bo nie znam 05.11.04, 12:20
                                                Der liebe Gott hat damit wenig zu tun :)
                                                Ausser dem besteht immer noch die Moeglichkeit den Mann zu wechseln :)
                                                • trzydziecha1 Re: o co chodzi z Uwe i Willim?bo nie znam 05.11.04, 12:49
                                                  Ślązaki trzymajom baby w domu i każo gotować kapusniaki, a kapusniaku nie umiem
                                                  ugotować :(
                                                  • mario2 Re: o co chodzi z Uwe i Willim?bo nie znam 05.11.04, 12:53
                                                    das ist doch nicht war! Die Sauerkraut Suppe kann ich mir selber kochen :)
                                                  • trzydziecha1 Re: o co chodzi z Uwe i Willim?bo nie znam 05.11.04, 12:55
                                                    Du bis ja auch schon "besetzt"!
                                                  • mario2 Re: o co chodzi z Uwe i Willim?bo nie znam 05.11.04, 12:59
                                                    aber noch ohne Ring :)
                                                  • trzydziecha1 Re: o co chodzi z Uwe i Willim?bo nie znam 05.11.04, 13:02
                                                    Ein Ring ist nur ein Ring, nichts.... bis doch in einer festen Beziehung, nicht
                                                    wahr?
                                                  • mario2 Re: o co chodzi z Uwe i Willim?bo nie znam 05.11.04, 13:05
                                                    das stimmt 100% Aber ich moechte Dir einen anderen Schlesier vorschlagen :)
                                                  • trzydziecha1 Re: o co chodzi z Uwe i Willim?bo nie znam 05.11.04, 13:12
                                                    Jesteś ten od wątku o biednym koledze co sobie koleżanki nie może
                                                    znaleźć ?? ;PPPP
                                                  • mario2 Re: o co chodzi z Uwe i Willim?bo nie znam 05.11.04, 13:13
                                                    nie- to nie ja :)
                                                    Skad te podejrzenia :)?
                                                  • trzydziecha1 Re: o co chodzi z Uwe i Willim?bo nie znam 05.11.04, 13:26
                                                    Ta troska o przyjaciela ! Wzruszona jestem!
                                                  • mario2 Re: o co chodzi z Uwe i Willim?bo nie znam 05.11.04, 13:26
                                                    na szczescie moi przyjaciele nie maja takich problemow :)
                            • Gość: mm Re: o co chodzi z Uwe i Willim?bo nie znam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 12:04
                              A skąd to wiesz?
                              • mario2 Re: o co chodzi z Uwe i Willim?bo nie znam 05.11.04, 12:07
                                bo nie jestes Slazaczka. Niemiemieckiego tez pewnie nie znasz :)
                                • Gość: mm Re: o co chodzi z Uwe i Willim?bo nie znam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 13:08
                                  Nie jestem i tego niemiemieckiego jak napisałeś tez nie znam...w LO uczyłam sie
                                  za to niemieckiego...ale słabo pamiętam :-(
                                  • mario2 Re: o co chodzi z Uwe i Willim?bo nie znam 05.11.04, 13:14
                                    tak dawno to bylo? :_)
                                    • Gość: mm Re: o co chodzi z Uwe i Willim?bo nie znam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 13:17
                                      Tyle o ile...do tego miałam nie farta do nauczycieli..jeden przychodził na kacu
                                      i wychlewał mam mleko a my zajęcia własne..dopiero w 3 kl przyszła fajna
                                      babeczka ale jak poznała nasze umiejetności to sie załmała i prosiła bysmy sie
                                      uczyli na bieżąco.
                                      • mario2 Re: o co chodzi z Uwe i Willim?bo nie znam 05.11.04, 13:19
                                        hmmmm ja nie mialem tyle szczescia. W moich czasach szkolnych na Slasku byl
                                        zakaz uczenia sie w szkole po niemiecku :(
                • Gość: Fuzzy Re: jade jutro do stolicy IP: *.chello.pl 05.11.04, 12:45
                  Tez lubie Slask, Górali, takze, tylko nie wiem czemu Slazacy tak na goroli nie
                  lubia, co im zrobilismy??? Zazanaczam , ze historie ta ja "troche" znam, wiem
                  kto to byl Korfanty i kiedy byly Powstania Slaskie i inne zwiazane z nimi
                  szczególy...
                  Pozdrawiam,
                  Fuzzy
                  • mario2 Re: jade jutro do stolicy 05.11.04, 12:46
                    to ty wielki jestes- piles mleko? :)
                    • Gość: Fuzzy Re: jade jutro do stolicy IP: *.chello.pl 05.11.04, 12:51
                      Myslisz, ze jestem malolatem, a ja jestem, przypuszczam pewnie kilkanoscie lat
                      starszy od Ciebie, bo chyba jestes studentem, nie wiele rozumiesz - toc jestem
                      czlowiekiem z dwoma dyplomami mgr, hehehe...

Pozdrawiam,
                      Fuzzy
                      • mario2 Re: jade jutro do stolicy 05.11.04, 12:52
                        buhahahahahahaha

rozsmieszasaz mnie....

ale jazda :)
                        • Gość: Fuzzy Re: jade jutro do stolicy IP: *.chello.pl 05.11.04, 12:53
                          No widzisz, a co tak Cie rozmieszylo?

Pozdrawiam,
                          Fuzzy
                          • mario2 Re: jade jutro do stolicy 05.11.04, 12:55
                            np 2 x mgr= mozna gowno robic ( do kwadratu) :)
                            • Gość: Fuzzy Re: jade jutro do stolicy IP: *.chello.pl 05.11.04, 12:58
                              Zazdroscisz? Kupilem, juz pare lat temu sobie bardzo ladne mieszkanie w
                              Warszawie na Kabatach, hehehehe...

Pozdrawiam,
                              Fuzzy
                              • mario2 Re: jade jutro do stolicy 05.11.04, 13:00
                                a poza tym zdrowy jestes? Nie chce mi sie pisac o sobie, bo i tak nie
                                zrozumiesz. Przyznaj sie, ze dyplomy tez sobie kupiles. Na stadionie :)
                                • trzydziecha1 Re: jade jutro do stolicy 05.11.04, 13:11
                                  Jeju wstyd mi za Warszawę...
                                  • mario2 Re: jade jutro do stolicy 05.11.04, 13:15
                                    ciiiii
                                    sei nicht so! meine Freundien wohnt auch in Warszawa :) Es kann gut moeglich
                                    sein, dass ich zum Jahresanfang auch ein Warschauer werde :)
                                    • trzydziecha1 Re: jade jutro do stolicy 05.11.04, 13:25
                                      Bloß kauf dir keine Wohnung in Kabaty, so einen Nachbar zu haben..
                                      • mario2 Re: jade jutro do stolicy 05.11.04, 13:27
                                        :) Nein, es wird Saska Kepa sein :)
                                        • trzydziecha1 Re: jade jutro do stolicy 05.11.04, 13:37
                                          Ups, to możemy spotkac się w tramwaju :)
                                          • mario2 Re: jade jutro do stolicy 05.11.04, 13:42
                                            :)
                                            ich hab ein Auto....
                                            und die Strassenbahn ist ein Bischen entfehrnt vom Ort, wo ich wohnen moechte.
                                            In der Neahe vom Trasa Lazienkowska :)
                                            • trzydziecha1 Re: jade jutro do stolicy 05.11.04, 13:47
                                              Es ist auch gut so! Viel Spass in der neuen Wohnung!
                                              • mario2 Re: jade jutro do stolicy 05.11.04, 13:58
                                                noch ist zu fruh. Zuerst muss mit der neue Arbeitstelle klappen
                                                • trzydziecha1 Re: jade jutro do stolicy 05.11.04, 14:02
                                                  Dann drück´ich dir Daumen!
                                                  • mario2 Re: jade jutro do stolicy 05.11.04, 14:04

Aber dann muessen wir uns treffen un Glass Bier austrinken :)
                                                  • trzydziecha1 Re: jade jutro do stolicy 05.11.04, 14:09
                                                    Das ist leider sehr problematisch...
                                                  • mario2 Re: jade jutro do stolicy 05.11.04, 14:14
                                                    ??? Warum? Bist Du Klosterfrau, und trinkst nicht?
                                                  • trzydziecha1 Re: jade jutro do stolicy 05.11.04, 14:16
                                                    Kleines Kind im Hause und die Nanny ist nur bis 17 Uhr dabei... Eine
                                                    zusätzliche Schwiegermutter wäre doch ganz nutzlich ;)
                                                  • mario2 Re: jade jutro do stolicy 05.11.04, 14:20
                                                    nimm Baby mit, soll doch lehrnen, was im Leben schmaeckt :)
                                                  • trzydziecha1 Re: jade jutro do stolicy 05.11.04, 14:26
                                                    OK :)
                        • Gość: Fuzzy Re: jade jutro do stolicy IP: *.chello.pl 05.11.04, 12:55
                          Te dyplomy, to fakt. Hehehehe...

Pozdrawim,
                          Fuzzy
                          • trzydziecha1 Re: jade jutro do stolicy 05.11.04, 12:57
                            Oj fazi fazi, dałeś fazę....
                            • mario2 Re: jade jutro do stolicy 05.11.04, 12:58
                              Warum soll ich ihm die Wahrheit schreiben, wer bin ich, wie alt ich bin, und
                              was (wo) ich studiert habe? :)
                              Bei ihm sehe ich eine durchwachsene Megalomanie :)
                              • Gość: Fuzzy Re: jade jutro do stolicy IP: *.chello.pl 05.11.04, 13:00
                                Jesli juz, to pisz po angielsku, bo niemieckiego to nie znam!!!

Pozdrawiam,
                                Fuzzy
                                • mario2 Re: jade jutro do stolicy 05.11.04, 13:01
                                  nie tobie pisalem. zreszta idz- kup se 3 dyplom z germanistyki :)
                              • trzydziecha1 Re: jade jutro do stolicy 05.11.04, 13:03
                                Ohne Kommentar. Lass das.
                                • mario2 Re: jade jutro do stolicy 05.11.04, 13:06
                                  hihi, so sehen Fachidioten aus :)
                                  • Gość: Fuzzy Re: jade jutro do stolicy IP: *.chello.pl 05.11.04, 13:59
                                    Wiecie, co juz wiecej sie tu, na tym Forum nie wpisze, bo i szkoda czasu na
                                    jakiekolowiek dyskusje z Wami.

So long stupid people, cads!!!

Without greetings,
                                    Fuzzy
                                    • mario2 Re: jade jutro do stolicy 05.11.04, 14:02
                                      buhahahahahahayha !
                                      • Gość: Fuzzy Re: jade jutro do stolicy IP: *.chello.pl 05.11.04, 14:09
                                        ?????
                                        • mario2 Re: jade jutro do stolicy 05.11.04, 14:15
                                          zejscalem sie ze smiechu :)
    • Gość: Fuzzy Re: jade jutro do stolicy IP: *.chello.pl 05.11.04, 14:32
      ?????!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka