Dodaj do ulubionych

Prezent dla seniora

27.11.12, 09:00
Wiele osób szuka prezentu dla seniora, rodziców czy teściów. Jeżeli senior mieszka w domku jednorodzinnym i ma kłopoty z poruszaniem się po schodach, warto zastanowić się nad takim rozwiązaniem www.windy-schodowe.pl/ciekawostki/19/najlepszy-prezent-dla-babci-na-swieta/ Prezent kosztowny, ale jak złożą się wszystkie dzieci i wnuki, to można ułatwić człowiekowi życie :-)
Obserwuj wątek
    • fragrancesearcher Re: Prezent dla seniora 06.06.13, 17:53
      a wracając do tematu postu to na reflect.pl można zamówić haft na koszuli. byłoby elegancko. albo nadruk np. zdjęcia rodziny na koszulce? też ciekawie, prawda? www.reflect.pl/koszule_z_haftem.html
    • fionek9 Re: Prezent dla seniora 15.07.13, 11:55
      a może tutaj coś sie znajdzie pomysłowego - www.pomyslnaprezent.info/
    • kapik02 Re: Prezent dla seniora 05.04.14, 18:26
      polecam strone www.ereczniki.pl . Możecie znaleźć tu super prezent na różne okazje. Polecam zwierzaki z ręczników - na pewno spodoba się każdemu. Znajdziecie tu również inne upominki, np haftowane ręczniki, koszulki ze śmiesznymi napisami i inne.
    • karolina.dykiel Re: Prezent dla seniora 16.04.15, 08:44
      Osoby starsze bardzo cenią sobie swoją rodzinę. Zawsze chętnie wracają do rodzinnych wspomnień, ale pewnie na ich komodach kurzy się już masa oprawionych zdjęć. Co powiecie na bardziej nowoczesne podejście do tematu? Fotoksiążka lub Fotokalendarz? Tutaj np. możecie zaprojektować swoje dzieła: www.fotobook.pl/ :)
    • ada_pearl Re: Prezent dla seniora 07.05.15, 09:06
      A ja mam taki pomysł na niekosztowny prezent, który cieszy oko. Poszukajcie gadżetów vintage na www.retrozone.pl - ja tam kupiłam cały zestaw dla babci. Bardzo się cieszyła. Dziadkowie lubią takie retro klimaty.
    • patunia120 Re: Prezent dla seniora 25.07.15, 16:39
      Ja ostatnio natknęłam się na tą Panią olx.pl/oferta/chlebak-decoupage-roze-CID628-IDaZbH5.html <- dałam babci identyczny, była zachwycona i do tej pory z niego korzysta :) Zamawiałam u tej Pani kilka razy i przedmioty były śliczne ! Prezent praktyczny i niedrogi :)
    • komputrilo Re: Prezent dla seniora 12.12.15, 15:03
      Prezent dla seniora? Szkolenie z obsługi komputera dla solenizanta i jego gości! Zorganizuj im szkolenie z obsługi komputera, internetu. Nauczcie się zakładać pocztę, wysyłać e-maile, rozmawiać na Facebooku! Dojeżdżamy z własnym sprzętem. Rozsądne ceny! www.kompurtilo.pl
    • trotyl74 Re: Prezent dla seniora 09.01.16, 19:34
      Polecam stronkę trafiony-prezent.pl/ Mnóstwo pomysłów podzielonych na różne kategorie wg osób, zainteresowań itp. Każdy znajdzie coś dla siebie
    • kasia.sobol Re: Prezent dla seniora 19.10.16, 18:50
      Elegancka laska do podpierania z drewna egzotycznego z oryginalnym uchywytem jest pomysłem na ładny i praktyczny prezent. www.ortomoda.pl/laski-inwalidzkie/laski-drewniane
    • klaudiuszmarek Re: Prezent dla seniora 31.07.17, 04:21
      Dla seniora z pozoru trudno wybrać bo większość z nich nie praktykuje już żadnego hobby, ale ja dla swojej babci zamówiłem koszulkę z nadrukiem ideashirt.pl/ i super wyszła i była bardzo zadowolona. Polecam takie rozwiązanie, bo zawsze do spania może być albo po domu ja jednak najbardziej liczy się gest.
    • gosia9_6 Re: Prezent dla seniora 04.09.17, 22:34
      Muszę zgodzić się, że z wami, że wybór prezentu dla seniora to często nie jest bułka z masłem ;) Od jakiegoś czasu miałam z tym problem, aż dałam sobie spokój z kupowaniem zwyczajnych prezentów. Zamiast tego stawiam na wspólne spędzanie czasu i zabawę w towarzystwie pokazy-iluzji.pl/ Myślę, że takie wspomnienia warte są o wiele więcej, niż niejeden prezent ze sklepu :)
    • aleksandra_woj Re: Prezent dla seniora 03.12.20, 12:51
      Dla seniorów można kupić np. recenogi.pl/skarpety-zdrowotne.html Skarpetki są do spania i zdrowotne. Są bardzo przydatne, do tego może jakieś witaminy, suplementy diety które są potrzebne osobie starszej.
    • onkodietetyka Re: Prezent dla seniora 03.12.20, 13:31
      Zapraszam na stronę onkodietetyka.pl/dla-bliskich/.
    • anna_kuczynska70 Re: Prezent dla seniora 13.12.21, 12:33
      Zawsze trafionym prezentem będzie Biovital Zdrowie plus. W ładnym opakowaniu, idealne na prezent.
      Kupuję mojej babci. Nie zawiera cukru, więc dla diabetyków jak znalazł. Teraz dobrą promkę mają tu: apteline.pl/biovital-zdrowie-plus-1000-ml
    • dorota_julia_marta Re: Prezent dla seniora 16.05.23, 13:45
      Moje babcie najbardziej cieszą się z praktycznych prezentów, często żałują wydać pieniądze na dodatki do domu, dlatego składamy się i kupujemy im firany albo obrusy. Moje babcie zawsze są zachwycone i przychodząc do nich do domu widać. że są użytkowane. My z reguły zamawiamy przez stronę mondomi.pl i jesteśmy zadowoleni. Warto jednak upewnić się wcześniej co do rozmiaru, żeby produkt był od razu do założenia.
    • spamprezencikowo Re: Prezent dla seniora 31.07.23, 23:25
      Jak dla mnie jeśli senior chadza na grzyby idealnym prezentem będzie Zestaw grzybiarza :prezencikowo.com.pl/httpsprezencikowocomplzestaw-grzybiarza-kosz-noz-czapka-torba-na-grzyby-p-317html-p-317.html

No chyba że seniorowi zdrowie nie pozwala na ruch to dobrym wyborem będą podgrzewane kapcie :prezencikowo.com.pl/httpsprezencikowocomplgrzejace-kapcie-na-usb-p-67html-p-67.html
    • miroslaw_miro Re: Prezent dla seniora 10.08.23, 16:45
      Seniorzy rządzą się swoimi prawami. Kiedyś w życiu pracowali, przyszedł czas żeby usiąść i odpocząć. Ja dziackowi kupiłem ukulele na megascenie, głupie? Może i nietypowe. Ale jak był młody grał na weselach. A i z tego ma teraz frajdę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka