kopov 15.11.04, 10:29 przymierzania biustonoszy ( w sklepie z bielizną?):) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 10:35 kopov napisała: > przymierzania biustonoszy ( w sklepie z bielizną?):) heheheh, niezle kopov;) wezel gordyjski:D Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 10:38 no i jak to sprawdzić przed przymierzeniem?;) tylu jest bezrobotnych młodych chłopców, może jakis kurs dla nich ze sprawdzania i nowe miejsca pracy czekają:) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 10:41 niech sie chlopcy czyms pozytecznym zajma:) to ma byc praca? lapanie za cycki? kopov..... jestes mlody, niedoswiadczony, ale wiesz.... na pwno nie u kazdej kobiety chcialbys dotknac cyca;) bywaja tak antypatyczne osbniki plci zenskiej, ze sam widok, albo kilka slow z ich ust wystarczy zeby wiac:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 10:43 mozna taka przenosna dojarkę wstawić do sklepu i byłoby bez dotykania:) co Ty masz na myśli? z tym łapaniem za cycki?;) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 10:50 kopov napisała: > mozna taka przenosna dojarkę wstawić do sklepu i byłoby bez dotykania:) co Ty > masz na myśli? z tym łapaniem za cycki?;) no a jak bez lapania sprawdzic czy mleko nie leci?:))))) dojarke?:O jejku taki maly, mlody, ale o nie znaczy, ze mozesz kobiety z krowami mylic!!!;) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 10:52 ale sa też dojakrki dla kobiet:))))))))) dla tych które nie powinne karmić albo maja za duzo pokarmu i na zsiadłe chca nadmiar postawić:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 10:55 kopov napisała: > ale sa też dojakrki dla kobiet:))))))))) dla tych które nie powinne karmić albo > > maja za duzo pokarmu i na zsiadłe chca nadmiar postawić:))))))) o siadlym z kobiecego cyca nie slyszalam;)))) a dla matek karmiacych maszynka do odciagnia pokarmu to nie dojarka;) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 10:59 mozna mozna tylko trzeba zakwasić specjalnymi tabletkami np. z napisem kefir:)))) a to jak sie te maszynki nazywają, czy rower dla kobiet to nie rower tylko damka?:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:01 dziecko, a po co Ci takie informacje?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:04 moze bym zaczął takie dojarki sprzedawać?;) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:30 kopov napisała: > moze bym zaczął takie dojarki sprzedawać?;) dla krow czy dla kobiet? juz sie pogubilam;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:34 jak dostane dotacje z unii do dla krów, jak nie to dla kobiet:) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:56 kopov napisała: > jak dostane dotacje z unii do dla krów, jak nie to dla kobiet:) maloletnim nie daja;D Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 13:09 moze bym na Ciebie wziął? co ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 13:11 kopov napisała: > moze bym na Ciebie wziął? co ?:) ja nie potrzebuje dojarek:D nie karmilam jeszcze:)))))a kraowa tez nie jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 13:14 ale kredyt nie dojarkę:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 13:14 kopov napisała: > ale kredyt nie dojarkę:)))))))))) oj, chyba za malo zarabiam i nie mam hektarow;) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 13:18 mietka zastawisz?;) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 14:12 kopov napisała: > mietka zastawisz?;) nie bo: 1) bardzo tego siersciuszka kocham;) 2) nikt go nie kupi, zrobil mu sie koltn i musialam troszke wloskow wyciac:). czekamy az odrosna:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 14:46 ale on będzie u Ciebie tylko jakbym nie płacił to go zabiorą:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 15:29 kopov napisała: > ale on będzie u Ciebie tylko jakbym nie płacił to go zabiorą:)))))))))))) no ale na chomiki dotacji nie daja. nie ma z niego "pozytku". mleka nie daje, futra tez nie, miesa tez nie, jajek niw znosi...... chyba ze po klatce lazi i zlazi na dol:D Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 15:40 moze enrgie wytwarza ekologiczna w tym kręciołku?:))))))na to by chyba dali? Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 15:48 kopov napisała: > moze enrgie wytwarza ekologiczna w tym kręciołku?:))))))na to by chyba dali? bobki produkuje, nie wiem tylko czy to moze byc nawoz:D Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 15:55 opał do grilla dla myszek:))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 10:41 ile mozna miec fetyszy Kopov? rajstopy, a teraz i staniki. no bo jak wytlumaczyc twoje odwiedziny w przymierzalni bielizny damskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 10:46 rajstopy to sie w kiosku kupuje chyba nie?:) a biustonosze:) a tak mi się w poniedziałek skojarzyło po reklamie na jednym bilbordzie mleka a na drugim bielizny damskiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 10:50 fajne masz skojarzenia z rana. a biustonosz i tak trzeba przed pierwszym nalozeniem wyprac. uwazam , ze mierzenie biustonosza to nic w porownaniu z mierzeniem strojow kapielowych, nawet jesli maja wkladke z folii.to jest dopiero przegiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 10:54 moze stroje kapielowe powinne mieć tak jak perfumy próbki:))))) albo chociaż suwak w kroku?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 10:57 suwak w kroku jest niebezpieczny. idealem bylaby dziura w kroku. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:01 dziura jest zbyt pospolita a suvak jest szpanerski i jednocześnie każda go rozepnie mysląc ze poprzedniczka miała zapiety:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 10:43 eee, a kobiety z okresem przymierzające kostiumy/figi, zresztą cokolwiek! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 10:46 no i faceci z łup-jeżem przymierzający czapki, ew. grzybicą - przymierzający buty. Jak się dłużej zastanowić, to nic nie można by przymierzyć ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 10:48 przed czapką należy przyjść z czepkiem pływackim do sklepu, albo torebka foliową:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:40 pani w sklepie kazała mojej koleżance przymierzać bluzkę w worku foliowym na głowie, aby jej pudrem nie ubrudziła;) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 13:07 ???? naprawdę? moze kolezanka mało urodziwa była?:) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 13:34 w sumie się nie dziwię pani ze sklepu, bo moja koleżnaka przesadza z pudrem;)) a co do jej urody - przeciez i tak była zamknięta w przymierzalni;) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 13:39 moze szef sklepu ma ukrytą kamerę w przymierzalni i kazał ekspedientce wpuszczać tylko ładne a paskudnym zakładac worki na głowę?:) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 13:45 nieee, brzydka to ona nie jest. poza tym, jak typowy facet, powinien przeciez patrzeć na cycki, a nie na twarz;) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 13:47 ale jak ma fajne cycyki a brzydka twarz to lepiej założyc worek na głowę i patrzec tylko na cycki?:)))))) tak myslę:) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 13:56 ale jak ma fajne cycki to już na twarza nie zwraca się uwagi, czy tak??? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 14:05 najpierw cycki potem twarz - eksploracja :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 14:10 tak myślałam;)eksploracja od cyckow wzwyż? dziwne...;) w trójce słyszałam Lwa-Starowicza, kt. na pytanie, na co mężczyźni zwracają na początku uwagę, odpowiedial, że na dynamikę kobiety:0 co w jego rozumieniu oznacza cycki, biodra, nogi. o twarzy nie było mowy. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 14:32 może lew to pedał?:) jak mozna kobietę oceniac po dynamice jak klacz wyścigową??????? chociaż klaczom, szcz.nie darowanym w zeby sie zagląda:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 15:01 może i pedał. dla mnie zawsze był dziwny. nieraz ma poglądy jak stary zboczeniec. poza tym jest pewnie skrzywiony przez zawód - ocenia wszystko bardzo przedmiotowo, rzeczowo i bezuczuciowo. ja tam go nie lubię. a szczególnie po tekście z tą dynamiką!!! palant!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 15:19 no to co z karmiacymi? masz zdanie:)? Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 15:27 nie byłam nigdy karmiącą i nie wiem, jak to jest z tym pokarmem. jakbym była karmiącą matką, zaopatrzyłabym się w garnizon staników przez urodzeniem - biust i tak potem się nie zmienia,a karmienie nie trwa dłużej niż żywotność kilku staników. w razie potrzeby kupowałabym "na oko". A Ty co na to? (nie czytałam tego wątku) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 15:31 a ja myslałem, ze wymiar biustu sie zmienia przy karmieniu dzieci?:) ale tez nie karmiłem jeszcze:((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 15:36 mi się wydaje, że się nie zmienia. ale głowy nie dam. wypowiadała sie jakaś karmiąca forumowiczka? a masz zamiar pokarmić? pamiętaj, że nagroda milion dolców dla mężczyzny, kt. urodzi jest aktualna;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 15:42 to gdzie sie to mleko mieści? musi chyba zajmowac jakąs objetość? tak na rozum 12 latka:) ten milion to chyba cofnęli po tym jak faceci dali sobie jaja uciąć:((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 15:45 przecież podczas ciąży rośnie biust!!! i jak juz raz urośnie, to do końca karmienia jest mniej więcej taki sam. tak na rozum 25-latki;)) a to pech:(( Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 15:55 mam odpowiedź od doswiadczonej że rośnie przy karmieniu więc pomysł z zapasem staników jest do d........:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna do Siksy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 10:52 trzeba byc nienormalna, zeby sciagac w czasie miesiaczki majtki do mierzenia kostiumu. pomijam prawdopodobienstwo, ze raczej kobiety w czasie okresu nie planuja kupowania kostiumow kapielowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: do Siksy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 11:22 a jak wyglada pytanie praktyczne? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: do Siksy 15.11.04, 11:43 a czy post wyjściowy wygląda na rozważania praktyczne? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 10:47 tez to należy sprawdzać:) marcepan - select -róg francuskiej i obrońców Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 10:49 tylko że do sprawdzania zawartości staników pewnie by się sporo chętnych znalazło, natomiast do sprawdzania grzybicy i łupieżu, to wątpię :) no dobra, marcepan mogę przymierzyć :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 10:51 sprawdzać należy okres, a do czapek mierzenia to jak pisałem czepki lub foliaki:) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 10:53 a jak grzybicę sprawdzać? może po pieczarkach wystających ze skarpetek? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:02 mozna ztrudnic emerytow - grzybiarzy, dorobia do emerytury:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 10:55 okres ma sie na twarzy, nie trzeba sciagac majtek. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 10:57 naprawdę? a czym się na twarzy objawia? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:02 bez wystającego z ust sznurka ciezko poznać:) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:12 można też kupić koszulkę z napisem "mam okres" i naciągnąć ją na płaszcz, kurtkę ew. kożuch :) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:15 a w supermarketach powinni wypozyczać wózki dla okresówek (5zł/h) i nie trzeba by było koszulek tylko popychacz (wózkowy oczywiście) jest niezbędny:) a kozuch ekologiczny czy prawdziwy? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:19 ale koszulka jest trendy, a wózek z popychaczem? kożuch najlepszy taki na mleku jest, innych nie próbowałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:22 trendy to teraz jest koszulka z napisem I swallow:) a kozuch od mleka to blllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -zwałowarka:) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:31 w życiu głupszego napisu nie widziałam ;)))) "Ja, jaskółka" :) no i dlatego zostań przy marcepanie, a ja przy mleku :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:33 chyba chodzi o połykanie? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:44 :) wiem, wiem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 13:10 tez masz taki t shirt?;)))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 13:41 jak to też? Ty masz???? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 13:43 :)))))) niestety:( ale widziałem u jednej stąd też:) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 13:48 :)))) bardzo praktyczny ten angielski, jakby ktoś się speszył po założeniu, to może jednak kupić sobie skrzydełka, albo oderwać z olłejs, i mimo wszystko udawać ornitologa hobbystę:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 13:53 moze kupić skrzydełka hot wing np.:) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 13:57 :)albo takie obrzydli(w?)stwo, co się zwie, pita kura, tylko będzie wtedy nielotem, ale nie można mieć wszystkiego. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 14:06 nie jadłem pity kury jeszcze:))))) kiwi tez jest nielotem:) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 14:17 to nie jedz, nie warto :) kiwi: pastą ma się wysmarować do butów? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 14:36 i jeszcze są pingwiny z nielotów i strusie:))))) pastą kawiorowa oczywiście:) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 14:51 czyli tak, będzie miała koszulkę I swallow, zamiast rękawków skrzydełka hot wings i na wszelki wypadek pastę kawiorową na twarzy :))) no jak to jest trendy, to ja... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 14:56 i marcepan:)))) wiździe? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 14:58 i chałwa :) co to: wiździe? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 14:59 chyba że: wiesz gdzie? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 15:01 :))) dokładnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 15:18 chałwa to dobrze się komponuje w dziurach zębowych:) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 15:41 u mnie w dziurach się zakomponowały już wypełnienia, więc na chałwę nie ma miejsca :))) a tam wyżej powiedz, że wiesz z pewnego źródła, że rozmiar się zmienia :))) dobranoc! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 15:44 a między zębami?:) tez mi sie tak wydaje z fizyki :) u mnie jeszcze dzień:) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 15:49 między zębami za ciasno :), dentysta mi każe nitkę wpychać ;) fizyka pożyteczna nauka :)))) Ty jesteś w innej strefie czasowej, tzn. jakieś 15 minut dalej, więc może jeszcze masz dzień :) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 15:59 to masz słabo bo smak szybko znika:((((((((((( zęby Ci wypadają, ze ta nitka do szycia dziąseł? przesrane:((((((((a jaka igła taka krzywa czy normalna? ja jestem w strefie saskiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 18:55 nitka jest do czyszczenia, więc obywa się bez igły :) a strefa fajna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 10:54 a gdzie sie wklada tego marcepana? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 10:58 lub do ust, zależy, co kto ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:03 do ust to bez sensu, jeszcze trzeba pogryźć a w ustach nie ma zębów:) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:10 pogryźć to dopiero potem :) taki taśmociąg: usta język, zęby (jak zdążą i się nie rozpłynie sam) :) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:12 :))) usta to ładowarka, język to tasmociąg a gdzie zwałowarka?;) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:16 zwałowarka to będzie, jak Ci się marcepan źle przyjmie :) i już nie wnikam, którą stroną wyjdzie, oprócz tego że uszami:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:19 na uszach mam królicze nauszniki to nie wyjdzie:)))) unikasz trudnych tematów:PPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:20 :)))) najlepiej uniknę, jak pójdę, bo i tak muszę. A w drodze powrotnej przymierzę marcepan, tylko czy mnie do przymierzalni wpuszczą? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:25 to pamietaj, że select a nie albert jak pomyłkowo napisałem wcześniej) usta tylko z brązu obetrzyj przed mierzeniem:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiggerific Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 11:27 obetrę :), bo jeszcze ślady zostawię i i tak wszystko na mnie będzie. Wiem który to, taki narożny, jak na stacjach shella :) cześć Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:29 wylogowało, ale to ciągle ja :) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:30 oj siksa to Ty na 2 końce robisz, nieładnie:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:33 niiii, to jest do diametralnie innego forum :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:36 tym bardziej:) sorry musze spaść Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:19 a przymierzanie po kims majtek ? tez jest oblesne - wiadomo czy facet sie umył po wytrysku Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:20 faceci nie mierza majtek:) tylko patrza na rozmiar, a po wytrysku zapalaja papierosa leżą chwilę albo normalnie wycieraja sie w firanke:) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:22 i dlatego kobiety na nich krzyczą (ktoś tam w innym poście się pytał, czy krzyczą i dlaczego, to tu ma odpowiedź) :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:26 nalezy postawić pytanie czy po wytrysnietym gościu mozna mierzyć bezpiecznie kostium kąpielowy??????;) Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:29 a kapielówki to co ? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:32 tez maja rozmiar nie?:)) tylko mało męscy się w nich ogladaja ale tacy jak wiesz nie miewaja wytrysków:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 11:48 A mzoe ty jestes niedopieszczony i sie tak przymierzasz do sprawdzania ...co? ;- )))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 13:08 powinnas zapytać czy nie jestem niedokarmiony raczej:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś