Dodaj do ulubionych

czy karmiące matki powinne mieć prawo do

15.11.04, 10:29
przymierzania biustonoszy ( w sklepie z bielizną?):)
Obserwuj wątek
    • maretina Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 10:35
      kopov napisała:

> przymierzania biustonoszy ( w sklepie z bielizną?):)

heheheh, niezle kopov;)
      wezel gordyjski:D
      • kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 10:38
        no i jak to sprawdzić przed przymierzeniem?;)
        tylu jest bezrobotnych młodych chłopców, może jakis kurs dla nich ze
        sprawdzania i nowe miejsca pracy czekają:)
        • maretina Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 10:41
          niech sie chlopcy czyms pozytecznym zajma:)
          to ma byc praca? lapanie za cycki? kopov..... jestes mlody, niedoswiadczony,
          ale wiesz.... na pwno nie u kazdej kobiety chcialbys dotknac cyca;)
          bywaja tak antypatyczne osbniki plci zenskiej, ze sam widok, albo kilka slow z
          ich ust wystarczy zeby wiac:)))))
          • kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 10:43
            mozna taka przenosna dojarkę wstawić do sklepu i byłoby bez dotykania:) co Ty
            masz na myśli? z tym łapaniem za cycki?;)
            • maretina Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 10:50
              kopov napisała:

> mozna taka przenosna dojarkę wstawić do sklepu i byłoby bez dotykania:) co Ty
              > masz na myśli? z tym łapaniem za cycki?;)
              no a jak bez lapania sprawdzic czy mleko nie leci?:))))) dojarke?:O
              jejku taki maly, mlody, ale o nie znaczy, ze mozesz kobiety z krowami mylic!!!;)
              • kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 10:52
                ale sa też dojakrki dla kobiet:))))))))) dla tych które nie powinne karmić albo
                maja za duzo pokarmu i na zsiadłe chca nadmiar postawić:)))))))
                • maretina Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 10:55
                  kopov napisała:

> ale sa też dojakrki dla kobiet:))))))))) dla tych które nie powinne karmić
                  albo
                  >
                  > maja za duzo pokarmu i na zsiadłe chca nadmiar postawić:)))))))

o siadlym z kobiecego cyca nie slyszalam;))))
                  a dla matek karmiacych maszynka do odciagnia pokarmu to nie dojarka;)
                  • kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 10:59
                    mozna mozna tylko trzeba zakwasić specjalnymi tabletkami np. z napisem
                    kefir:))))
                    a to jak sie te maszynki nazywają, czy rower dla kobiet to nie rower tylko
                    damka?:))))))
                    • maretina Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:01
                      dziecko, a po co Ci takie informacje?:))))
                      • kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:04
                        moze bym zaczął takie dojarki sprzedawać?;)
                        • maretina Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:30
                          kopov napisała:

> moze bym zaczął takie dojarki sprzedawać?;)

dla krow czy dla kobiet? juz sie pogubilam;))))
                          • kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:34
                            jak dostane dotacje z unii do dla krów, jak nie to dla kobiet:)
                            • maretina Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:56
                              kopov napisała:

> jak dostane dotacje z unii do dla krów, jak nie to dla kobiet:)

maloletnim nie daja;D
                              • kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 13:09
                                moze bym na Ciebie wziął? co ?:)
                                • maretina Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 13:11
                                  kopov napisała:

> moze bym na Ciebie wziął? co ?:)

ja nie potrzebuje dojarek:D
                                  nie karmilam jeszcze:)))))a kraowa tez nie jestem:)
                                  • kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 13:14
                                    ale kredyt nie dojarkę:))))))))))
                                    • maretina Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 13:14
                                      kopov napisała:

> ale kredyt nie dojarkę:))))))))))

oj, chyba za malo zarabiam i nie mam hektarow;)
                                      • kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 13:18
                                        mietka zastawisz?;)
                                        • maretina Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 14:12
                                          kopov napisała:

> mietka zastawisz?;)

nie bo:
                                          1) bardzo tego siersciuszka kocham;)
                                          2) nikt go nie kupi, zrobil mu sie koltn i musialam troszke wloskow wyciac:).
                                          czekamy az odrosna:)
                                          • kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 14:46
                                            ale on będzie u Ciebie tylko jakbym nie płacił to go zabiorą:))))))))))))
                                            • maretina Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 15:29
                                              kopov napisała:

> ale on będzie u Ciebie tylko jakbym nie płacił to go zabiorą:))))))))))))

no ale na chomiki dotacji nie daja. nie ma z niego "pozytku". mleka nie daje,
                                              futra tez nie, miesa tez nie, jajek niw znosi...... chyba ze po klatce lazi i
                                              zlazi na dol:D
                                              • kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 15:40
                                                moze enrgie wytwarza ekologiczna w tym kręciołku?:))))))na to by chyba dali?
                                                • maretina Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 15:48
                                                  kopov napisała:

> moze enrgie wytwarza ekologiczna w tym kręciołku?:))))))na to by chyba dali?

bobki produkuje, nie wiem tylko czy to moze byc nawoz:D
                                                  • kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 15:55
                                                    opał do grilla dla myszek:)))))))))))))))
    • Gość: obierzyna Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 10:41
      ile mozna miec fetyszy Kopov? rajstopy, a teraz i staniki. no bo jak
      wytlumaczyc twoje odwiedziny w przymierzalni bielizny damskiej?
      • kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 10:46
        rajstopy to sie w kiosku kupuje chyba nie?:)
        a biustonosze:) a tak mi się w poniedziałek skojarzyło po reklamie na jednym
        bilbordzie mleka a na drugim bielizny damskiej:)
        • Gość: obierzyna Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 10:50
          fajne masz skojarzenia z rana. a biustonosz i tak trzeba przed pierwszym
          nalozeniem wyprac. uwazam , ze mierzenie biustonosza to nic w porownaniu z
          mierzeniem strojow kapielowych, nawet jesli maja wkladke z folii.to jest
          dopiero przegiecie.
          • kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 10:54
            moze stroje kapielowe powinne mieć tak jak perfumy próbki:)))))
            albo chociaż suwak w kroku?;)
            • Gość: obierzyna Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 10:57
              suwak w kroku jest niebezpieczny. idealem bylaby dziura w kroku.
              • kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:01
                dziura jest zbyt pospolita a suvak jest szpanerski i jednocześnie każda go
                rozepnie mysląc ze poprzedniczka miała zapiety:))))
    • six_a Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 10:43
      eee, a kobiety z okresem przymierzające kostiumy/figi, zresztą cokolwiek! :)))
      • six_a Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 10:46
        no i faceci z łup-jeżem przymierzający czapki, ew. grzybicą - przymierzający
        buty.
        Jak się dłużej zastanowić, to nic nie można by przymierzyć ;))))
        • kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 10:48
          przed czapką należy przyjść z czepkiem pływackim do sklepu, albo torebka
          foliową:)))))
          • miawalles Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:40
            pani w sklepie kazała mojej koleżance przymierzać bluzkę w worku foliowym na
            głowie, aby jej pudrem nie ubrudziła;)
            • kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 13:07
              ???? naprawdę? moze kolezanka mało urodziwa była?:)
              • miawalles Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 13:34
                w sumie się nie dziwię pani ze sklepu, bo moja koleżnaka przesadza z pudrem;))
                a co do jej urody - przeciez i tak była zamknięta w przymierzalni;)
                • kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 13:39
                  moze szef sklepu ma ukrytą kamerę w przymierzalni i kazał ekspedientce
                  wpuszczać tylko ładne a paskudnym zakładac worki na głowę?:)
                  • miawalles Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 13:45
                    nieee, brzydka to ona nie jest.
                    poza tym, jak typowy facet, powinien przeciez patrzeć na cycki, a nie na twarz;)
                    • kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 13:47
                      ale jak ma fajne cycyki a brzydka twarz to lepiej założyc worek na głowę i
                      patrzec tylko na cycki?:))))))
                      tak myslę:)
                      • miawalles Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 13:56
                        ale jak ma fajne cycki to już na twarza nie zwraca się uwagi, czy tak???
                        • kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 14:05
                          najpierw cycki potem twarz - eksploracja :))))))))))))
                          • miawalles Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 14:10
                            tak myślałam;)eksploracja od cyckow wzwyż? dziwne...;)
                            w trójce słyszałam Lwa-Starowicza, kt. na pytanie, na co mężczyźni zwracają na
                            początku uwagę, odpowiedial, że na dynamikę kobiety:0 co w jego rozumieniu
                            oznacza cycki, biodra, nogi. o twarzy nie było mowy.
                            • kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 14:32
                              może lew to pedał?:)
                              jak mozna kobietę oceniac po dynamice jak klacz wyścigową???????
                              chociaż klaczom, szcz.nie darowanym w zeby sie zagląda:))))))))
                              • miawalles Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 15:01
                                może i pedał. dla mnie zawsze był dziwny. nieraz ma poglądy jak stary
                                zboczeniec.
                                poza tym jest pewnie skrzywiony przez zawód - ocenia wszystko bardzo
                                przedmiotowo, rzeczowo i bezuczuciowo. ja tam go nie lubię. a szczególnie po
                                tekście z tą dynamiką!!! palant!!!
                                • kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 15:19
                                  no to co z karmiacymi? masz zdanie:)?
                                  • miawalles Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 15:27
                                    nie byłam nigdy karmiącą i nie wiem, jak to jest z tym pokarmem.
                                    jakbym była karmiącą matką, zaopatrzyłabym się w garnizon staników przez
                                    urodzeniem - biust i tak potem się nie zmienia,a karmienie nie trwa dłużej niż
                                    żywotność kilku staników. w razie potrzeby kupowałabym "na oko".
                                    A Ty co na to? (nie czytałam tego wątku)
                                    • kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 15:31
                                      a ja myslałem, ze wymiar biustu sie zmienia przy karmieniu dzieci?:)
                                      ale tez nie karmiłem jeszcze:(((((((((
                                      • miawalles Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 15:36
                                        mi się wydaje, że się nie zmienia. ale głowy nie dam. wypowiadała sie jakaś
                                        karmiąca forumowiczka?
                                        a masz zamiar pokarmić? pamiętaj, że nagroda milion dolców dla mężczyzny, kt.
                                        urodzi jest aktualna;))
                                        • kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 15:42
                                          to gdzie sie to mleko mieści? musi chyba zajmowac jakąs objetość? tak na rozum
                                          12 latka:)
                                          ten milion to chyba cofnęli po tym jak faceci dali sobie jaja uciąć:(((((((((
                                          • miawalles Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 15:45
                                            przecież podczas ciąży rośnie biust!!! i jak juz raz urośnie, to do końca
                                            karmienia jest mniej więcej taki sam. tak na rozum 25-latki;))
                                            a to pech:((
                                            • kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 15:55
                                              mam odpowiedź od doswiadczonej że rośnie przy karmieniu więc pomysł z zapasem
                                              staników jest do d........:)
        • Gość: obierzyna do Siksy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 10:52
          trzeba byc nienormalna, zeby sciagac w czasie miesiaczki majtki do mierzenia
          kostiumu. pomijam prawdopodobienstwo, ze raczej kobiety w czasie okresu nie
          planuja kupowania kostiumow kapielowych.
          • six_a Re: do Siksy 15.11.04, 10:56
            to było pytanie teoretyczne!
            • Gość: obierzyna Re: do Siksy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 11:22
              a jak wyglada pytanie praktyczne?
              • six_a Re: do Siksy 15.11.04, 11:43
                a czy post wyjściowy wygląda na rozważania praktyczne?
      • kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 10:47
        tez to należy sprawdzać:)
        marcepan - select -róg francuskiej i obrońców
        • six_a Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 10:49
          tylko że do sprawdzania zawartości staników pewnie by się sporo chętnych
          znalazło, natomiast do sprawdzania grzybicy i łupieżu, to wątpię :)

no dobra, marcepan mogę przymierzyć :)))
          • kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 10:51
            sprawdzać należy okres, a do czapek mierzenia to jak pisałem czepki lub
            foliaki:)
            • six_a Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 10:53
              a jak grzybicę sprawdzać? może po pieczarkach wystających ze skarpetek?
              • kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:02
                mozna ztrudnic emerytow - grzybiarzy, dorobia do emerytury:)
            • Gość: obierzyna Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 10:55
              okres ma sie na twarzy, nie trzeba sciagac majtek.
              • six_a Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 10:57
                naprawdę? a czym się na twarzy objawia?
              • kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:02
                bez wystającego z ust sznurka ciezko poznać:)
                • six_a Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:12
                  można też kupić koszulkę z napisem "mam okres" i naciągnąć ją na płaszcz,
                  kurtkę ew. kożuch :)
                  • kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:15
                    a w supermarketach powinni wypozyczać wózki dla okresówek (5zł/h) i nie trzeba
                    by było koszulek tylko popychacz (wózkowy oczywiście) jest niezbędny:)
                    a kozuch ekologiczny czy prawdziwy?
                    • six_a Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:19
                      ale koszulka jest trendy, a wózek z popychaczem?
                      kożuch najlepszy taki na mleku jest, innych nie próbowałam :)
                      • kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:22
                        trendy to teraz jest koszulka z napisem I swallow:)
                        a kozuch od mleka to blllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -zwałowarka:)
                        • six_a Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:31
                          w życiu głupszego napisu nie widziałam ;)))) "Ja, jaskółka"

:) no i dlatego zostań przy marcepanie, a ja przy mleku :))))
                          • kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:33
                            chyba chodzi o połykanie?
                            • six_a Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:44
                              :) wiem, wiem :)))
                              • kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 13:10
                                tez masz taki t shirt?;)))))))))0
                                • six_a Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 13:41
                                  jak to też? Ty masz???? :)
                                  • kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 13:43
                                    :)))))) niestety:( ale widziałem u jednej stąd też:)
                                    • six_a Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 13:48
                                      :)))) bardzo praktyczny ten angielski, jakby ktoś się speszył po założeniu, to
                                      może jednak kupić sobie skrzydełka, albo oderwać z olłejs, i mimo wszystko
                                      udawać ornitologa hobbystę:))))
                                      • kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 13:53
                                        moze kupić skrzydełka hot wing np.:)
                                        • six_a Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 13:57
                                          :)albo takie obrzydli(w?)stwo, co się zwie, pita kura, tylko będzie wtedy
                                          nielotem, ale nie można mieć wszystkiego. :)
                                          • kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 14:06
                                            nie jadłem pity kury jeszcze:)))))
                                            kiwi tez jest nielotem:)
                                            • six_a Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 14:17
                                              to nie jedz, nie warto :)
                                              kiwi: pastą ma się wysmarować do butów?
                                              • kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 14:36
                                                i jeszcze są pingwiny z nielotów i strusie:)))))
                                                pastą kawiorowa oczywiście:)
                                                • six_a Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 14:51
                                                  czyli tak, będzie miała koszulkę I swallow, zamiast rękawków skrzydełka hot
                                                  wings i na wszelki wypadek pastę kawiorową na twarzy :)))
                                                  no jak to jest trendy, to ja... :))))
                                                  • kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 14:56
                                                    i marcepan:))))
                                                    wiździe?
                                                  • six_a Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 14:58
                                                    i chałwa :)
                                                    co to: wiździe? ;))))
                                                  • six_a Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 14:59
                                                    chyba że: wiesz gdzie? :)))
                                                  • kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 15:01
                                                    :))) dokładnie:)
                                                  • kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 15:18
                                                    chałwa to dobrze się komponuje w dziurach zębowych:)
                                                  • six_a Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 15:41
                                                    u mnie w dziurach się zakomponowały już wypełnienia, więc na chałwę nie ma
                                                    miejsca :)))
                                                    a tam wyżej powiedz, że wiesz z pewnego źródła, że rozmiar się zmienia :)))
                                                    dobranoc! :)
                                                  • kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 15:44
                                                    a między zębami?:)
                                                    tez mi sie tak wydaje z fizyki :)
                                                    u mnie jeszcze dzień:)
                                                  • six_a Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 15:49
                                                    między zębami za ciasno :), dentysta mi każe nitkę wpychać ;)
                                                    fizyka pożyteczna nauka :))))
                                                    Ty jesteś w innej strefie czasowej, tzn. jakieś 15 minut dalej, więc może
                                                    jeszcze masz dzień :)
                                                  • kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 15:59
                                                    to masz słabo bo smak szybko znika:(((((((((((
                                                    zęby Ci wypadają, ze ta nitka do szycia dziąseł? przesrane:((((((((a jaka igła
                                                    taka krzywa czy normalna?
                                                    ja jestem w strefie saskiej:)
                                                  • six_a Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 18:55

nitka jest do czyszczenia, więc obywa się bez igły :)
                                                    a strefa fajna :)
          • Gość: obierzyna Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 10:54
            a gdzie sie wklada tego marcepana?
            • kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 10:55
              w paszczu:)
              • six_a Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 10:58
                lub do ust, zależy, co kto ma :)
                • kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:03
                  do ust to bez sensu, jeszcze trzeba pogryźć a w ustach nie ma zębów:)
                  • six_a Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:10
                    pogryźć to dopiero potem :) taki taśmociąg: usta język, zęby (jak zdążą i się
                    nie rozpłynie sam) :)
                    • kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:12
                      :))) usta to ładowarka, język to tasmociąg a gdzie zwałowarka?;)
                      • six_a Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:16
                        zwałowarka to będzie, jak Ci się marcepan źle przyjmie :)
                        i już nie wnikam, którą stroną wyjdzie, oprócz tego że uszami:)
                        • kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:19
                          na uszach mam królicze nauszniki to nie wyjdzie:))))
                          unikasz trudnych tematów:PPPPPPPPP
                          • six_a Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:20
                            :)))) najlepiej uniknę, jak pójdę, bo i tak muszę. A w drodze powrotnej
                            przymierzę marcepan, tylko czy mnie do przymierzalni wpuszczą?
                            • kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:25
                              to pamietaj, że select a nie albert jak pomyłkowo napisałem wcześniej)
                              usta tylko z brązu obetrzyj przed mierzeniem:))))
                              • Gość: tiggerific Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 11:27
                                obetrę :), bo jeszcze ślady zostawię i i tak wszystko na mnie będzie.
                                Wiem który to, taki narożny, jak na stacjach shella :)
                                cześć
                                • six_a Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:29
                                  wylogowało, ale to ciągle ja :)
                                  • kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:30
                                    oj siksa to Ty na 2 końce robisz, nieładnie:))))))))))))))
                                    • six_a Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:33
                                      niiii, to jest do diametralnie innego forum :))))
                                      • kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:36
                                        tym bardziej:)
                                        sorry musze spaść
    • koaa Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:19
      a przymierzanie po kims majtek ? tez jest oblesne - wiadomo czy facet sie umył
      po wytrysku
      • kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:20
        faceci nie mierza majtek:)
        tylko patrza na rozmiar, a po wytrysku zapalaja papierosa leżą chwilę albo
        normalnie wycieraja sie w firanke:)
        • six_a Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:22
          i dlatego kobiety na nich krzyczą (ktoś tam w innym poście się pytał, czy
          krzyczą i dlaczego, to tu ma odpowiedź) :)))))
          • kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:26
            nalezy postawić pytanie czy po wytrysnietym gościu mozna mierzyć bezpiecznie
            kostium kąpielowy??????;)
        • koaa Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:29
          a kapielówki to co ?
          • kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 11:32
            tez maja rozmiar nie?:))
            tylko mało męscy się w nich ogladaja ale tacy jak wiesz nie miewaja
            wytrysków:))))))
    • Gość: mm Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 11:48
      A mzoe ty jestes niedopieszczony i sie tak przymierzasz do sprawdzania ...co? ;-
      ))))
      • kopov Re: czy karmiące matki powinne mieć prawo do 15.11.04, 13:08
        powinnas zapytać czy nie jestem niedokarmiony raczej:))))))))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka