alicemarie1256
15.11.23, 23:40
Czesc, borykam sie z problemem i nie wiem co z tym zrobic.
Jestesmy z narzeczonym w zwiazku od ponad 5-ciu lat.
Poczatek naszego zwiazku ukladal sie dobrze, a przynajmniej tak mi sie wydawalo..
Po jakims czasie, totalnie przez przypadek odkrylam ze pisze z innymi kobietami, chwalac ich wyglad i ze najchetniej ogladal by wiecej niz to co pokazuja na zdjeciach na Fb czy IG.
Martwi mnie to, bo jak on zapewnial, to nic nie znaczy, ze licze sie ja, ze to ja go podniecam i jestem dla niego najatrakcyjniejsza.
Tylko ze po pierwszej zobaczonej wiadomosci i od razu po rozmowie popsulo sie u nas w lozku.
Zero erekcji, o pieszczotach moge tylko marzyc.
Udalo mi sie namowic go na wizyte u lekarzy oraz seksuologa, podobno jest w porzadku.
W czasie ostatniego roku pocalunki czy trzymanie sie za reke, gdyby nie ja to sam inicjowalby bardzo rzadko.
Z czasem zaczelam odcinac sie od niego tak jak on ode mnie, przestalo mi zalezec na kontakcie fizycznym z nim, ale wciaz mam na niego ochote.
Zyje z nim caly czas, placze po nocach, dnie spedzam w pracy a po niej uciekam do seriali, gdy on jak od poczatku zwiazku siedzi glownie w ekranach.
Kocham go, zalezy mi na nim ale jak to okielznac, czy w ogole jest na to szansa..
Jestem mega zazdrosna, tym bardziej jak w ostatnim czasie widzialam wiadomosc do jednej z kobiet i piszac do niej "sloneczko" polecialy lzy i pojawil sie strach i mysli o rozstaniu.
Mam metlik w glowie, prosze o pomoc.