Dodaj do ulubionych

Takie problemy intymne

24.03.24, 15:41
Hejka dziewczyny. Bo mam takie stresujące pytanie dosyć. Mam 19 lat . Ale ostatnio mam wręcz ogromne problemy w toalecie, jem normalnie , zaczęłam pić dużo wody, w sensie więcej . Ale jednak problem dalej tkwi we mnie . Co stosujecie ??
Obserwuj wątek
    • eriu Re: Takie problemy intymne 24.03.24, 20:25
      Idź do lekarza skonsultować. Zaparcia to może być objaw problemów z tarczycą chociażby.
      • onaola19 Re: Takie problemy intymne 24.03.24, 20:54
        Dziękuję nawet się nie spodziewałam tego . Ten problem trwa tak od początku roku, ale teraz są okropne te zaparcia ...
        • summerland Re: Takie problemy intymne 25.03.24, 14:02
          Czopki pomagają
          • onaola19 Re: Takie problemy intymne 25.03.24, 15:24
            Tak wiem wiem bo stosuje 😏😏 bez tego nie wyobrażam sobie..
            • summerland Re: Takie problemy intymne 25.03.24, 16:55
              Moze zmień dietę, więcej warzyw, owoców, mniej chleba, węglowodanów.
        • eriu Re: Takie problemy intymne 25.03.24, 21:32
          Tylko konsultacja z lekarzem pomoże. Organizm daje znać, że coś jest nie tak. Wszystko inne będzie tylko tymczasowym rozwiązaniem.

Plus poczytaj sobie o stołeczku pod nogi przy załatwianiu się. Możesz sobie nawet kupić taki dla dzieci schodek. Będzie lepszy niż nic. Powinno też pomóc przy wypróżnianiu.
          • bominka Re: Takie problemy intymne 25.03.24, 21:58
            Doraznie to się wspierasz,ale jestes za mloda,żeby mieć takie zaparcia na dluzsza mete. Albo masz alergie na jakiś składnik albo warto z lekarzem poszukać innej przyczyny,aby unikać kłopotliwej dolegliwości.
            • eriu Re: Takie problemy intymne 25.03.24, 22:33
              Wystarczy mieć niedoczynność tarczycy, cukrzycę, endometriozę czy depresję i można mieć problemy z zaparciami. To tylko przykłady. Dlatego pisałam warto iść do lekarza. A akurat przy alergiach to problem jest raczej odwrotny niż zaparcia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka