Dodaj do ulubionych

Co zrobić?

13.01.25, 14:28
Jestem z facetem 5 lat. Ostatnio słabo między nami. Zaczęłam podejrzewać, że kogoś ma.
Przed świętami zauważyłam, że używał google meet 51 minut. Wcześniej były też jakieś użycia meet ale około 1 minutę. Zapytany z kim rozmawiał stwierdził, że nie używał. Widzę, że jest używana 51 minut. A ten dalej swoje, że nie używał. Jak sprawdzić z kim tak rozmawiał? Bo chce mieć czarno na białym.
Obserwuj wątek
    • eagle.eagle Re: Co zrobić? 13.01.25, 18:53
      Jest Ci z nim źle i mu nie ufasz to odejdź. Czy to ważne czy kogoś ma czy nie ? Tylko od tego zależy wasze bycie razem ? Jak nie ma nikogo to możecie dalej być takim sobie związku? Aż kogoś znajdzie ? I dopiero wtedy będzie koniec ?
      • miskazmiskowa Re: Co zrobić? 13.01.25, 19:32
        Poprostu chce wiedzieć czemu używał google meet 50 minut i czemu kłamie prosto w twarz?
        • aroden Co zrobić? - odczepic sie. 13.01.25, 20:23
          miskazmiskowa napisała:
          > Poprostu chce wiedzieć czemu używał google meet 50 minut i czemu kłamie prosto
          > w twarz?

bo chce zebys sie odczepila.

ile razy k.. trzeba to tlumaczyc ?
          • eagle.eagle Re: Co zrobić? - odczepic sie. 13.01.25, 20:29
            Aroden ma rację. A ty dlaczego byś kłamała ? Myślisz że robi Ci urodzinową niespodziankę? To że kłamie to też jest odpowiedź.
        • eagle.eagle Re: Co zrobić? 13.01.25, 20:27
          Czy to ważne dlaczego kłamie ? Zdradzona będziesz się czuła lepiej niż jak odejdziesz bo nie jesteś szczęśliwa?
          • miskazmiskowa Re: Co zrobić? 13.01.25, 20:32
            Żadnych dowodów nie mam. Tylko podejrzenia i użycie jednorazowe google meet 51 minut.
            • eagle.eagle Re: Co zrobić? 13.01.25, 20:35
              Na co chcesz dowody ?
              Jest Ci źle w związku nie musisz mieć dowodu aby odejść. Nawet nikt nikogo nie musi zdradzić aby odejść.

W jakim celu jesteś z kimś z kim jest Ci źle?
              • miskazmiskowa Re: Co zrobić? 13.01.25, 20:37
                Dobre pytanie
                • xxxblow Re: Co zrobić? 27.01.25, 19:05
                  Minęło trochę czasu, co się wydarzyło? Rozpadł się związek?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka