Gość: ODB IP: *.250.105.130.Dial1.Weehawken1.Level3.net 02.12.04, 01:35 ponoc kazda wybrala tego najlepszego z najleszych. KIM JEST TEN NAJLEPSZY Z NAJLEPSZYCH ? Moze wyloni nam sie obraz polskiego supermana. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: KIM JEST TWOJ FACET ?????............. 02.12.04, 06:40 czlowiekiem:) jest madry, czuly.... po prostu normalny. nie uwazam go za supermrna. kocham Jego zwyklosc. dlatego jest niezwykly:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złośnica Re: KIM JEST TWOJ FACET ?????............. IP: *.aster.pl 02.12.04, 08:01 - bardzo czuły - bardzo kochający (MNIE :D) - świetny kucharz - świetny kochanek - bardzo zaradny - bardzo pomocny - świetny przyjaciel - zawsze mogę na niego liczyć - rozpieszcza mnie niemożliwie no i oczywiście: strasznie mnie pociąga :> Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: KIM JEST TWOJ FACET ?????............. 02.12.04, 10:28 maretina napisała: > czlowiekiem:) > jest madry, czuly.... po prostu normalny. nie uwazam go za supermrna. kocham > Jego zwyklosc. dlatego jest niezwykly:)))) tylko szkoda, ze czesciej jezdzi karetka niz ze mna spi w nocy:((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: KIM JEST TWOJ FACET ?????............. 02.12.04, 08:14 mój mąż jest bezkonkurencyjnym debeściakiem i już :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: KIM JEST TWOJ FACET ?????............. 02.12.04, 08:17 Niedźwiadek! Z Ciebie tez debesciak:)))))))) Jeszcze debesiątko i rodzina w komplecie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: KIM JEST TWOJ FACET ?????............. 02.12.04, 09:45 ojej! :))))) to może będziemy sąsiadami Iniemamocnych :))) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: KIM JEST TWOJ FACET ?????............. 02.12.04, 08:37 Kurcze no ja niestety nie mogę powiedzieć że jest naj naj naj.... bo strasznie narzekam na niego :(((( Duzo lepiej wychodzi mi kontemplowanie jego wad niż zalet. A przeciaż ma niewątpliwe zalety: pracowity, zaradny, pomaga w domu, zajmuje sie dzieckiem, fajnie nam w łóżku..., przystojny niemozebnie, ma bardzo "męski" zawód (działa na wyobraźnię!) Ale żyjemy tak jak w polskiej bajeczce "Pies i Kot" żremy się ale żyć bez siebie nie mozemy... Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: treser dzikich kotów? :)))) 02.12.04, 09:59 nie, trzydziestki maz jest lotnikiem, zapamietalam, bo kocham samoloty:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: treser dzikich kotów? :)))) 02.12.04, 10:01 to tak jak mój tata :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
agnied Re: KIM JEST TWOJ FACET ?????............. 02.12.04, 08:39 Jest dobrym człowiekiem, pełnym zrozumienia, kochanym. Jest moim najlepszym przyjacielem. Jest moim kochankiem. Jest ojcem mojej córci :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiunio Re: KIM JEST TWOJ FACET ?????............. IP: *.gorzow.mm.pl 02.12.04, 08:49 Policjantem :) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: KIM JEST TWOJ FACET ?????............. 02.12.04, 09:10 :) akademik od siedmiu boleści ;))) nie, nie, fajny jest tak naprawdę :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: KIM JEST TWOJ FACET ?????............. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 10:22 fajnym facetem,skorpionem,czułym kochankiem,dobrym człowiekiem,taki miły Kotecek :-* magister socjologii ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: KIM JEST TWOJ FACET ?????............. 02.12.04, 10:36 z moim facetem mam teraz ciche dni, oboje jesteśmy ciężkostrawne przypadki ale nasze zalety muszą być tak slne że no cóż nie możemy bez siebie żyć :))) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: KIM JEST TWOJ FACET ?????............. 02.12.04, 10:39 jak tam lęki przedślubne? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: KIM JEST TWOJ FACET ?????............. 02.12.04, 10:53 podzieliłam sie z nim wątpliwościami więc mamy ciche dni, zapewne gdzieś koło jutra będziemy się godzić więc będę cała w skowronkach pieprzyć jaki to on jest najlepszy na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: KIM JEST TWOJ FACET ?????............. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 10:55 bo pewnie jest;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
alyy Re: KIM JEST TWOJ FACET ?????............. 02.12.04, 13:36 Mój narzeczony (jak to cudownie, trochę staroświecko brzmi:) jest najlepszym człowiekiem, jakiego znam, ma zasady, których wiernie się trzyma i jest to niesamowicie męskie. Poza tym to prawdziwy dżentelmen, jakich mało... Pociągające połączenie inteligencji, urody i ciepła. Rozpieszcza mnie na każdym kroku. Jest moją dumą, miłością mego życia. Ideał! Nooo, tylko jedno mi się nie podoba - nie pozwala mi jeść w łóżku, ale to chyba nie jest istotne... Odpowiedz Link Zgłoś
puchatek7 Re: KIM JEST TWOJ FACET ?????............. 02.12.04, 13:41 Narzekam na niego, złoszcze sie, smuce sie że nie dostaje kwiatków, prezentów,źle mi gdy nie słysze czułych słówek ani tego że mnie kocha......ale tak naprawde jak zamykają się za nim drzwi jak wychodzi do pracy to już za nim tęsknie i nie wyobrażam sobie że mogłoby już Go nie być !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annie_Laurie_Starr Re: KIM JEST TWOJ FACET ?????............. IP: *.ilabs.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 20:12 Niestety nie kwalifikuje sie na polskiego supermana, bo nie ma polskiego obywatelstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: KIM JEST TWOJ FACET ?????............. IP: *.pro-internet.pl 02.12.04, 21:34 - powalajacy intelekt (mmmm, na to poleciałam), - "duzi" i przystojny (wrrr, niech no ktoras laska podskoczy w jego kierunku) - ma swira na moim no juz teraz na naszym punkcie (moim i Gumisia) i oczywiscie naszego psa, - wyrozumialy, opiekunczy, szalony!!! (uwielbiam jak jest szalony) - opiekunczy, nie cholernie opiekunczy (uwielbiam gdy traktuje mnie jak malutka dziewczynke, gdy mnie glaszcze, rozpieszcza - mmmmmmm), - 2 kierunki studiow + praca (on po prostu jest strasznym mozgiem, ktoremu duuuuzo rzeczy przychodzi bez trudu) Nie no ja to bym mogla o nim cala ksiazke napisac. Tak bardzo go kocham!!!!!! W kazdym razie : JEST TYLKO MOJ :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo zapomnialam IP: *.pro-internet.pl 02.12.04, 21:36 zajebiscie tanczy i ma wielkie niebieskie oczy :))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozpuszczona Re: KIM JEST TWOJ FACET ?????............. IP: *.crowley.pl 02.12.04, 23:14 Mój facet MĄŻ jest: przystojny seksowny inteligentny zaradny bystry czuły wrażliwy delikatny stanowczy ciepły serdeczny męęęęęskiiiii oj bardzo intrygujący zadziwia mnie na każdym kroku smart gdy trzeba poważny i rozważny zapobiegliwy wspaniałomyślny rozpuszcza mnie emocjonalnie akceptuje moje dziwactwa zabrakłoby tu stron, aby się o NIM rozpisywać, to mój PRZYJACIEL Najlepszy, najbliższy, ukochany ...............................czasem mnie taaak zezłości,że... ale jak mi juz przejdzie to kocham go jeszcze mocniej JEST MÓJ i ja to czuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia Re: KIM JEST TWOJ FACET ?????............. IP: 217.153.10.* 03.12.04, 12:39 Mój mąż jest moją drugą połówką. Moim dopełnieniem. Jest moim najl;epszym przyjacielem, jest inteligentny, mądry, czuły, cierpliwy i wyrozumiały, zdolny, pracowity (w pracy:)), dobry, przystojny, najseksowniejszy na świecie, czasami czuły czasami dziki w łóżku... itd, itp. Mogłabym tak w nieskończoność. Kocham go nad życie. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
olkawo Re: KIM JEST TWOJ FACET ?????............. 03.12.04, 15:31 wysoki, dobrze zbudowany, nosi okulary, jest króciutko obcięty, jest wrażliwy, czuły, spokojny, zrównoważony, mądry, dowcipny, potrafi prawie wszystko naprawić tzw. złota rączka, nawet nieźle gotuje (jego specjalność to pizza - pychota), wspaniale prowadzi samochód, mogłabym tak do jutra.... a co najważniejsze wiem że nigdy mnie nie zdradzi i ja go też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata.z3 Re: KIM JEST TWOJ FACET ?????............. IP: 195.136.77.* 03.12.04, 15:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata.z3 Re: KIM JEST TWOJ FACET ?????............. IP: 195.136.77.* 03.12.04, 15:46 na tak postawione pytanie znalazłam tylko jedną poprawną odpowiedź - polcjantem ;) Powinno być - JAKI jest twój facet? ale na szczęście wszystkie szczęśliwie zakochane wiedziały o co chodzi :)) Życzę wam aby trwało to jak najdłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patty Re: KIM JEST TWOJ FACET ?????............. IP: *.aster.pl 04.12.04, 10:18 Mój przyszły mąż jest: -zabawny -troskliwy -wyrozumiały -cierpliwy -kochający -zmysłowy i bardzo seksowny :) -czuły -oddany -inteligentny -elokwentny -czasami reformowalny :-) -dobrze gotuje i jak coś robi ;) w domu - to robi to dobrze Jeśli chodzi o wykształcenie - nie skończył studiów, chyba dlatego, że jest takim typem, nazwijmy to - wolnego ptaka. Pracuje obecnie jako kelner i chociaż ja mam 2 fakultety i dobrą pracę "umysłową" - w ogóle mi to nie przeszkadza. Jesteśmy razem już 4 lata:):):)i wkrótce będziemy ślubować sobie miłość, wierność i inne takie ;) aż do grobowej deski ;) Odpowiedz Link Zgłoś