Gość: Agnieszka IP: 213.25.168.* 27.12.04, 21:14 O Piotrku O tresci niektórych rozmów telef. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mickey.mouse Re: Skad czerpie informacje? 27.12.04, 21:19 Moze Piotrek jest jego kolega ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik z Napierstko Re: Skad czerpie informacje? IP: *.ks.k.pl / 80.53.160.* 27.12.04, 21:23 Ja czerpię z tablicy ogłoszen duszpasterskich w moim kochanym kościele parafialnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Skad czerpie informacje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 23:09 zaraz czy mowicie o slynnym spamerze piotrusiu z trojmiasta?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fania Re: Skad czerpie informacje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 23:37 Komu przeszkadza, gdy dwie istoty się kochaja? Czy nie mają prawa do miłości? Czy nie mają prawa do zalegalizowania swojego zwwązku? Jeżeli jakaś Sara nie znalazła ukochanego wśrod ludzi, a znalazła go w swoim owczarku, to czy to jest złe? Czy znajdzie się ktoś, kto to potępi? Wy straszni nietolerancyjni ludzie. Kiedyś dojdzie w końcu do równouprawnienia wszystkich preferencji seksualnych. Dzisiaj homoseksualiści, jutro zoofile, a potem nekrofile i pedofile. Tolerujmy miłoś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Skad czerpie informacje? IP: 193.29.205.* 28.12.04, 12:33 Nie na temat mała. Zaprosze Ciebie do mojego gabinetu. Naruszylas prywatnośc mojego kumpla. Odpowiedz Link Zgłoś