edzia-fredzia 13.01.05, 09:05 No to robimy dzisiaj? :)))... Ja sie bede obijac :)))... hehehehe... Listek prosze o poparcie ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sagis Re: SZEFA NIE MA :DDD... 13.01.05, 10:00 Szefa nie ma, to myszy harcują?:-))Albo, Edzie-Fredzia na forum pojawia się:-))) Widać, że nie jest tak źle z tymi większymi obowiązkami. Wszystko zmienia się szybciej, niż nam wydaje się:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: SZEFA NIE MA :DDD... 13.01.05, 10:02 Praca jest ale jak nikt mie na rece nie patrze nie zamierzam sie przemeczac :D Precz z wyzyskiem - ale mi sie teskia za forum :D Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: SZEFA NIE MA :DDD... 13.01.05, 10:38 Trzeba sobie życie urozmaicić. A, nie tylko pracą człowiek żyje. Przynajmniej samą za długo nie pożyje. Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: SZEFA NIE MA :DDD... 13.01.05, 11:02 Ta Twoja nowa sygnaturka jest rozkoszna:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: SZEFA NIE MA :DDD... 13.01.05, 11:06 Tacy to na węch idą:-)Wszędzie piwo wyniuchają:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: SZEFA NIE MA :DDD... 13.01.05, 11:07 I pijak zawsze do domu wroci, nawet na czterech :D to tez sprawdzalam :) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: SZEFA NIE MA :DDD... 13.01.05, 11:18 Wie, gdzie jest ciepło i miło. Mają tak zaburzony narząd równowagi, ale kierunek trzymają:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: SZEFA NIE MA :DDD... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 10:05 witaj Edzia,wpadaj częściej:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: SZEFA NIE MA :DDD... 13.01.05, 10:07 Byle dzieci z tego nie bylo :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: SZEFA NIE MA :DDD... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 10:09 no myślę ze jestes zabezpieczona;-)))) a tu ostatnio nudy i same trole;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: SZEFA NIE MA :DDD... 13.01.05, 10:11 No wlasnie co sie dzieje? Kto z kim i dlaczego? Nadrabiam zaleglosci w czytaniu wlasnie :))))... Ale HAPPY jestem luz do 13.00 mam - a podobno 13 pechowa :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna a mnie szef w pracy nie przeszkadza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 10:27 trzeba sobie szefa ustawic! Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: a mnie szef w pracy nie przeszkadza 13.01.05, 10:30 pieknie masz :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: a mnie szef w pracy nie przeszkadza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 11:03 ale za to ja jemu przeszkadzam:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: a mnie szef w pracy nie przeszkadza 13.01.05, 11:08 Ty to jestes ;) moze ja za malo przeszkadzam? Hmmmm... musze o tym pomyslec :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: a mnie szef w pracy nie przeszkadza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 11:11 wiesz, to zalezy od szefa. czasami nie musisz nic robic, by byc komus i tak sola w oku.:))) ja mam po prostu od jakiegos czasu nowego szefa no i tak wyszlo. ale nie staram sie, by mnie na sile polubil. Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: SZEFA NIE MA :DDD... 13.01.05, 11:13 Masz moje 100% poparcie jak zawsze!!!:DDD A u mnie szefa nie ma a placek pyszniutki i świezutki z kruszonka i śliwkami jest!!mmmmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: SZEFA NIE MA :DDD... 13.01.05, 11:15 Samorobny czy kupny? Dzienks za poparcie :D Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: SZEFA NIE MA :DDD... 13.01.05, 11:18 U mnie poparcie w sprawie leniuchowania zawsze:))A ciasto z odzysku:))- prezesisko ma gosci, na szczescie nie w biurze tylko na pokojach:)No i zaprzyjazniona kucharka mi przyniosła.a jeszcze kawałek machne, co sie bede oszczedzac..... a dupsko rosnie, ale nic to!!Jak sylwester powiedz, bo zadnej relacji nie mialam! Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: SZEFA NIE MA :DDD... 13.01.05, 11:23 Sylwester SUPEROWO :) Pisalam na tlena do Cie :) dostalas maila? Poza tym jak bylas na urlopie miedzy swietami a Nowym Rokiem - ja sie do uczciwej pracy wzielam :D Oczywiscie nie z wlasnej woli :( Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: SZEFA NIE MA :DDD... 13.01.05, 11:26 Nie dostałam nic:((( A to pewnie przeze mnie nie pracujesz. jak mnie nie ma zabierasz sie do roboty hehe Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: SZEFA NIE MA :DDD... 13.01.05, 11:29 Eeeee... szef mi roboty dorzucil :( chlip, chlip ;(((... Odpowiedz Link Zgłoś