Gość: emka IP: *.sieradz.mediaclub.pl 14.01.05, 18:19 hej, czy ktos lyka moze Tri minulet? Mam pytanko - czy to sa tabletki, po ktorych mozna sie oderwac od jedzenia, czy jak poprzednie - logest - trzeba walczyc o nie przytycie? Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwka25 Re: Tri minulet - kto bierze? 14.01.05, 22:45 hej ! ja biorę i nie mam zwiększonego apetytu ale czuję ze mam zdecydowanie gorszą przemianę materii i przytyłam a biorę go już ok 2 lata. Musisz uważąć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Tri minulet - kto bierze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 23:04 niestety tez mam doswiadczenia z przytyciem podczas brania tego lekarstwa..ale 3 kilo raptem:)ale jednak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Tri minulet - kto bierze? IP: *.chello.pl 14.01.05, 23:06 ja przytylam 10 kg i mialam objawy uboczne - depresja proby desperackie- pod zadnym pozorem nie bierz tego swinstwa!!popytaj pań w aptece to ci powiedza ze mam racje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: Tri minulet - kto bierze? IP: *.sieradz.mediaclub.pl 15.01.05, 18:17 dzieki za te rady, to beda kolejne tabletki, bo swirowalam po innych, szukam zlotego srodka... dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Tri minulet - kto bierze? IP: *.chello.pl 15.01.05, 18:44 brałam, czulam sie swietnie nie przytyłam ani kilograma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzik21 Re: Tri minulet - kto bierze? IP: *.chello.pl 15.01.05, 20:05 na kazdego dziala inaczej..moja best frend brała..i nie tyła... ja natomiast po kazdych pigulach mam apetyt... musze sia hamowac,by nie jesc..jedyny plus..cera..wiele lepsza..teraz biore novynette... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniccc Re: Tri minulet - kto bierze? IP: *.cybertech.pl 15.01.05, 23:00 U mnie za to przy jednofazówkach (Mercilon) waga nawet spadłą, za to w dłuższym okresie czasu stany depresyjne, chciałąm to ząłgodzić Tri Minuletem i poziom krzepnięcia krwi mi podskoczył z normy 400 do 550!!!czegos tam:))...więc teraz nic nie biorę, wszystko to chemiczne świństwa i tak czy siak mają negatywny wpływ na organizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Re: Tri minulet - kto bierze? IP: 213.25.22.* 16.01.05, 21:05 ja po tri-minulecie przytylam 8 kg w 3 miesiace tzn spuchnelam od zatrzymania sie wody w organizmie jak zmienilam na jeanine to waga odrazu wrocila do normy Odpowiedz Link Zgłoś