Dodaj do ulubionych

Tri minulet - kto bierze?

IP: *.sieradz.mediaclub.pl 14.01.05, 18:19
hej, czy ktos lyka moze Tri minulet? Mam pytanko - czy to sa tabletki, po
ktorych mozna sie oderwac od jedzenia, czy jak poprzednie - logest - trzeba
walczyc o nie przytycie? Dzieki
Obserwuj wątek
    • sylwka25 Re: Tri minulet - kto bierze? 14.01.05, 22:45
      hej ! ja biorę i nie mam zwiększonego apetytu ale czuję ze mam zdecydowanie
      gorszą przemianę materii i przytyłam a biorę go już ok 2 lata. Musisz uważąć
      • Gość: kk Re: Tri minulet - kto bierze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 23:04
        niestety tez mam doswiadczenia z przytyciem podczas brania tego lekarstwa..ale
        3 kilo raptem:)ale jednak
        • Gość: aa Re: Tri minulet - kto bierze? IP: *.chello.pl 14.01.05, 23:06
          ja przytylam 10 kg i mialam objawy uboczne - depresja proby desperackie- pod
          zadnym pozorem nie bierz tego swinstwa!!popytaj pań w aptece to ci powiedza ze
          mam racje
    • Gość: emka Re: Tri minulet - kto bierze? IP: *.sieradz.mediaclub.pl 15.01.05, 18:17
      dzieki za te rady, to beda kolejne tabletki, bo swirowalam po innych, szukam
      zlotego srodka... dzieki
    • Gość: aga Re: Tri minulet - kto bierze? IP: *.chello.pl 15.01.05, 18:44
      brałam, czulam sie swietnie nie przytyłam ani kilograma
    • Gość: Madzik21 Re: Tri minulet - kto bierze? IP: *.chello.pl 15.01.05, 20:05
      na kazdego dziala inaczej..moja best frend brała..i nie tyła...
      ja natomiast po kazdych pigulach mam apetyt... musze sia hamowac,by nie
      jesc..jedyny plus..cera..wiele lepsza..teraz biore novynette...
      • Gość: moniccc Re: Tri minulet - kto bierze? IP: *.cybertech.pl 15.01.05, 23:00
        U mnie za to przy jednofazówkach (Mercilon) waga nawet spadłą, za to w dłuższym
        okresie czasu stany depresyjne, chciałąm to ząłgodzić Tri Minuletem i poziom
        krzepnięcia krwi mi podskoczył z normy 400 do 550!!!czegos tam:))...więc teraz
        nic nie biorę, wszystko to chemiczne świństwa i tak czy siak mają negatywny
        wpływ na organizm.
    • Gość: ewcia Re: Tri minulet - kto bierze? IP: 213.25.22.* 16.01.05, 21:05
      ja po tri-minulecie przytylam 8 kg w 3 miesiace tzn spuchnelam od zatrzymania
      sie wody w organizmie jak zmienilam na jeanine to waga odrazu wrocila do normy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka