Gość: Maguła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 15:19 Czy wszystkie mamy tak szaleją jak ja gdy dziecko się spóżnia 5 min (dosłownie) zaraz mam najgorsze myśli,mąż mnie wysyła do psychiatry? odpiszcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lena_zet Re: powrót dziecka ze szkoły 18.01.05, 15:20 moja dopiero od września pójdzie do szkoły, ale już wiem na 100 %, że też będę szaleć jak jej powrót ze szkoły będzie się opóźniał :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAGUŁA Re: powrót dziecka ze szkoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 15:25 JAK SOBIE RADZIĆ Z TYM LĘKIEM Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: powrót dziecka ze szkoły 18.01.05, 15:28 nie da się.Jak moja córka bawi się z dzieciakami na dworzePRZED BLOKIEM oczywiście to wszystko jest ok.Ale nie daj boże, jak wyjrzę przez okno i jej nie zobaczę :/ Odrazu serce chce mi wyskoczyć i wydzieram się na całe miasto. Nie mam pojęcia jak można się można pozbyć tego lęku :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAGUŁA Re: powrót dziecka ze szkoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 15:32 czyli psychiatra nie potrzebny? wszystkie jesteśmy takie(MAMY) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: powrót dziecka ze szkoły 18.01.05, 15:36 nie , nie wszystkie, ale większość tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAGUŁA Re: powrót dziecka ze szkoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 15:39 pozdrawiam lena_zet - maguła Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: powrót dziecka ze szkoły 18.01.05, 18:49 pierwszoklasistkę będziesz samą puszczać??? Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Trzeba zorganizować... 18.01.05, 17:19 ...opiekę. Odpowadzać dzieci do szkoły i z niej przyprowadzać. To oczywiście bardzo trudne, gdy się pracuje, ale zawsze znajdą się jakieś inne dzieci mieszkające w bliskiej okolicy, być może odprowadzane przez rodziców, jakaś babcia, znajoma emerytka, która zrobi to za parę złotych albo w ramach spaceru, studentka, znajoma uczennica ze starszej klasy... pieskuba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też mama Re: powrót dziecka ze szkoły IP: *.chello.pl 18.01.05, 18:04 Tak, szaleją. I dlatego mój syn- gimnazjalista ma komórkę i ma z niej dzwonic gdy się spóźni. To normalne, że niepokoimy się o dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BR Re: powrót dziecka ze szkoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 18:21 A nasz to czasami wraca ze szkoły dopiero rano, ale on chodzi już do liceum. Żona całą noc stoi w oknie, a ja ... no cóż ... już się do tego przyzwyczaiłem i śpię sobie smacznie. Nie róbcie problemu z tego, że dziecko spóźni się 5 minut - wszystko jeszcze przed Wami. Odpowiedz Link Zgłoś