anahella 10.03.07, 00:20 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3975888.html Zadziwia mnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
queenmaya Re: Maria Kaczynska 10.03.07, 01:07 Wczoraj pokazali to w dziennikach telewizyjnych. Szczęka z lekka mi opadła i poczułam sympatię do pani prezydentowej - po raz pierwszy w swoim życiu. Tak na marginesie, to bracia K. coraz bardziej się od siebie różnią. Jak tak dalej pójdzie, to przestaną być bliźniakami. Wczoraj w programie Tomasza Lisa Magdalena Środa powiedziała, że w Polsce chroni się życie od poczęcia do narodzin, a po narodzeniu ono już nikogo nie interesuje. Mówiła, że Kościół zabrania mordowania nienarodzonych, ale o życie narodzonych wcale się nie troszczy - życie matki jest bezwartościowe, narodzonych mężczyzn wysyła się na wojny, nie tylko słuszne itp. Nikt z polityków nie pociągnął tego tematu ani się do tego nie ustosunkował. Odpowiedz Link Zgłoś
lubna Re: Maria Kaczynska 10.03.07, 09:40 Mnie też zadziwiła - i obroną Rospudy, i sprzeciwieniem się zmianom w konstytucji. Brawo dla tej Pani :-) Odpowiedz Link Zgłoś
falafala Re: Maria Kaczynska 10.03.07, 13:56 Tez jestem pozytywnie zaskoczona jej ostatnimi "wypowiedziami", okazuje sie ze kobieta mysli. Teraz, po reakcjach ze strony wiadomych osob, ma mozliwosc pokazania, ze nie bedzie jej nikt dyktowal na czyim pasku ma chodzic i pokaze ze ma wlasne zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: Maria Kaczynska 10.03.07, 16:14 Tak, a poczynania obu pan - Kaczynskiej i Giertych - wpisuja sie doskonale w zagrywki polityczne obu partii - PISu i LPRu, dziwnym trafem i zapewne zupelnie przypadkowo. Odpowiedz Link Zgłoś
iokepine Re: Maria Kaczynska 10.03.07, 16:16 falafala napisała: > Teraz, po reakcjach ze strony wiadomych osob, ma mozliwosc > pokazania, ze nie bedzie jej nikt dyktowal na czyim pasku ma chodzic i pokaze >ze ma wlasne zdanie. To astrologiczna Lwica:D Też jestem poytywnie zaskoczona i cieszę się:) Odpowiedz Link Zgłoś
falafala Re: Maria Kaczynska 10.03.07, 18:39 > To astrologiczna Lwica:D Serio... Lwica :) a to ciekawe.. znam dwie lwice i musze powiedziec, ze kobiety sa bardzo stlamszone, mimo, ze maja cos silnego w charakterze, to ta sile kieruja przeciw sobie, jakby na zlosc unieszczesliwiajac sie, no no zobaczymy czy ta Lwica ryknie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
falafala Re: Maria Kaczynska 12.03.07, 18:17 www.gazetawyborcza.pl/1,76842,3979839.html No i dalszy ciag... jezeli kobieta ma honor to po takich tekstach powinna wyzwac na pojedynek ;) Te sugestie, ze ni ewi co robi, to tak jakby powiedzieli glupia i daje sie manipulowac, a nie ze ma wlasne zdanie. Ciekawe ciekawe, czy cos jeszcze pokaze, czy potwierdzi te glosy w partii meza. Odpowiedz Link Zgłoś
queenmaya Re: Maria Kaczynska 13.03.07, 16:39 Dla prawicowych polityków kobieta to głupiutkie zwierzątko. Nie posiada rozumu, więc powinna pokornie potakiwać księdzu i mężowi, a jeśli nie potakuje, to znaczy, że diabeł ją opętał i podszepnął w ucho jakieś grzeszne myśli. Diabeł może też przybrać postać podsekretarza stanu w kancelarii. No i widać tak właśnie się stało. Tak więc nie ma sprawy, nie przejmujmy się tym, co gada, to tylko kobieta... Odpowiedz Link Zgłoś
iokepine Re: Maria Kaczynska 14.03.07, 17:06 No i to jets jeden ze sposobów umniejszania, jak nie da się wypowiedzi zignorować, to się mówi, że ktoś się pomylił, został wprowadzony w błąd, albo jest głupi. Odpowiedz Link Zgłoś
iokepine Re: Maria Kaczynska hyhyhyhy 14.03.07, 17:10 Prezydent mówi, ze Rydzyk powinien przeprosić:P wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3986116.html Odpowiedz Link Zgłoś
iokepine Puciu-puciu:D 14.03.07, 23:37 serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34317,3985648.html Odpowiedz Link Zgłoś
falafala Re: Puciu-puciu:D 15.03.07, 07:53 A nie nie, biskupi juz sie wypowiedzieli, teraz tylko czekac, az Kaczynska sama przyzna ze zostala wprowadzona w blad i podda sie egzorcyzmom. Odpowiedz Link Zgłoś
queenmaya Re: Puciu-puciu:D 15.03.07, 13:21 Jeszcze trochę, a ją ubezwłasnowolnią. Ewa Milewicz jako jedyna zauważyła to, co i my tu zauważyłyśmy, a co iokepine nazwała "umniejszaniem". Brawo pani Ewo! Odpowiedz Link Zgłoś
skrzydlate Re: Maria Kaczynska 15.03.07, 08:37 to jest polityka drogie koleżanki, to jest tylko polityka, Odpowiedz Link Zgłoś
skrzydlate Re: Maria Kaczynska 15.03.07, 08:42 moze czas pokzae ze jest inaczej, ja nie mam zludzen co do politykow, a wiecie jak sprawdza sie w testach czy ktos ma cechy przywodcze? sprawdza sie na ile dobrze umie klamac ... miedzy innymi oczywiscie...do tego dochodzi charyzmatyczny polot i tak dalej... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
falafala Re: Maria Kaczynska 16.03.07, 15:48 Poki co, jak widac wyskoczyl diabelek z pudelka i zdemaskowal Kaczynska jako feministke ;) Odpowiedz Link Zgłoś