wasia 24.05.02, 09:57 Czyżby wszyscy p_____ (cenzura prewencyjna)?? Okrrropność... a ja chciałam przedyskutować problem trutniowy, a tu nic... (nie żebym sama nie miała dzisiaj dużo p____) pzdr, blondie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suzume siemanko 24.05.02, 10:00 p[...], p[...], p[...] :((( dobra, dość tego mięcha jak się blondina miewasz? ps: jaki problem trutniowy? Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: Truteń 24.05.02, 10:07 suzume napisał(a): > ps: jaki problem trutniowy? ot, chciałam wyjaśnić kwestię kalendarza trutniowego: kiedys su przypadał rok 2003, mi (o ile mnie pamieć nie myli) 2004, a 2002 każdej nowonapotkanej pani weterynarz... Interesuje mnie, jak Kwik wpasował się w to kalendarium... pzdr, ciekawska vel blondie PS-do su nadal idziemy jutro?? słać repertuar?? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Truteń 24.05.02, 10:21 wasia napisał(a): > ot, chciałam wyjaśnić kwestię kalendarza trutniowego: kiedys su przypadał rok > 2003, mi (o ile mnie pamieć nie myli) 2004, a 2002 każdej nowonapotkanej pani > weterynarz... Interesuje mnie, jak Kwik wpasował się w to kalendarium... jak to jak? idealnie ;) a gucio ma już wolne w 2003, więc nie ma problema :) > PS-do su > nadal idziemy jutro?? słać repertuar?? ;-))) no właśnie nie wiem, bo mi się na sobotę siedzenie w [cenzurze] szykuje... ps: w repertuar sie zaopatrzyłam po drodze do [cenzury] Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Kwik ma trutniowy monopol?? ;-)))) 24.05.02, 10:25 > > PS-do su > > nadal idziemy jutro?? słać repertuar?? ;-))) > > no właśnie nie wiem, bo mi się na sobotę siedzenie w [cenzurze] szykuje... > ps: w repertuar sie zaopatrzyłam po drodze do [cenzury] Ja dzisaj specjalnie godzinę wcześniej do p____ przyszłam i z godzinę dłużej zostanę, żeby mnie to nie spotkało. A kino nie zając, nie ucieknie ;-))) pzdr, (w)asia Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Kwik ma trutniowy monopol?? ;-)))) 24.05.02, 10:29 wasia napisał(a): > Ja dzisaj specjalnie godzinę wcześniej do p____ przyszłam i z godzinę dłużej > zostanę, żeby mnie to nie spotkało. A kino nie zając, nie ucieknie ;-))) > > pzdr, (w)asia ze względu na specyfikę specyfiki to by mi nie pomogło. a dziś pewnie wyjdę, przed północą Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: gdzie to (b)agno?? 24.05.02, 10:00 jest, jest - klimę zakłądają od wczorak i wszyscy dopingują.... albo pra...(piiiip, ocenzurowano) albo śpią po wczorajszej imprezce w przestrzenii grafenberga.. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: gdzie to (b)agno?? 24.05.02, 10:05 agick napisał(a): > jest, jest - klimę zakłądają od wczorak i wszyscy dopingują.... > albo pra...(piiiip, ocenzurowano) albo śpią po wczorajszej imprezce w > przestrzenii grafenberga.. qrde, ja nie znam żadnego grafenberga. to brat pęcherzyka graffa? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: gdzie to (b)agno?? 24.05.02, 10:11 nieee... to bar z wyszynkiem......w stolycy... ale nie sprzdają meduzy i okularów... (dwie sety i nóżki w galarecie na zagrychę) - klub znaczy się. spaaaać.. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: dobraaanoc :))) (n/t) 24.05.02, 10:24 su, widziałaś kwiczącą..? założyłeam wątek pisania szttuki teratralnej - dołączycie..? Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Kapitan Kwik 24.05.02, 10:27 agick napisał(a): > su, widziałaś kwiczącą..? > założyłeam wątek pisania szttuki teratralnej - dołączycie..? > Skontaktowałam się z Kwikiem na gg, w pracy ją męczą, ale obiecała wpaść... pzdr, w. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Witam w piatek!:))) 24.05.02, 10:29 Ale dzis zaspalam...:) Snily mi sie takie fajne rzeczy... wakacje... i takie tam...:) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume cześć kaśka 24.05.02, 10:30 kasiulek napisał(a): > Ale dzis zaspalam...:) > Snily mi sie takie fajne rzeczy... wakacje... i takie tam...:) trzeba było nie wstawać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: cześć kaśka 24.05.02, 10:32 uuuuuuuuu, nie chcialo mi sie... ale musialam przyjechac do p______ (cenzura)... i teraz zadania rozwiazuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio blondi IP: 194.181.183.* 24.05.02, 10:27 blondi,wez ze mna dzis nie zaczynaj, co? lepiej wez sie za ms dzakl and ms hajd. caluje raczki, g wasia napisał(a): > Czyżby wszyscy p_____ (cenzura prewencyjna)?? Okrrropność... a ja chciałam > przedyskutować problem trutniowy, a tu nic... (nie żebym sama nie miała dzisiaj > > dużo p____) > > pzdr, blondie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio nie pilem od piatku:( teraz bede porzadny (n/txt) IP: 194.181.183.* 24.05.02, 10:33 wasia napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś
wasia biedny gutek, sporzadniałeś na starość :(( (n/txt) 24.05.02, 10:34 Gość portalu: gucio napisał(a): > wasia napisał(a): > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio doigrasz sie w koncu malolato pyskata:)(n/txt) IP: 194.181.183.* 24.05.02, 10:35 wasia napisał(a): > Gość portalu: gucio napisał(a): > > > wasia napisał(a): > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio pozyjemy zobaczymy. dam ci ja w skore:)) (n/txt) IP: 194.181.183.* 24.05.02, 10:38 wasia napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś
wasia taa?? co mi zrobisz, jak mnie złapiesz?? ;)) (n/t) 24.05.02, 10:39 Gość portalu: gucio napisał(a): > wasia napisał(a): > > Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: pozyjemy zobaczymy. dam ci ja w skore:)) (n/txt) 24.05.02, 10:40 Sztukę pisać, pisać, pisaaaaać.... raz, dwa, raz, dwa.... (oj wali mnie w bereciek) Odpowiedz Link Zgłoś