lena_zet 28.01.05, 21:36 prześlij mi też tą słynną fotkę kuchenną.Adres mailowy znasz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stary zbok Re: Rachela180 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 21:38 i mi też przyślij wszystkie swoje zdjęcia i swojego faceta też. Zrobię sobie z twojego zdjęcia stronkę na shitpatii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary zbok Re: Rachela180 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 21:41 teraz to myślę że obie, zrobie sobie dwie stronki żeńskie i jedną męską Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: Rachela180 28.01.05, 21:43 dobra, już wysłałam swoje zdjęcia.Naciśnij sobie "odbierz". Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Rachela180 28.01.05, 21:44 to ja tez proszę i od racheli jedną też :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: Rachela180 28.01.05, 21:46 a z toba kochana to ja się nawet umówić mogę :) w końcu mieszkamy blisko siebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Rachela180 28.01.05, 21:49 no, chętnie chętnie, tylko ostatnio nawet do koleżanki z Klimontowa nie miałam kiedy odwiedzić, a że to nauczycielka, to penie do wakacji się nie spotkamy :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Rachela180 IP: *.chello.pl 29.01.05, 19:19 Klimontowa? To gdzie ty mieszkasz? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Rachela180 29.01.05, 19:20 w mieście bobra, czy jak się ta maszkara w fontannie nazywa... Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Rachela180 30.01.05, 11:10 jak ktoś wie, co to Klimontów , to i okoliczne miasta pozna, dla ułatwienia: żołędzie w herbie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Rachela180 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 12:34 pojecia nie mam mieszkalam w tamtych okolicach krotko, elsi to ten Klimontów:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary zbok Re: Rachela180 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 21:55 nacisnąłem i nic nie przyszło, założę się, że nie wysłałaś. TO JASNE. Gdybyś wysłała to by doszło. No ale jak miało dojść, skoro ty nie wysłałaś. Bo przecież gdybyś wysłała to gdy nacisnąłem odbierz to by było coś, tzn te zdjęcia. Znowu mnie oszukałyście. A przecież ja byłem szczery. I nic nie mówiłem i nie obiecywałem. Nie lubie kobiet, kobiety mnie oszukują, kobiety mi każą naciskać i naciskać, coraz więcej i szybciej i nigdy z tego nic nie ma. Nic nie przychodzi. I dlatego jestem samotny i siedzię sam przed komputerem a klawiatura patrzy na mnie literkami mówiąc naciśnij, naciśnij. I tylko jej mogę uwierzyć, tylko jej, jak nacisnę to pyk na ekranie pojawia się literka, pyk, pyk, moge napisać to co chcę i zaraz skasować i nikt nie wie co myślę i nikt się nie dowie. Mogę napisać do was list i go nie wysłać i nie będziecie wiedziały co was czeka za to ze mnie oszukałyście. Bo zdjęcia nie ma. A ja nacikam odbierz i naciskam a tam zdjęcia nie ma, nie ma, nie ma, nie ma,.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta... uważaj, bo klawiaturke zrujnujesz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 22:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary zbok Re: uważaj, bo klawiaturke zrujnujesz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 22:07 eee nie. Chciałem tylko pokazać, że można miesiącami sobie fajnie korespondować i żartować ze zboczeńcem. Przecież mój post wystraszył. Wykrakałaś z tą klawiaturą: Shift mi się ułamał i mi wskakują drukowane litery. To jesnak wszystko przez kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta... Re: uważaj, bo klawiaturke zrujnujesz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 22:14 co, kobiety ci po klawiaturce latają?:)))... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary zbok Re: uważaj, bo klawiaturke zrujnujesz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 22:19 nie latają ale siadają na niej zazwyczaj by oderwać mnie od pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta... Re: uważaj, bo klawiaturke zrujnujesz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 22:26 i ty się tak dajesz oderwać:)))) nie wierzę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary zbok Re: uważaj, bo klawiaturke zrujnujesz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 22:29 ja od pracy chętnie się odrywam pod warunkiem, że kobieta kładzie na klawiaturę nagie pośladki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta... Re: uważaj, bo klawiaturke zrujnujesz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 22:33 a jak ją do tego namawiasz?:))) masz jakiś wypróbowany sposób?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary zbok Re: uważaj, bo klawiaturke zrujnujesz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 22:36 sama przychodzi, wie co dobre, raczej może powiniennem się odganiać(ze względu na terminy) ale nie mogę przecież pracy przedstawiać ponad przyjemność kobiety. Jest nawet takie przysłowie: najpierw przyjemność później praca. Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Rachela180 29.01.05, 14:37 Ktoś mnie wołał? Ja swoje foto wysyłam w celach konsumpcji a nie chwalenia się. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: Rachela180 30.01.05, 00:32 rachela180 napisała: > Ktoś mnie wołał? > > Ja swoje foto wysyłam w celach konsumpcji a nie chwalenia się. No wiem, bo wysyłasz facetom.Ale może ja akurat lesbijką jestem?Nie pomyślałaś o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Rachela180 30.01.05, 00:39 tak wiedzieliśmy tylko my a teraz juz cala polska:) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: Rachela180 30.01.05, 00:41 ale numeru stanika napewno nie pamiętasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Rachela180 30.01.05, 00:47 a Ty jak dziecko, nie mozesz wytrzymać;)))) Odpowiedz Link Zgłoś