lastka 28.05.02, 08:44 A ja dzisiaj wszystkich kocham i ściskam wszystkich forumowiczów, bo mam dzisiaj fajny dzień! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agniecha27 Lasteczko kochana :))) 28.05.02, 08:45 Też mi się to dzisiaj przytrafiło. Pomimo braku Słońca... Ściskam Cię mocno w pasie ;))) Buziorki :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: Lasteczko kochana :))) IP: *.man.axelspringer.com.pl 28.05.02, 08:47 Nie chwal dnia przed zachodem Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: Lasteczko kochana :))) 28.05.02, 08:48 Gość portalu: frisky2 napisał(a): > Nie chwal dnia przed zachodem Powiało optymizmem... Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Lasteczko kochana :))) 28.05.02, 08:48 No nie? Niech go dunder ściśnie... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Lasteczko kochana :))) 28.05.02, 09:01 agniecha27 napisał(a): > Też mi się to dzisiaj przytrafiło. Pomimo braku Słońca... Ściskam Cię mocno w > pasie ;))) Buziorki :* Nooo ja Ciebie też ściskam! Szkoda tylko że nie wszyscy mają taki fajny dzień jak my. Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: A wiecie co? 28.05.02, 08:53 twój wesoły nastrój jest niczym łyżeczka miodu dodana do gorzkiej herby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: A wiecie co? IP: *.man.axelspringer.com.pl 28.05.02, 08:54 Zobaczymy czy pod koniec dnia bedzie taki wesoly. Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: A wiecie co? 28.05.02, 08:55 muszek0 napisał(a): > twój wesoły nastrój jest niczym łyżeczka miodu dodana do gorzkiej herby ... i jak biała ptasia kupka na czarnej masce samochodu :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: A wiecie co? 28.05.02, 08:55 Jeeej jak miło! Buziaczki dla wszystkich!!!! Frisky więcej optymizmu!!! Szerokie uśmiechy dla forumowiczów ;o))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: A wiecie co? IP: *.ewave.at 28.05.02, 09:00 Pewnie,ze dzisiaj jest fajny dzien!!!!!!!!!!!Dostalam na dziendobry ogromny bukiet herbacianych roz.Alez pachna!!!!!!!!!!!!! Kochany jest moj chlopak-nie dziewczyny? Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: A wiecie co? 28.05.02, 09:05 Gość portalu: Vika napisał(a): > Pewnie,ze dzisiaj jest fajny dzien!!!!!!!!!!!Dostalam na dziendobry ogromny > bukiet herbacianych roz.Alez pachna!!!!!!!!!!!!! > Kochany jest moj chlopak-nie dziewczyny? Nooooo mój też!!! Teraz zadzwonił do mnie bo się stęsknił dawno się nie widzieliśmy od wczoraj bo miał służbę 12 godz. hi hi hi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: A wiecie co? IP: *.man.axelspringer.com.pl 28.05.02, 09:07 W sumie niewiele trzeba, zeby wprawic kobiete w dobry nastroj Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: A wiecie co? 28.05.02, 09:09 Gość portalu: frisky2 napisał(a): > W sumie niewiele trzeba, zeby wprawic kobiete w dobry nastroj A jak wiele trzeba żeby Ciebie wprawić w równie dobry nastrój Frisky? Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: A wiecie co? 28.05.02, 09:08 Pozdrawiam lastka. Ale mnie chyba szczególnie, co ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: A wiecie co? 28.05.02, 09:10 matrek napisał(a): > Pozdrawiam lastka. Ale mnie chyba szczególnie, co ? :) iiiiiiiiiii!!!!!!! no pewnie, że tak Matrek!!!! Ściskam Cię szcególnie mocno i buziaczki cmok cmok cmok cmok cmok!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: A wiecie co? 28.05.02, 09:11 lastka napisał(a): > matrek napisał(a): > > > Pozdrawiam lastka. Ale mnie chyba szczególnie, co ? :) > > iiiiiiiiiii!!!!!!! no pewnie, że tak Matrek!!!! > Ściskam Cię szcególnie mocno i buziaczki cmok cmok cmok cmok cmok!!!!!! > No, zawsze powtarzam, że jak sie kogoś lubio, to można liczyc na wzajemność ! :)) buziaczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: A wiecie co? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 09:09 Poczekaj az przyjdzie Wierna, to wszystkim wszystko obrzydzi :o( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: A wiecie co? IP: *.ewave.at 28.05.02, 09:13 Gość portalu: mario2 napisał(a): > Poczekaj az przyjdzie Wierna, to wszystkim wszystko obrzydzi :o Albo ta druga idiotka,no jak jej tam...sfiksowana schiza chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
lalka74 Re: A wiecie co? 28.05.02, 09:26 Lasteczko, całuski o poranku, chociaż ja dziś ledwo żyję i dochodzę do wniosku, że woda mineralna jest znacznie lepsza od tego cholernego wina. Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: A wiecie co? 28.05.02, 09:29 lalka74 napisał(a): > Lasteczko, całuski o poranku, chociaż ja dziś ledwo żyję i dochodzę do wniosku, > > że woda mineralna jest znacznie lepsza od tego cholernego wina. Oj tak zdecydowanie jest lepsza!!! Ale nie martw się niebawem Ci przejdzie. A tak na marginesie wiele tego wina wypiłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: A wiecie co? 28.05.02, 15:50 lalka74 napisał(a): > wiele, za wiele... laleczko, może przejdź w jakość :) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Frisky 28.05.02, 14:15 No i co? Mówiłeś ż zobaczymy pod koniec dnia jakie będzie moje samopoczucie i nadal jest równie dobre jak rano! Pozdrawiam i więcej uśmiechu życzę! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: Frisky 28.05.02, 14:19 tym bardziej, że nasza kochana lastka za pół godzinki kończy pracę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Frisky 28.05.02, 14:22 muszek0 napisał(a): > tym bardziej, że nasza kochana lastka za pół godzinki kończy pracę ;) Coś ty dopiero za godzinę! Ale to nic i tak mam dobry nastrojek!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: Frisky 28.05.02, 14:24 a mi jeszcze tego obijania trochę pozostało. ale nastruj (dobre "u"?)też mam dobry, bo szef coś tam ględzi, że w piątek będziemy mieć wolne. Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Muszek! 28.05.02, 14:27 No właśnie ja dlatego mam taki dobry dzionek, bo jeszcze tylko jutro idę do pracy a potem mam wolne!!!!!! Aż do niedzieli, ale za to 8 czerwca będe pracować~buuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: Muszek! 28.05.02, 14:30 tak, tylko że jutro będę miał "totalny zajeb". tak u mnie jest, jeden dzień luz, a na drugi nie mam w co rąk włożyć i nawet nie mam czasu w sieci sobie pogadać Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Muszek! 28.05.02, 14:31 buuuuuuuuuuuuu no to mi będzie smutno, bardzo smutno... Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Muszek! 28.05.02, 14:39 eee nie nie jest tak żle...no co ty, nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: Muszek! 28.05.02, 14:41 tak? to dobrze, ale ja chłopak nieśmiały jestem więc musisz tak delikatnie... Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Muszek! 28.05.02, 14:43 No wiem, wiem przecież że ty nieśmiały jestemś tylko czasem macho zgrywasz. Ja też nieśmiała jestem , bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
liloom bla bla bla 28.05.02, 14:21 jak to mozliwe zeby z jednej stony budynku byly caly czas chmury a z drugiej slonce, co? ps. to nie zalezy od tego ze jestem blondynka:)))) gadam tak bo mi sie humor poprawil:) a o wierna sie nie martwcie, leci na marsa:) Odpowiedz Link Zgłoś
sonija Re: Wierna nie przyjdzie... 28.05.02, 14:38 w innym wątku pisała , że leci na Marsa bo tam odkryto wodę....Good Luck Wierna!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Wierna nie przyjdzie... IP: *.ewave.at 28.05.02, 15:20 sonija napisał(a): > w innym wątku pisała , że leci na Marsa bo tam odkryto wodę....Good Luck > Wierna!! Rany Boskie!!!!!!!!!! Zeby jej tylko nie strzelilo do glowy wrocic!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sfizofremia Re: Wierna nie przyjdzie... 28.05.02, 19:21 Gość portalu: Vika napisał(a): > sonija napisał(a): > > > w innym wątku pisała , że leci na Marsa bo tam odkryto wodę....Good Luck > > Wierna!! > Rany Boskie!!!!!!!!!! > Zeby jej tylko nie strzelilo do glowy wrocic!!!!! ciebie to by sie przydalo wyeksmitowac np. na Jowisza :P:P Odpowiedz Link Zgłoś
sfizofremia do autorki tematu 28.05.02, 19:20 lastka napisał(a): > A ja dzisiaj wszystkich kocham i ściskam wszystkich forumowiczów, bo mam > dzisiaj fajny dzień! kobieto, idz sie leczyc, myslisz,z ejak bedzie sz sie tak podlizywac to cie wszzyscy lubic beda? Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: do schizy 28.05.02, 19:23 to tak apropos tego co ci pisalam na innym watku? Odpowiedz Link Zgłoś
sfizofremia Re: do schizy 28.05.02, 19:28 liloom napisał(a): > to tak apropos tego co ci pisalam na innym watku? sorry, troche mnie ponioslo, natury czlowieka zmienic sie nie da, ale moze sprobuje nieco pohamowac moja zgryzliwosc... :):) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: do sfizofremii 29.05.02, 08:23 sfizofremia napisał(a): > lastka napisał(a): > > > A ja dzisiaj wszystkich kocham i ściskam wszystkich forumowiczów, bo mam > > dzisiaj fajny dzień! > > > kobieto, idz sie leczyc, myslisz,z ejak bedzie sz sie tak podlizywac to cie > wszzyscy lubic beda? A ty jak będziesz taka zgryżliwa i będziesz tak dalej pluć jadem to ciebie nikt lubić nie będzie, zostaniesz sama ze swoją frustracją! :o)))) A na tym czy ty mnie będziesz lubić to mnie wcale nie zależy! Odpowiedz Link Zgłoś