Dodaj do ulubionych

mamdylemat lubi wódke widać to po zdjeciach

31.01.05, 08:33
Jakie do mnie przysłała, widać ze to osoba ktora jesli tylko moze to pije ile
wlezie do tego widać tez ze sporo pali papierosów dziennie.
Co czują kobiety alkoholiczki zdradzcie mi panie jesli pijecie a mamdylemat
koniecnzie powinna sie z nimi podzielić swoimi przemysleniami i tym czy
probuje chociaz wlaczyc z tym nałogiem.
Obserwuj wątek
    • six_a Re: Przeginasz! 31.01.05, 08:37

• boski.zawodowiec ona tez przegina min. z brązowym szlaczkiem 31.01.05, 08:40
        na mojej bieliznie
    • trzydziecha1 Tutaj zaczynają sie pomówienia. 31.01.05, 08:40
      Stajesz sie zwykłym chamem.
      • boski.zawodowiec jak ja bym chciał sie łapac pomowień to ona robi 31.01.05, 08:42
        ich 20 krotnie wiecej niz ja, pomijam juz nawet zwykłe chamstwo jakim sie
        popisuje cały czas krąząc za mną na forum.
        A to co napisałem wydaje mi sie prawda.
        • trzydziecha1 Re: jak ja bym chciał sie łapac pomowień to ona r 31.01.05, 08:53
          Juz raz była podobna sprawa, a ty starym zwyczajem wywlekasz na forum jakieś
          śmieci, po prostu buractwo. Takich spraw nie załatwia sie publicznie. Dla mnie -
          EOT.
          • boski.zawodowiec Re: jak ja bym chciał sie łapac pomowień to ona r 31.01.05, 08:55
            to jest tylko koment do zdjec jaki mi sama przysłała:) a co do reszty toona
            chyba raczej prowokuja i zaczyna ze mną.
            • six_a Re: jak ja bym chciał sie łapac pomowień to ona r 31.01.05, 09:00
              napisz jej koment na maila, bo mnie akurat mało interesuje Twoja ocena jej
              zdjęć i pozostali też pewnie mają to gdzieś. Chyba że chcesz nam wszystkim
              pokazać, co potrafisz - taka autoprezentacja możliwości.
              • boski.zawodowiec Re: jak ja bym chciał sie łapac pomowień to ona r 31.01.05, 09:04
                chyba nie masz tego gdzieś co widac po twojej pierwszej odpowiedzi:) jesli mają
                to gdzies pozostali to moga to olac ale moga tez poprosic sami o zdjecie i
                koniecznie to jakie mi zostało przesłane aby ocenić samemu czy mam racje czy
                tez sie myle.
                O jakich mozliwosciach piszesz? nie rozumiem tego za bardzo
                • six_a Re: A, daj spokój, szkoda gadać! nt 31.01.05, 09:11

• boski.zawodowiec Re: A, daj spokój, szkoda gadać! nt 31.01.05, 09:13
                    ten pokaz mozliwosci chociaz mi opisz na czym polega:))
                    • six_a Re: A, daj spokój, szkoda gadać! nt 31.01.05, 09:17
                      przenosisz wirtualne zaczepki, które normalny człowiek by olał, w świat realny,
                      robiąc z siebie przy okazji buraka. Naprawdę tego nie widzisz?
                      • boski.zawodowiec Re: A, daj spokój, szkoda gadać! nt 31.01.05, 09:19
                        jaki swiat realny? przeciez ja nikomu ze swoich znajomych nie opowiadam o
                        forumowiczach.
                        To jest taka sama zaczepka jak i jej zaczepki, co wiecej to profilaktyczna
                        zaczepka poktorej prawdopodobnie ona juz sie uspokoi.
                        • six_a Re: Skutki wymierne Twojego wątku 31.01.05, 09:26
                          1. Wszyscy wiedzą, że brak Ci dyskrecji, bo komentujesz przysłane na adres
                          prywatny zdjęcia, stąd już o krok do stwierdzenia, żeś burak
                          2. Wszyscy uważają, że się czepiasz tramwaju, bo kto by zwracał uwagę na
                          zaczepki, pisząc oddzielny post na ten temat.
                          3. Nikt nie szuka listów zaczepkowych mamydylemat, bo i tak wszyscy myślą, że
                          to TY się jej czepiasz

A teraz pomyśl, ile korzyści z tego dla Ciebie.
                          • boski.zawodowiec to swiadczy ale zle o tych co nie czytają 31.01.05, 09:29
                            jej postow pod moj adres.
                            Zdjecia sama nakazała skomentowac co tez chyba mozna znalesc, na pcozatku
                            chciałem byc miły i jej nie dołować ale ona cały czas mnie obraża w prostacki
                            sposob.
                            Osobny post jest po to aby juz sobie dąła ze mną spokoj i jak widać nie udziela
                            sie a siedzi na forum.
                            Dla mnei korzysci takie ze przestanie wypisywac bzdury na moj temat.
                            • six_a Re: to swiadczy ale zle o tych co nie czytają 31.01.05, 09:34
                              powiedz mi, jak to jest, że wszyscy ludzie, którzy przysyłają Ci zdjęcia, muszą
                              potem znaleźć na forum komentarz na ten temat, wszystko jedno jaki? Bo ja tego
                              nie rozumiem!
                              • lena_zet Re: to swiadczy ale zle o tych co nie czytają 31.01.05, 09:38
                                six_a napisała:

> powiedz mi, jak to jest, że wszyscy ludzie, którzy przysyłają Ci zdjęcia,
                                muszą
                                >
                                > potem znaleźć na forum komentarz na ten temat, wszystko jedno jaki? Bo ja
                                tego
                                > nie rozumiem!

No właśnie!!!!!!!!Co to za debile, skoro w dalszym ciągu wysyłają!
                                • boski.zawodowiec Re: to swiadczy ale zle o tych co nie czytają 31.01.05, 09:40
                                  no ale do tego ja kasuje te fotki i nie flirtuje z zadną w mailach wiec
                                  wysyłąja do oceny i same tego chca.
                              • boski.zawodowiec Re: to swiadczy ale zle o tych co nie czytają 31.01.05, 09:38
                                to po co mi wysyłaja czesto nawet same? PO CO? Najczesciej jest dopisek od nich
                                samych: "ocen mnie rzetelnie na forum", wniosek moj jest taki ze one to robią
                                po to abym załozył post i je opsiał.
                                Mysle ze i tak jestem o niebo lepszy od wiekszosci bo skasowałem ostatnio te
                                zdjecia nie kopiując ich nawet ze skrzynki na dysk twardy.
                                Inny ze złosci by zamiscił z głupim opisem , ja tego nie robie.
                                • six_a Re: to swiadczy ale zle o tych co nie czytają 31.01.05, 09:49
                                  po to abym załozył post i je opisał
                                  - a Ty nie masz własnego rozumu, tylko robisz, co Ci każą?

I nie mów, że kto inny zrobiłby coś znacznie gorszego, bo wcale nie jesteś
                                  przez to bielszy!
                                  • boski.zawodowiec Re: to swiadczy ale zle o tych co nie czytają 31.01.05, 09:57
                                    no skoro ktoś wyraza taką prosbe to czesto choc nie zawsze to robie, np. nickow
                                    jakich nie znam a takie przewazaja zupełnie nie opisuje bo nie wiem kto to jest.
              • Gość: Ewa Re: jak ja bym chciał sie łapac pomowień to ona r IP: 193.111.233.* 31.01.05, 09:51
                ciekawe sixa co piszesz, ze wszystkie maja gdzies, co on pisze. To po co
                wysylacie mu te swoje zdjecia?
                Tak malo dowartosciowane jestescie, ze musicie czekac na jakas opinie pseudo
                experta od wszystkiego?
                • six_a Re: ja 31.01.05, 10:03
                  nie wysyłałam, więc pytanie jakby nie do mnie :)
                  • boski.zawodowiec a skad pewnosc moge miec ze nie wysłałaś mi? 31.01.05, 10:05
                    mogłas załozyc jakąs nowa skrzynke i mi wysłałas.
                    • six_a Re: a skad pewnosc moge miec ze nie wysłałaś mi? 31.01.05, 10:10
                      :)))) nie wysyłam zdjęć z zasady, więc jest to niemożliwe.
                  • Gość: Ewa Re: ja IP: 193.111.233.* 31.01.05, 10:39
                    ale w imienu wysylajacych mowisz, ze ich nie obchodzi
                • six_a Re: aneks 31.01.05, 10:15
                  jeszcze coś: ja mam gdzieś, co boski ma do powiedzenia na temat czyjegoś zdjęcia
                  Gdybym sama mu wysłała, to pewnie, że by mi zależało, aczkolwiek wątpię, żeby
                  ktoś naprawdę pisał: oceń mnie na forum.
                  Dlatego uważam, że wywlekanie tych komentarzy na forum publiczne i pisanie: XY
                  wygląda jak pijaczka, a YZ jest najładniejsza - jest przegięciem!
                  • boski.zawodowiec cos czuje ze jednak gdzies cie mam na skrzynce 31.01.05, 10:17
                    i ze wysłałąs mi jednak swoje zdjecie:)
                    podaj maila z jakiego to zrobiłas a znajde i ocenie cie jesli jeszcze to
                    zdjecie jest na mojej skrzynce.
                    • six_a Re: cos czuje ze jednak gdzies cie mam na skrzync 31.01.05, 10:26
                      no, to teraz masz dylemat :)))))
                      wiesz, jaka jest różnica między nami? Ja WIEM, że nie wysłałam, a Ty tego nigdy
                      nie będziesz pewien. Szkoda tylko, że takimi bzdurami sobie rozum obciążasz i
                      jeszcze gości na forum tym zamęczasz.
                      • boski.zawodowiec Re: cos czuje ze jednak gdzies cie mam na skrzync 31.01.05, 10:28
                        aska663? aniula25? sadze ze cos na A ale wiadomo pewnosci nie mam .
                        • six_a Re: X-files 31.01.05, 10:40
                          uważam, że w uzupełnieniu do postu wyjściowego, powinieneś zamieścić pełną
                          listę adresów z których ktoś coś Ci przysłał. To by było coś! ;)))))))
                          Ujawniamy akta!
    • kobbo Re: mamdylemat lubi wódke widać to po zdjeciach 31.01.05, 09:04
      bardzo nisko upadles, boski :/
      • boski.zawodowiec Re: mamdylemat lubi wódke widać to po zdjeciach 31.01.05, 09:07
        dlaczego nie piszesz tego pod jej tekstami? wydaje mi sie ze ona upadła chyba
        całkowiecie dzieczyna wypisujaca takie bzdury i prostackie wiersze pod kazdym
        moim postem chyba nie moze być normlana.
    • sagis A, Boski jest impotentem. 31.01.05, 09:04
      Widać to po jego złości do kobiet.
      • boski.zawodowiec Re: A, Boski jest impotentem. 31.01.05, 09:08
        poczytaj mamdylemat i jej wywody pod moim adresem.
        • sagis Re: A, Boski jest impotentem. 31.01.05, 09:12
          Jeśli uważasz, że ona Tobie, to Ty musisz publicznie ją obrażać, aby na niej
          odegrać się?
          Boski, nikt fajny nie chce z Tobą bawić się. Ludzie wolą miłych i sympatycznych
          ludzi, a tacy, jak Ty zostają w końcu sami.
          • boski.zawodowiec Re: A, Boski jest impotentem. 31.01.05, 09:15
            a ona przeciez to robi tu na forum a nie w zadnych mailach:) czyli publicznie
            mnie obraza!
            gdzie sam na forum zostane sam czy jak?
            • sagis Re: A, Boski jest impotentem. 31.01.05, 09:21
              Faktycznie. Jeśli w życiu zostaniesz sam, to tutaj na forum przynajmniej na
              jakiś czas będziesz mógł pobawić się. Tylko do czasu, bo porządni ludzie odejdą
              stąd i wtedy nie będziesz miał kogo obrażać. Zostaną Ci sami podobni Tobie, a z
              nimi nie będziecie mieli takiej przyjemności. Nie będzie nikogo wobec kogo
              będziecie czuli się gorsi.
              Jeśli ona Ciebie obraża, to bądź lepszy od niej i ignoruj ją. Sam wiesz, jak to
              działa:-)
              Pozdrawiam.
              • boski.zawodowiec Re: A, Boski jest impotentem. 31.01.05, 09:23
                a daj spokoj , jak juz widze ze ty piszesz ze ja sie tu czuje od kogos gorszy
                to automatycznie mam ochote splunąć w twoją strone.
                • sagis Re: A, Boski jest impotentem. 31.01.05, 09:28
                  To pluj sobie. Mnie to nie rusza, bo ja nie mam takich kompleksów jak Ty. Ja
                  nie muszę dowartościowywać się, ubliżając innym:-)
                  • boski.zawodowiec Re: A, Boski jest impotentem. 31.01.05, 09:30
                    tfu
                    • sagis Re: A, Boski jest impotentem. 31.01.05, 09:34
                      I co, czujesz się lepiej?:-)))
                      Jeśli nie, to może powinieneś pójść na siłownię:-)))
                    • kobbo Re: i tym samym sloma w calej okazalosci 31.01.05, 09:36
                      z gumiakow boskiego wylazla.

szkoda na takiego klawiatury.

EOT

PS: boski, nie fatyguj sie odpisywaniem, blokuje Cie u siebie. chamstwa jest
                      wystarczajaco duzo na ulicy. bez odbioru.
                      • boski.zawodowiec Re: i tym samym sloma w calej okazalosci 31.01.05, 09:43
                        z tego co sie orietuje to ja cie ignoruje na całej lini:) tylko dzis ci tak
                        odpisałem z litosci.
                        I nie pisz ze mnei blokujesz czy cos w tym rodzaju bo nikt by sobie nie
                        pozwolił na to aby nie przeczytac odpowiedzi do sibie lub tez watku na swoj
                        temat.
                        • sagis biedny Boski:-)))) 31.01.05, 10:06
                          Ja do Ciebie jedynie sporadycznie napiszę, a Ty mnie ignorujesz:-))))
                          Nikogo nie blokuję, a jedynie nie czytam czyiś wypowiedzi.

Ja sobie pozwalam nie czytać wszystkich wypowiedzi do siebie. Jak widzisz to
                          nie jest takie powszechne:-))))
                          • boski.zawodowiec Re: biedny Boski:-)))) 31.01.05, 10:07
                            czyli co kobbo i sagis to jedna osoba?
                            Fajnie ze sie przyznałas.
                            • sagis Re: biedny Boski:-)))) 31.01.05, 10:17
                              Nie, tylko pomyliłam się:-)
                              A, z Ciebie wyszedł jeszcze prymitywizm.
    • mandi.ole Mam radę 31.01.05, 09:32
      nie proś o zdjęcia,
      wtedy nie będą Ci przesyłać,
      wtedy nie dostaniesz nic "brzydkiego",
      wtedy nie będziesz musiał komentować,
      wtedy nie powstanie podobny post
      ot tyle...
    • rachela180 Re: mamdylemat lubi wódke widać to po zdjeciach 31.01.05, 10:46
      Boski, nieładnie :P przestanę Cię lubić :PPPPPPP
    • Gość: obierzyna a ja lubie seks IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 11:30
      tez widac to na zdjęciach
      • pietrek666 Po ku..kach? 31.01.05, 11:33

• pietrek666 Re: Po qu..kach? 31.01.05, 11:34
          Znowu ta cenzura obyczajowa :DDD
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka