matrek 28.05.02, 18:01 Nie uważacie że kobiety czerpią wiekszą od mężczyzn przyjemność z seksu ? W każdym bądź razie, u mężczyzn - w przeciwienstwie do kobiet - nie jest możliwy orgazm totalny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sfizofremia Re: Rozkosz, a płeć 28.05.02, 18:28 Kobieta moze miec trzy rodzaje orgazmu: 1.sutkowy 2.lechtaczkowy 3.pochwowy. A facet? Tylko jeden i to chujowy. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Rozkosz, a płeć 28.05.02, 18:32 sfizofremia napisał(a): > > > > Kobieta moze miec trzy rodzaje orgazmu: 1.sutkowy 2.lechtaczkowy > 3.pochwowy. A facet? Tylko jeden i to chujowy. > > plus, jeden na wskros Twojego podziału, ale i tak, przezywa go (tzn. zdazył się) co najwyżej 1 na 20 kobiet to nie moje wymysly Odpowiedz Link Zgłoś
sfizofremia Re: Rozkosz, a płeć 28.05.02, 18:35 matrek napisał(a): > sfizofremia napisał(a): > > > > > > > > > Kobieta moze miec trzy rodzaje orgazmu: 1.sutkowy 2.lechtaczkowy > > 3.pochwowy. A facet? Tylko jeden i to chujowy. > > > > > plus, jeden na wskros Twojego podziału, ale i tak, przezywa go (tzn. zdazył się > ) > co najwyżej 1 na 20 kobiet to nie moje wymysly > brawo jasiu, ale Ty obeznany jestes , hehe :):) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Rozkosz, a płeć 28.05.02, 18:43 sfizofremia napisał(a): > matrek napisał(a): > > > sfizofremia napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > Kobieta moze miec trzy rodzaje orgazmu: 1.sutkowy 2.lechtaczkowy > > > 3.pochwowy. A facet? Tylko jeden i to chujowy. > > > > > > > > plus, jeden na wskros Twojego podziału, ale i tak, przezywa go (tzn. zdazy > ł się > > ) > > co najwyżej 1 na 20 kobiet to nie moje wymysly > > > > brawo jasiu, ale Ty obeznany jestes , hehe :):) > wiesz, ja czytam nie tylko "Przyjaciółkę"... Odpowiedz Link Zgłoś
sfizofremia Re: Rozkosz, a płeć 28.05.02, 18:48 matrek napisał(a): > sfizofremia napisał(a): > > > > > > > > > > brawo jasiu, ale Ty obeznany jestes , hehe :):) > > > > wiesz, ja czytam nie tylko "Przyjaciółkę"... ja w ogole nie czytam 'przyjaciolki', a co tam cos o takich rzecach pisza ? :P:P Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Rozkosz, a płeć 28.05.02, 18:54 sfizofremia napisał(a): > matrek napisał(a): > > > sfizofremia napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > brawo jasiu, ale Ty obeznany jestes , hehe :):) > > > > > > > wiesz, ja czytam nie tylko "Przyjaciółkę"... > > > ja w ogole nie czytam 'przyjaciolki', a co tam cos o takich rzecach pisza ? :P > :P wyrafinowanie, musze przyznać Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Rozkosz, a płeć 28.05.02, 19:55 lalka74 napisał(a): > własnie tak uważam Cieszy mnie, że choć jedna z koleżanek, jest zadowolona ze swojego seksu :) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Rozkosz, a płeć 28.05.02, 19:57 lalka74 napisał(a): > a inne nie są? Spójrz wyżej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lalka74 Re: Rozkosz, a płeć 28.05.02, 19:58 Matrek, poczekaj do jutra, teraz wszystkie koleżanki prognozę pogody w TV oglądają. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Rozkosz, a płeć 28.05.02, 20:01 lalka74 napisał(a): > Matrek, poczekaj do jutra, teraz wszystkie koleżanki prognozę pogody w TV > oglądają. Qrcze, właśnie widzę za oknem... Wlasnie słyszalem przed chwila w Zetce, że Wende nie zyje... Odpowiedz Link Zgłoś
lalka74 Re: Rozkosz, a płeć 28.05.02, 20:02 Coś Ty - naprawdę? Kurcze, ale mnie zatkało. Co mu się stało? wylew? Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Rozkosz, a płeć 28.05.02, 20:05 lalka74 napisał(a): > Coś Ty - naprawdę? > Kurcze, ale mnie zatkało. Co mu się stało? wylew? tego nie wiem, powołali sie tylko na Wiadomoci TVP i nie podali żadnych szczegułów. Odpowiedz Link Zgłoś
lalka74 Re: Rozkosz, a płeć 28.05.02, 20:06 On wyglądał na osobę z mocno podwyższonym ciśnieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Rozkosz, a płeć 28.05.02, 20:11 lalka74 napisał(a): > On wyglądał na osobę z mocno podwyższonym ciśnieniem. tego nie wiem, ale synalka mial kretyna, uwierz mi... Odpowiedz Link Zgłoś
lalka74 Re: Rozkosz, a płeć 28.05.02, 20:12 co do synalka - wierzę. A że wyglądał na ciśnieniowca to fakt, twarz miał czerwoną i strasznie się pocił. Ale to chyba całkiem młody facet. Qrcze, nas też to czeka. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Rozkosz, a płeć 28.05.02, 20:21 lalka74 napisał(a): > co do synalka - wierzę. bufon i dewiant prawniczy A że wyglądał na ciśnieniowca to fakt, twarz miał > czerwoną i strasznie się pocił. Ale to chyba całkiem młody facet. Qrcze, nas > też to czeka. Sugerujesz, że to ma jakis związek z ryzykiem zawodowym ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
leatisia Re: Rozkosz, a płeć 29.05.02, 08:06 Mezczyzni nogladaja sie filmow pelnych jeczacych kobiet i pozniej maja pretensje dow soich kobitek ze nie tak reaguja i my kobitki musimy udawac. Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Rozkosz, a płeć 29.05.02, 08:32 leatisia napisał(a): > Mezczyzni nogladaja sie filmow pelnych jeczacych kobiet > i pozniej maja pretensje dow soich kobitek ze nie tak > reaguja i my kobitki musimy udawac. No to ci współczuje bo nie muszę udawać, jestem w pełni usatysfakcjonowana! Odpowiedz Link Zgłoś
leatisia Re: Rozkosz, a płeć 29.05.02, 08:40 Nie ma czego wspolczuc. Bo ja jestem zadowolona, tylko irytuja mnie stwierdzenia ze kobieta przezywajac orgazm ma totalny odjazd. Rozne sa kobiety rozne reakcje. I ztego uogolnia wychodza oproblemy pojawiaja listy,oja partnerka ma krotki orgazm lub za rzadko, a dziwczyny tez doszukuja sie u siebie jakies wady. Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: Rozkosz, a płeć 29.05.02, 08:55 leatisia napisał(a): > Nie ma czego wspolczuc. Bo ja jestem zadowolona, tylko > irytuja mnie stwierdzenia ze kobieta przezywajac orgazm > ma totalny odjazd. Rozne sa kobiety rozne reakcje. I > ztego uogolnia wychodza oproblemy pojawiaja listy,oja > partnerka ma krotki orgazm lub za rzadko, a dziwczyny > tez doszukuja sie u siebie jakies wady. Masz rację, Laetisia! Kiedyś było tak, że w ogóle mężczyźni mieli gdzieś to, czy kobieta ma przyjemnosć z seksu, a teraz z kolei jest "moda na orgazm". Wydaje mi się, że mężczyźni w obecnych czasach uważają, że ich zadaniem jest doprowadzenie kobiety do orgazmu i nie chce im się wierzyć, że kobiety niekiedy wcale go nie potrzebują! I zupełnie niepotrzebnie martwią się tym, że ich żony czy dziewczyny nie mają orgazmu za każdym razem lub właśnie mają go za rzadko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: Rozkosz, a płeć IP: *.desy.de 29.05.02, 08:59 kini napisał(a): > Masz rację, Laetisia! Kiedyś było tak, że w ogóle > mężczyźni mieli gdzieś to, czy kobieta ma przyjemnosć > z seksu, a teraz z kolei jest "moda na orgazm". > Wydaje mi się, że mężczyźni w obecnych czasach uważają, > że ich zadaniem jest doprowadzenie > kobiety do orgazmu i nie chce im się wierzyć, że > kobiety niekiedy wcale go nie potrzebują! I zupełnie > niepotrzebnie martwią się tym, że ich żony czy > dziewczyny nie mają orgazmu za każdym razem lub > właśnie mają go za rzadko. swietnie powiedziane :) najprzykrzej jest chyba wtedy, gdy oni swoje partnerki oskarzaja o rozne najdziwniejsze rzeczy, z powodu "wadliwosci" owego spodziewanego orgazmu... :( wyobrazam sobie, ze niesmiale, czy niepewne swego kobiety moga sie czuc okropnie w takiej sytuacji... Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Rozkosz, a płeć 29.05.02, 11:33 leatisia napisał(a): > Nie ma czego wspolczuc. Bo ja jestem zadowolona, tylko > irytuja mnie stwierdzenia ze kobieta przezywajac orgazm > ma totalny odjazd. Rozne sa kobiety rozne reakcje. I > ztego uogolnia wychodza oproblemy pojawiaja listy,oja > partnerka ma krotki orgazm lub za rzadko, a dziwczyny > tez doszukuja sie u siebie jakies wady. Nie najlepiej mnie zrozumiałaś, pisząc o orgaźmie totalnym, nie mialem na myśli "totalnego odjazdy" jak napisalaś, tylko funkcjonujące pojęcie i znane nauce zjawisko. Odpowiedz Link Zgłoś
leatisia Re: Rozkosz, a płeć 29.05.02, 13:09 Zjawisko naukowe? Nie powiem fajnie brzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: Rozkosz, a płeć 29.05.02, 08:09 matrek napisał(a): > Nie uważacie że kobiety czerpią wiekszą od mężczyzn przyjemność z seksu ? > W każdym bądź razie, u mężczyzn - w przeciwienstwie do kobiet - nie jest > możliwy orgazm totalny. A co to jest orgazm totalny????? Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: Rozkosz, a płeć 29.05.02, 08:32 kini napisał(a): > > A co to jest orgazm totalny????? to chyba taki orgazm ktory masz caly czas, w pracy, w autobusie, na zakupach, tylko nie w lozku ze swoim facetem, tak mi sie wydaje.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: craccers Re: Rozkosz, a płeć IP: *.talnet.pl 29.05.02, 11:39 tuli_pan napisał(a): > kini napisał(a): > > > > > A co to jest orgazm totalny????? > > to chyba taki orgazm ktory masz caly czas, w pracy, w autobusie, na zakupach, > tylko nie w lozku ze swoim facetem, tak mi sie wydaje.... :) > Ale się odezwał specjalista od orgazmu totalnego! A może na początek poda Pan definicję w ogóle ORGAZMU? Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Rozkosz, a płeć 29.05.02, 11:38 kini napisał(a): > matrek napisał(a): > > > Nie uważacie że kobiety czerpią wiekszą od mężczyzn przyjemność z seksu ? > > W każdym bądź razie, u mężczyzn - w przeciwienstwie do kobiet - nie jest > > możliwy orgazm totalny. > > A co to jest orgazm totalny????? Ja go nigdy nie przezyle - mężczyzn to nie dotyczy - a nie jestem na tyle oczytany w tymn zakresie, aby cytowac z pamięci naukowa definicję. Używając języka potocznego - totalny odlot, ktry jest mozliwy tylko w okreslonych warunkach. Pierwszy i najwaniejszy z nich, to bezgraniczne zaufanie i do partnera i oddanie mu. Sorki nie chce mi sie rozpisywac na ten temat. Jeżeli cie to faktycznie interesuje, to mysle że doktor Depko na forum Seksuologia wyjaśni Ci to lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: Rozkosz, a płeć 29.05.02, 11:45 matrek napisał(a): > Ja go nigdy nie przezyle - mężczyzn to nie dotyczy - a nie jestem na tyle > oczytany w tymn zakresie, aby cytowac z pamięci naukowa definicję. Używając > języka potocznego - totalny odlot, ktry jest mozliwy tylko w okreslonych > warunkach. Pierwszy i najwaniejszy z nich, to bezgraniczne zaufanie i do partne > ra > i oddanie mu. > Sorki nie chce mi sie rozpisywac na ten temat. Jeżeli cie to faktycznie > interesuje, to mysle że doktor Depko na forum Seksuologia wyjaśni Ci to lepiej. Ahaaaaa... To??? To to ja mam ze dwa razy dziennie! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Rozkosz, a płeć 29.05.02, 11:53 kini napisał(a): > matrek napisał(a): > > > Ja go nigdy nie przezyle - mężczyzn to nie dotyczy - a nie jestem na tyle > > oczytany w tymn zakresie, aby cytowac z pamięci naukowa definicję. Używają > c > > języka potocznego - totalny odlot, ktry jest mozliwy tylko w okreslonych > > warunkach. Pierwszy i najwaniejszy z nich, to bezgraniczne zaufanie i do p > artne > > ra > > i oddanie mu. > > Sorki nie chce mi sie rozpisywac na ten temat. Jeżeli cie to faktycznie > > interesuje, to mysle że doktor Depko na forum Seksuologia wyjaśni Ci to le > piej. > > Ahaaaaa... To??? To to ja mam ze dwa razy dziennie! :)))) To jak kini jesteś w ogóle w stanie pracować ? Podobno, to tak wyczerpujące, że od razu usypia się po czymś takim :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: Rozkosz, a płeć 29.05.02, 12:00 matrek napisał(a): > To jak kini jesteś w ogóle w stanie pracować ? Podobno, to tak wyczerpujące, że > > od razu usypia się po czymś takim :)) Jakoś sobie radzę! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: Rozkosz, a płeć IP: *.desy.de 29.05.02, 08:51 matrek napisał(a): > Nie uważacie że kobiety czerpią wiekszą od mężczyzn > przyjemność z seksu ? cos w tym jest :) ja zawsze twierdzilam, ze choc na jeden raz zamienilabym sie z "moim" rolami, zeby zobaczyl jak to fajowo byc kobieta... :) ale z drugiej strony, to do czego moga doprowadzic w roznych miejscach zaszczepiane stereotypy, jest fatalne... przypomnial mi sie watek z forum "seksuologia", w ktorym jakas dziewczyna skarzy sie, ze jej chlopak oskarza ja o brak uczucia, bo... nie chce polykac jego spermy... on twierdzi, ze przeciez wie z filmow, iz kobiety czerpia z tego rozkosz, wiec skoro ona nie, to... :(( i to nie byl czyjsc zart... :( milego dnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Rozkosz, a płeć IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 29.05.02, 12:11 Powie Ci, jak spróbuję bycia mężczyzną. Bo bycie kobietą trenuję od ćwierć wieku i na ten temat moge powiedzieć dużo, ale porównywać się nie odważę... Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: MATREK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.05.02, 14:34 Mam odpowiedz "Wysokie Obcasy" z 29 września dr Depko odpowiedział tak: "Współczesna seksuologia stawia sprawę jasno- orgazm, skomplikowany fenomenfizjologiczny, zarezerwowany jest dla kobiet. Mężczyżni przeżywają jedynie przyjemność z rozładowania napięcia, którą fizyk porównałby do rozładowania kondensatora" Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Lasteczko, nie krzycz tak, słyszę !!! :) 29.05.02, 14:42 lastka napisał(a): > Mam odpowiedz "Wysokie Obcasy" z 29 września dr Depko odpowiedział tak: > "Współczesna seksuologia stawia sprawę jasno- orgazm, skomplikowany > fenomenfizjologiczny, zarezerwowany jest dla kobiet. Mężczyżni przeżywają > jedynie przyjemność z rozładowania napięcia, którą fizyk porównałby do > rozładowania kondensatora" Akurat to co wypisują na Wysokich Obcasach nie bardzo mnie rajcuje, po tym jak redakcja z naukową euforią poinformowała, że mężczyźni w ogóle nie mają orgazmu, a to co czują porównywalne jest jedynie do ... opróżnienia pęcherza. Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: ok, ok przepraszam..... 29.05.02, 14:55 ...ale bałam się że nie usłyszysz...? Bo widziałam że napisałeś też na seksuologii a dr Depko pewnie i tak ci nie odpowie (właśiwie po co ci specjaliści tam potzrebni?) Odpowiedz Link Zgłoś