Dodaj do ulubionych

Chcę się od niej uwolnić

IP: *.ien.com.pl / 81.15.160.* 01.02.05, 12:21
Po krótce opisze mój problem
Jakiś czas temu (pare miesięcy) zostawiła mnie dla innego Najpierw mnie
zdradzała a potem odeszla Nic nie mogłem na to poradzic Próbowałem coś zrobic
by została nie udało się Jaoś się wyleczyłem z tego Nie było łatwo Kochałem
ją Mój świat sę zawalil Ale jakoś w końcu się pozbierałem Czas goi rany
Wszystko byłoby dobrze gdyby nie fakt ze ona ciągle stara się nie dać mi o
sobie zapomnieć Jest nadal z tym wymoczkiem dla którego mnie zostawiła
Ciągle spotykając naszych wspólnych znajomych chwali sie jaka jest szczęśliwa
Czy jest naprawde szczęśliwa Nie wiem Może tym gadaniem chce stworzyć taki mit
męczy mnie to Spotykam ją często i czuje się źle Pewnie powiecie ze do końca
się nie wyleczyłem z tej miłości ale czy do końca moża się wyleczyć??
Chciałbym zrobić coś by ona pomyślała ze jestem teraz szczęśliwy Nie mam
obecnie nikogo Ale chciabym zeby myślała ze tak jest
Co mam zrobic jak sprawić by myślała że jestem teraz bardzo zakochany i
szcześliwy z jakąś super dziewczyną Sadzę ze tylko tym spoobem móglbym sie
uwolnić od niej
Pomóżcie kobietki bom strasznie strapiony
Moze wymyślić jakąś intryge?

Najlepiej byłoby się zakochać naprawde w jakiejś super lasce ale teraz
podchodzę do tego z dystansem Jeszcze nie znalazłem tej jedynej więc póki co
pozostaje mi tylko intryga
Obserwuj wątek
    • Gość: Anka Re: Chcę się od niej uwolnić IP: 217.153.67.* 01.02.05, 12:30
      A skąd jesteś i ile masz lat? ;-)))
      Może będę mogła się wcielić w "Twoją dziewczynę" do intrygi;-)
      • Gość: Gość Re: Chcę się od niej uwolnić IP: *.ien.com.pl / 81.15.160.* 01.02.05, 12:37
        Jestem z Warszawy wolałbym nikomu nie bruździć
        Jeśli poprosze którąś z moich koleżanek to druga połowa mogłaby się wkurzyć
    • Gość: lisek Re: Chcę się od niej uwolnić IP: *.icpnet.pl 01.02.05, 12:31
      No to do dzieła! Pięknym za nadobne!
      Pozdrawiam:)
      • Gość: Gość Re: Chcę się od niej uwolnić IP: *.ien.com.pl / 81.15.160.* 01.02.05, 12:38
        Jakiś pomysł na dzieło będę wdzięczny
        • Gość: lisek Re: Chcę się od niej uwolnić IP: *.icpnet.pl 01.02.05, 12:44
          Zastanowię się, bo nie jestem mistrzynią intrygi, niestety;)
          • Gość: Gość Re: Chcę się od niej uwolnić IP: *.ien.com.pl / 81.15.160.* 01.02.05, 12:47
            Mnie tez jest trudno coś wymyślić
            musi to być wiarygodne Nigdy jescze nie miałem okazji tak kombinować
            • towarzyszpiotrek Re: Chcę się od niej uwolnić 01.02.05, 14:00
              oj to proste : wynajmij dziewczyne z agencji towarzyskiej;
              powiniens mi teraz podziekować mówiąc:
              to bardzo dobra rada wuju

a poważnie olej to, nie rób żadnej intrygi
              to zalatuje tandetą
              zmień środowisko swoje choć na troche
              przez intryge pokzaujesz że jednak Ci zalezy
              • Gość: Gość Re: Chcę się od niej uwolnić IP: *.ien.com.pl / 81.15.160.* 01.02.05, 14:09
                Zmiana towarzystwa nic nie pomoze Juz dawno sie nie pokazuje w nszym gronie
                Ona mieszka na tym samym osiedlu w bloku obok dlatego ciagle ją spotykam
                Nie chce jej pokazac ze mi zależy bo już tak nie jest Chce jej pokazać ze nie
                jest taka super zeby można ją było w nieskończoność wpominać Niech raczej ja
                trafi i krew zaleje ze z jej powodu włosów z głowy sobie nie rwę
                Z rozmowy z nią wnioskuje ze czuje się zbyt pewnie Zalatuje arogancją
    • Gość: xy2 czemu idiotyzm jest wszechobecny IP: .48.242.* / 80.51.176.* 01.02.05, 14:08
      kto mi odpowie na to pytanie
      • Gość: Gość Re: czemu idiotyzm jest wszechobecny IP: *.ien.com.pl / 81.15.160.* 01.02.05, 14:10
        Pijesz do mnie??
        Wszystkiego dobrego i byś nie znalazł/a się w takiej sytuacji jak ja
        • Gość: xy2 Re: czemu idiotyzm jest wszechobecny IP: .48.242.* / 80.51.176.* 01.02.05, 14:32
          do ciebie, wiekszych bzdur dawno nie czytałam
          • Gość: xy2 Re: czemu idiotyzm jest wszechobecny IP: .48.242.* / 80.51.176.* 01.02.05, 14:34
            boski stać cie na wiecej a nei na tekstyu typu "rzucił mnie bo mam cellulit
            udach"
            • Gość: Gość Re: czemu idiotyzm jest wszechobecny IP: *.ien.com.pl / 81.15.160.* 01.02.05, 14:57
              Jeśli człowiek ma prawdziwy problem i chce się poradzic to zaraz doszukujesz
              się podszywania boskiego

Widze ze jesteś tak samo głupia jak moja była
              Spadaj z tad załuż sobie jakis wątek durna pipo
              • Gość: xy2 Re: czemu idiotyzm jest wszechobecny IP: .48.242.* / 80.51.176.* 01.02.05, 15:00
                nie porównuj mnie bo sobie tego nie życze:))
                wiem ze masz poważny problem,jest to naprawde straszne, łzy mi same do oczu
                cisną
                • Gość: Gość Re: czemu idiotyzm jest wszechobecny IP: *.ien.com.pl / 81.15.160.* 01.02.05, 15:01
                  Jesteś wredna
                  • Gość: xy2 no co ty IP: .48.242.* / 80.51.176.* 01.02.05, 15:03
                    ja tak przeżywam twoje posty a ty mi coś takiego sugerujesz, jak możesz:)
                  • Gość: Ma Gda Do XY2 IP: *.telia.com 01.02.05, 15:07
                    Faktycznie durna jestes. Ja jestem kobieta i rozumiem Goscia, na jego miejscu
                    tez chcilabym zrobic na zlosc swojemu bylemu, nie cierpie za bardzo pewnych
                    siebie ludzi i arogancji. Nie masz takich problemow wiec nie rozumiesz. Ja tez
                    aktualnie nie mam ale kiedys milam i jak pokazalam sie z innym gosciem to
                    mojemu ex oczy wyszly na zewnatrz, piekne uczucie. Jestes plytka mala. czyn to
                    swoje dobro gdzies dalej, nie tu. Pozdrawiam goscia i zycze powodzenia!!
                    • Gość: Gość Re: Do XY2 IP: *.ien.com.pl / 81.15.160.* 01.02.05, 15:09
                      Dzieki za te słowa Mam nadzieje ze u mnie ta historia też się tak skończy
                      Twój post świadczy o tym ze jednak to skuteczna metoda na eks
                      Pozdrawiam serdecznie
                    • Gość: xy2 Re: Do XY2 IP: .48.242.* / 80.51.176.* 01.02.05, 15:11
                      a ja ci powiem jedno. mojego eks mam gdzieś i lata mi z kim i gdzie on mnie
                      zobaczy. i równie nisko lata mi z kim i gdzie ja go zobacze. i w życiu nie
                      zrobiłaby czegoś takiego o czym tu piszecie.

I wisi mnie czy nazwiecie mnie głupią, durna czy jak chcecie
                      • Gość: Gość Re: Do XY2 IP: *.ien.com.pl / 81.15.160.* 01.02.05, 15:16
                        Z Twojego podejścia do sprawy widac ze zadnego eks nie ma
                        Kto by cie chciał

Może jak jeszcze troche podrośnieś to przeżyjesz coś wielkiego
                        to się miłość nazywa i moze wtedy bedziesz wiedziała co to znaczy jeśli ci na
                        kims zależy lub zależało

Póki co to nie mamy o czym gadać
                        • Gość: xy2 Re: Do XY2 IP: .48.242.* / 80.51.176.* 01.02.05, 15:17
                          nie zamierzam bo jesteś popieprzony
                          • Gość: Gość Re: Do XY2 IP: *.ien.com.pl / 81.15.160.* 01.02.05, 15:19
                            W końcu do ciebie tępoto dotarło
                            • Gość: xy2 Re: Do XY2 IP: .48.242.* / 80.51.176.* 01.02.05, 15:24
                              cieciu zeby wszyscy byli tacy tępi jak ja a przynajmniej większość
                              • Gość: Gość Re: Do XY2 IP: *.ien.com.pl / 81.15.160.* 01.02.05, 15:27
                                Lepiej zeby nie byli
                                Nie chce się tu z tobą wyzywać
                                Daj sobie luz dziewczynko mała
                                guzik wiesz o zyciu a tym bardziej o miłości
                                Weż swoje zabawki i znikaj stąd na forum piaskownica

Czy ty naprawde nie rozumiesz nie chce mi się z tobą gadac
                                A każda twoja odpowieź świadczy na Twoja niekorzyść Więc oszczedz sobie wstydu
                                • Gość: xy2 Re: Do XY2 IP: .48.242.* / 80.51.176.* 01.02.05, 15:42
                                  to po co odpowiadasz cieciu, niedojrzły dupku. w akcjach sprzątania świata
                                  powinni takich wywalac jak dawniej do ameryki, tylko teraz nie ma zabardzo gdzie
    • Gość: Poznań24 Re: Chcę się od niej uwolnić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 08:00
      Wiesz ja jestem w podobnej sytuacji - też mnie zostawił (niby bez powodu -
      przestał kochać:/ po 6 latach, fajowo co?) ale nie wiem czy kogoś ma. Wolę nie
      wiedzieć bo moge tego nie wytrzymać. Powiem Ci tak - to, że będziesz udawał nic
      Ci nie da, musisz postarać sie poznać kogoś, ja też będe szukac ale nie na siłe
      dla zemsty, tylko dlatego, że bez faceta jest mi ciężko. Wiem, że jesteś w
      gorszej sytuacji ale postaraj się o niej nie mysleć. Ona ma Ciebie głęboko, już
      nie kocha, nie myśli o Tobie więc miej to na uwadze gdy będziesz za nią
      tęsknił. Jeżeli jesteś jej obojętny a na to wygląda to nie zaboli ją gdy
      zobaczy Ciebie z inną. Jeżeli Cię zdradziła to nie jest warta Ciebie ani
      Twojego zachodu. Pozdrawiam i życze powodzenia w szukaniu. Pomyśl sobie, że
      jest wiele osób w podobnej sytuacji i one też będą chciały sobie od nowa ułożyc
      życie, więc może na taka trafisz. Pa Pa
      • Gość: Gość Re: Chcę się od niej uwolnić IP: *.ien.com.pl / 81.15.160.* 04.02.05, 09:10
        Współczuje ze Ciebie również spotkało tyle okropności
        Głowa do góry Ja już jakoś sobie z tym poradziłem najgorsza jest samotność w
        wielkim mieście :(((
        Również pozdrawiam
        Dzieki za otuche
    • l81 Re: Chcę się od niej uwolnić 02.02.05, 13:16
      A ja uważam, ze napewno znajdziesz kogoś dlatego bo na to zasługujesz. Tylko
      poczekaj miłość nie pojawia się z dnia na dzień.A ją się nie przejmuj.Tylko
      wydaje mi się skoro ona robi Ci na przekór tzn. wg mnie to jest robienie Tobie
      na złość, ona musiała chyba czuć się z Tobą źle skoro jej sprawia to
      przyjemność.
      Czy mozesz mi powiedzieć dlaczego się rozstaliście, co było przyczyną, ona
      chyba Ciebie nie kochała ponieważ tak odeszła szybko, coś musiało byc w związku
      nie tak.Pozdrawiam.
      • Gość: Gość Re: Chcę się od niej uwolnić IP: *.ien.com.pl / 81.15.160.* 04.02.05, 09:07
        dzieki za slowa otuchy
        Byo wszystko ok tam mi się wydaje poki nie zbajerzył ją ten casanowa
        To znany podrywacz
        Nie bedzie z nią dlugo bo to nie ten typ faceta
        Nie dalo nic się zrobić zawrócil jej w glowie
        • Gość: xy2 Re: Chcę się od niej uwolnić IP: .48.242.* / 80.51.176.* 04.02.05, 11:22
          "To znany podrywacz
          > Nie bedzie z nią dlugo bo to nie ten typ faceta"
          skad ty to mozesz wiedziec i co cie to obchodzi. co ty wróżka jestes
    • asionek Re: Chcę się od niej uwolnić 02.02.05, 13:20
      wiesz co wyslij mi swoj nr gg jurt sie odezwę i pogadamy od serca bo jestem w
      podobnej sytuacji i myslę że wiem co czujesz:) Pozdrawiam
    • Gość: margie Re: Chcę się od niej uwolnić IP: *.kcp.pl / 213.241.45.* 04.02.05, 11:29
      moim zdaniem knucie intrygi jest bez sensu. Musialbbys byc nie wiem jakim
      aktorem, zeby sie udalo. Osobiscie preferuje autentyczna postawe olewactwa-
      pokaz jej, ze wlasnie tera jest ci wspaniale, bo sie w koncu od glupiej baby
      uwolniles, ze zyjesz pelnia zycia, masz nowych przyjaciol, robisz cos
      ciekawego, nie mam pojecia, nie znam ani ciebie ani jej. Prawdziwa zadra jest
      to, ze ktos po rozstaniu sie swietnie bawi i ma w dupie powroty, tesknoty i
      takie tam dyrdymaly. A w dodatku jesli rzeczywiscie bedzie to autentyczne, to
      sam szybko staniesz na nogi i rzeczywiscie zaczniesz ja olewac.
    • Gość: xyz Re: Chcę się od niej uwolnić IP: *.sggw.waw.pl 04.02.05, 17:45
      ja tez jestem z wawy i moze sie dogadamy, ty pomożesz mi ja pomogę tobie,
    • Gość: kiss Re: Chcę się od niej uwolnić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 18:57
      Jak ją spotkasz to mozesz takie coś walnąć(rozwiń to i dodaj szczegółów,
      zatwierdź na forum, etc):

wiesz, miałaś zupełną rację odchodząc ode mnie. Zamęczylibyśmy się. Ja byłem w
      ciebie wpatrzony, zupełnie nie byłem sobą. Teraz dopiero rozumiem czego
      naprawdę mi było potrzeba. Odżyłem. Byłem za młody by wiązać się z jedną
      dziewczyną na stałe. Wiesz, mężczyzna musi się jednak wyszaleć w młodości, ja z
      początku myślałem, że nie muszę ale teraz widzę jak bardzo mi grają hormony,
      jak bardzo potrzebuję urozmaicenia i nowych bodźców. Nigdy bym nie podejrzewał,
      ze kobiety od razu odgadną co potrzeba mężczyźnie i czy on może im to dać. To
      niezwykłe, nowe doświadczenie. I te eksperymenty w seksie, każda kobieta jest
      tak różna...
      A co u ciebie? Ciągle z tym cieniasem(wypirdkiem)? Oj przepraszam, ale tak go
      nazywają znajomi, nie chciałem cie urazić... Mówiłaś że jesteś szczęśliwa, to
      dobrze, niechciałbym żeby ci sięnie udało, mógłbym miec do siebie pretensje, że
      o ciebie mocniej nie walczyłem a tak sama widzisz że nie było warto, sorry, tzn
      że tak było dla nas obojga lepiej.

Itd

Etap, drugi zemsta na facecie(dlaczego kootas przystawia się do panny co ma
      chłopaka). Ta laska będzie wkórzona wiec pewnie chętnie się z tobą spotka. Na
      spotkaniu musisz przejąć jej telefon i zadzwonić do tego jej faceta i
      powiedzieć mu że ona jest u ciebie i zaraz będziesz sprawdzał czy czegos się od
      niego nauczyła. Ja tak zrobiłem i to była najlepsza zemsta jaką mi sięudało.
      oczywiście jak cię wcześniej zobaczy z jedną czy drugą laską to lepiej.

możesz jej przestrzelić kolana jak chcesz się mścić ale to przestępstwo,
      stanowczo odradzam i wiedz, że gdy to zrobisz to pójdziesz siedzieć jak cię
      złapią i udowodnią.

Najlepsza zemsta to być szczęśliwym

• Gość: xy2 neoplus mistrzu:) IP: .48.242.* / 80.51.176.* 04.02.05, 19:06
        • Gość: Michalinka Re: neoplus mistrzu:) IP: *.bredband.comhem.se 05.02.05, 00:01
          Po co te intrygi? Najlepiej badz soba. Nic na sile, po co ci teraz nowa
          dziewczyna? Wiesz, dla tej twojej bylej to obojetne czy kogos masz czy jestes sam.
          Wierz mi , daj sobie czas na wyleczenie sie z milosci a zobaczysz ,ze po pewnym
          czasie spotkasz kogos kogo pokochasz na nowo.
          Mysle, ze lepiej pokazac sie jej (ex) jako samotny , ale silny i szczesliwy
          mezczyzna niz na sile z jakas laska , ktorej nie kochasz. To bedzie widac, ze
          nie kochasz tej nowej. Ze to tylko udawanie. Ja bym specjalnie chodzila na
          wszystkie imprezy sama , nawiazywala kontakty, byla na luzie. Daj sobie czas i
          nabierz z powrotem sil na nowa milosc, ale ta prawdziwa. Lepsza szczerosc niz
          takie tam udawanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka