10.02.05, 23:09
Zapomniałam zamknąć drzwi od mieszkania po tym jak przyszła do mnie koleżanka i ok.17.00 ukradziono mi z przedpokoju torebkę z portfelem,dokumentami i kluczykami od auta,dowód i prawo jazdy,kartę z kasy chorych.Piszę to po to żeby Was uczulić na zamykanie drzwi, myślałam,że takie rzeczy tylko na filmach się zdarzają...Więcej z tego problemu teraz będzie niż ten złodziej miał pożytku. Będę musiała wymienić zamki w samochodzie i wyrobiś dokumenty,na komendzie przesiedziałam ponad godzinę...
Obserwuj wątek
    • Gość: zło jest wszędzie Re: kradzież IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 23:23
      > Piszę to po to żeby Was uc
      > zulić na zamykanie drzwi,

To wszyscy wiemy ale dziękujemy.
      Ps.Jak chcesz wymieniać zamki w aucie i po co?W stacyjce też?
      • Gość: tysia Re: kradzież IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 10:45
        Raczej muszę skoro mają dokumenty i kluczyki,a auto stoi pod blokiem.
        • pietrek666 Re: kradzież 11.02.05, 10:50
          Tablice rejestracyjne też zmienisz?
          • Gość: tysia Re: kradzież IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 10:58
            Dziwi mnie ta ironia,a co powinnam zrobić?
            • pietrek666 Re: kradzież 11.02.05, 11:06
              No jak stoi pod domem, kluczyki i dowód mają, to i samochód po numerach
              znajdą :) Przecież nie będą szukać po numerze silnika :DDDDD
    • Gość: kiddo Re: kradzież IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 11:23
      ja kiedyś zgubiłam kluczyki od samochodu i dla pewności zmieniłam centralkę
      alarmu i zamka centralnego.. pare stówek poleciało
      • Gość: tysia Re: kradzież IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 16:37
        Zgłaszając kradzież na policji podałam że były tam kluczyki i dokumenty od auta i dowiedziałam się przed chwilą,że zamki trzeba wymienić i przechowywać rachunek na to bo w razie włamania lub kradzieży ubezpieczyciel sprawdza wszystko co się da i w takim wypoadku nie wypłacą odszkodowania.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka